icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
28. jan 2012

@darinkazv aj my si to len z mojim drahym uzivame,sem tam deti ked silno kope tak kus chytia.Trochu som smutna ze svokra nechce chytit ako kope jej vnucka,nie ze by som jej to nukala ale myslela som ze sa sama opyta.

maxara
28. jan 2012

@carrie84 😀 😀 no tak dufam, ze stenli nema iphone 😀 to je ten nas bezdak 😅 toho asi najcastejsie stretavam.. 😝

@ava11 ja to neznasam, ked mi chytaju brucho, ale mozno aj preto, ze mam teraz cez cele brucho jazvu a dost to citit, aj na dotyk cez tricko, ze tam nieco mam take hrbolate a aj ja to citim tak neprijemne.. aj od mm mi to je neprijemne 😅 😅 Inak ja som pouzila to ja vam tiez nehladkam asi trikrat, hlavne pri kolegyniach, starych prasivych sviniach, ktore mi nikdy nic dobre nepriali a mne bolo zle byt s nimi co i len v jednej miestnosti 😝 🤐 😔 🙄 pri ludoch, ktori by ma neuriekli (keby som na to verila) mi to v podstate nie ze nevadilo, ale dovolila som 😒

@dennkaa ja si myslim, ze nebudes 😀 ze to je proste v zene, niektorej nevadi, niektorej vadi 😉

pimpilla
28. jan 2012

Tak baby, mne tiež nevadí ked ma pohladkajú, ale večšinou sú to rodina , od cudzích sa mi to ešte nestalo 🙂 ani reči typu ako som pribrala ma neserú...pretože každý kdo ma pozná vie že som pred tehu aktívne cvičila zumbu a už dopredu mi vravia, že ved to schudneš až začneš zumbovat, tak to ma teší, že mi tak veria,...ale asi zato že som bola celý život také cincítko chudé 😉 mna teraz najviac rozčuluje ked sa ma spýtajú že čo to bude a ked im poviem...tak že " zase chalan" tgak to by som im vážne jednu vrazila, jak keby nebolo zdravíčko u bábatka hlavnejšie 😠

pimpilla
28. jan 2012

Darinka, je mi luto, ale hladala som tu stránku a veruže ju už neviem nájst ☹ ja som si len do googla dala sklenené dojčenské flaše a hned prvé otvorila... 😒

darinkazv
28. jan 2012

@pimpilla no tak toto aj mňa štve, keď celá nadšená odpoviem, že znovu dievčatko budeme mať, tak tie ich reakcie ma vytáčajú. "však nevadí, aspoň si budú lepšie rozumieť, však nevadí budete mať babské jazdy, však nevadí, aspoň ponosí veci po julke" tak toto ma teda fakt najviac vytáča. neviem, prečo si každý myslí, že automaticky chce mať každý človek párik. ja som tak túžila, aby aj druhé bolo dievčatko. a to vždy aj poviem takýmto múdrym. 😠

@maxara jej peti, diky 🙂

pimpilla
28. jan 2012

Maxara je Petra? aj ja som Petra 😀 😀

pimpilla
28. jan 2012

@darinkazv no to sú hlupáci, tak ja akože som chcela párik, ale tak príroda je už raz taká, ale zas som nebola na to nejak upnutá že nech je dievčatko, a ked my sa tešíme a nám to nevadí, tak nechápem prečo to iným vadí, oni to budú vychovávat a lubit, no nie?

efci
28. jan 2012

@pimpilla no presne, mna tiez vytaca ked mi kazdy povie, ze tretia bude baba 😖 Ja som sa tym netajila, ze som chcela parik, ale ako som uz potom s postupujucim casom este pred celym velkym sonom tusila, ze to bude chlapcek, tak som sa na to pripravila a nemenila by som za nic na svete!!!! Ja som rada, ze budu dvaja chalani...ale presviedcat o tom teraz kazdeho...si asi myslia, ze to len hram... A presne to je jedno co to bude, hlavne nech je zdrave.
A mna tiez ludia poznaju ako chudu, no trosku zmena teraz, ale tiez to uz neriesim a vravim si, ze dako bude... Tiez ma kazdy utesuje, ze to pojde dole...len ja tomu akosi teraz neverim... Ale neverila som ani v prvom tehu a zislo... 😉

pimpilla
28. jan 2012

@efci no aj mne to isté vravia že do tretice všetko dobré, tak im stále poviem že nie , že už tretie nechceme, sme chceli len dve detičky , tak budeme mat doma chalanou a my sa budeme parádit 🙂 , ale radost sme spravili nášmu Samkovi,lebo on si prial bratčeka...a manželovi to bolo jedno, on len kvoi mne chcel babu 😉 a verím že to schudneme,popri všetkých starostiach čo nás čakajú...dve deti sú predsa nie jedno 😉

