icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

huterika
14. feb 2012

Dobre ranko "Valentinky".

Ja sa uz na bolesti (lonova kost, chrbat, krize, prehadzovanie a budenie pravidelne o 5h) stazovat nebudem uz radsej, to prejde... snad. Len som chcela tolko ze sme k Valentinovi dostali krasny darcek od mladeho riaditela... necaka nas len babatko ale ako bonus k 11.3. priatelova vypoved .... 😢 som absolutne bez slov, dovod ktory uviedol ten zasran (26r. 3mesiace vo funkcii) riaditel , su fakt ze ... unbelievable... asi to nedokazem len tak vstrebat, pretoze tvrdi to co nie je pravda... Nechce sa mi nad tym premyslat, pretoze ma to len vytaca, proste nechapali ani jeho podriadeni ked im to oznamoval a zostali riadne v soku... Tie ktore ste drzali palce a viete o co islo, tak vam dakujem uprimne. Bude to tazke 😔

carrie84
14. feb 2012

@huterika - nemam slov .... To mi je tak luto. Takyto stres, to je sialene. Viem, aka som bola vykolajena ja, ked som dostala vypoved a to mm zarabal a vedela som, ze ked bude najhorsie, rodina nam pomoze. Drzte sa a hlavu hore. Muz je urcite sikovny a nieco rychlo najde.

atreyu
14. feb 2012

Bre ránko baby..prajem krásneho Valentína, muž síce príde až v piatok, ale za to mám ďalšieho chlopásika v brušku tak nebudem sama 😀

@amanda683 @efci @vajanika27 @strihalka @huterika čo sa týka tých bolestí lonových kostí vôbec vám nezávidím, našťastie ja takýto problém nemám...síce tiež mám problém spať, ale v podstate nič ma nebolí...na chrbte sa mi zlé dýcha a po chvíli na jednom či na druhom boku mám pocit, že mám v bruchu kameň a nie možno 2 kg bábo...pred spaním sa snažím nepiť čím sa moje nočné vstávanie zredukuje na 2 krát, ale také sny čo sa mi snívajú 😀

dandelion18
14. feb 2012

@huterika tak to mi je veľmi ľúto..ale možno s odstupom času sa na to pozriete inak - teraz je hlavné, aby ste boli zdraví a priateľ si našiel čím skôr prácu - držím palce!

kočky, tie naše bolesti proste patria k tomuto štádiu tehotenstva, aj keď isto by nám bolo príjemnejšie bez nich - ja tiež poriadne nespím, chrbát ma strašne bolí, dnes som o 2.00 v noci snívala o masáži 😔 tak ale o chvíľu budeme fit 😉

atreyu
14. feb 2012

@huterika júúúj to ma mrzí čo sa stalo...viem si predstaviť aké to je...v dnešnej dobre prísť o prácu je katastrofa...držím pršteky aby si priateľ našiel čoskoro novú a lepšiu prácu...

strihalka
14. feb 2012

@dandelion18
@atreyu pravda je taka. ze ja jdu naposledy pred spanim cikat, u postele mam pullitr s vodou, piju behem noci a nic to semnou nedela, nastetsti vydrzim az do rana😀 asi tim jak je mala ulozena, tak umi do mehura jen kopat a ne na nej tlacit...😀
Zada me dole zatim neboli, ale lopatky, to je fakt hruza☹, vecer usinam uz ani nevim v jake poloze, bo kazda poloha vadi male☹
A ta lonova kost me vcera bolelea poprve , no dnes uz nic..tak nevim...

strihalka
14. feb 2012

@huterika mrzi me to,ale pritel si jsite neco najde, aby uzivil sve dve lasky

dandelion18
14. feb 2012

@strihalka no teda, ja keby som ešte v noci aj pila, to môžem sedieť preventívne na wc do rána - ja aj bez pitia vstanem 3 x, takže..
ale nenavyberáme si, ja všetko vydržím, len nech sme zdraví.

