icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
10. feb 2012

@maxara vyhrala jsem, uz uz se chyli ke hre 😀, no jo, ava na nas prdi 😀 😠

ivanka.7
10. feb 2012

@anabelleee Mna to boli uz dost dlho, niekedy viac niekedy menej, niekedy to uplne zmizne, ale s prestavkami to mam uz tak dva mesiace, takze je to podla mna v pohode.
Co sa tyka sexu, mam uz 3 tyzdne zakazany :D Takze manzel trpi a ja ho utesujem, ze musi vydrzat do konca 38. tyzdna, potom ze chvilu mozeme a potom zas musi vydrzat :D No a lyzickovanie je super 🙂

maxara
10. feb 2012

@strihalka tak vyhraj aj v hre 😉 .. no veru, tak ava nech si uzije aj za nas 😅 hlavne za mna

maxara
10. feb 2012

@ava11 zlatik, citam o tej podprske.. ak mas blok, tak to tam zober a vymen si tovar.. vymenia aj za iny, bez problemov 😉 a kludne aj o mesiac

strihalka
10. feb 2012

@maxara neboj aj za mna 😀

strihalka
11. feb 2012

Nenajde se tu nejaky hudebni mag, kdo by mi odhalil kdo zpiva jednu pisnicku? Ja ji proste nemuzu najit na youtube ...☹

teleranka
11. feb 2012

@strihalka daj indicie, co vies o tej pesnicke.

dennkaa
11. feb 2012

Krasne sobotnajsie ranko vsetkym 🙂
Tak ja dnes budem trosicku oddychovat konecne - navarene, upratane aj oprate mam. Dokonca ma aj moj maly nechal tuto noc trosku vyspat - som mu velmi vdacna, aj ked spanok v polosede nie je moc pohodlny, ale co uz, ked malinkemu tak bolo najlepsie. Musim nacerpat vela sil pred opat narocnym tyzdnom - v pondelok predporodna priprava, v utorok diabetologia, stredu mam vyhradenu pre porodnika, vo stvrtok poradna a alergologia, piatok mam zatial volny a dufam, ze to aj tak zostane 😉
Do porodky uz mam skoro vsetko okrem papuc - mam to dokonca pekne nahadzane aj v taske, pre maleho tiez vsetko nachystane, teda okrem veci, ktore som objednavala tento tyzden. Drahy sa o nas stara stale viac a viac - neustale hladka brusinko a prihovara sa malinkemu a hovori nam, ze sme jeho vsetko a ze nas zboznuje najviac na svete (aj dnes rano po prebudeni, nam to hned povedal). Co viac si moze clovek priat ako milujuceho manzela a zdravu milujucu rodinu.

maxara
11. feb 2012

Dobre ranko
celkom som sa dnes vyspala, ideme kuknut nasich, takze aj od Ninky si zrejme oddychnem.. mozno, snad, dufam 😅

@strihalka tie kvietky na stenu, to chces mat po celej stene, alebo len tak namatkovo? a co ta pesnicka?

maxara
11. feb 2012

@dennkaa no odpadavam 🙂 takato romantika hned z rana.. to u nas nehrozi 😅 ale mm ma z lasky nechal rano "spat" a zobral Ninku dole sa hrat, urobil mi kavu a polial kvety. No kedze ja som uz nemohla zaspat, tak som zisla dole a to bol pre neho signal na odchod do hajan 🙂 cize sme sa prestriedali. Som zvedava, kedy vstane, nech sa vytrepeme z domu co najskor

adik109
11. feb 2012

dobré ránko kočky 🙂 Dočítavam vás zo včera a teda vy tu takto pekne romanticky a ja som slamená vdova :( ach jo. Nech už je štvrtok. Inak ja mám za sebou asi najhoršiu noc. Príšerne ma boleli tie ruky, keď sa mi podarilo aj napriek tomu na chvíľu zaspať tak som sa zobudila na kŕč v nohe ktorý som rozchádzala asi hodinu a nad ránom už som nemohla ani ležať tak ma pálila záha. Takže som totálne K.O. skúsim to dospať poobede. Inak tie ruky sa zhoršujú ja som zvedavá ako to do konca vydržím :( Najhoršie je že na to nič nepomáha takže to musím len vydržať...dúfam že už aspoň nič horšie nepríde.

maxara
11. feb 2012

@adik109 no veru krasna noc, len co je pravda ☹ tie ruky veru nezavidim 😔

carrie84
11. feb 2012

Ahojte kocky 🙂
Tak seria prijemnych dni u nas veselo pokracuje,tak som na konika nemala vobec cas 😝 Ale o chvilu pride mamina, strcim jej maleho, tak snad budem mat chvilu cas lahnut si s notasom a precitat aspon par poslednych stran (vy toho ale popisete! 🙂 )
Ale v skratke, okrem kaziacich sa spotrebicov (fotak, chladnicka, digestor), mi brucho tvrdne tak, ze v nom mam az krce a uz som otvorena na 1 prst. Mam sa setrit - haha, pri malom dietati. Ale tak mm pomaha + moja rodina. A ako bonus maly este aj ochorel 🙄
Jaaaaj, a v brusku to stale vyzera na bambulku a v stredu na poradni mala 1650g a vyzera o 1tt vacsia 😵

