Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@elfka.elfka no to by sa veru aj mne zišlo a aký to má presný názov, okrem toho že to je Avent?
mne práve poštár doniesol pre Oliverka set do postielky 🙂 postielku manžel trošku namoril cez víkend aby dostala takú krajšiu farbu, som celkom spokojná vyberala som moridlo zlatý dub, to som fakt trafila 😉 a zajtra mi má dojst kočík s autosedačkou..tak som zvedavá...a inak mi už ani nič velmi nechýba...okrem tých vecí do nemocnici a pár drobností 😉 v sobotu sa chystáme do Madarska na nákup, že tam dostat velmi lacno plienky a tak, tak my to nemáme daleko,no ale najskor uvidíme čo mi povie doki v stredu v poradni a na ultrazvuku 🙂
@lias on je teraz na týždňovke v Nemecku. Napísala som mu čo som chcela a vypla som si telefón. A nechám si ho vypnutý až pokým na neprejde trošku zlosť a to sklamanie.
ahojte babulky. uz som tu dlho nepisala.😀 vidim, ze uz mavate pekne divoke sny..mne sa dnes snivalo, ze som bola uz na predporodnej priprave 🙂 co este vobec neviem, kedy presne pojdem.. ale bolo to take realne, ze uz asi tam ani nemusim ist 😀 😀 myslim, ze to je asi nasledok precitania poslednych 25 stran a tych vasich rad na koniku, kedze som nestihala cez vikend 😀 😀
@urma Veď práve to, že ja nemám teraz energiu sa s ním doťahovať alebo čo. Všetko dokážem odpustiť, no neveru nie. A veriť človeku, ktorý takýmto spôsobom sklamal... ☹
@elfka.elfka ďakujem 🙂 mňa to všetko mrzí, ale teraz absolútne nemyslím na seba, ja to nejako zvládnem, ale že to dokázal spraviť drobcovi ☹ to ma najviac mrzí.
@amanda683 no, my máme zase v rodine každý mesiac dakoho buď narodeného alebo má niekto meniny. jedine apríl bol voľný. aj to tam máme s mužom výročie svadby. takže bambulka by mohla byť aprílová 🙂 v marci je môj brat narodený a aj jeho syn a tiež manželov synovec je marcový a aj moja krstná. takže marec je dokonale vykrytý 😀
@darinkazv my mame tak vykrity april moja mamina je je na zaciatku potom som ja so svokrou manzel ma meniny a na konci ma narodky moj otec a este aj drobcek bude aprilovi🙂hadam🙂
@katkarv ja som mala na mysli jednorázové , ale ževraj uplne všetko čo sa týka detičiek..cez kozmetiku, oblečenie , koj.potreby .známa tam chodieva 2X do mesiaca po plienky že sa jej to velmi oplatí 🙂 tak po sobote budem múdrejšia, hádam nám to vyjde, lebo sa tam chystám už dobré dva mesiace 🙂
@mata128 🙂 neboj, ja si tiež občas pripadám, ako by sme prvé čakali 🙂 nie si sama 🙂 naša prvá je septembrová a vtedy boli horúčavy, tak mi len bodynko s krátkym rukávom, na to tenký kabátik a polodupky a čiapočka. a šup do zavinovačky. a to bolo všetko 🙂
@belissima85 tak vo vašej rodine je apríl nejaký obľúbený 😀
@elfka.elfka ja mam tento Smoothie Maker a tiez je dobry 🙂
uff, u nas to je dnes drsne s krakenom.. predsalen ju cez vikend babky a dedovia vymaznali 😖 a ja potom dostavam riadne zabrat 😝
@pimpilla tusim je to philips avent parny mixer... pozor, ceny su niekde aj 130€, pouzity som nasla jeden za 40, ale uz ho baba predala, ja som to objednavala za 69, ked sa mi to potom podari predat tiez za 40, tak to bude dobra investicia si myslim..
ja som sa trapila predtym, na paru mam len velky hrniec, tak sme varili klasicky na sporaku v malom hrnci ale to je aj tak velmi male mnozsto co varis, nejake 4 kolieska mrkvy, kus zemiacika a cuketku trosinku vody, a ked som to hodila do mixera, ktory take male mnozstov dakedy ani nechytil, som sa zlostila.... takze toto bude hadam praktickejsie.. hodis jedlo, dolejes vodu zapnes a nestaras sa, same sa to vypne. potom tu nadobku len otocis, zapnes a rozmixuje sa to. no uvidime.....
@amanda683 jeeej vyzera tak moderne 😀 a tiez aj vari v pare? ja som nasla len dva druhy, tento avent a bebra.... a drahy bol?
@elfka.elfka no veru tento nevari 😒 len mixuje.Varit budem klasicky na platni.Stal 50 eur.
@amanda683 uz som si to pozrela ten smoothie maker na nete, a ked som dobre pozerala to len mixuje, ja som hladala nieco, co mi urobi zdravy prikrm na pare a ze to bude vsetko v jednom, nemam zadzabany plny dres riadu - hrniec, a mixer a nadobky atd.. predtym som uvarila v hrnci, preliala do vysokej nadoby a ponornym mixerom rozmixovala na kasicku. ako nie je to zle, ale toto sa mi paci ze to bude zdravsie, len na pare... este aj moj muz sa namotal, ze toto je super, toto kupme, predtym mi nepomahal s varenim prikrmov, teraz to zvladne aj on.
Baby, ten parny mixer vyzerá byť super. Ja som o tom ešte nepočula, ale keď som si to hodila do googlu, tak na fórach len dobré referencie 😉
Vďaka za tip!
Tiež sa chystám začať s príkrmami až po pol roku, tak dovtedy snáď vyčíham nejakú dobrú kúpu 😀
Inak práve som sa vrátila od zubárky, našťastie žiadny nový kaz, iba mi opravila odlomený kúsok spred 2 mesiacov. Tak som rada, lebo ja čo prehliadka, to 1-2 kazy 😖
@amanda683 joooj, ale tvoj robi aj zmrzlinku mnaaaam 😀
@elfka.elfka hej to ani neviem,ze zmzku robi 😉 ale to sa da asi v hocijakom mixeri robit a na take srandicky ja veru nemam cas.Radsej zbehnut do obchodu kupit hotovu 😀

@bambulka1010 je mi luto co sa ti prihodilo...cas zahoji vsetky rany...viem ze sa to lahko pise a mysli na drobceka co nosis pod srdcom...A baby sem tam tu pisete o snoch tak mne sa dnes snivalo ze som som davala oodsat mlieko mojej sestre ktora nieje tehotna a ked jej to neslo tak som jej povedala daj to sem ty to nevies 🙂 a ked som si odsavala ja tak netieklo mlieko ale hotovy milacik taky husty krem🙂inak doposial sa mi s tehotensvom nesnivalo nic.prajem vam pekny dnik 🙂