efci
28. jan 2012

@pimpilla ty si moja krv he he... Ja som tiez povedala, ze chlapi ma budu chranit a paradit sa budem ja 😀

pimpilla
28. jan 2012

@efci no tak tomu ver...ja mám jednu sestru a jedného brata, a to čo sme my od mamy povypytovali penazí na šminky, topánky ,kabelky, oblečko, tak brat ani štvrtinu...takže dúfam že ešte aj v pedesiatke budem moderná, šarmantná maminka 😉 s ktorou sa budú moji synovia pýšit

anabelleee
28. jan 2012

@efci @pimpilla my cakame tiez chlapceka a vobec by mi nevadilo, keby som mala doma samych chlapov, vobec to neriesim a muz tiez nie

ivanka.7
28. jan 2012

Mne cudzi brucho nechytaju, od rodiny mi to nevadi (a svokra sa aj tak vzdy opyta), kolegyna ma jedna dovolene, ostatni ani neskusaju, takze nemam problem.

A blbe reci ohladom priberania ma netankuju. Ked to nahodou povie niekto z rodiny, je to vtip a viem ze je mysleny z lasky (a navyse ho viem uspesne vratit) a ked niekto cudzi, tak mi to nestoji za rozculovanie. Oni su ubohi, nie ja. Navyse na mne je priberanie vidiet tiez len na bruchu.

urma
28. jan 2012

Ahojte kocky, dnes som sa tu neukazala, kedze som bola cely den prec, tak dufam, ze nikto dalsi ste medzicasom neporodili 😅 a ani nic horsie sa nestalo...docitam niekedy dodatocne. Som utahanaaaa aj oci mam vykukane ; 😕 Tak len tolko, ze dobru noc 😀

@maxara dnes bolo uuplne super krasne mrazive a slnecne pocasicko a uzila som si vystavu 😀 Vobec som neratala, ze budem tak dlho, ved to som nevladala skoro nikdy ani ked som nebola tehotna, ale je pravda, ze ked vystavujem osobne, tak je to narocne psychicky a nikdy sa mi tam uz nechcelo ostavat extra dlho. Dnes som bola na vystavisku o 9.30-16.30 😀 😀 Baxinko bol v pohode, neuveritelne...mozno sa nakoniec aj zmieri s tym, ze ho na tieto hrozostrasne masove podujatia vlacim so sebou 😉 Vzdy tam totiz vyvadzal od strachu 😝
Vystavoval svagor 6 mesacne stena, prvykrat pre oboch 😀 takze som im bola fandit, tiez sa drzali super a dostal hodnotenie velmi nadejny.

huterika
28. jan 2012

Babulky a chodite niektore aj na plavaren alebo tak? ja chodievam tak raz do tyzdna, castejsie sa neda, ked nemame auto 😒 ale chodila by som stale je tam aj virivka a take to "dokolecka dokola" :D neviem ako sa to vola... Len mi tam vadi, ze tak navecer tam byvaju dost bezohladni mladi frantici alebo rozmaznani frackovia (aspon posledne dva razy) a skacu tam a vyvadzaju, plavcik im nic nepovie co nechapem... no a vcera mi do chrbta narazil taky jeden tlstoch ze som myslela ze mu jednu plesknem, sak sa nevedeli niektori vobec vpratat do koze, tak uz mam aj strach chodit aby nejake decko alebo teenager mi do bruska nekopol 😒 Keby im aspon ti plavcici nieco povedali ... moj priatel ich tam musel krotit .. som ho podporovala: "kill them all" hrdinka 😀

lillienn
28. jan 2012

Ahojte babulky, tak poviem Vám, že dočítať 30 strán je poriadna fuška...píšete jedna radosť..Ja sa pridávam k tým, ktorým nevadí keď im niekto chytá bruško ale iba od dobrých známych. Iní si zatiaľ nedovolili 🙂 a blbé poznámky som zažila aj ja. Napr. pri stretnutí s dvomi kamarátkami tá jedna keď ma uvidela čo ma nevidela dlhšie, povedala druhej že "veď vôbec nie je veľká ako si hovorila" :D a tiež kolegyňa z práce keď ma uvidela pred dvomi týždňami povedala, že ty naozaj čakáš chlapca? A ja že prečo, čo som oškaredela? A ona, že prepáč, ale že hej a že jej každý hovoril, keď čakala babu, aká je pekná, ako jej to pristane, že jej neverili že to nie je chlapec :D a to prosím pekne pribrala 30 kíl. Takže sa len pousmejem a idem ďalej, pretože som šťastná lebo je to moje dlho vytúžené bábatko a prežívam najkrajšie obdobie, nech vyzerám akokoľvek.

