icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

sunday1
26. jan 2012

@strihalka Tak to musí byť poriadne nepríjemné 😔

darinkazv
26. jan 2012

@evelin82 no, môj robí v zv v mliekárňach. a tam sa striedajú partie na smeny. takže keby som mu uprostred smeny zavolala, že rodím, tak hold smola, nemôže odísť, lebo by ho nemal kto vystriedať pri stroji ☹ keď som rodila prvú, tak to akurát tak krásne vyšlo, že mal ten deň voľno 🙂

majuskapal
26. jan 2012

Ahoj dievčatá,
My detskú izbu neriešime, zatiaľ. Bývame u svokrovcov, stavame domček, v lete by sme sa mali sťahovať. Ak sa podarí, teraz sa musíme trošku potlačiť, mala prišla neplánovane.
A čo sa týka pôrodu, prví sa skončil sekciou, teraz by som chcela prirodzený pôrod, hádam sa podarí. 🙂
Aj vás trápia sny? Mňa strašne.....
Ja mám potvrdené dva krát dievčatko Sandru, ale známa mi dala chrobáka do hlavy a ja mám šatôčky nakúpene 🙂

maxara
26. jan 2012

@darinkazv joj tak to zavidim.. ja ked som bola prelozena na porodnicu, tak tam prave priebehalo 9 porodov 😅 ja som bola desiata a aj som polku bab predbehla 😝 a neuslo sa mi miesto na sale.. a ked dr povedal, ze ma maju nachystat, tak sa ta krava pomylila a nachystala inu babu 😒 a mna nechali priputanu na infuzku davno stecenu na cakacke.. otras

darinkazv
26. jan 2012

@maxara och jo. tak taký zážitok si neželá žiadna. v niečom majú malé mestá výhodu oproti veľkým :(

majuskapal
26. jan 2012

@maxara nepríjemný zážitok

darinkazv
26. jan 2012

@majuskapal aj my máme normálnym sonom dievčatko potvrdené a na 4D sone na 99,9%. dr. ukazoval manželovi, že ako krásne malé pysky vidieť 😀 😀 😀 a výbavička tiež prevažne už ružová, tak dúfam, že dobre videl 😀 😀 😀

majuskapal
26. jan 2012

@darinkazv no tak to dúfam, ja mám aj nejaké neutrálne veci po synovi, aj modré, ale to len tak.... 14. 2. idem na sono, na prietoky, tak do tretice dúfam potvrdí lekárka. A potom si aj kočiarik kúpime.

maxara
26. jan 2012

@darinkazv @majuskapal no ale hlavu mam hore, teraz sa opat tesim a verim, ze to bude lepsie.. teda to okolo 😒

majuskapal
26. jan 2012

@maxara bude určite,

darinkazv
26. jan 2012

@majuskapal ja idem 31.1. na prietoky, ale neviem, či sa budem pýtať, lebo u nás za to pýtajú 4 či 6eur 😝 my kočiarik už dávno máme. kúpili sme červený, aj keď sme si mysleli predtým, že bude chlapec 🙂

@maxara isto bude 😉

majuskapal
26. jan 2012

@maxara ja sa teším na pôrod, ani si nepripúšťam, že sa to pokazí

majuskapal
26. jan 2012

@darinkazv u nás sa platí 10e, tak ja sa pýtať budem a robí to super lekárka, veľmi príjemná a hlavne trpezlivá, keď som bola na prietoky, všetko vysvetlila

majuskapal
26. jan 2012

chcela som napísať morfologiu

darinkazv
26. jan 2012

@majuskapal ja chodím na sono do nemocky a tam to každý deň má iný lekár alebo lekárka. ale viem, že utorky to robí tá najsuper lekárka, tak preto som sa rozhodla pre utorok. ale tak platiť sa mi zase nechce, keď už dvakrát nám povedali. a výbavička už tak či tak z 95% ružová, tak je to jedno 😀

majuskapal
26. jan 2012

@darinkazv ja chodím do súkromného zariadenia, tak tam sa platí za všetko. Idem dať syna do hajan, tak dobrú noc.

darinkazv
26. jan 2012

@majuskapal dobrú 🙂

strihalka
26. jan 2012

Dostala jsem chut na neco dobreho....idem s manzelickem do Tesca, bo tu nic nemame 😀

strihalka
26. jan 2012

a snedla jsem pul kila hrozna😀

sunday1
26. jan 2012

@strihalka Mňam, dala by som si, ale to práve nemáme 😀

strihalka
26. jan 2012

@sunday1 ani my nemali, ale posledni dobou ho muzu na kila, ted ma takovou zvlastni chut...tvrde, duzinate a kysle.... a ne to rozblemcany co je v lete😀 a taky neni tak levne jak v lete😀

evelin82
27. jan 2012

@darinkazv neboj ja si myslim ze bude aj teraz pri tebe a bude velkou oporou ,no ja som len rada ze sa tak rozhodol ist so mou ku porodu ,co som si myslela ze pojde asi kamoska tak mi hned povedal ze preco nechcem aby isiel on ,nemala som ani odvahu sa ho opytat,a on na to ze bude velmi rad,ked tam moze byt pri mne🙂

urma
27. jan 2012

@sunday1 naadherne 😵

efci
27. jan 2012

zeny ja som v koncoch...od polnoci mam gastro, leje zo mna aj zhora aj zdola, pali ma cele brucho, maly sa mi tam ptrevracia viac ako bezne... neviete je to nebezpecne pre mimco? ono to zvykne do 24 h ustupit, tak neviem ci mam letiet na pohotovost ci co... 😖 ☹ MM odisiel, pride az v nedelu poobede, tak mi je veselo 😒

amanda683
27. jan 2012

http://www.mamaaja.sk/index.cfm?module=Calculat... chodite sem niektora?Ja si kazdy tyzden citam,co sa deje v brusku 🙂 🙂 🙂

amanda683
27. jan 2012
amanda683
27. jan 2012

@efci no neviem,ja by som asi aspon zavolala doktorovy,ze co.Aby si nezostala dehydrovana a neodpadla niekde 😒

urma
27. jan 2012

@darinkazv pocuj, to video s yorkom a hajzlom...no tak toto je typicky neuroticky pes. By som takeho nechcela ani keby mi platili 😀 Ani strihat by som ho nechcela 😅 Stavim sa, ze ho musia uspavat pri strihani. Ale to len tak mimochodom 😉

A ked som uz pri psoch, koho z vas zajtra stretnem na vystavisku v TN ? ? 😀

amanda683
27. jan 2012
maxara
27. jan 2012

Dobre ranko
u nas nic nove, akurat Ninka sa vecer zobudila, nechcela spat, tak bola dole a potom je vraj hladna, pytala kasu, tak som jej zarobila, spapala a chcela este, tak som si vravela, ze fiiiha, ta musela byt hladna, zobrala som misku, isla som urobit este trosku a zrazu grcka na pol kuchyne, kompletka cely obed a vecera a este aj tusim z ranajok som tam zacitila.. samozrejme ze aj mne doslo zle, ale ustala som to.. 😒 😔 no chvilku trvalo, kym som to spacifikovala, nastastie mm asistoval, lebo asi by som grcala do rana 😒 Ale potom pekne zaspala a isla som rovno aj ja, hoci teda, nieco ma tam dole stale boli, mozno mechur, neviem.. v noci sa mi zle spi.. prehadzujem sa.. katastrofa