ivanka.7
14. feb 2012

@mius.brcko Ja som vcera na Antolskej nebola, kedze som mala doobeda poradnu a z prace som nemohla byt fuc aj doobeda aj poobede, ale dnes tam ideme s manzelom na prednasku o otcoch pri porode, tak som zvedava 🙂 Ta vcerajsia prednaska bude zas o mesiac, tak tu este snad stihnem :D ratam s tym ze mala viac ako o dva tyzdne skor nepojde (ale vobec by som sa necudovala, keby sa narodila o tyzden-dva skor, taky pocit...).
A dnes ma cakaju prietoky, tak uvidime 🙂

denaalubos
14. feb 2012

Dobre ranecko gulicky :D Ozaj viete mi nietora poradit, ze z ktorej strany ma byt ten matrac pohanka molitan kokos, od novorodeniatka do pol roka myslim ma spat babo neviem z ktorej strany, a potom uz je pren vhodna aj ta drauha, ale neviem ako presne to je...keby mala niekora skusenost. D 😉
Inak chcela som len napisat, ze vobec neviem co je to mat tazkosti pri dychani, aj dr.sa ma pytam a ja ze to vobec nemam, a on ze ste vobec tehotna? Tak som trocha nepochopila tej poznamke, ze ci ako fakt to ma kazda zena pri tehu alebo ako....

katkarv
autor
14. feb 2012

Citam ako sa tu mate ☹
@huterika Neboj,nejak bude urccite je sikovny,najde mozno aj nieco lepsie a toho riaditela potom porazi 🙂

Stym cikanim co pisete:v prvych dvoch tehu som v poho vydrzala aj celu noc necikat ale pri synovy a ostalo mi to aj potom chodim bezne aj 2x za noc.

Uz mam navarene,aj ked som na to cez tu nadchu co mam velmi nevidela 😀 Stipu ma oci,kycham no nadcha jak hrom,snad sa nikto nenakazi 🙂

inak my neslavime Valentina,mame ho kazdy den odkedy sme sa nasli 🙂

dennkaa
14. feb 2012

@huterika tiez ma mrzi, co sa vam prihodilo - ale kazdopadne treba mysliet pozitivne. Uvidis, ze coskoro sa vsetko vrati do starych kolaji a drahy bude mat novu robotku. Silno drzim palce.

mius.brcko
14. feb 2012

@ivanka.7 a kedy bude ta pre oteckov nabuduce? o tom som vobec nevedela.. a o epiduralke kedy bude? resp. kedy sa chystaju vsetky ostatne nevies? nejak som vcera neziskala ziadne ine info... lekari sa hned zdekovali, tych som nestihla, tak som sa spytala jednej buducej mamicky a ona mi vravela len o tych predporodnych kurzoch, resp. cviceniach s p. Jezikovou.. ale len samotne prednasky netusim 😒

strihalka
14. feb 2012

♥Baby neuverite......ani ja tomu jeste neverim....ale....mala se otocila hlavickou dolu, pokud se nam neotoci nazpet tak rodime prirozene.. 😵 😵 ♥

pimpilla
14. feb 2012

Sviatok Valentína je pekný ako príležitosť,...🙂 ale nie je naozaj dôležitý pre ľudí, ktorí sa naozaj majú radi... Láska sa ma prejavovať každý deň a na dennej báze v pravidelných intervaloch, aby ľudia ktorí o ňu stoja, vedeli čo je pre nich to pravé orechové🙂)))))

pimpilla
14. feb 2012

Caute baby, dostala som správu ,kamarátka porodila dcérku , mala až 4,20 a 56 cm, (prvorodička) všetky vecičky 56 sú jej malé,no to teda by som nechcela, mala aj velmi tažký porod 😠 vobec sa neotvárala, porodila až po 2 infúzkách ☹ ale už to má za sebou, malá valibučka 😀

jennyna
14. feb 2012

ahojte kocky, tak akurat som dosla z utz, plodovej vody mame stale menej, ale vraj to nie je nic kriticke, len to treba kontrolovat, maly pribral z 1320g na 1534g, takze tiez celkom ok, sme cca o 1tt mensi, povedala lekarka. a od vcera vecera mi meraju tlak skoro kazdu hodinu, lebo mi vyskocil na 140/90, dnes je to uz lepsie, ale musia to sledovat. moze to byt aj z tych liekov, co beriem.asi ma porazi, furt nieco nove a zle pride.

Inac krasneho Valentina vsetkym aprilovkam!!

carrie84
14. feb 2012

@pimpilla - fuuuu! To je riadne baby! A to na sone nevidel nikto?

katkarv
autor
14. feb 2012

@strihalka mas to potvrdene na usg ci len to citis?Joj aj ja chcem aby sa moja potvorka otocila,uz mi aj manzel chodil baterkou po bruchu aby sa otocila za svetlom 😀 😀 😀

pimpilla
14. feb 2012

@carrie84 no váhu približne predpokladali ale dlžku nie, kedže je bábetko schulené asi je to tažšie odhadnút, a ked sa narodí večšinou ešte z váhy padne ,ale z dlžky už tažko 😉

katkarv
autor
14. feb 2012

@jennyna a nezmenili ti dietu na neslanu?Pamatam ze ked mne namerali v nemocke z dcerou vysoky tlak tak hned mi zakazali slane 😒

strihalka
14. feb 2012

@katkarv ted jsme se vratila z kramarov, takze to mam potvrzene aj od docenta🙂
jsme nejstastnejsi

ancovicka30
14. feb 2012

@strihalka tak super, neboj uz sa spat neotoci, zisti, ze je to takto lepsie 🙂
@huterika mrzi ma vasa situacia, ten novy riaditel musi byt strasny hnup :( budem drzat palce aby si priatel co najskor nasiel nieco nove, a idealne este lepsie...

