icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

freezii
12. feb 2012

@katkarv inak ak chcete kupovať brusnice - tak odporúčam ísť do pestovatelskej stanice krivá na orave - majú pekné sadenice v kvetináči (myslím po 1€)a vedia poradiť.

stassa
12. feb 2012

@jennyna ja mám v 33tt 0,59 to je dobré?

jennyna
12. feb 2012

@stassa ja som uz toho jelen. co ti povedal doktor?ze je to ok, ci nic?

stassa
12. feb 2012

@jennyna práveže nič. Bol tam strašný chaos keď ma vyšetroval tak sme sa k rozhovoru ani nedostali. Len ma zaujala tá tabuľka a neviem teraz k čomu sa mám priradiť 🙂

dennkaa
12. feb 2012

Nas drobcek ma uz poriadne vycibreny sluch ... co ten dokaze stvarat v brusku, ked pocuje nejaku hudbu, spev ... (spozorovala som to uz davnejsie, ale vzdy som si povedala, ze si to len namyslam). No dnes ma o tom presviedca teda poriadne - pozeram Hlas Cesko Slovenska a brusko mi nadskakuje jedna radost...
Musim skonstatovat, ze toto ma urcite po mne 😀

lliillyy77
12. feb 2012

ahoj trapi aj niektoru z vas neustale tocenie v hlave alebo ma problem s tym ze je jej slabo? vie niektora poradit co na to pomaha ? :(

strihalka
12. feb 2012

@dennkaa aj ja se pridam, jen s tim, ze to nema mala po mne😀 ale po muzovi .-), ten ma hudebni sluch a vzdy kdyz ze super odzpivane, tak mala vyvadi a kdyz zle, tak je ticho...😀
@lliillyy77 zkus vice pit

jennyna
12. feb 2012

@stassa no ja neviem, ako tu pisali baby, tak tie sa vosli do tabulky a lekar povedal ze zle, tak teda netusim

lliillyy77
12. feb 2012

snazim sa dodrziavat pitny rezim

dennkaa
12. feb 2012

@lillienn @jenny605 Ahojte kocky. Ako to s vami vyzera zajtra - dojdete na tu predporodnu pripravu?? Ja sa pokusim byt tam uz pred pol (tentokrat radsej skor ako neskor). 😀 Aj ked minuly neskorsi prichod bol sposobeny dezinformaciami na nete ...

denaalubos
12. feb 2012

No baby tak som vas od vcera rana docitala az teraz, a citam, ze aj tí vasi drobci tak kopu, ako keby sa chceli vyrvat von z bruska, no ta moja to za tieto tri posledne dni je extrem.
Ozaj chcela som si pomerat brusko, kedze nedavno ste tu hadzali svoje miery, ale nejak sa mi nepodarilo najst meter, takze som smutna, lebo neviem sa porovnat, teda hlavne koli tomu, ze za posledne dva tri tt mi teda poriadne narastlo brusko, ze fuuuu sa s mm divime, a teda bolo mi uz povedane aj ze ho mam dost velke, a ze kolko mala vazi, ze odhaduju tak 3,5 uz teraz, a ze budem rodit aj 4 aby uz nemala 😕 Takze som ostala dost vystrasena, kedze som bola cely cas v tom, ze budem mat malunke dieta. A si myslim, ze uz ma asi aj malinko miesta, kedze kazdulinky pohyb, kopanec vsetko citim, niekedy mi ide vyvalit bok ...
Ale kazdopadne konecne zajtra idem na poradnu, tak sa neuveritelne tesim, ze co nove sa dozviem, a mam milion otazok na dr, som si ich aj popisala,lebo vecne sa nieco zabudnem opytat. A hned ako pridem, skocim na MK a popisem novoty a svojom tehu a dietati aby som sa s vami mohla aj ja porovnat 😉
Poradna je o 13tej , takze okolo 15tej som uz aj tu...... 😀 Prajem krasnu dobru nicim alebo nikím nerusenu noc 😉

dennkaa
12. feb 2012

Kocky, ktore mate podobny problem so spankom ako ja, pretoze babatka vyvadzaju, tak citajte. Dnes som na to natrafila na nete:

