Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
certica22 aj my držime palce ,a vela sil prajeme.
@takitak ďakujem, veď to, že je to vcelku drahšia záležitosť, ale tak nekupujem hneď v prvom obchode, vždy ňúram, až si s tým už leziem na nervy niekedy 😅 Teraz tie miery sú OK, ale potom tú strednú 100večku by bolo vhodné zhodiť.. Mne sa strašne páčia tie milé vzory, do postieľky hľadám obliečky so vzorom macka a jednu so srdiečkom, ale chcela by som, aby tam bol "vytlačený" len 1 vzor na celom, nie milión malých mackov.. niečo takéto:
http://www.obchodnydom-lucy.sk/www-obchodny-dom...
A toto je najkrajšia, akú som videla, ale aj najkrajšia cena 🙄
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
@takitak http://www.ourbaby.sk/2-dielny-set-obliecky-do-...
toto je vončo, len v modrom a ešte je to aj 100 % bavlna.. 😉
Uff srdiečka, tak som po celom dni doma, boli sme u našich na chalupe, dobre bolo 🙂 Taká som nejaká unavená, tak sa len povaľujem a pôjdem asi skoro spať. A inak koho zaujíma, pridala som ešte jednu fotku do albumu, moju favoritku 🙂 🙂
@nana80 ja, keď som čakala prvé - tak som mala obrovské bruško, teda skončila som obvodom 110cm / +18kg/, porodila som - a z brucha ani z váhy mi nič nezmizlo/ malá mala 3550g/ / , inak kľudne v tom mojom bruchu mohli byť aj dve - mala som taký pocit, že naozaj by sa tam dve vošli 🙂 🙂 🙂 🙂 ....záleží aj aké sú tvoje bambuľky veľké - asi sú blízko pri sebe, navzájom sa zohrievajú 🙂 🙂 🙂 🙂 ....a to nosenie je naozaj pri tebe obdivuhodné 🙂 🙂 🙂
Dobre ranko, jsem zvedava v kolik dneska opet zalehnu 😀kdyz jsem si ted dala do foroty hodku spanku...
Jinak na dnesni den se mi fakt nedalo spat, sla jsem spat okolo druhe,,,delala jsem taxi pro opilce(mm, svokrovce) 😀 a probudila se v sedm rano, ze fasa vyspinkana du ruzova a vic nepotrebuji...☹ze by zacinal uz taky ten spanek, ze nemuzete dospat rana?
@srnqqa No pozeram tie kalendare a celkom som z toho paf 😀 Takze mi naslo ze Matusa je 21.septembra, Matthias vo FR je 14.maja, no a to iste co si nasla ty Mathias alebo Matias 24. februara 🙂 Takze asi to nechame na februar 🙂 A ja ten porod vidim na 6.4. 😀 aj podla silnych kopancov aj aky je aktivny 😉 Noooo a zevraj sa deticky rodia najviac na spln a ten bude 6teho 🙂 uvidiiiime 😵
@huterika ja osobne presne viem, kedy sa Matýs "stal", a vtedy som si rátala, že termín je 12/4.. U dr. mi ale pri prvom určení termínu vyšlo 15/4 a na druhom 12/4.. myslím, že o moc to už neposunie, ak vôbec, v januári vravela, že sme presne tabuľkoví.. Asi my vymlátia na veľkú noc a potom hurá do nemocky 😀 to by sa aj hodilo, hádam do toho piatku by som bola doma. Ale kukám, že 6 je zrovna Veľký piatok, a to by som sa mláteniu zasa vyhla.. No, teraz neviem.. Blbá dilema (ktorú za mňa aj tak vyrieši Matýs) 😀
@srnqqa Nooo tak ja viem tiez presne kedy doslo k "akcii" 😀 len PM som si nebola ista a ta ich viac zaujimala ako samotny akt 😀 tak to vyratali takto nejako, najprv dva datumy co neviem co ktory presne znamena 9.4. a 18.4. a potom tam prepisala z 18teho na 14.4. ten 9.4. ostava. Aale znova im pripomenem ze co je vo veci, ci to nechcu opat prepocitat, nech zbytocne nerobia paniku ze sme sa narodili predcasne alebo co 😉 dalsie rendez-vous mam 20.2. posledny uzv.
@srnqqa Mne sa velmi pacila tato sada macko na vankusiku tiez nepotrebujem tam mat nic ine staci jeden a v modrom ;) Ani ten baldachyn nemusi byt, len ten zaklad 🙂
http://www.e-baby.sk/product/11-dielna-mega-sad...
Babulky, premyslala niektora z vas nad zvlhcovacom vzduchu vo vasej izbicke kde bude aj babatko? mne ten suchy vzduch z radiatora strasne vadi, a bez kurenia v noci zasa riadne mrzneme. Zatial som to riesila len tak ze som dala do misky vodu nech sa odparuje, ale ci to pomohlo netusim, ani neviem ci ten suchy vzduch nahodou nema za nasledok to moje krvacanie z nosa a stale soplim.
Ja tiez pridavam moje roztomile miery: 98/98/98 😀 Skoro som odpadla, ked som vsade namerala take iste cislo.
ja sa aj hanbím pridať moje miery, ale nech je sranda 😉 105/110/110 😀 😀 😀 pupok rastie riadne, váha sa mi nezmenila 4 mesiace, len sa mi tie špeky premiestňujú...
Baby ja mam objednany tento http://www.kidsstore.sk/product.php?id_product=513 alebo tieto vecicky do postielky plus ten vreckar
@certica22 podla mna sa nestresuj s tym, ze len 20-30ml odsajes, uvidis, ze ked si budes uz prikladat priamo maleho pojde to ovela lepsie, ja som neodsavala skoro nikdy a ked som niekedy skusila, tak som zvacsa naskrabala horko tazko dakych 50-60ml a pritom ked maly pil priamo z prs tak jednoznacne vysosol viac, kedze priberal ako divy...to spustanie mliecka funguje na babatkovu pusinku urcite ovela lepsie nez na odsavacku, tak hlavne teraz vydrz s pravidelnym odsavanim uz akehokolvek mnozstva a snaz sa co najskor si zacat prikladat babo ked ti dovolia...
@huterika urcite je dobre nejako riesit suchy vzduch ked sa kuri, da sa bud nadobou s vodou, alebo aj mokrou plienkou ci uz priamo na radiator, ale asi je lepsie dat nad postielku babatka vlhku plienku (tak mi to radili aj v porodnici este)....zvlhcovac vzduchu je zrejme najidealnejsia alternativa, ale je to aj o nakladoch, a osobne do toho nebudem investovat...

@srnqqa no vôbec neviem ako sme k toľkým mackom došli - ale zato máme aj opičku, ježkov a iné zvieratká. Ako som si prečítala tak na tom kolotoči sú to motýliky ... neviem neviem ...a či sme spokojní? na dieťati sme to ešte neskúšali, ale hrá to dobre, obrázky sú krásne čo svietia ... akurát trochu počuť ten "motor" ale tak hádam to drobcovi nebude vadiť - takže zatiaľ fajn ... pravda je že si to občas s manželom zapneme už teraz . hudba je fakt super. Má to aj ovládanie na diaľku. Kupovali sme to cez mall.sk mali tam na to akciu nejakých 35e, viem že je to inak dosť drahé ...
a prosím Ťa z ktorej miery chceš zhodiť ???? veď sú ideálne aj teraz - okrem tej strednej 100vky 😀 ale to sa nahradí bobeškom ...