icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

atreyu
28. jan 2012

@certica22 oblial ma pot,ale každopádne gratulujem a veľa,veľa zdravíčka prajem drobčekovi 🙂 určite všetko dobre dopadne a o chvíľku ste doma 🙂 držte sa obaja a maminka nech ma dostatok mliečka 🙂

janka273
28. jan 2012

@maxara ja musím ešte na bud.týždeň popozerať, koľko máme spolu bodyčiek - ale myslím, že bude stačiť a overalíkov máme taktiež dosť....a keby malý prekonal Tami - tak ako píšeš dokúpime v Tescu 🙂

pimpilla
28. jan 2012

Čaukajte...tak ja som spala tiež hrozne, každú pol hod. som sa budila, a tiež mi bolo hrozne teplo, dotoho ešte moj kašel a nádcha a hrozostrašný sen, že už rodím 😒 ☹ , teraz som jak mechom ovalená, ešte že mám navarené z včera, tak velmi nič nerobím dnes...manžel musel do práce, a Samko pozerá rozprávku tak mám chvílu veget 😎

pimpilla
28. jan 2012

Ja som si teraz kupila flašky od Aventu, skúsenost s nimi nemám žiadnu, tak neviem aké budú, lebo pred 7 rokmi, som mala len klasické obyčajné -sklenené, kupila som tu na MK uplne novú novorodeneckú sadu, 2 malé,dve velké, dudlík, kefa na čistenie+ 4 dudle...viac nemienim kupovat...

efci
28. jan 2012

Dobre ranko 🙂
taak ja som po mizernom vcerajsku znovuzrodena 😎 Pospala som si zhruba 12 hodin, dakujem za to, ze moje skoro 6 rocne dieta to uz chape a rano chce po mne iba ranajky a necha ma driemat do kedy sa mi raci 😀
Ja mam kupene Avent flase, cely ten novorodenecky set (2 velke, 2 male). Kvoli tomu, ze uz mam Avent sterilizator, tak som nespekulovala nad inymi, lebo neviem ci by mi tam sadli na tie nastavce pri sterilizovani. Predtym s nimi spokojnost bola, dufam, ze bude aj teraz ked bude treba.
Inak s tym prekakanim si tiez myslim, ze za to mozu plienky. Mne sa teda Patrick nikdy neprekakal (aspon si nepamatam nejako brutalne), ale ked uz bol chodiaci tak sme kupili tie nasuchovacie Pampersky, vsak ze sa prebalime aj na stojaka ....a tie boli teda precurane takmer non stop... Tak sme sa vratili ku klasickym pamperskam.

@strihalka ja to tiez riesim iba obycajnou vanickou a ani ziadne lehatko nechcem. Pekne lavou rukou drzat mimco, pravou umyt a finito 🙂

pimpilla
28. jan 2012

@strihalka to obyč. lehátko som mala, to je uplne jak nové, to by som ti kludne aj poslala...lebo ja som to vobec nevyužila, mne to vo vaničke zavadzalo, a nevedela som na tom kupat bábo , lepšie mi to šlo bez toho 🙂tak som kupkala tak že som ho držala, ked trošku podrástol tak kupal aj manžel a tak rýchlo to ubehlo a potom už sedel okolo pol roka sám, takže to lehátko som vobec nevyužila...

ivanazv
28. jan 2012

@pimpilla jej tie polodupky su fakt krasne, kde si ich kupovala resp. objednávala?

pimpilla
28. jan 2012

@ivanazv objednávala som ich z mimibazár.sk...po 3 eur za kus. 🙂

strihalka
28. jan 2012

joooj, dobre ranko, no prvni noc, kdy me viki 2x vzbudila tim, ze mi mi chtela asi rozkopat bruch...takze super noc, snad poprve, teda uplne poprve, ze az takto silne kopkala nebo ci nespala nevim, ale kazdopadne maminku vyspat nenechala

dennkaa
28. jan 2012

@janka273 no ja praveze neviem cez den spat aj keby som bola neviem ako unavena, takze musim vydrzat do vecera.
@maxara nemam to veru odsledovane, lebo az tak casto ma zaha nepali a takmer nikdy nepapam na veceru rovnake jedla .... a to som pred spanim vypila za salku mlieka - no nechapem.... ta horcica sice znie hrozne, ale nabuduce ak bude takyto stav, tak urcite skusim

dennkaa
28. jan 2012

@atreyu a Ty sa nam mas ako?? Este stale si v nemocnici??

darinkazv
28. jan 2012

ahojte, tak my sme už aj doma z mesta. šla som s bambulou na poštu, lebo tu na sídlisku v sobotu nie je otvorená. a zbehala som aj všetky obchody a ani v jednom pyžamo na dojčenie. v jedno jedinom mali košele a to ja nechcem. košele neznesiem 😝 ale tak do pôrodnice som komplet vybavená okrem tých pyžám 🙂 obzerala som aj fľašky (aspoň na čajík), ale mizerný výber sklenených. všade len samé plastové a to ja nechcem. tak ešte skúsim po nete pokukať 🙂
v noci som mala bambulku v našej posteli, lebo ocinko bol v nočnej. a tak sa rozvaľovala, že keď som sa prebrala, že mi treba na wcko ísť, tak mala hlávku na mojom brušku 😀 🙂