"I vám sa stáva, že celý deň leží v kľude, nekope a drichme a keď si konečne ľahnete do postele začne „humbug“?Áno, je to pomerne častý úkaz. Váš oddych je jeho aktívnou fázou a naopak. Kým chodíte, hýbete sa, bábätko je vašim pohybom ukolísané, spokojné. A keď si ľahnete, zobudí sa a chce sa hrať. Chce sa ďalej hojdať. Venujte mu trochu pozornosti. Zaspievajte mu, rozprávajte sa s ním. Táto jeho bdelá fáza nepotrvá dlho a znovu zaspinká."

Moj zaver: Nezostava nam nic ine len byt trpezlive a vydrzat v noci tu ich aktivnu fazu. A ak sa da oddychovat viac aj pocas dna 😉

strihalka
12. feb 2012

@dennkaa ja to vedela ze si mam ten kolotoc pripevnit k nasi posteli 😀, lebo fakt pravy bok se ji nepaci, levy uz taky a zada mi zacinaji vadit ☹ uz ani pres den, to se vykrucuje, takze ani nehrozi ze by jsme si pres den zdrimla, fakt s tim mam problem..

lillienn
12. feb 2012

@dennkaa ano ano chystám sa, dúfam, že sa mi podarí niekde zaparkovať, lebo tam je s tým problém a nebudem krúžiť niekde okolo. Dúfam, že netreba nič na prezutie alebo prezlečenie, či?

dennkaa
12. feb 2012

@strihalka ja mam posledne 4 dni hrozne noci - spanok v polosede a potom, ked sa drobcek fakt ulozi na spanok sa vzdy zosuchnem do lahu a je dobre (teda len do tej chvile, kym sa nezobudim na cikanie) - vtedy sa zobudi aj maly a opat mi nedovoli zaspat, takze sa scenar opakuje ... a takto cca 5x za noc.
Uvidim co bude dnes - idem buvat.
Dobru nocku.

dennkaa
12. feb 2012

@lillienn nie nic take urcite netreba, ani minule sme nepotrebovali. Tak dufam, ze sa zajtra spozname 😉
Som zvedava, ake info o epiduralke sa dozviem a ci ma to presvedci dat si ju pichnut. Tak papa zajtra.

strihalka
12. feb 2012

@dennkaa tak ja nastesti nechodim cikat😀 a budim se az rano..ufff
doubrou nocku prajem

lillienn
12. feb 2012

@dennkaa teším sa na stretnutie 🙂

pimpilla
13. feb 2012

@dennkaa tak len dúfaj že to tak nebude ked sa narodí 😒 mna moj malinký nechá spat celú noc a budí sa až ráno okolo 6 ho cítim, taktiež v noci nechodím na WC, ale moj prvý ten celú noc kopkal, a ked sa narodil tak v noci bol furt taktiež hore 😲

ava11
13. feb 2012

@denaalubos Tvoje mimčo má akože už teraz 3,5 kg?? Nejaká blbosť nie? Či si to myslela, že odhad pri pôrode, lebo tak nejasne si to napísala 😕
@dennkaa to mi bolo vždy jasné, že keď chodím, tak ho to uspáva a akonáhle ľahnem, tak ho nič nehojdá a je hore 🙂 Mám to odsledované už od úplného začiatku kopancov.

A inak dnešná noc v pohode, v podstate celá prespaná, cikať až teraz ráno, aj to žiadne dobiehačky, ťažká pohodka. Už mám v sebe misku cereálií a teraz sa váľam a kukám seriály. Inak keby ste videli náš byt, tak vás klepne, žijeme tu v podstate na posteli, všetko ostatné je rozobraté, opreté o stenu a v krabiciach. Celý deň si opakujem, vydržať 😀

atreyu
13. feb 2012

Baby presne tieto vaše pocity som mala pred pár týždňami...a teraz sa hýbe oveľa menej... večer a v noci sa skoro vôbec nepohne...tak neviem či je to tým, že má už menej miesta alebo sa mám báť 😒

dennkaa
13. feb 2012

@pimpilla to dufam aj ja, ale ked sa bude v noci casto budit, budem to musiet vydrzat. Len mi je v takom pripade luto mojho manzela.

