Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Baby ja uz ani neviem, v ktorom som tyzdni presne, som normalna? 😅 Ked kon ukazuje 30 tt. tak to bude tak, ze 29+xy dni?
Takze som prisla zo vcerajsej poradne po prelusteni udajov a istej davky dedukcie k nasledovnemu 🙂
skutocnos bola 29+5 tt
hlavicka dla utz 31+2
stehenna kost dla utz 31+5
😀 o vahe ako aj celkovej dlzke si mozem nechat len snivat, taketo moj pan doktor nesleduje 🙄 Ale nech...aspon ma nestrasi dakym slonikom, ze @maxara
@maxara 😀 😀 ale neviem, aky je tazky, sestricka nieco utrusila, zeje chudy a dlhy 😀 Porodit dlhe dieta by nemusel byt extraproblem + , nie? Ale skorej buclate 😅 Ale ved on si to chalanisko isto este dobehne aj po tejto stranke, ked uz sa do mojej aj tak malej maternice nebude moct vpratat na dlzku 😀
Len zacinam mat vazne obavy, ze sa mi tu po porode objavi par inzeratov na vecicky c.50 😀 😀 (ak teda nebude predcasne na svete)
@srnqqa to aj ja som taká, tiež ešte skoro nič nemám. Včera som si akurát kúpila popôrodné nohavičky a nočné košele mám kojenecké, čo som dostala od ježiška 🙂 xixi...Keby som ich nedostala tak ešte ani tie nemám 🙂 Neviem, ale nejako si z toho nič nerobím ešte. 🙂
@urma mne tiez budu robit odbery na najblizsej poradni - o dva tyzdne.. a tiez mam prist na lacno, ale nehovorili, ze by to malo byt nieco extra, beriem to ako bezny krvny obraz 🙂
babulky, aky max hruby moze byt matrac do postielky kvoli angelcare? a aky typ matracu kupujete? 😉
ja nemam speci podprdy, sa bojim, ci este neporastiem 😅 alebo kolko si mam akoze dat rezervu na mlieko? 😕
@bambulka1010 som na tom podobne 🙂 keby som nepodostavala nejake tie veci od kamosky, tak nic nemam.. jedine som si poporodne nohavicky kupila - ale zatial len jedno balenie na odskusanie, kedze tu kocky pisali ako to nesedelo a treba kupovat o dost vacsie.. takze este budem musiet dokupit...
@brkabra chcela by som kupit ten matrac s kokosom a pohankou - zevraj ta pohankova cast nejak masiruje, ci co 🙂 ale v predajni hned upozornovala pani predavacka, ze ak mame tie monitory pod matrac, tak by mal byt uplne jednoduchy - len molitan - ale to hovorila o nany, neviem ako je to pri angelcare...
@bambulka1010 okrem toaletného papiera a ponožiek nemám nič 😀 budúci týždeň začnem zháňať a znášať domov 😎
@urma ani ja nemám, okrem toho, že čakám na extra akciu, lebo sú extra drahé a zas také látkovky nechcem, aké nosia naše babky + vždy, keď som si kúpila, o týždeň - dva mi bola malá 😠 Nechápem, keď som potrebovala košíky AA resp. v číňaku 75, to nikde nemali, teraz, keď potrebujem na 95 cm, zas majú len malé.. A keď, tak sú s tou hroznou ťažkou výplňou, nevkusné 😠 😖
Idem aj ja kuchtit, ale fakt sa mi nechce 😒 Som dnes spala ze rano 5.30-7.30 inak len cosi okolo polnoci pri TV. Ale necudo...dala som si vecer chutovku cafe late asi o 17h a teraz nie som na kofein ani trocha zvyknuta 😒 Aspon budem vediet nabuduce, co to moze so mnou spravit 😀
@srnqqa ja som nenarocna..hlavne nech mi sedi ako ma, neskrabe nikde a neotlaca 😀 Akoze sexi fakt nemusi byt na tento ucel 😀 Takze ak nebudu mat v prvom obchode, kde mam v plane ist...tak z netu to neriskujem a kupim hociaku sportovu pruznu tenku a dovi...aj tak to vela babam nevyhovovalo, ten patent kojaci 😉 A este ma napadlo rozopinacia v predu, takze taky mam bojovy plan 😉
@mius.brcko no nefim, nie je molitan najmenej kvalitny?
