icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
11. feb 2012

Pripravy jsou v plnem proudu, podlaha zalepena, zasuvky oblepene, pokoj pro princeznu se zacina rysovat....
a ja jsem ukryta v kuchyni s obedem😀
Plan ze to dneska vymalujem pada, bo zaciname s 5hodinovym zpozdenim😀, budem radi za jeden nater...a vecer na pratelske setkani....

ava11
11. feb 2012

čaute, ja len na skok, lebo sme sa navážno pustili do sťahovania a beháme medzi bytmi so saklami a krabicami, drahý rozoberá skriňu a tak. Je toho ešte hrozne veľa 😒 Dočítam vás asi až cez týždeň, keď bude v robote a budem tu mať kľud a oddych.
@maxara lyžičkovanie na jednotku 😎

pimpilla
11. feb 2012

Zdravím baby, tak už som konečne doma, boli sme na nákupoch v Madarsku, tak sme nakúpili celkom slušne, mám už skoro všetko, kúpila som plienky Pampers v dobrej akcii aj navlhčené obrúsky a td, ale som celkom KO, strašne ma boleli nohy a kríže, ☹ a cestou domov ma začalo aj pichat v boku, už totál nezvládam také tie celodnové nákupy, naštastie už mi toho chýba fakt len zopár vecí 🙂 tak teraz vás idem dočítat a oddychovat 🙂

janka273
11. feb 2012

@pimpilla tak cicuška pekne si vylož nôžky, oddychuj a čítaj 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

jennyna
11. feb 2012

@janka273 tebe je ako jani?este ta bolelo brusko??mozno to fakt suvisi s tymi kramami 😉

Inac mne tu v nemocnici vobec nechuti jest, normalne nasilu musim tlacit, a to tu mam aj kopec svojich potravin, a nic nezabera ☹ ☹ ☹

janka273
11. feb 2012

@jennyna cicuška už mi je dobre, to len tú jednu noc mi bolo tak zle, ale aj som deckám robila nástenku, chodila hore - dole - možno som si to aj spôsobila sama, ....bruško už nebolí - takže zatiaľ v pohode....dúfam, že to tak zostane 🙂 Vôbec sa ti nečudujem, že ti nechutí jesť v nemocnici, ale aspoň trošku zobkaj, a v ktorej si nemocnici? Inak aj ja posledné 2 dni toho veľa nepojem, ...isto nám cez týždeň príde chuť a spolu nás chytí " žrútkovanie"....🙂

renca99
11. feb 2012

@ava11 to akoze vazne spermie vyvolavaju pôrod? fuuuuuha....

jennyna
11. feb 2012

@janka273 som v starej lubovni, celkom fajn nemocnica, sa tu citim dobre, kedze som tu uz lezala, poznam vacsinu personalu, tak sa len smeju, co tu zassa robim...Ja mam trocha zly pocit z toho ze mi nechuti jest, potom si vycitam, ze babo v brusku je male kvoli mne, tak jem na silu, co nikomu neprajem. A ty sa setri troska viac, bambula. ja viem, ze vam to casto vravim, ale vazte si, ze mozete byt doma 😉 , by som hned menila.

janka273
11. feb 2012

@renca99ja keď som prenášala, tak mi pôr.asistentka vravela, že najlepšie sa pôrod vyvoláva spermiami, lebo obsahujú to, čo vyvolávačky 🙂
@jennyna veď hej už si musím dávať pozor, len ja všetko najradšej robím rýchlo, musím spomaliť 🙂 🙂 🙂 .......bábätko si z teba zoberie to, čo potrebuje 🙂,...a bábätko všetko dobehne 🙂 🙂 🙂 🙂 a Brunko ako znáša odlúčenie od teba? Ja viem, máš pravdu, mali by sme si vážiť alebo lepšie povedané musíme si vážiť, že sme doma 🙂 🙂 🙂 ....možno čoskoro aj ty budeš opäť so svojou rodinkou 🙂 🙂 🙂

jennyna
11. feb 2012

no brunko to znasa asi najlepsie z nas troch, my s mm sme plakali dva dni vkuse, ked sme si volali, alebo sa videli, bolo nam luto, ze to tak dopadlo a bruni v pohode, pekne sa so mnou zvital, pusinku dal, ma tu kopec hraciek, tak sa hrame ako doma a ked odchadza, vystiska ma, pekne zakyva, podareny je moj malicky. mozno aj vdaka tomu, ze este to vsetko tak nevnima, ale vdaka nemu a tomuto jeho spravaniu dokazem bez neho vydrzat, aj ked casto mam slzicky na kraji, da sa to zvladnut. uz nech je april!!!