@ava11 to je super, ze sa Ti to podarilo spozorovat. Mne teda vobec, pretoze moj maly bol predtym aktivny aj ked som sa pohybovala, aj ked som sedela, ale ked som isla spat, tak oddychoval aj on. Teraz za posledny tyzden je to uplne ine - hybe sa velmi vela aj ked chodim, aj ked sedim, no a ked spim tak to je brutal. Praveze tento raz vobec netusim, kedy mava fazu odpocinku.
A k tomu vasmu bytiku len tolko, ze je to uplne normalne, ked sa stahujete. Nam pridu do bytu opravovat o tyzden popraskane omietky, tak to bude este len masaker, vsade prach a bordel... Potom bude musiet este drahy vymalovat a uz nadobro dame vsetko na miesto tak, ako mame v plane.

jenny605
13. feb 2012

@dennkaa Cauko, ,pridem aj ja, O 13 tej to zacina , tak okolo 12:40 som tam. .Na 1. poschodi sa vidime 😉

dennkaa
13. feb 2012

@lillienn aj ja sa tesim na stretnutie 🙂
@jenny605 oki, oki tak sa vidime ... a ozaj pomohli Ti tie odkazy na stranky??

jenny605
13. feb 2012

@dennkaa no popozerala som to vsetko a tento tyzde nsa ide objednavat. dikes. ..Len este musim pozistit co zdedim po kamoskach a znamych. ..

dennkaa
13. feb 2012

@atreyu vobec Ti v tomto neviem poradit ... u mna je to prave naopak - hybe sa velmi vela. Ale menej pohybov moze podla mna sposobovat nedostatok miesta (mozno nam povedia baby, co uz maju aspon jedno mimi odrodene).

jennyna
13. feb 2012

@atreyu urcite sa neboj, kazde babatko je ine, mna moje nikdy napr. nezobudilo v noci, hybe sa iba cez den.

Inac nemam nic nove, zajtra idem na utz, som zvedava aka bude ta moja plodova voda a prietoky. primar povedal, ze tento tyzden to este posleduju a potom sa uvidi, takze zasa cakame, co bude

maxara
13. feb 2012

Ahojte krasky, zijeme, ale s tazkostami.. od soboty poobedia mi je strasne zle, boli ma zaludok ☹ za vcerajsok som zjedla uplne minimum jedla a to sme pritom boli u svokrovcov a bola na obed kacica, ktoru milujem. Ale zjedla som len polievku a asi za styri vidlicky z druheho .. vecer som zjedla misku bebepudingu a aj tak mi stal v zaludku do neviem kedy.. navyse ma strasne klalo v lavom boku a aj sekalo v lavom bedrovom klbe.. az do placu mi vecer bolo. Cely den som sa ani nepohla, len na gauci som sa valala ☹ . Dnes rano som vstala totalne hladna, cize logicky som isla vracat kyselinu ☹ Zjedla som, co mi mm nachystal prazenicu z troch vajec, tak asi len jednu tretinu.. zbytok ponukam Ninke 😒 je mi hnusne.. No predpokladam, ze je to tym, ze mi maly lezi tak, ze mi tlaci na creva a zaludok.. som KO.

maxara
13. feb 2012

@jenny605 @dennkaa @lillien baby krasne stretko pri epiduralkovej prednaske zelame, pekne pokecajte 😉

dennkaa
13. feb 2012

@jenny605 je super, ked mas moznost dostat sa aj k veciam po znamych. My taku moznost nemame, musime si vsetko pokupit nove.