Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
jeej, no kde ste dnes??dobre ranko vsetkym, ja uz mam po prvej vizite, teraz cakam na ranajky, potom velka vizita, .....atd., 😒 , boze rezim ako vo vazani. ono to tu nie je take strasne, len ked si predstavim, kolko nam este treba vzdrzat, tak to ide troska na hlavu. preto sa baby setrite!! 😉
Dobré ráno, baby 🙂
Ja len, že dnes je v Dámskom klube na STV1 cvičenie pre tehotné s czoborkou a ak poznáte Bigbrands.sk, majú tam Ginkana Dudu v zľave, ale aké nááááádhernéééé súpravičky.. Ja už od nich mám bundu a svetrík, a som spokojná 😀 Juj, ide sa objednávať 😎
@jennyna no nezávidím, ale teda čakať na raňajky znie dobre 😀 😀 😀 dúfam že Ti spravia niečo dobrého ... 😀 😀 😀 ja som včera bola lenivá dať auto do garáže a o 6 keď som šla do práce tak mi bolo do plaču že by som ho mala odhrňovať ... takže som si urobila dierku na okne aby som vyparkovala z dvora a zopár krát som sa povozila na našej slepej ulici tam a späť aby ten sneh odfúkalo - susedia si o mne museli myslieť asi svoje ...ináč bol krásny mesiac a teraz aj slniečko - teké to origoš ranné zmrznuté 😀 😀 😀
@strihalka akurát mi kolegyne hovoria že má byť takto do polky marca ... ja chceeem zdravé miminko v aprííííííly , tulipány a sadiť v skleníku reďkovku .....(dovolenky, párty a teplo môžu byť až potom ...) 😀 😀 😀
ja som zvedavá komu to vyjde a bude mať na výročie ... myslím že nás tu je dosť aprílových svadbových ... nám to nevyjde určite ale navadí, moja kolegyňa má takto dcéru svadba a presne do roka na výročie aj dcérka
Haha baby, zle ste si to vymysleli, ja najprv počkám, kedy sa narodí drobec a podľa toho budem plánovať svadbu 😀 Ale nie, my sme teraz v januári oslávili 3 roky spolu a som až jemne nostalgická, keď si predstavím naše začiatky, že by som si nikdy, ale fakt nikdy nepomyslela, že s týmto chlapom ja budem mať deti 🙂 Ale ľúbim ho jak koňa 🙂 🙂 🙂
Inak moja noc opäť úspešná, bez jediného prebudenia. Teraz sa idem dať do ľudskej podoby a šup s babami do wenice. A poobede za kamoškou na piatkové kafčo 🙂 Dobrý deň to bude som sa rozhodla.
@srnqqa http://www.bigbrands.cz/dudu-ginkana-detske-sat...
no ja se zamilovala, jen je to v cechach..a brala ybch je na malou tak od dvou let🙂...jen za dva roky co bude...radeji to kupovat enbudu, se nam nekam szrati do te doby 😀
Krásne ránko všetkým tehulkám-aprílovkám...
Mám opäť otázočku...beriete do pôrodnice klasické pampersky alebo tie s výrezom na pupček (huggies)?? 😉 😉 😉
@ava11 ja jsem v dobe seznameni s muzem mela obdobi ze jsem uplne zanevrela na chlapy 😀, neverila jsem, ze na druhem konci je tak uzasny clovek....po prvnim setkani jsem nemohla uverit, ze je az z BA 😀
Me probudil muzuv budicek rano, tak uz nema ceni jit spat, dam si vanu a hadam to nejak stihnu a najdu a dorazim, jen fakt doufam, ze jim to zbozi doslo....
pak me napadlo...jak to mate s obedem ty a @maxara?nemate chut nekam zajit na obed ci kavicku?kdyz bude cas a budem vse stihat?
@ivetka1981 ja jsem si nakoupia jedno baleni 27ks hugisky s vyrezem, no tu na koniku mi je spousta lidi zkritizovala ze nejsou dobre...tak uvidim, ale asi je vemu do porodky a pak najedu na pampersky ci enco taekho😀
@strihalka no ja som kúpila väčšie baleníčko a tiež mám dilemu,či som urobila dobre...
@strihalka
@ivetka1981 ja mám babylove z dm, veľa báb to tu radí ... ale fakt neviem - o výreze na pupček čítam prvý krát ... (to som celá ja- nič nevie, nerieši 😀 😀 😀 ) ale zase si myslím že ani v nemocnici nebudú riešiť aké donesieš, alebo ???
@takitak no ono ide o to ze se prylehce prokakaj...ale tak mala hend prvni tri dny pry jen stejne cika...😀
@ivetka1981
Dobré ránko žienky, ja som sa na ráno hned rozčúlila na šofera autobusu, s ktorým cestuje moj synček do školy, išiel o 7 minút skor, a boli sme len na pol ceste k autobusu, tak vidí že sa ledva teperím ako tehotná a a ani trochu ochoty -nezastal, tak som musela s malým bežat, lebo on by to chudáčik prváčik s velikou taškou nezvládol, hlavne že mi lekár vravel že sa mám šetrit a už vobec nie bežat, dala som si hned magne, tak som sa vystrašila 😠 dúfam že bude všetko v pohode 😒 jááááj
@strihalka no práveže po porode sa bábetko čistí, takže bude mat nakakanú plienku pokaždým, ale to nebude že by sa prekakal, to budú len také frcky( či jak by som to nazvala) 😀 ,inak ja som pred 7 rokmi ani neboli hádam tie plienky s výrezom, a ako vravíš mali to bábatká prelepené a plienku som len tak zahla a hotovo 🙂
@pimpilla jsou to ale neochoty, verim ze to dokaze nas..t na minimalne na cely dopoledne...my jsme minule chteli v orange jen nabijecku na telefon a zenska nam rekla at cekame, tam smao ze mraky lidi..minimalne pul hodinu cekat...nakonec jsme zbehli k jende zidlicke k chlapovi aon ze jasne ze nam ji hned najde a proda, tak jsme mu rikali o te jeho kolegyni... a on ze jeee vzdyt vy ste traja, to je jasne, vy cekat nemuzete a jeste nam popra hodne stesti a zdravi...lidi se fakt nevybereme ale ti hodni potesi
bre ranko, uz som po odbere krvi.. kym som cakala bolo veselo, zopar lekarov behalo po chodbe - akutna sekcia, sestricky sa rozpravali, ze este dalsie dve sekcie idu za sebou.. a predo mnou niesla sestricka novorodeniatka na vysetrenia v tom voziku co su vedla seba ako strudle poskladane, no rozkosne boli ..... tak mi to prislo uz take realne, ze za cvhilonku ideme na to, a ze keby som ja bola uz za tymi rodiacimi dverami v erarnej kosielke a v kontrakciach a nie este pred nimi na chodbe, pospominala som na moj nadherny prvy porod... najlepsie na tom je, ze na otazku sestricky som si nevedela spomenut, ktory tyzden presne som 😀 😀

Chci letooooooo, chybiii mi teplooo, chcem dovolenku u moooreeee, partyyyyyy
blbko, vrat se do reality 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