maxara
11. feb 2012

@dennkaa nie draha, nebol po nocnej, ale vstal k Ninke, ked sa rano zobudila a kedze ja som este pospala, tak potom po mojom zobudeni sa presunul on dospat 😀
@ivanka.7 inak ja som taka rada, ze mam psov na dovre, lebo asi by som to nerozchodila takto ze rano s nimi na prechadzku a vlastne hocikedy 😒 uz som z toho out 😅 nastastie
@jennyna ozaj draha, na teba som uplne zabudla.. drzim palceky, nech je vsetko ok a nech vydrzis 😉
@urma zlatik, ty mas muzika doma, vsak? kooonecnee 🙂

dennkaa
11. feb 2012

@takitak ak si objednala sety do postielky alebo nieco podobne... tak to trva (aj nam prisla zasielka tak do mesiaca - nejakych 21 dni im to trvalo) ale to len preto, ze sa to tusim niekde sije az po objednavke.

dennkaa
11. feb 2012

@maxara aha, tak to je od neho fakt velmi mile 🙂

Ja som inak dnes taka unavena, ze to ani popisat neviem. Dosli nasi - navarene bolo, mamina umyla riad - nic som nemusela robit ... no aj tak nevladzem. O siestej sme boli v Tescu na Zlatych pieskoch - ci ma to tam tak znicilo, no prosto neviem ... ale uz lezim v postielke a oddychujem. A kupila som malemu sklenenu flasu /jedinu co som tam objavila) a sebe 12 litrov mlieka 😀

huterika
11. feb 2012

Babky jagy 🙂 ja mam teraz taky debilny dotaz, ale kedze uz to tu ktosi kdesi kedysi spominal, ze uz neviem od kolkeho tt sa ma masirovat hradza... tak ze kde sa toto intimne miestecko akoze nachadza 😀 😵 😅 pripadne ktora z vas sa nudi a ma umelecke sklony moze aj nakreslit, namalovat 😀 hehe 🙂) co @maxara? 😝 😀 Odpustte mi moju nevedomost ale snad nejsom jedina co to pocula prvykrat az pocas tehulkovania 😅

maxara
11. feb 2012

@dennkaa to hej, ale nemysli si, ze je to take ze veeelmi ochotne vstane 😀 resp naslubuje a aj vstane, ale ked pridem dole, tak uz je nasraty jak pes.. Ninka ma teraz take obdobie, ze este nevie povedat, co chce a tak len mrnci a az sa jeduje, ked jej nevyhovieme, ale teda musime si domysliet.. mne to neskormne, celkom ide, ale on ee.. nechyta sa 😒

@huterika 😀 hradza je miestecko medzi cikulou a ritkou, taka ta spojnica, predel. A to sa zvykne (vratane posvovych stien) pekne dotrhat. A ked sa ti prave ta hradza natrhne ako moc, az po konecnik, tak to je pruser. Preto sa robi tzv nastrih hradze, ale ten sa robi sikmo, aby sa neposkodil kakac. No a aby ani ten nastrih nebol potrebny (dr ho robi, ked to uz uz vyzera na natrhnutie, ale zial niektori aj preventivne 😖 ) tak sa masiruje akoze zvnutra z posvy smerom do von ta hradza. Takze si pekne naolejujes palce (ale opatrne, citliva kozicka) a palcami opatrne "hladkas" zvnutra do von zadnu stenu posvy.. 😅 no snad som to dobre popisala a vies si to predstavit.. su aj rozne clanky k tomu na nete, odporucaju sa rozne techniky.. aj kruzive pohyby, no vzdy len tak, aby ta to nebolelo.. niektori to neodporucaju, lebo by si si mohla zaviest infekciu.. treba zvazit. 😉

dennkaa
11. feb 2012

@huterika ja us som to teda pocula aj pred tehu, ale neviem, ci si myslim spravne. Malo by to byt miesto medzi susou (neviem ako to slusnejsie napisat) a analnym otvorom. Idem pogooglit a hodim obrzok, ak nejaky najdem 😀

dennkaa
11. feb 2012

@huterika @maxara a Petka ma predbehla s vysvetlenim ale som rada, ze som si dobre myslela. @huterika tak asi nebude treba ani obrazok 😉

maxara
11. feb 2012

@dennkaa 😀 susa 😀 no parada, ake vyrazy

dennkaa
11. feb 2012

@maxara nerehoc sa mi - to mam od mojej maminy, ona ked kupe bratovu malu, tak jej vzdy hovori, ze "teraz umyjeme susu". Ale inak vyraz cikula som uz tiez davno nepocula 😀

mius.brcko
11. feb 2012

ahojte,
tak uz aj my mame postielku - vcera nam ju doniesli moji rodicia - boli na sluzobke v cechach blizko pri Polsku, tak si odbehli do Polska na trhy a vedeli presne aku postielku chceme, tak taku kupili - za polovicnu cenu ako ponukaju u nas... takze v cene postielky na sk kupili v Polsku postielku, matrac a jednu zavinovacku 🙂 vraveli, ze tam mali aj milion vsakovakych kocikov tiez za skvele ceny, ale to by si nedovolili kupit, kedze to nemaju odsledovane, co vlastne chceme a tak.. ak ma niekto Polsko blizko, tak to doporucuju 😉 zial my to az tak blizko nemame, takze len tak cesta tam aj spat by sa neoplatila, esteze tam mal ocko cestu na sluzobku 🙂

