Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Baby čisto teoretická otázka...čo myslíte koľko môže vážiť malý keď 28+2 mal 1338g?mám pocit, že má už málo miesta chuďátko...
@huterika ja sanechystam kupovat vysielacky ,sterilizator ma odhovorila kamoska ze staci vyvarit a hotovo a ohrievac flias tiez nie🙂
@lias To tu spotrebu mlieka mame podobnu :D My sme teda len dvaja, ale mlieko pouzivame v podstate len manzelovi na kasu, pripadne ked ma on chut na omeletu a ja si sem tam dam do Cara teraz, inak mlieko ani velmi nie. Smotanu do varenia a pecenia sem tam, maslo, jogurty a syry, to je samozrejme normal. Mne inak kedysi nevysli dobre vysledky na mliecne bielkoviny, tak som mala aj totalne bezmliecnu dietu ale potom som zas zaradila mliecne vyrobky a nikdy som s tym nemala problem, tak dufam, ze vsetko bude ok.
@strihalka myslíš toto?
http://www.maminkam.cz/velikost-plodu-v-tehoten...
@saxana123no ja som pribrala do teraz 14-15 kg, takze si z toho nic nerob, kamoska vraj cez tehu pribrala 25 a v pohode dala dole teraz ma postavu zas jak pred tym-chuducka,inak som zvedava kolko bude vazit ta moja lebo na mne celkovo neni moc vidno ze som tak vela pribrala, takze to celkove vnutro mojho brucha bude dost tazke 😀 takze asi aj mimi 🙂 no uvidime v pondelok
A inak zdravim vas z postele, dnes sa mi absolutne nic nechcelo robit, tak cely den lezim v posteli, zastrete, poobede som si aj pospala, teraz idem asi nieco zjest a znova suuup do postele, za cele tehu som teda takyto stav este nemala,ale si hovorim, ved som PN a v pokrocilom stadiu tehotenstva, tak si to mozem dovolit, no nie ? 😉
@vajanika27 no ved ja som sa tiež čudovala ked mi to doktorka hovorila,musela som vyzerať ked som nanu vyvalila oči že to už to už pomaly aj rodiť pojdeme 😕 .Ja som inak stale doma na marodke odkedy som zistila že sme tehotný lebo v robote mame strašnu zimu tak ma nechala doma to by som tam nevydržala,aj ked som doma tak mi to poriadne letí teras sme 30.tyž. a ty?inak ktoru maš doktorku ak smiem vedieť ja chodim ku Karisnej.
@efci ved to je v pohode, suhlasim s tebou, len som chcela potesit kukucka1982
@zuzulka298 no ja stale chodim do prace, tiez to tam nieje jednoduche, ale doteraz to bolo v pohode a som aj rada, lebo doma by som sa zblaznila, ale budem robit uz len tyzden a potom chcem ist na pnku, dufam ze mu ju da 😒 ja chodim k Popluharovej, nevies nahodou aka je co sa tyka pniek, ci ich v pohode dava?
@vajanika27 no tak to neviem vobec,
Ahojte, možem medzi vas? termin mam 30.4.
nevie niekto kolko sa platí v Ziline za otecka pri porode? 🙂
@zuzulka298 35 eur co ja viem, dost vela podla mna 😠
a v MT sa kolko plati za otca pri porode? a neviete kolko sa plati za epiduralku? v ža
@vajanika27 inak držím palce aby ti ju dala,inak doma je super po desiatich rokoch chodenia do roboty si to vychutnavam kamošky po materskych a ja len do roboty.Tak si to teraz vychutnavame pošila som si paploniky a obiečky a tak sa bavkáme pomaly ty už maš všetko pripravené? 😀
@huterika ja zelezo neberiem, takze moje krvave smrkanie z toho nebude 😉 Ale suchy vzduch mame tiez veru. Nie take salave teplo, ako z radiatora, ale suchy bude urcite, lebo hned mam suche pradlo 😀 a tiez chleba, pecivo...vsetko strasne rychlo zoschne, este aj v saciku 😀 A nemame prekurene...tak 20-22 C
https://www.modrykonik.cz/fotoblog/basimka/clan...
fakt sikovny clanek, manzel ho nasel tu na MK, jsem na zacatku a velmi sikovne veci..🙂
@srnqqa to moje ASI tvrdnutie netrva dlho ani to neboli a mavala som to cas od casu aj predtym, ale teda teraz to je 100x castejsie 🙄 v poslednych dnoch. Tak hadam to nie je nebezpecne...na poradni vcera bolo vsetko OK a ani nie je maly nizko. Som sa stazovala na problem pri chodeni, ze ma boli panva, tak pri tej prilezitosti mi to laskavo oznamil, ze plod nenalieha moc nizko...
Juu babule, prišiel mi balíček s bodynkami (3-6m nenosené) a sú stráááášne pekné, tak sa z nich vytešujem. Krásne sýte farby a dala som za ne smiešnych 5€ (4 body + 2 svetriky)
@vajanika27 je to dosť ale myslím že to bude lepšie aj premna ked tam bude nebudem sa tak bať a možno mi to aj rychlejšie ubehne 😀
@zuzulka298 jasne, verim, ze to ma svoje caro, ale ja nemam nikoho v Ziline a tu by som sa unudila k smrti a hlavne v zime 🙂 no oblecenia mam kopec, nieco som kupila aj nove, kociar nam uz stoji v spalni a ostatne veci este nemam, chceme ist kupit do polska, lebo tam je to o polovicu lacnejsie ako u nas v obchodoch 🙂
dnes som si akurat kupila veci do porodnice, ale aj tak nemam vsetko, myslim ze mam este cas...
a ty uz mas nachystane vsetko?
@zuzulka298 no so mnou ide tiez manzel, ja sa niejako extra nebojim, lebo nikto iny za mna neodrodi 😀 ja sa skor tesim na naseho Jakubka, ked uz ho budeme mat doma 🙂
vyberas si porodnika?

@ivetka1981 ja som si vlasy farbila už dva krát...no nie ja, manžel mi ich farbil :D