icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

adik109
7. feb 2012

@bambulka1010 ja nedám dopustiť na ľanové semiačka, pridávam si ich do jedla ( do jogurtov) a odvtedy žiadny problém.

sunday1
7. feb 2012

@atreyu Neboj sa, bude to v poriadku. Ku koncu tehu sa tie hodnoty zvyšujú. Už máme len pár týždňov 😉

kukucka1982
7. feb 2012

@takitak to len po nociach robím také veci, keď neviem spať. cez deň som v práci, pomáham polovičke v našej krčmičke, večer som už doma. polovička chodí domov až o 2 v noci, a keď zaspí, ja mu len ticho závidím. poležím hodinu a idem do obývačky k telke...ráno som už o 9 hore a neviem kedy budem normálne spať. keď sa narodí bábo, to už mc toho spánku asi nedoženiem...

brkabra
7. feb 2012

aj vy sa niekedy pristihnete, ze si dlho hladkate brusko? teraz mi to pride velmi prijemne a citim, ze je drobcek spokojny 🙂

strihalka
7. feb 2012

@brkabra nelezim jinak, nez ze mam dlane polozene na brisku 😀

janka273
7. feb 2012

@adik109 Ja som kúpila Angelcare 401 - je to monitor dychu s pestúnkou - takže 2 v 1 🙂

kukucka1982
7. feb 2012

@strihalka dakujem...to by som brala, tie karty....

dandelion18
7. feb 2012

@janka273 to je aj náš favorit - i keď je drahý ako fras 😠

janka273
7. feb 2012

@janka273 dievčatá idem žehliť prvú kopu detsk.vecičiek - perinky a zavinovačky 🙂 🙂 🙂 , a už sa mi sušia dupačky, čapičky, bodynka.... niektoré to už máte za sebou, tak Vám tíško závidím....zajtra šup do poradne 🙂 🙂 🙂 už sa teším 🙂 🙂 🙂 🙂

janka273
7. feb 2012

@dandelion18 ja som ho kúpila z Bazosu , myslím že s poštovným 80 eur / vysielačka, monitor, a 2 podložky, a adapt./, meria to aj teplotu v izbe, a krásne , príjemne to svieti 🙂 🙂 🙂

adik109
7. feb 2012

@janka273 to bola super cena

dandelion18
7. feb 2012

@janka273
@adik109
veru, to bola super cena..ja som najlacnejší videla za 135 (?) tuším..a veru príde mi to prehnané, ale tak čo už, do kelu.

denaalubos
7. feb 2012

@adik109 no aj ja som sa rozhodovala, medzi snuza a nanny do postielky, a rozhodnutie padlo,ze tiez si myslim ze ked pisu ze na plienku tak na plienke to ma byt a ked sa miminko zacne hybat tak mu to bude zavadzat aj pod vecickami atd, kdezto v postielke to je vyzitie hlavne preto ze mamicky mozu v klude ist spinkat a mimi chrani nanny, ale cez den na plienocke,hmm neviem, ved maminy su hore a davaju si na mimi pozor aj ked hajaju na dvore, moj nazor ze nanny vyuzijes aj do 3rokov a tu snuza co s nou ked bude behat, ved to bude uz sama trhat a podobne ...takze nanny vhrala,i ked za 90€ ale teda nova, a nemusim sa bat ci nie je nejaka poskodena,keby bola pouzita,je to vec do ktorej sa podla mna oplati dat korunky,ked to moze zachranit zivot 😉
@bambulka1010 no ked ti dr,predpisal papat zelezo tak to bude z toho, ja to mam tiez, ale väcsinou praveze dobre ze idem dost casto, ale stane sa ze ma aj brucho boli a nejde to 😉

darinkazv
7. feb 2012

@srnqqa mne stačilo zamestnávateľovi ústne povedať s tým, že z najbližšej poradne donesiem už žiadanku. len zamestnávateľ má voči sociálnej poisťovni povinnosť oznámiť do 7 dní od nástupu na md

adik109
7. feb 2012

@denaalubos dík za názor, čím viac nad tým rozmýšľam tým viac sa mi tiež pozdáva ten klasický pod madrac tak zrejme pôjdem do toho.