@maxara ty si pred prvym porodom robila masaz hradze? pomaha to vobec? citala som rozne nazory, tak neviem ci sa na to dat, ci nie.. v jednom clanku o tejto masazi vraveli, ze by to partneri mohli robit v ramci predohry - to neznie az tak hrozne 😅

anabelleee
11. feb 2012

@jennyna moc drzim palce a vela sily a trpezlivosti, ja idem v pondelok do rizikovej poradne, kvoli tomu malemu mnozstvu plodovej vody a tiez mam obavy, ze ma tam nechaju....uz som tak lezala na zac. tehotenstva
ozaj, mala si menej plodovej vody aj pri prvom babetku?

maxara
11. feb 2012

@dennkaa 😀 😀 a kakac? to si pocula? 😀 ja ninke hovorim, ze ma ciku, lebo nou cika. ocko ma pipika 😅 (kedze uz sa jej podarilo si ho vsimnut 😅 ) natiahla ruku s vystretym prstom cm od neho a ze: "toto??" 😀

@mius.brcko ja som si to nerobil, lebo mne to bolo strasne neprijemne 😅 😝 teda vramci predohry by som mm vykopala z toho priestoru asi.. a mimochodom, to by muselo v tom case dojst aspon k tej predohre 😀 kedze sex som sabotovala a ked uz to vyzeralo, ze mm puknu vajka, tak sup sup co najrychlejsie.. nejako vobec nemam chut ani teraz ani vtedy.. ja som pila ten malinovy caj a vobec mi to nepomohlo, ale chutil mi 😉 a osone si myslim, ze masaz hradze je nieco ako natieranie brucha proti striam, ale pritom strie su dane typom pokozky, takze sa mozes natierat kolko chces, ked mas raz taku pukaciu kozu.. ako ja 😔

maxara
11. feb 2012

@strihalka draha, tu pesnicku vobec netusim.. ale nadabila som na tuto

https://www.youtube.com/watch?v=Hyj7F_BE4N0

je krasna, aj ked teda offtopic.. ale strasne som sa potesila, ze som sa k nej dostala, lebo som j pocula na tom pohrebe tej mojej druhokolennej neterky ☹ ani su napolovicu bulhari

dennkaa
11. feb 2012

@maxara jasne kakac som pocula 😀
Inak uz som po prvom pokuse o zaspanie, ale neda sa. Cim viac som unavena,tym horsie sa mi zaspava ☹

jennyna
12. feb 2012

@anabelleee ahoj, tak budem drzat palceky, mozno sa voda dotvorila, mne povedala lekarka, ze aj to je mozne. inac pri prvom som to mala v poriadku, tak uvidim na kontrolnom utz, ako sme na tom my.

A dobre ranko vam zelam!!

dandelion18
12. feb 2012

Dobré ránko vospolok!
My už po prechádzke s chlpaňou a deň sa môže začať.

@takitak
@dennkaa
tak baby, idem to hneď objednávať, nech sa tých hniezd do positieľky dočkám do pôrodu. inak @dennkaa, ja som tiež mlieková, teraz v tehotenstve dupľovane a tiež som najspokojnejšia, keď máme doma kartónik mliek o počte 12 ks 😎 😵

jennyna
12. feb 2012

jej, tak to ja pijem mlieko asi iba tu v nemocnici, ked nam daju kakauko, ci bielu kavu, ci ako to volaju.

Hackovana Kittynka hotova, je nadherna, esteze mam na net, kde sa da najst milion navodov aj pre total zaciatocnikov, ako som ja.
Dnes mi asi dvojnasobne zvysili davku liekov, nechapem na zaklade coho, ked sa nic nezmenilo ani mi ziadne vysetrenia nerobili...no ved oni vedia. neznasam lieky!!
Vy ako babiky?varite obedy?
krasnu nedelu!!

giapetko
12. feb 2012

@jennyna ahoj...tak malicky je zlaty, ze to takto v pohode zvlada....a tebe drzim palce, nech ti zacne chutit a nech si uz coskoro doma s mm a Brunom. 😉

jennyna
12. feb 2012

@giapetko no, to by som uz najradsej bola s nimi, ale radsej pocitam s tou najhorsou variantou. kua, ked to je este tak vela 😉

giapetko
12. feb 2012

@jennyna neboj, ubehne to rychlo....hlavne je, aby si ty a mimi v brusku boli ok.
inak ti nezavidim...ja som lezala asi pred 3 rokmi v nemocnici na urologii 5 dni a so 4 babkami na izbe...bolo preplnene oddelenie....myslela som si vtedy, ze zcvoknem.... ☹ ....ale to bolo asi skor z tych babkovskych reci....a lekari ti nepovedali, ze na kedy vidia realne tvoje prepustenie z nemocnice ?alebo sa vobec na tuto temu nerozpravate ?s tym zvysenim liekov ma to mrzi, ja tiez neznasam lieky...mne je z nich vyslovene zle... 😢