@brkabra my kúpime kokos/molitan/kokos ale hrúbku 8 cm..lebo vraj angelcare "funguje" do hrúbky 10 cm..
@brkabra presne tak som reagovala aj ja.. ale vraj cez tie hrubsie to ten monitor nezaznamena.. ja by som chcela kupit ten monitor, co sa pripina na plienku (mimochodom v cechach aj s postovnym na SK to vychadza ovela lacnejsie), takze matrac vyberiem nezavysle od tohto..
@brkabra @dandelion18 myslim, ze tam ide nielen o celkovu hrubku matracu, ale aj tvrdost.. ci nie?
@urma @srnqqa vraj je najlepsia podprda ta najjednoduchsia bavlnena, bez vystuze, odopinanie jedneho kosika s jednou rukou... proste tie "najsexi" 😀 ale radsej budem vyzerat ako babka a budem sa pohodlne citit, lebo vseobecne podprsky neznaaasam a ked to mam mat stale na sebe, tak nech je to co najpohodlnejsie 😉
@darinkazv ano myslela som to nejako takto, az nato, ze tieto uplne syte farby by boli asi moc....urcite doma nemate taku zelenu? taky odtieň ....ale ak si to dala iba schematicky, ze asi takto , tak ok....inak este jednu vec som sa chcela spytat...ci je ta izba skor dlha alebo siroká, vzhľadom od okna k dveram...a ake velke okno tam mate...ak je izba mensia, alebo sirsia a kratsia, tak tu zadnu stenu co mas dvere, by som nechala bielu, aby nepotlácala priestor...ona taka syta fialova ti bude opticky zmensovat izbu...alebo tam potiahni tu hraskovo zelenu...len nech je tam svetlejsia farba...ale to zalezi aka je izba velka a svetelnost izby...
@mius.brcko ja som to pochopila tak, že ide o hrúbku..a úprimne, nekúpim malej ten čisto molitanový, ja by som na takom tiež nechcela spať 😖
@urma som tiež nenáročná, no sexi by ma isto nenapadlo 😀 ale do nemocky nejakú lacnú kojeneckú by som zobrala, na doma môžem hocičo, ale von by som chcela nejakú "prijateľnú", však nemusím chodiť rozgajdaná 🤐 A v číňaku majú stále len tie tvrdé ako lopty, nechápem, kto to nosí, a také jemnulinko vyplnené nikde nevidím.. 😒
niečo na takýto spôsob (ide o výplň): http://www.provea.com/Provea/ProveaFinal/Mirial...
nejde len o hrubku ale aj o tvrdost matraca, je lepsie ked je tvrdsi ako tie klasicke mäkke, my sme malej kupovali koko, molitam, kokos a je dost tvrdy a monitor dychu by mal fungovat a ak nie tak mi odporucili dat tu platnu pod plachtu a nepremokavu podlozku . . .
@mius.brcko je to možné a nakoniec bude možno aj najvhodnejšou voľbou.. Doma tiež podprdu nenosím, načo, a k tomu som kedysi čítala, že je to lepšie, lebo sa tak akoby cvičili svaly prsné a také push upky vôbec neodporúčali (aj pre tento dôvod, aj pre to, že "čarujú" s dekoltom a chlap je niekedy sklamaný 😀 )

@srnqqa podlozky k porodu su obycajne podlozky pod pacienta, tak sa to vacsinou vola.. ale myslim, ze aj inkontinencne su to iste.. resp plnia ten isty ucel.. ide iba o to, aby si nespinila furt plachtu pod sebou, keby daco..