ava11
28. jan 2012

Tak baby, podporená všeobecnou panikou som sa začala baliť do pôrodnice a s desom som zistila, že napriek akémukoľvek snaženiu nebrať blbosti som asi v polovici zoznamu a už teraz neviem zapnúť veľký cestovný kufor Takže fasa, tie, čo ste už pobalené, aké veľké tašky máte a koľko? Ja tam fakt dávam len najnutnejšie veci.

anabelleee
28. jan 2012

uz sa balite? ja ze o mesiac staci

dennkaa
28. jan 2012

Ja som tiez zvedava ako sa mi podari pobalit - chcela by som to zmaknut buduci tyzden 🙂
@ava11 dosla Ti ta nocna kosela?? Aka je?? Ja som po nu este nebola na poste.

ava11
28. jan 2012

@dennkaa Nedošla, lebo nakoniec ju už nemali 😒

dennkaa
28. jan 2012

@ava11 to vazne?? Tak mne dosli obe, co som si objednala (z 2 roznych stranok), ale ta jedna je teda este na poste, pojdem po nu az buduci tyzden. Ta co mam uz doma sa mi zda aj dost velka (je to M) - ale povedala som si, ze este mi narastie brusino a do porodnice zbavi, ved nejdem na modnu prehliadku.

dennkaa
28. jan 2012

A zajtra periem prvu varku oblecka pre nasu lasku. Zistila som, ze nas poklad uz ma celkom slusnu vybavicku 😀
Takze uz kupim len flasky a kozmetiku (na zaciatok vyskusam Sebamed - snad bude malemu vyhovoat).

ivanka.7
28. jan 2012

@dennkaa Ved stale pozeram, ze pridavas fotky :D ten ma oblecenie uz na pol roka :D

ancovicka30
28. jan 2012

ahojte baby, ja ked sa sem dostanem tak akurat stiham docitat a pisat mi zvacsa uz nevyjde cas, pribuda to tu akcne teda...🙂
pripajam sa do skupiny, ktorym akekolvek poznamky o mojom tehu nevadia, neviem, ja sa tesim, ze som tehu a mne sa tehu brusko paci, takze mi aj poznamky typu 'uz mas riadne to brucho' pridu take nejake pozitivne 🙂 a chytit si brusko necham, nie ze by som to vyhladavala, ale nemam s tym v podstate problem (aj ked od cudzieho cloveka, resp. niekoho koho nemam rada sa mi to este nestalo)
@strihalka, k tomu lehatku kupaciemu este, podla mna moze byt fajn aj to latkove, ja mam po svagrinej take to plastove, a je to fajn vec, ale fakt je, ze ak chces babo poriadne umyt, tak ho aj tak musis odtial zdvihnut, to je skor taka srandicka, ze ak bude chciet byt male dlhsie vo vodicke, tak mozno v lehatku mu bude prijemnejsie, ale pre samotny akt umytia ti to moc nepomoze...a niektorym detom sa v tych lehatkach nepaci vobec, takze ak nie si nejak o tom velmi presvedcena nekupuj za kazdu cenu podla mna...
a este som tu zachytila nieco o prednaske na antolskej pre oteckov, myslim ze @janka273 pisala, ze treba aby tam oteckovia isli, tak len by som doplnila, ze pred 2 rokmi nebolo nutne, aby otecko na antolskej absolvoval akukolvek pripravu, stacilo len zaplatit, a podla toho co som teraz citala na fore o antolskej tak to tak je doteraz...takze ja zatial neplanujem ist na tu prednasku, cize ani manzel, ale este si to overim pre istotu ked tam pojdem na poradnu...

ivanka.7
28. jan 2012

Dievcata, co by ste na tu prednasku chceli ist (je tam porodnik + pediater, odporuca sa hlavne pre tie, ktore chcu mat manzela/partnera pri porode), tak najblizsia je 13.2. a potom 13.3.
Bola som tam v piatok na priprave prvykrat 🙂

terrs
29. jan 2012

Baby, počula som že certica22 už má bábo, viete o tom nejaké podrobnosti?

ivanka.7
29. jan 2012

@terrs Prebera sa to tu par stran dozadu. 30ty tyzden, 1600g, 40 cm, po porode sa nadychol sam, potom ho dali myslim na pristroje. Viac neviem, ale vsetky svorne drzime palce.

terrs
29. jan 2012

@ivanka.7 uff. aj ja jej držím palce..

dennkaa
29. jan 2012

@ivanka.7 najde sa tam uz par kuskov aj na 6-9 a 9-12 m. Ja som vsak ten typ, ze ked sa mi nieco paci, neviem odolat a kupim to 🙂