darinkazv
28. jan 2012

@janka273 juj, riadne teda dávala tami zabrať plienkam a oblečku 😀 mne sa juli iba raz prekakala, aj to len po bokoch. ale za to grckania sme si užili až až 🙂

katkarv
autor
28. jan 2012

@darinkazv ja som pyzamo na dojcenie kupila v Kik,maju tam aj na take sloniky ako som ja 🙂

janka273
28. jan 2012

@darinkazv ona dáva zabrať oblečeniu i teraz 🙂 ....naozaj niektoré deti viac grckajú iné kakušajú, jedným to ide vrchom a druhým spodkom.... 🙂

darinkazv
28. jan 2012

@katkarv kati, keď my máme kik 5 minút cesty od nás a keď som tam bola pozrieť minule, tak nemali a ženy na mňa čumeli, že čo chcem :( a v akej cene mali? ja som akurát natrafila na nete po 10e.

@janka273 no, my tiež málo vecí môžme po julke teraz odložiť, že bude lucka nosiť, lebo furt sa niečím okydá, alebo pri kreslení sa akosi nejaká tá škvrna ocitne aj na tričku a tak. a veľa fľakov nejde vyprať 😝

janka273
28. jan 2012

@darinkazv my máme fixky, čo sa dajú oprať, ale keď ide maľovať temperkami , vodovkami musí mať oblečenú takú zásterku na maľovanie s dlhým rukávom....v MŠ raz maľovali - v pyžame / síce neviem prečo boli takto oblečení/ a Tami si celý rukáv namočila do tem.farby zmiešanej s klovatínou.- celé oranžové Kitty pyžamko má zničené, zelená tam krásne svieti, a nedá sa vyprať....hlavne , že bolo nové 😒 ....na doma máme tzv"staršie veci" ale má ich toľko, že jej nestačí jedna veľká komoda a 1 veľ.skriňa na nové veci, a staršie má v ďaľšej komode.....len veľa vecí dostane - tie sú domáce, a nové jej prikupujem - ja sa v tom parádení vyžívam - veľa má z Nextu a H&M / niektoré mala oblečené možno 1-2x/....po narodení Riška budem predávať, ale najprv počkám, aby z Riška nebolo dievča/...

darinkazv
28. jan 2012

@janka273 my máme na také maľovanie len zásteru nepremokavú. rukávy na tričku si vždy vysúka. ale tým sa ešte nikdy nezašpinila. vždy len od fixiek alebo od pera. a mne to fakt nejde vyprať, aj keď to sú obyčajné detské fixky. a to na to dávam aj vanish. :( ale najviac vecí zničí v škôlke :( nových vecí má málo, lebo to využívame, len keď niekam ideme. zvyšok len v sekáčoch a po nete nakupujem, lebo do škôlky a na doma jej nové zbytočne nechcem dávať.

srnqqa
28. jan 2012

@teleranka To ťa ešte pobolí chvíľočku.. Dobre si urobila, vidíš, že to lekári neberú na ľahkú váhu.. No hádam bude všetko OK, držím palce 🙂

katkarv
autor
28. jan 2012

@darinkazv no myslim ze aj moje stali,jedna 8,90 a druha 9,90eur.Ja som nepytala na kojenecku,brala som taku co sa da rozopinat,hodim foto,len poviem manzelikovy nech ma sfoti.

srnqqa
28. jan 2012

@dennkaa To máš tolerantného manžela.. mňa poty oblievajú už dlhšiu dobu, ale segra je môj presný opak, takže ja by som sa musela jedine už len z kože vyzliecť.. Za noc chodím aj 3x na wc a akoby to nestačilo, dnes o pol 3 ráno som bola nútená raňajkovať.. až potom sa Matýs upokojil a nemrvil toľko.. 🙂

darinkazv
28. jan 2012

@katkarv jaj, no veď práve to, že ja nechcem tú na rozopínanie :( ja všade zháňam tie, s tými otvormi. a nie košele, ale pyžamá. 😅 ale objavila som už jedno tu na mk a jedno na mimibazari, tak snáď mi podržia, kým mi prídu peniažky 😀

darinkazv
28. jan 2012

@katkarv tieto dve 🙂

janka273
28. jan 2012

@darinkazv aké krásne 🙂

darinkazv
28. jan 2012

@janka273 ja hrozne milujem živé farby 🙂 a pekné farebné kombinácie. aj julke som teraz také žlto oranžové pyžamko kúpila. som na to maniak 😀

katkarv
autor
28. jan 2012
katkarv
autor
28. jan 2012

@darinkazv ta ja kym som precitala ze nechces rozopinacie tak uz som si ich kvoli tebe obliekla a sfotili sme 😀 Ja zas neviem spat v nohaviciach 🙂

pimpilla
28. jan 2012

@darinkazv tie sú krásné, ja tiež nemusím košele, ale myslela som že do nemocnici sa može len košela, teda bez nohavíc, kedže by sa mohlo tak radšej takéto kupim, lebo zatial ešte nemám nijaké...

janka273
28. jan 2012

pyžamá a košilelky na kojenie 🙂
http://www.jenifer.sk/tehotenske-oblecenie-2210...

janka273
28. jan 2012

@katkarv Katulka, ty vyzeráš tak nádherne mladučko 🙂krásna mamička 🙂 🙂 🙂 🙂