icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

lias
30. jan 2012

@pimpilla tie separačné vložky som nikdy nepoužívala, pri jednorazovkách je to podľa mňa nanič. Používajú sa pri látkových, aby neboli plienky tak špinavé (aspoň myslím 😀 )

urma
30. jan 2012

@lias ☹ je mi luto, ze ste utrpeli s babom takuto ranu a sok, ked si to najmenej cakala.
Fakt smutne...drzim palce, aby to prebolelo dako

urma
30. jan 2012

@lias jeezisi prepac 😅 to jasne nie tebe, klikla som na zle meno krawa

bambulka1010
30. jan 2012

@dennkaa To sa mi podarilo odhaliť ☹ sms, a facebook ☹ a nakoniec priznanie.

bambulka1010
30. jan 2012

@katkarv keby sa to tak dalo ☹ snažím sa, ale slzy idú samé ☹

urma
30. jan 2012

@bambulka1010 je mi luto, ze ste utrpeli s babom takuto ranu a sok, ked si to najmenej cakala.
Fakt smutne...drzim palce, aby to prebolelo dako

katkarv
autor
30. jan 2012

@bambulka1010 ja viem ze sa to len tak neda ako sa to lahko pise.Urcite nebudes na vsetko sama,urcite ti niekto pomoze.A to si vobec nic netusila?

dennkaa
30. jan 2012

@bambulka1010 kocka je mi to hrozne luto ... musis byt silna, hlavne kvoli babatku.

amanda683
30. jan 2012

@bambulka1010 tak to je vazne sila 🙄 🙄 🙄 Teraz ti to tak este nepride,ale casom si uvedomis,ze taky nezrely a nestaly chlap ti za to nestal.a nie si sama.Mas to malinke v brusku,to ta potrebuje a bude stale s tebou 😉 Cas je najlepsi liek.

pimpilla
30. jan 2012

@lias no aj ja som si to tak myslela, a teraz som si vygooglila, že to velmi odporúčajú aj do jednorázových, hlavne v prvým mesiacoch, kedy sa bábo aj čistí a má plienku pokakanú po každom prebalení, ale je to len také svrknutie a plienka je v podstate suchá, nenacikaná, tak vyhodíš len tu separačnú vložku a dalej používaš plienku dokým nie je precikaná a špinavá, a tak sa ževraj z 10 plienok denne, zníži spotreba na nejakým 4 ks.neviem nemám to odskúšané ale asi vyskúšam, lebo fakt som niekedy vyhadzovala suché plienky s malým fliačkom do koša...teda keby som tak ušetrila tak to je super...

bambulka1010
30. jan 2012

@katkarv Ono sa to stalo v piatok teraz. Myslím, že to bola asi jednorázovka. Práveže ja mám asi ďalší zmysel, pretože vždy vycítim, keď sa niečo deje.

lias
30. jan 2012

@urma no, veru som sa zamyslela prečo ľutuješ mňa 😀

lias
30. jan 2012

@bambulka1010 a odišiel sám alebo si ho vyhodila?

katkarv
autor
30. jan 2012

@bambulka1010 amanda683 to presne napisala.

urma
30. jan 2012

@bambulka1010 no pokial si budu vypisovat sms a facebook...neviem, neviem, je to skorej namotavka ako jednorazovka. Aj ked to teraz v piatok bolo mozno 1.krat. Ale je asi dobre, ze si to odhalila a mozno sa vas vstah podari vratit do normalnych kolaji. Ale len ked partner bude chciet..nasilu sa to neda a zbytocne stracat energiu.

urma
30. jan 2012

@lias 😉 trapnee, fakt .... odpust 😅

ava11
30. jan 2012

@bambulka1010 tu máte súkromku na takéto veci

urma
30. jan 2012

@ava11 spravny dotaz...este si to tu ten chlap od @bambulka1010 precita verejne....

elfka.elfka
30. jan 2012

@bambulka1010 je to krute. ked je zena najzranitelnejsia takto jej podrazit kolena. musis byt silna, na to zial neexistuje iny liek ako cas alebo ina aktivita.. skus sa vrhnut na nieco nove, nech sa odreagujes, mysli na babatko, chod von s kamoskami, zabavaj sa a zbieraj pozitivnu energiu... je mi to luto ze si musela take nieco zazit.. drzim palce aby si trpela co najkratsie... ja viem, nam sa dobre radi na dialku, ale ja fakt s tebou sucitim...

urma
30. jan 2012

idem varit,len neviem co,hm...
Pekny slnecny den vsetkym 😉

ava11
30. jan 2012

Môj deň zatiaľ začal dobre, o ôsmej šup z postele a teraz idem už druhú práčku detského. Mimochodom, moje prvé pranie v živote 😅 A na obed mám rizoto. Resp. ani nie na obed, lebo už som jeden tanier zjedla o desiatej ráno 😉 No a popritom balím byt. Zábava na celý deň.

dennkaa
30. jan 2012

Tak moje pokojne dopoludnie bolo prave narusene :( U susedov zacali nieco burat a vrtat - nechapem co robia, ved sme v novostavbe... Ale musim mat pochopenie, ved coskoro mozno budu susedia na narevy, ked bude u nas plackat po nociach miminko.
Aspon ze obocko som si stihla vytrhat v pokoji 🙂 Teraz sa idem napapat, poobede musim zbehnut do potravin a potom "hura" k zehlicke.
Drahy pride dnes z prace neskor, takze si musim gazdovat sama.

