Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivka_marek no nevim ci by me to bavilo to vkladat do kazde temy 😀, neni jednodussi to dat na bazar???
@stanka93 bohuzial, strie sa nedaju odstranit ale zblednu a nebude ich tak vidno. skor by som povedala, ze ked mas taky predpoklad praskat, ze ked sa natieras, velmi silno netahaj kozu, len tak jemnucko, aby sa este viac nezatazovala. kremy su fajn, ale na to, aby nebola pokozka sucha. stria je jazva, ktora ide celou vrstvou koze, nema nic spolocne s natieranim, ale suvisi s rozpinanim koze, ktora ma slabu elasticitu. mozno v strave doplnit nieco na elasticitu, tusim avokado, nejaky kolagen- gumene medvediky....
snaz sa cez to povzniest, je to len nieco na kozi, nema to nic spolocne s tym aka si, ake mas vyzarovanie, ci si, alebo nie si krasna zena. chlapy sa skor otocia za babou, ktora ma charizmu a nieco z nej vyzaruje a nemusi byt dokonala.. dolezity je ten maly pokladik, maly zazrak, ktory za to stoji 😉
Caute kvasnicky 🙂
uz ste nabobtnane asi poriadne, co? ved ja ani neviem co riesite, co mate nove 😅 Akoze Ninka uz je nastastie naporiadku, zdravucka, tak dufam, ze ked sem toto pisem, tak neprivolavam na krasulku nejaku habaduru 😔
Mm je zaujaty nejakym scifi ebookom a povedal, ze by bol rad, keby som dnes pokonikovala a nechala ho citat 😕 😵 😵 netajim nadsenie, lebo uz som straaaasne dlho len tak nesedela nicim nerusena pri koniku. A v pozadi mam zapnutu telku.. ze akoze co si kuknem dnes?? prepinam a nestacim sa divit, co za prgram povazuju nase TV za super putavy na piatok vecer 😝 🤐 takze odpadavam z Karla Duchona pri legendach popu 😀 😅 ale normalne sa dobre bavim, robi to naladicku.
Pozeram, ze sa tu aj niekde spominam 😀 vidim, ze znizujem koniku uroven 😀 , ze @strihalka @ava11 🙂 dakujem za super dnik, hlava vymrznuta, vyvetrana a vykecana.. taky 3V den 😉 😀 (pockat, prave ide moja oblubena duchonova pesnicka 😝 )
A este som oi zbadala temu TEPLOMER.. tiez nemam nic proti puse a ruke na celo.. ja osobne tak meriam teplotku, ked zistujem, ci ju ma.. ale teda rozhodne nemam odhad, kolko ma teplotu a uz to je na cipok alebo nie, takze ja som zastanca ritkoveho merania klasickym teplomerom. Mam este ortutak, ale uz som videla aj liehovy taky, co presne tak vyzera ako ortutak. Mam doma usny a celovy, taky co sa prilozi a pipne a hotovo a to je shit. A mam aj digitalny a tiez nic moc.. A este k tomu rozpatiu, niektore digitalne rektalne maju napisane, ze meraju rovno o pol stupna menej, kedze tam v ritke je teplotka o 0,5 stupna vyssia. Akoze da sa nimi merat aj pod pazuchou, ale treba si naspat pripratat pol stupna..
@elfka.elfka hm trosku ma to hneva ...ale tesim sa na malickeho ,tak snazim kaslat nato ,len obcas ked sa pozriem do zrkadla a vidim ako mi to pribuda uz mam takmer cele nohy popraskane vyzera to naozaj zle...ale co uz stym nic nespravim... chcela by som sa spytat etse jednu vec v poslednej dobe mi s prsnikov zacina ist stale viac doslova zltej tekutiny zo zaciatku mi to neprislo nic strasne az teraz ked sa to niak dost rozprudilo je to v poriadku?
Baby ja mam dilema, jak usporadat v pokoji nabytek, neni tu nekdo kdo se tomu venuje?ze bych mu napsala rozmery nabytku pokoje a veskere doplnky ktere chcem vyuzit a ze by mi to tam poskladal?
A idem este trosku vas pocitat a pospamovat tu, nech aj vy mate co citat 😅 😝
@ivanka.7 chvaaaaalim, super ze mas konecne profilovku.. a aku fesi 😉
@ava11 mm sa ma pytal, ci si uz pouzila ono carovne usmevne slovicko dnes 😀 a este ze ci som ho pochvalila pred tebou, ze ake ti vyrobil logo 😀 ale obavam sa, ze nie som dostatocne slovnozasobne vybavena na jeho popis 😅
@strihalka podorys, cize rozmery izby a nabytok, druh a rozmery.. a doplnky.. ak mas na nabytok link na nete, tak hod, kuknem si to tam a nakreslim si to
@ava11 😀 trupppkaaaa, cize s asistenciou? 😀 no logo.. ehm.. ja som mu diktovala tvoje cislo, nech mi napise na papierik (sedel pri stole) a nadiktovala som meno ze ava .. a napisal cislo a nad to AVA a z aaacok boli konicke kozy a V bolo medzinozie 😀 😅 🤐 odpust.. on je strasny, ja viem 😅
uz asi tyzden ma dost bolia lonove a panvove kosti, je mi jasne, ze je to priprava na porod, ale je to neprijemne, akoby som tam mala svalovicu...........mate to aj vy? normalne sa mi zle chodi a boli ma ked zdviham nohy 😀 ale je to taka pozitivna bolest, lebo viem, ze malicky uz sa pripravuje a nebude to dlho trvat
len drahemu som oznamila, ze si takto neviem predstavit sex a on zostal smutny, ze to budeme sexovat az v maji 😲
ozaj, dokedy mozeme mat styk, v osmom mesiaci myslim by sa este dalo, ale asi ku koncu to vyvolava porod, co poviete?
@anabelleee Medzi nami dievčatami, ja ho mám v pláne dnes večer 😉 Hehe, ale nie, podľa mňa dovtedy je to vhodné, pokiaľ ti to je príjemné a pohodlné. A pokiaľ som správne pochopila, tak pôrod nevyvoláva sex ako taký, ale nejaké látky v spermiách. Takže sa treba zahrať na puberťákov a frckovať 😀 Prípadne iné metódy, ktoré asi netreba podrobne opisovať 😎
@anabelleee samotný akt nie, pokiaľ teda neobľubujete drsné praktiky, ale hlavne pôrod môžu vyvolať manželove "žubrienky" - tak bacha na to 😎 No, a neviem, či v máji - 6nedelie si nerátala? Ale zas je to individuálne. Ale isto existuje poloha, pri ktorej nohy nemusíš zdvihnúť, len si asi nebudete kukať pri tom do tváre, alebo sa podlož vankúšom, len si to odmaká on.. No, čo už, ja som naposledy "liezla" v januári, ale zistila som, že buď sa mi skrátili nohy alebo priateľ narástol do šírky 😀
@srnqqa @anabelleee baby odporúčam polohu "na lyžičky" a k tomu bruško podložiť vankúšom 😉
@maxara no a ja som dnes tak pekne kreslila vašej dcére domček a slniečko a kvetinku. A pán otec takto vulgárne, pche ! 😀
Joj baby tak muz je na pc a to sme meli mit hraci vecer.....no si nebude...chjooo