icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
20. jan 2012

@pimpilla jj a je to drevo, nie nejaký plast alebo kov. to ma teší najviac. ja milujem drevo 🙂 a aj finančne to vyjde aj 4 rázy lacnejšie, než kúpiť nový plastovo kovový 🙂 tak sa už neviem dočkať 🙂
tie vecičky sú krásne. ja malej objednávam odtiaľ odkedy tú stránku spustili. 🙂 veľmi kvalitné oblečko majú. napr. tú čiapočku som jej kúpila, keď mala rok a pol a doteraz ju má. aj teraz na jar jej ešte bude 🙂 (ona má maličkú hlávku. doteraz jej kupujem čiapočky na 2 ročné deti) ale aj tým viazaním sa dá super upravovať veľkosť. a fakt je to aj kvalitná látka, lebo vôbec sa nám nesprala, nerozgajdala a aj meno stále drží 🙂

katkarv
autor
20. jan 2012

@darinkazv ja som myslela ze si si objednala tuto,lebo tu z bazara som ju chcela kupit ale bol tam problem z postovnym.

pimpilla
20. jan 2012

@darinkazv súhlasím, aj ja mám od nich objednávanú teplákovú súpravu pre prvorodeného s menom Samuel na bunde aj tepláčkoch, a veru sú velmi kvalitné aj po X praniach nie je vyblednutá ani roztahaná, a v školke sme s nou riadne bodovali 😒 😉 🙂

ivanazv
20. jan 2012

dneska some boli na 3d sone a konečne nam nieco aj ukazala. Takže to bude dalšia baba 😀 . Sa velmi tešim z toho a hlavne je ýe je všetko v poriadku tak ako ma byt 🙂

ivanazv
20. jan 2012

dneska some boli na 3d sone a konečne nam nieco aj ukazala. Takže to bude dalšia baba 😀 . Sa velmi tešim z toho a hlavne že je všetko v poriadku tak ako ma byt 🙂

ivanazv
20. jan 2012

som to nechcela davat 2 krat ale co už 😀

sunday1
20. jan 2012

@maxara ešte neporodila, nech vydrží do stredy :o))))

dennkaa
20. jan 2012

@pimpilla tak som sa poradila s manzelikom - tomu len oci zaziarili a uz som si to s predavajucou aj vykomunikovala a vecer zaplatim a budeme cakat na balicek 🙂

darinkazv
20. jan 2012

@katkarv no, sú ďaleko od nás, nemám si to ako vyzdvihnúť, takže keď manžel na to pozrel, tak povedal, že to nie je vôbec problém urobiť 🙂

@pimpilla jj, aj my sme mali do škôlky tú súpravku 🙂 všetci z nej boli paf. učiteľky aj rodičia 😀 aj šatičky a tričká odtiaľ. no keby nebola z toho vyrástla, tak nosíme doteraz 🙂

@ivanazv krásnučká je malá 🙂

elfka.elfka
20. jan 2012

@ivanazv gratulujeme, aj my mame doma 4rocnu Alexandru a pribudne dalsia baba 😵 😵

vajanika27
20. jan 2012

Tak kociar objednany, po narocnom vybere konecne som dospela k vysledku, tak verim ze budem spokojna 🙂

ivanka.7
20. jan 2012

@vajanika27 a co si si vybrala? 🙂

vajanika27
20. jan 2012

@ivanka.7 Vybrala som si dufam ze dobre, budeme mat camarelo Q12, rozhodla kvalita a zaroven cena 🙂 chcela som nieco co nebude priserne predrazene a zaroven primerane kvalitne 🙂
ty uz mas kociar?

ivanka.7
20. jan 2012

@vajanika27 este nemam 🙂 Ukecala som manzela, nech si so mnou ide este pozriet Avio a Teutoniu Cosmo (Plika xy druhov a verzii sme uz videli) a potom sa rozhodneme 🙂

vajanika27
20. jan 2012

@ivanka.7 avio nema malicke kolieska? nebojis sa aka bude manipulacia ked nasnezi?

ivanka.7
20. jan 2012

@vajanika27 Ma male kolieska ale su loziskove, nie obycajne. A navyse nam odhrnaju sneh okolo panelakov dost dobre, tak nemam nejake obavy, aj keby sme do avia sli. A keby nahodou nebolo odhrnute, tak sup krpatu do manducy a ideme na prechadzku. A spat na cerstvom vzduchu moze aj na balkone v kociku a s vysielackou.

