Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@dennkaa https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-kozmetik... te budu zasobovat 😀, ted jsem na to narazila😀, to urcite jeste nemate😀
@strihalka no ja nestihnem asi nic piect, lebo dopredu nechcem a v utorok mam doobeda behacky po lekaroch, tak len nieco kupim 😉
Ty si triafas do zily a mne sa stale robia modriny a neviem z coho (nikde som sa nebuchla) - minule som mala na stehne a teraz mam na kolene z vnutornej strany taku modrinu, ze az
Inak kocky, chcela som sa opytat ci aj vy mate take zilnate brusko a prsia - lebo ja celkom dost (nikdy predtym mi tak nebolo vidiet zily ako teraz)
@dennkaa no prsa mam aj ja same zily, asi je to tim, ze kuze se natahuje a je slabsi a tim padem pruhlednejsi...
modriny se mi obcas udela taka malinka, kdekoliv na tele, ale ale ja sjem nesikovna a tomu to aj pripisuji... 😀
tak ja jsem doma, takze asi vyhraje ...ale dneska se fakt povedlo, konecne clvek odhadne kolik ceho na co😀 a jen nezapominat na suroviny😀
@dennkaa no ja mam prsia a cely dekolt totalne zilnaty tiez, ale brusko nie.
@strihalka @denaalubos takze v tom nie som sama aspon s tymi prsiami. Ale mne teda dost vidno zily aj na brusku, ale snad je to v pohode.
@dennkaa urcite ano, ono zalezi na tom, jak moc ma kazda z nas silnou kuzi, nekomu jsou videt zili normalne a nemusi byt tehu, nekomu to je az v dobe jako ted, ze v tehu se kuze natahne a zeslabne, tim padem zily vyniknou...mylsim, ze to nni nic zleho, kuze je celkem natahovaci, takze zily se nam trhat nebudou, obcas jen kuze praskne😀
Chcem sa pridať, aj ja mám žilky viditeľne len na prsiach. 🙂 Tak isto sa chcem podeliť s hroznými pocitmi po vypití glukózy, 2 krát som zamdlela v čakárni, mal niekto také pocity?????
@dennkaa https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kokorunecka/... kukam kukam😀
@dennkaa ja mam tiez uz dlhsiu dobu riadne ziliska na prsiach aj vyssie dekolt az som sa raz zlakla aka som priesvitna 😀 brusko nie je az take zilnate a ostatne casti tela pokryvaju tukove vankusiky takze nie su az tak vidiet ;) ja som si vcera tiez nasla modrinu na nohe ani neviem z coho
Hľadám mamičku čakateľku s termínom okolo 27.4. 2012 plánujem rodiť v Partizánskom.
fujj,prezrala jsem se jablecneho pyte, dokud jsem lezela a jen se plnila atak ok, no ted uz to tak ruzove neni.... ☹
@dennkaa tiez mam riadne zilnaty dekolt a aj brusko, a s tym dekoltom ratam ze bude aj horsie, lebo v case kojenia prvorodeneho to bolo uz uplne brutalne...a na tom brusku sa mi na jednom mieste podla mna aj trosku vyduva jedna zila, tak pod bruskom...ale vidim,ze je to dost bezne, tak aspon ze tak ;)
@vajanika27 ja sa nebojim sesranica mala tiez takybledy a nema hp spinavy🙂my ho estelen pojdeme objednat ja mam furt cas🙂
inak zabudla som vam tu vsetkym popriat krasne zasnezene ranko🙂co sa tyka ziliek na brusku mam take drobnucke a na prsiach ake nechutne🙂
@belissima85 aj tebe krasne rano, ale u nas sice zasnezene, ale iba tak cez okno 😒 Bola som vencit a totalna backorina je to. Ratam ze poobede je po snehu 😝 A ako krasne vecer sypalo...

@belissima85 no mne sa tiez tento pacil, len som sa bala ze by bol hned spinavy 🙂 uz sa tesim kedy nam pride 🙂