dennkaa
11. feb 2012

@maxara no on je takyto romantik, ked nemusi vstavat rano do prace 😀 Tak, ale aj od Tvojho draheho je pekne, ze Ta nechal vyspinkat a urobil Ti cafe (to si musim u nas robit sama, manzel kavu nepije, tak ju ani nevari) a zabavil Ninku.
Ty mas draheho po nocnej?? Aj moj ocino je dnes po nocnej a uz vyrazili sem ku nam - takze budeme mat navstevu na nocovku. Minuly vikend sme to tiez mali nabite navstevami - kamarati, svokrovci (tiez vsetci na nocovku). Ale som rada, ze nas chcu vsetci vidiet a aspon nie som cele dni sama.

ivanka.7
11. feb 2012

@dennkaa
@maxara Moj manzel siel do prace, lebo dnes na neho vysla sobota v obchode (nuz, majitel, co by neurobil pre zamestnancov :D), takze tu na mna caka pes, kym sa zmatozim a vezmem ho von. Ale nastastie je uz zvyknuty a nevadi mu ist aj neskor (ved on vie, ze keby to bolo surne, tak vstanem hned, ale ked ho vidim spat, tak sa nepretrhnem od akcie). Ale poobede mozno pojdeme trochu poobzerat veci (ten nestastny kociar napr.! 🙂) tak uvidim.

dandelion18
11. feb 2012

Čaute kočky,

@dennkaa prosím ťa, ty si objednávala z toho webu detska - vybavicka, však? prišlo ti všetko v pohode? lebo mám tam tiež niečo vyšpekulované a dnes by som rada objednala..
@ivanka.7 ja už mám rannú prechádzku v mraze (u nás bolo pred cca hodinou - 13,3) aj s našou psicou za sebou - a dobre mi to padlo veru.

pekný víkend všetkým, ja sa asi odtrepem na nákup potravín a budem žehliť a upratovať - tiež som slamenná vdova, ako @adik109, ale len do zajtra 🙂

ivanka.7
11. feb 2012

Inak mi vcera prisiel dalsi balicek tu z MK, vonave krasne vecicky a v prepocte jedna za nejakych 1,2 eura, ak vobec 🙂 mencestraky, satocky, capacky, krasne 🙂 manzel si musel odtrpiet prehliadku a potom skonstatoval, ze som dobre nakupila :D Uz sa tesim ako to na MD z tych vsetkych moznych tasiek pohadzanych v kute dam do poriadku, operiem, vyzehlim a naskladam do prebalovacieho 🙂

@dandelion18 mna to caka, ale uz veru o chvilu pojdem 🙂

jennyna
11. feb 2012

ahojte kocky, tak dnes mi opat dali infuzie, troska viac mi tvrdlo brusko, asi reaguje na ten pesar, co mi "zalozili" 😉 😉 .inac po starom, dnes je akurat taky vacsi klud, kedze je vikend.normalne som sa uz naucila hackovat, na nete je kopec super navodov, teraz robim hracku - macicku hello kitty, neterky ju ,miluju. 😒 .inac som rada, ze uz som stihla oprat a pozehlit vsetko pre malickeho este predtym, ako som zalahla, aspon nieco 😎

huterika
11. feb 2012

@jennyna Dobre ranko 🙂 jeeeej tak to si sikovna ked hackujes, mna to az tak nelaka aj ked som cele dni doma a neviem si co zacat, ale predsa len pre chlapceka neviem co take hackovat, chapem babenky co cakaju dievcatka, pre ne sa da kopec veci takto vyrobit 🙂 A dobre ze si poprala uz popredu, aj ked by to urcite zvladol aj tvoj manzelik 😉 ten moj by sice popral, ale asi nepozehlil, raz to skusal a doteraz ma krasnu jazvu na ruke 😀 Pekny vikend

ancovicka30
11. feb 2012

dobre ranko baby
@dennkaa tak ty mas riadneho romanika doma, to moj sa uz o 6 rano odtrepal lyzovat na martinske hole a predpokladam ze sa uvidime znovu za tmy....ale inak robieva take ako @maxara manzel, ze vstava rano on s malym, a to aj cez tyzden, sice ja uz nezaspim, a len tak kvasim pol hodku az hodku v posteli, ale aj tak je to fajn....
no ale dnes sme hlavne u nasich, takze rano po prebudeni siel krpec za babkou, videli sme sa akurat okolo 9 pri predlzenych ranajkach a teraz je s babkou vonku...no fakt je, ze najlepsie si oddychnem u mojej mamy...🙂 ale uz ich pocujem prichadzat, tak idem vitat 🙂

