Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Dobré ránko kinderká 🙂 Prišli mi nové fotky, tak som ich nahádzala do albumu a hneď aj utekám, dnes mám kopu vybavovačiek. Dočítam vás poobede, cmuk 😉
Dobre ranko
robim znacku a prcham..
@strihalka drzim palce na kramaroch, dones dobre spravy
@ancovicka30 😖 krasa.. toto je sila, uz aj z toho porodu nam urobia investiciu do pohodlia 😠 😠
@srnqqa chapem tvoje nervy v robote 🙄 Ja som nastastie doma a som v pohode.
Kozmetika isto nie je taka strasne dolezita a vlastne to spravis nakup na jeden sup v lekarni aj s vlozkami a podlozkami atd. Ja tiez som nebola v ziadnej nemocnici, ani nemam porodnika ani pediatra ani porodny plat a ine vychytavky.
Dobre rano 🙂
@ancovicka30 - to co su za palky? Ze 300e za porodnika? Aka parada. Sak zato nakupis veci a veci pre baby! Aby sme o chvilu nerodili na chodbe a platit budeme zato, ze mozme byt v blizkosti lekara! 😠
@lias tiež som mala dobrú skúsenosť, pani mi ju chcela este pred poslanim vyprat, ale ja si to aj tak doma este periem vo svojom...tak som jej vravela, nech nechá tak, zbytocne ju budeme obidve. Mna tiez vysla aj s postovnym...som velmi spokojna... som zvedava ako sa tam bude malinka nosit 🙂
ahojte žienky 🙂 tak my máme sľúbenú šatku na nosenie od sesterky. mne tá manduca príde kvôli nôžkam nie moc vhodná. 😒 tak ja si radšej šatku od sesterky požičiam 🙂 dnes mi prišlo prvé pyžamko a ešte si mám ísť po balík na poštu, lebo že to je väčšie, tak že mi to nemohla poštárka doniesť. mala by to byť jedna zo zavinovačiek, čo som kúpila cez mk, tak som zvedavá, ktorá, lebo obe to posielali v jeden deň 😀 sa z každej novej veci teším ako malé dieťa 😀
@denaalubos AHoj, ja som nad Dulou premýšlala, ale v našich nemocniciach je to tak, ze dvoch ludi ti vacsinou pri porode nedovolia...aspon tam kde ja chcem rodit dovolia len 1 osobu a ostatni cakaju von. Keďže mm sa na ten deň strašne chystá tak som to poriešila inak. Od soboty zaćinam chodiť k certifikovanej porodnej asistentke a ta nas oboch pripraví na porod. Mozem jej kedykolvek zavolat aj v noci, keby daco....aj pocas porodnych bolestiak by sa mi nezdalo...uvidim aka bude nasa spolupraca a kto vie, ak budem velmi spokojna.....mozno bude cakat na chodbe aby bola nablizku, keby moj manzelik odpadol 🙂
dobre ranko kocky!!tak my tu mame krasne slnecne ranko, dnes -33st., maly je strasne nervozny, a ja musim lezat ☹ . nastastie uz ide manzel pre neho. boze vkuse teraz premyslam, ci kupit tu manducu alebo satku, fakt sa neviem rozhodnut 😠 😠
No zdrazeni co se tyka nemocnice zrejmen vypliva z toho ze od unora jim zvysuji platy....tak asi proto...vcera se to objevilo v teme porodnice Kramare, jsem si myslela ze jen ta zdrazuje, ale koukam, je aj Antolska...hmm☹
Jinak dobre ranko, densni povinnost byla vstat pred desatou hodinou a udelat ze sebe cloveka.., cuz pujde asi velmi tezko, celou noc jsem se prehazovala a nemohla zaspat, jsme uplne rozmlacena..
Ale ak nam tento tyden urychle utekl, to je az neuveritlene...vcera na me svokra, ze ci mam sbalenou tasku do porodnice, a je ze neee, ze pohdaaa, casu dostt😀 😀 😀, no trochu jsem to schytala,ze to neni neco cim bych privollala porod ale pripravenost 😀, no tak asi neco pokoupime uz priti tyden😀...teda.....