katkarv
autor
7. feb 2012

@strihalka
@darinkazv
@janka273 ahojte baby,tak som bola dnes na poradni aj na usg,mala ma 1675g to som rada ale mame tazku oligohydronorminon ci ako sa to pise skratka malo plodovej vody,doktor mi odporucil Oxyphillin to co mala brat Atreyu ze to nemali v tabletkach ze musela ist na infuzky do nemocky.Tak uvidim rano ci sa mi podari zohnat tabletky ak nie tak idem na infuzky do nemocky 😖 Jaj a tiez sme este KP

janka273
7. feb 2012

@adik109
@dandelion18
Ja som sledovala dlho , kým tam niekto dá poriadnu cenu, aj na mimibazare.sk ponúkali za 80 eur, ale hneď to bolo predané ,pozrite tu: http://www.bazos.sk/search.php?hledat=angelcare...
@katkarv cicuľka držím silno päste, aby si to zohnala....a od čoho záleží množstvo plodovej vody? Či ona môže postupne odtekať? Adélka má krásnu váhu 🙂 🙂 🙂 🙂 Zajtra nám daj vedieť ako si dopadla 😉

strihalka
7. feb 2012

\baby ktere ste na Pnke, kedy vam chdi pnka v mesici?
ja jsem minuly tyden posilala listek za leden, a nevim kedy muzu pocitat s tim, ze neco malo dorazi?

katkarv
autor
7. feb 2012

@janka273 neviem od coho zalezi,ale dobre ze mame prietoky dobre,tu som sa docitala ze toto zvykne byt pri polohe KP

katkarv
autor
7. feb 2012

@strihalka ked ti ma prist na ucet tak od 14teho do 17teho v mesiaci

mily7
7. feb 2012

ahojte je tu niekto na pokec? mam vsetkeho dost.

zuzanka2905
7. feb 2012

@mily7 ahoj možem pokecat

darinkazv
7. feb 2012

@katkarv joj moja, tak držím palce, aby si zohnala v tabletkách radšej 😉

@strihalka mne chodieva 14teho. najneskôr mi prišla 15teho 🙂 ale na účet. komu chodí v hotovosti, tak tam je to až v lehote do 20teho v mesiaci

strihalka
7. feb 2012

@katkarv
@darinkazv no ma mi to pirjit na adresu...takze to ozaj stihnou spracovat tento mesic?

katkarv
autor
7. feb 2012

@darinkazv zajtra vam urcite napisem 🙂

janka273
7. feb 2012

@katkarv budeme na teba myslieť, držkaj sa nám 🙂

darinkazv
7. feb 2012

@strihalka jani, pokiaľ to bolo doručené do 6teho v mesiaci, tak ti príde ešte tento mesiac. ak to bolo doručené po 6tom, tak už len budúci mesiac. a keď si si to dala na adresu, tak tam to chodí do 20teho najneskôr. ja som si dala na účet posielať, lebo tam chodí aj o tých 5 dní skôr

strihalka
7. feb 2012

@darinkazv no ja jsme to posilaa druheho doporucene 1 tridou tak jsem etd na vaskach ci to dojde..

urma
7. feb 2012

Caute babenky, cely den som sa tu neukazala a kukam, ze mam co docitavat, tak ked sa budem nudit... 😉

Bola som dnes na poradni aj na utz, vraj vsetko v poriadku a maly je o nieco vacsi, ale nemam sajnu kolko vazi 😒 akoze ani som ho nevidela ani len na zastavenom monitore 😠 Uplne trapny bol dnes dr. (nie ze by inokedy nebol, ale dnes extra). Nuz...ale hlavne ze sa neotvaram alebo take vaznejsie zalezitosti.
A co si pamatam, diktoval sestricke poloha pozdlzna a cislo 1. Neviem co to presne je, ale asi dobre ? 😅 Minule bola poloha priecna, takze je uz otoceny, akurat neviem, kde je hlava 😠 Za posledne tyzdne mi brusko o dost vybehlo smerom hore, takze ratam, ze to sa vtedy otocil 😉 Ale na kopancoch som to cuduj sa svete dako nepostrehla, stale kope v pravo, tak neviem...
Postudujem este co mi nacmarali do tehu knizky a porovnam si s tymi udajmi, co ste davali kocky vy, hlavne ma zaujima, ci bude hlavaty 😀 ale vraj je podla hlavicky a stehennej kosti chudy a dlhy 😉

urma
7. feb 2012

Jaaaj za tu chvilku, co som pisala prispevok, mi sucina vykuchala po celej obyvke plysakove vnutornosti 🙄 A ma Baxinko po zirafke 😝