strihalka
30. jan 2012

Dobre ranicko babulky 🙂
vikend utekl jako voda a opet je tu pracovni tyden, kdy zase cele dny nebudu vedet co delat...
K obedu taky netusim, asi nejake kureci masko a brambory...no ale je cas, ted jsem vstavala🙂
Nad nami delaji rekonstrukci, no kdyby nebourali zarubne tak asi spim dal, i pres budik....
Dneska baba z bazaru posila hojdatko, tak ho tu za chvili mame....za 14dni budem asi malovat a zacnem konecne hnizdecko pripravovat..jiste s ena to manzel uz tesi 😀
Jinak vcera jsem psala babe, co nam dala echo o certici, kazdy je v jiny nemocnici,,maleho previezli hned po narodeni. ona je po sekcii,takze este sa zotavuje ale dnes by mala ist za malym, ale ze vraj maly papka, tak jeto dobre znameni...
No dala jsem dva chleby k snidani, ale jdu si jiste jeste pro jeden 😀

dennkaa
30. jan 2012

@strihalka nam dnes tiez prinesie kurier nejake objednane veci pre drobca, takze sa vytesujem, ze opat nieco nove 🙂 Poobede idem este aj na postu po balicek s nocnou koselou (dufam, ze aspon tato nebude taka velka ako ta prva)
A inak ta sprava o certici - si zlata, ze si co-to pozistovala. Hlavne nech vsetko dobre dopadne, certica nech sa rychlo zotavi a malinky nech dalej bojuje.

elfka.elfka
30. jan 2012

@strihalka jeeej presne som na to myslela, ze ako sa certica s malym maju.. perfektne spravicky! inac ty nakupujes ako diva, neverim ze je este nieco, co nemate, hmmm? 😀 😀
mna caka posledna kopa prania, dozehlit a vymysliet kde a ako to vsetko budem mat aby boli veci po ruke a netrebalo sa zohynat... najviac som sa namakala, kym som zatriedila vecicky podla velkosti, ja totiz odstrihavam stitky, dcerka to neznasala a hlavne co ina znacka to ina velkost, tak keby mi niekto teraz chcel urobt riadne zle, tak mi staci len preburdat vsetky tie vecicky co mam systematicky nalozene v kominkoch v kosoch na pranie.. 😀 dufam ze z motyky nevystreli a manzel nebude iniciativny a nezacne mi to vykladat 😀

my sme boli cez vikend v tatrach, bolo uzasne az na to, ze som sa pri saleni so Sandrou pozabudla ze som tehotna, krutila som ju tam na sankach hore dole, a zvracala som nasledne od krcov v bruchu 20minut v jednom penzione kde som ledva dobehla 😒 a ponorila som svokre aj fotak aj iphone do vody, ked som behala k zachodovej mise, len som jej bundu naryhclo dala k umyvadlu, ona sa asi zosmykla a spustil sa senzor na vodu a pekne celu bundu aj s vecami zalial, ach jaaaj... 😒

strihalka
30. jan 2012

@elfka.elfka no jen oblecko je jeste v anglicku a co se tyce vybavy tak nam chybi skin na oblecko matrac do pelisku...
spusta veci dojde az zacatkem marce, z toho mam trochu obavy..... a navic cekam na financni injekci...pak se to pohne, do te doby jen take drobnosti....do porodnice pro sebe nemam nic...

elfka.elfka
30. jan 2012

@strihalka aj mna este caka jedna navsteva lekarne, ale toho sa uz nebojim.. povedala som si, ze uz si pomaly dam veci do porodnice na stranu, nech mam prehlad co mi este chyba... kedze mi uz len dokupujeme drobnosti, vela financii to nepredstavuje, tak som si povedala, ze si doprajem zopar veciciek,na ktore vtedy nevyslo, objednala som si napriklad parny mixer na papu, teda uvari ti to na pare, otocis vrchnak a rozmixuje to.. hadam to bude take sikovne ako to vyzera 🙂

ivanka.7
30. jan 2012

Nejake pranie oblecenia alebo co, to nehrozi, ale ma potesilo, ze vcera manzel vymyslel, ako sa nam do spalne zmesti komoda s prebalovakom, tak sa vytesujem, ze dalsi kusok v antikovom moridle bude v spalni 🙂 a su tam dve velke zatvaracie zasuvky, tak v tom by mohli byt aktualne vecicky - ale manzel dnes odchadza a pride az v piatok podvecer, sobotu je zas prec a v nedelu je u nas oslava, takze to budeme riesit az v tom dalsom tyzdni (6-12.2.). Takze prat dovtedy ani nebudem, ked to nemam kam poskladat poriadne.
A vecer pride sestra aj s fenkou, tak si budeme bacovat po zensky a psovsky :D 2 zeny, 2 psy a dievca v bruchu :D Som rada, ze pride, nebudem sa musiet kazdy den ponahlat domov za hafanom kvoli venceniu a stihnem si aj par veci vybavit za ten tyzden... a manzel bude rad, ze nemusi riesit on a ostane mu len ten kocik a teda teraz aj ta komoda, nasledne upravy nabytku a robenie vacsich poriadkov, co ja nechcem robit (on to vie aj tak lepsie).

zlatulienka
30. jan 2012

@elfka.elfka po tomto stroji aj ja túžim, dám to ako typ na darček rodine, nech sa nám zložia, vecí pre drobčeka mám dosť, veľa mi ostalo po Robkovi, tak si chcem dopriať takéto "vychytávky" 🙂 a ak to nekúpi rodina, tak to budem riešiť až v lete, s príkrmami začneme aj tak až na jeseň

strihalka
30. jan 2012

@elfka.elfka no my ted vychazime ltt, pnka je mrcha, jen by me zajimalo, ze v jakem dni mi pridjou za miuly mesic?takze je fakt, ze i malickosti si rikam ze pockaji...ja jsem dostala k vanocum ponorny mixer, tak z nejak mam ohromnou radost, na kasicky jak delany...ale to tvoje vypada sikovne a hlavne zdrave🙂