giapetko
11. feb 2012

@janka273 ahoj...ja som mala tiez vcera rano falosny poplach..okolo 5 to zacalo a hned, ked som sla na poradnu na 8,00 som to spomenula doktorke...hned pozrela krcok, ale nie je nastastie ani zmaknuty a ani sa neotvaram....no, ja som dnes chcela ist aj s kamoskou do NR jej pomoct vybrat svadobne saty, ale pre istotu som nesla...krce vsak som mala aj dnes, take ako pred menzesom....ono to vsak pride, pocitim na cca 10/20 sekund a prestane...nie je to vsak pravidelne...vcera asi 3 x za cely den a dnes zatial iba raz...
ale balit sa mi este nechce.... 😉

giapetko
11. feb 2012

@anabelleee podla mna, ako pise ava11 pokial ti to je prijemne, kludne jemne sexikujte......ja som dnes drahemu oznamila, ze od 38 tt zacneme sexovat kazdy den.... 🙂 , nech si nedava ziadne tyzdnovky.... 😀

giapetko
11. feb 2012

@maxara ja prave pozeram opakovanie zo vcera......rada pozeram tuto relaciu 😉

dennkaa
11. feb 2012

@dandelion18 prislo vsetko okrem jednych dupaciek, ale to mi vratili peniazky. Su tam velmi ochotni a mili. Dokonca nam to dorucili na 2x bez nejakeho dalsieho poplatku. 1x nam dosli sety do postielky a oblecko, ale nedosla im zo skladu nami vybrata prebalovacia podlozka, ale tu nam priniesli tento tyzden. Takze sa nemusis bat nieco od nich objednat.

evulilik
11. feb 2012

@strihalka aj ja mám poradňu 14.02. 😵

dandelion18
11. feb 2012

@dennkaa ďakujem - ja tam mám tiež vykukané niečo do postieľky, takže cez týždeň objednám..

strihalka
11. feb 2012

@teleranka ta pisnicka, bezelo to nekde na rakouskem tv kanalu asi, chlap, hrozen podobny na snow patrol, v tom klipu stale chodi, jen chodi, po moste, po meste, po plazi myslim, proste jen chodi a meni se pozadi okoli, ta pisnicka je i horzne podobna na tu,co ted snow patrol ma, jen tak je rychla, tak z toho videoklipu je pomalejsi a taka lepsi
toto je ten klip, kteremu je to hrozne podobne

https://www.youtube.com/watch?v=LvYpcjb6Ngw

ten chlap je dost podobny vysoky, tmavovlasy, lehce vlnite vlasy, stihla rovna postava..
prosim, je mozne ze je to jen jina verze teto pisnicky, jen ja tu verzi nedokazem nikde najit☹tak kdyby jste vedeli, ste zlaty, uz se tim trapim od od novembra😀

@maxara pisnicka viz hore🙂
kvitky chcem tak namatkovo, dva nad prebalovacim pultem treba jeden nad postylkou, dalsi tri ctyri volne ve vzduchu🙂
@dennkaa no taketo rano..hmmm, parada, me teda manzilek taky necha vzdy vypsat, nikdy me nebudi, zatimco kdyz je to obracene, tak ja ho budim😀Ale jepravda, ze posledni dobou je z Viki uplne hotovy tez, stale si s ni povida, hladka, prihovara....🙂je to velmi mile od nej

belissima85
11. feb 2012

krasny slnecny dnik babenky.Docitala som co ste dnes popisali 🙂 moja noc zase otras o pol jednej do pol 3hore,ked som sa snazila zaspat manzel sa zacal rozhadzovat rukami tak som bola utlacna aby sa mi nahodou "jedna"neusla 🙂 ale tak neodniesla som si to nastastie ja ale salka s cajom.A a jeho to vobec nezobudilo tak som zazala nocnu lapmu, vtom otvoril oci ze co sa robi a ja mu vravim prekotil si salku.Tak sa pekne zobral siel po vodu a handru a pekne si to utrel 😉 potom sme uz spali pokojne aj ja aj on 😉 rano ma nasral hned pri ranajkach skocil si so svokrou do vlasou 🙄 tak som mala cele doobedie naladu na bode mrazu. uz som sa naladila na druhu frekvenciu okolo15tej ideme k nasim sa tesiiiim 😀 prajem vam pekne poobedie majte sa tu pekne 😝

takitak
11. feb 2012

pekný deň... ja zase klasicky s ozývam z práce 😖 nestačí mi 5 dní v týždni ... ale dnes vyzdvihol manžel aj záclonky, takže ideme večer dotiahnuť detskú izbičku ...
k romantike - u nás je to obdobné - manžel by ho hladkal a rozprával sa s ním stále, najhoršie (alebo najlepšie?) je keď nie je oholený, to potom strašne šimrá na brušku a ja sa rehním a malý nadskakuje a vypučuje sa hore dole.

@dandelion18 ja čakám od nich balíček v pondelok ... objednávala som 21.1. a príde to až teraz - ale tak uvidíme ... nabudúce musím počítať s tým že to trochu trvá 😀 😀 😀

urma
11. feb 2012

Vsetkym zelam pekny vikend, len aby ste nepovedali, ze co sa tu ani neukazem a nie ze vas napadne daky katastroficky scenar 😀 😉