@ancovicka30 Poplatok za otca nie je až tak vysoký, v Ilave je za 17 😀 Ale tá epi, to nechápem, keď IL má vypísané za 30 € a v TN je za 100 €. Už tých 100 je extra.. No, na "extra" životných situáciách sa dá naozaj dobre zarábať (dia, tehu, baby) - hrozné.. 😠
dobre ranko krasky🙂 hlasim sa ktym co sa celu noc prehadzovali🙂u nas je -14st.prajem pekny zamrznuty dnik🙂
@urma ja si nemôžem dovoliť, lebo nemám nárok na materské a rodičák je od narodenia.. a zas, čo by som robila doma, takto zabijem aspoň 5 hodín denne 😉 Ale rozčuľujú ma tie jednoduché veci, už rok ju učím, ako sa kopíruje, no a teraz facebook a iné záležitosti..Plus ma tam nemá kto zastúpiť, takže všetko je na mne.. Ako neni problém, veď sa necítim zle, len si neuvedomujú, že na druhý deň nemusím už dôjsť 😉 Marec dane a apríl DPH..taký termín vhodný na nervičky 😝
Ahojte dievcata 🙂
Ja som tiez nespala dvakrat najlepsie, ale nejako to prezijem a niekedy snad dospim (snivali sa mi same kraviny, maly kopcoval a budenie na WCko). Dnes ma caka celkom v pohode dnik, navarim obed, trosku poupratujem a nachystam sa na vecer - pride nam navsteva, takze sa vytesujem, dufam, ze maly bude v pohode a ze vydrzime dlhsie hore ako zvycajne (chodievam totiz spavat okolo 21,00 h).
Inak ja som si vcera uz pobalila tasku do porodky, teda nie uplne, lebo mi este chybaju nejake veci ale aspon nieco. S tym balenim som nezacala kvoli nejakym stresom, ale len preto, ze som potrebovala miesto v skrini ...
A tie poplatky, co tu spominate ma zarazili - idem si to tusim niekde nastudovat - ci sa to menilo aj v Ruzinove.
Prisel mi balicek...teda velka obalka s malym obsahem..objednala jsem tu na mk, novy letni overalik z prirodniho platna, zadna bavlna, ale take to prijemne na leto , pro otecka, kedze to prvni nam dodali zlou velikost, tak jsem jim celou obejdnavku vratila a kupuji cez bazar😀, no ovsem toto se podarilo ze je nove, ale uplne..
@ancovicka30 sa smejem ked citam, ze kolko z nasich malinkych ma predpoklad vacsej hlavy po tatkovi :DDD Ja ked som videla maleho na sone v 30 tt, tak mi doktor hladal dobry zaber na fotku a ked mi ukazal hlavicku zpredu, tak som sa az zlakla ze moj muz sa na mna pozera :DDD Hlavne nech su zdrave tie nase deturence...inac baby, mam taku otazocku, v noci sa budim pomerne casto na cikanie, ale obcas sa mi stava, ze sa prebudim a normalne som mokra, prvy krat ked sa to stalo, som sa zlakla, ze plodova mi vyteka..Nie je to vytok, lebo som normalne skusala, ze co to je, aj vonala...bez zapachu..muz mi povedal, ze mozno ma maly trosku kopne do mechura a mozno mi daka kvapka ujde..tak ja neviem, nestava sa vam to? Len v noci to citim, inak som pocas dna s intimkou...vtedy sa mi to nestava...noze, nemate taketo cudesne problemy volaktora? 😀 😀 😀
@anickamatusiak v noci sa mi to nestava, ale cez den sa mi to raz za týždeň stane a som vdacna za intimku. Ale tiez nemam pocit , ze by to bol unik mocu, pretoze nezapácha, ale skôr nejaky vytok......tiez som sa prvy krat zlakla, ze plodova voda...ale doktor vraví, že krčok dobre drží 🙂 tak to neriešim...iba som si všimla, že je to skôr po nejakej záťaži, keď mám dlhšiu prechádzku, alebo po cvičení...
@urma @jennyna @ava11 @carrie84 @beronsche Tak, kočky, priznávam porážku a vzdávam to. Zľava max. 15%, aj to v obchode, kde majú prehnané ceny. Najlacnejšie to aj tak bude, ak si každá objednáme z maderny za tých 93,- eur. Som strašne znechutená 😠
Dnes poradňa dopadla dobre a od nedele som už na materskej. Do nemocnice idem 1x vo štvrtok a doki mi povedal, že ma rezať budú pravdepodobne až posledný marcový týždeň 🙂
@anickamatusiak mne sa toto stal tiez v noci, az ma to zobudilo, taky vacsi unik tekutiny, ale nebol to moc, ved ten by predsa pachol...takze tvoj mm asi nema pravdu
@anickamatusiak @urma Ak sa Vám stane niečo takéto, tak zoberte intímku k lekárovi. Vedia urobiť rozbor tekutiny a zistia, či náhodou postupne neuniká plodová voda. Istota je istota 😉

@anabelleee dakujeme 🙂