strihalka
14. feb 2012

No tak ja teda pochopila, co se vera delo v brisku....mala se porad natlacela, pak jsem fakt citila zblunk, pote jak jsem si hodku a pul zdrimla jsem se probudila s bolesti lonove kosti a dnes ta bolest pri chuzi pokracuje.....tak mi to dava do kopy, ze mala se otocila vcera dopledne🙂 boze jak ja tu nasi princeznicku miluju, nejrkasnejsi darcek na valentina, lepsi jsme dostat nemohla ♥

dari226
14. feb 2012

ach to bolo zase predvcerom som mala celu noc kontrakcie s pauzami a ked som si isla lahnut tak som revala od bolesti asi pol hodinku to neprestavalo s tymi kontrakciami...a dnes som znicena a nevladzem tak nejako blbne a domacnost caka ☹

jennyna
14. feb 2012

@katkarv zatial nie, ale aj tak tato strava je taka dietna a bez chuti, skoro vobec nesolia. ja len verim, ze sa uz nic viac nedokasle, aj ked ratat treba so vsetkym 😉

maxara
14. feb 2012

Prijemne popoludnie 🙂
hlasim uspesny a lahky prelet lanovych semienok.. tak som dnes zadelila znova dve lyzice do obeda 🙂
Taktiez sa mi uvolnil aj ten zaludok, aj ked ma teraz normalne boli, ked don nieco vlozim 😕 ale zachvilocku to prejde a nic mi nie je.. tak asi bol naozaj stlaceny a teraz je uboleny 😕
@strihalka @dandelion18 slovo dalamanek som citala prvy krat 😕 a teda vooobec som netusila, ze je to nieco na jedenie.. ale teda usudzujem, ze maly bosniak 🙂 mnaaaam, s kakaukom..
@strihalka a tebe draha este gratulujeme k otoceniu bambule, ja dufam, ze aj my sa este otocime 😒 a ukoncit PN by ti mal zastupujuci lekar v pohode
@huterika chuuda, takto sa stresovat.. otras ☹

katkarv
autor
14. feb 2012

@strihalka no presne toto som sa chcela spytat ci si to citila 🙂 Tak uz teraz ju rychlo vykrmit aby sa uz netocila 🙂
Moja uz bola otocena dole hlavou lebo som citila kopance pod rebrom,presne tak kopal aj syn do porodu.Ale asi sa jej tak nepacilo ☹

darinkazv
14. feb 2012

ahojte žienky, prečítam si vás asi už len večer, keď uložím malú. my sme od piatku makali 🙂 ja som v obývačke celý deň v piatok vyberala plávačku, aby som mohla káble pretiahnuť a sobotu nedeľu sme maľovali. včera som sama premaľovala kuchyňu, ale druhý náter musel spraviť mm, lebo mi bolo hrozne zle. ešte jednu stenu v chodbe treba premaľovať, ale to asi až cez víkend. mm ide zajtra na 3 dni na oravu na školenie, ja mám zajtra poradňu a vo štvrtok ráno idem na tri dni s malou ku sesterke na liptov. teda aspoň dúfam. ak je krčok v poriadku, tak pôjdeme 🙂 len už teraz mám hrôzu z cesty, lebo to 2 hodiny neviem ako vydržím bez cikania 😀
no a dnes som si konečne bola na pošte po prebaľovaciu podložku. čisto novú sme objednali a skoro ma šľak trafil, keď som ju rozbalila ☹ na jednom rohu je rozlepená ☹ tak som teraz zvedavá, či mi to ženská vymení a zaplatí mi to poštovné, čo budem musieť uhradiť, keď jej to budem posielať ☹ ☹ ☹

strihalka
14. feb 2012

@katkarv ja nevim, ymlsim si ze to bylo ono, ale fakt je ze od te doby me boli ta kost, asi tlakem, jinak ja stale citim malou na trech mistech, tak odufam, ze nebyla jen chvilkove dole....-Dat tam zustane a ni se nehne:-d