vajanika27
20. jan 2012

@ivanka.7 lebo kamaratka mala kociar s malymi kolieskami a isla sa zblaznit v zime, vytrapila sa poriadne...
my tym ze nemame auto tak som si hned povedala ze musime mat kociar, ktory bude mat vacsie kolieska a zistujem tuto zimu ze v Ziline neodhrnaju poriadne sneh, tak to by ma asi porazilo 😀
No ja si tiez planujem kupit ergonosic, tak tiez chcem viac menej kociar vyuzivat na spanie na balkone, a camarelo ma obrovsku vanicku, tak dufam ze ju vyuzijem co najdlhsie 🙂

ivanka.7
20. jan 2012

@vajanika27 Ja nemozem mat kociar s velkymi kolesami, vacsina z nich sa mi nezmesti do vytahu a to je ovela vacsi problem, ako tie dva tyzdne snehu v roku v Bratislave 🙂

vajanika27
20. jan 2012

@ivanka.7 jaj tak to hej, vam tam velmi aj tak nesnezi, ale Zilina ja stale zasnezena 😀

ava11
20. jan 2012

@giapetko Moja počúvaj, ja tiež potrebujem skočiť na matriku, len si nie som istá, na ktorú treba ísť.. Boli sme v mieste trvalého pobytu teba, tvojho priateľa alebo to je jedno?

palmarmj
20. jan 2012

@ivanazv jeeeej peknucke, aj ja som bola dnes na 3D vo ZV... ale u Witmana... ty si bola v Nemocke vsak?

ivanazv
20. jan 2012

@palmarmj Ahoj ano v nemocnici som bola, som uz bola objednana až potom som sa dozvedela ze aj u witmana je. Ze je to tam o polovicu lacnejsie....ale nevadi hlavne ze sa nam ukazalo to potesilo 😵

palmarmj
20. jan 2012

@darinkazv no ahoj Darinka, tak uz aj ja som bola u toho witmana... a chcela som tu nahravku, no skoda ze si mi nepovedala ze ciste CD si treba priniest, alebo kluc... povedal doktor, no nevadi, mame aspon foto a ma to vraj ulozene on ... mam dobehnut kedykolvek s klucom a nahra to aj mne... A ozaj , nejak to tu moc nestiham sledovat, ty si uz bola aj druhy krat u neho...

palmarmj
20. jan 2012

@ivanazv No ja som bola dnes u Witmana a platila som 20 eur za sono a 3 eura za foto... a mala by som aj nahravku, len som si vraj mala doniest CD alebo kluc... no ale to este doriesim, lebo ma to ulozene doktor a mam dobehnut a nahra to aj mne... A nahravka by mala byt v tych 20 eur.

belissima85
20. jan 2012

@vajanika27 ahoj aj my sme rozhodnuty pre camarelo.Hladali sme taky hlavne s velkou vanickou(hlbokou castou)co camarelo urcite ma ma ho aj kamaratka a je s nim nadmieru spokojna🙂
tak hadam budeme aj my🙂

ivanazv
20. jan 2012

@palmarmj No tak to je super cena, ja som platila 40e za dvd, ale fotky mi nerobil lebo to je dalsich 6e. Ja som si spravila fotky sama 🙂 rozmyslam ze pojdem do toho witmanu ešte niekedy. To nevies do kedy sa robi 3dečko?

palmarmj
20. jan 2012

No to neviem, ale on to tam asi nema obmedzene... lebo mal tam pod sklom na stoliku jednu fotocku a ja ze ... jeeeej aka pekna.. a on ... ano to je tiez jedna princeznicka v 32 tyzdni... tak ze v pohode mas este cas... zda sa ze nema toho este vela, lebo mna objednal hned... chodi do ZV vzdy piatky... treba mu len cinknut a hned ta objedna na najbizsi piatok... a dokonca Darinka tu z MK hovorila ze jej za tu cenu 20 E robil sono 2x, lebo na prvom sa malinka nechela dobre ukazat... 😉

konickarka
20. jan 2012

@katkarv ja som bola 1x u lekara v 5tt.a odvtedy chodim pravidelne kazde 4tyzdne.

konickarka
20. jan 2012

Ja cakam tiež Apriloveho chlapčeka.Termin mam 13.4. 😎

palmarmj
20. jan 2012

@ivanazv No to neviem, ale on to tam asi nema obmedzene... lebo mal tam pod sklom na stoliku jednu fotocku a ja ze ... jeeeej aka pekna.. a on ... ano to je tiez jedna princeznicka v 32 tyzdni... tak ze v pohode mas este cas... zda sa ze nema toho este vela, lebo mna objednal hned... chodi do ZV vzdy piatky... treba mu len cinknut a hned ta objedna na najbizsi piatok... a dokonca Darinka tu z MK hovorila ze jej za tu cenu 20 E robil sono 2x, lebo na prvom sa malinka nechela dobre ukazat... emoticon