icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

pimpilla
14. feb 2012

@dennkaa no neviem Deniska, akože je pravda že som rodila v 35t.t takže o mesiac skor, tak neviem či by som ešte dačo pribrala, ale posledné 2 mesiace už ani nie, aj teraz sa mi to spomalilo, tolko nebudeš mat myslím 🙂

strihalka
14. feb 2012

@janka273 no kdyby to rekla drive, tak sme se mohly aj dohodnout a ne se takto stresovat 🙂

Baby ani nevite jak jsme stastna, jedine ceho se bojim, aby hlavickou nebyla jen v dobe na utz 😀, bo mi prijde ze ona tam tak cestuje tou hlavickou, ze dolu a do stranyale to zase dr rikal, takze asi mam byt fakt spokojena.
Nokazdopadne se teda asi musim pripravit a obejdnat se na predporodni kurz k p.Jandove, potom ohl.epiduralky, sie chem bez ni, ale i tak pry radeji nech ji zapltime, popripadne nam ji vrati a prisli konecne korunky, takze o vikendu jeden do cech a zacinam aj veci do porodky, matrac a osatni blbosticky kupovat...
Dneska jsem narazila na taek male plenky 40x40cm, prijdou mi super, treba pri jidle, alebo ekde venku, ze clovek nemusi vytahovat velkou plenu.
A jeste sme koupili taku tu vec na topeni,a by vzdcuh nebyl suchy....no uza dekor 🙂

pimpilla
14. feb 2012

@darinkazv áno? tak neviem že ako dala plienočku + na široko nedali sa jej body zapnút 😀 nevidela som len viem od jej mamy...

janka273
14. feb 2012

@darinkazv v skutočnosti vyzerá menšie 🙂 🙂 🙂 , neviem ten foťák dajako zle fotí 🙂 🙂 🙂 , musím sa zajtra odfotiť oblečená, a bude sa Vám zdať zase malé....termín mám 14.4. ale keď ten môj chrobáčik je taký veľký- možno aj 14.3. by bolo dobré keby som porodila 🙂, lebo už si myslím , že vybuchnem a to obvod mám stále 97cm cez pás 🙂

pimpilla
14. feb 2012

@janka273 aj ja mám prvý termín 14.4 a druhý 15.4 , uvidím či tentokrát vydržím 😒, aj mne na fotkách pripadá moje bruško o dost vačšie ako v reále, ale ti to pristane a Tami je štastná vidno🙂

darinkazv
14. feb 2012

@strihalka kde ste to jani kúpili? teda je to nádherné, by som brala aj ja, ale u nás som nič také nevidela a veru zišlo by sa zvlhčiť vzduch, lebo v panelákoch to je večný problém 😀

@pimpilla no ktovie ako ju naširoko zabalili. ale záleží aj od výrobcu. možno mala 56ky, ale boli malé ako 50ky 🙂 ktovie 🙂

@janka273 joj moja, to ti verím, že by si brala aj skôr, keby sa narodil. ale tak zas možno tie ich merania nie sú až také presné 🙂 nám pri julke drobatko namerali a narodila sa "valibučka" 😀 teraz lucku pomerali, že je v norme a zodpovedá veľkosti podľa TP, tak som zvedavá, čo sa z toho vykľuje 😀 ja si obvod nemeriam, lebo ktovie, či som 97 nemala ešte pred tehu 😀 takže teraz by som mala asi 180 😀

efci
14. feb 2012

@strihalka ja sa teraz tychto bylinkovych zalezitosti trochu bojim, aj som alergicka tak nechcem mat daku skrizenu reakciu. Ale vdaka za radu 😉 A gratulujem k pretoceniu.

janka273
14. feb 2012

@strihalka ona len na tú svoju izbičku čakala 🙂 neboj, neotočí sa opačne, už bude ťažšia - a také ľahké to nebude 🙂
@pimpilla o 1 deň ti posunuli termín? či prečo ti dali 2 za sebou , veď rozdiel je len 1 deň? Ja mám bábätko o 3 týždne väčšie a nechala mi TP pôvodný, ...Tami sa už nevie dočkať 🙂 🙂 🙂 uvidíme, či nebude nakoniec žiarliť 😉

janka273
14. feb 2012

@darinkazv ja viem, že tie merania nie sú presné, len Tami v 34. mala 1800g a narodila sa 3550g, a Riško mal v 30tt 2160g - takže isto bude valibuk.... 🙂 🙂 🙂 🙂 180cm, možno tvoja výška , a nie šírka 🙂 🙂 🙂 ....isto aj Lucka predbehne Julku 🙂 alebo tentokrát by sme ich mohli predbehnúť my a porodiť skôr 🙂

pimpilla
14. feb 2012

@janka273 ja neviem, moj doki mi vravel 15 a na 4D iný doki mi vravel 14, tak som s toho jelen 😒 ale to je v podstate už fakt jedno, kedy sa vypýta , vtedy bude, aj moj Samko sa mal narodit 6 apríla, a bolo stoho 3.marec 😉

janka273
14. feb 2012

@pimpilla neboj, určite neporodíš tentokrát skôr, a pri Samkovi si mala dáky problém, že sa vypýtal skôr?

darinkazv
14. feb 2012

@janka273 noooooooooo, moja výška 😀 tá je len 165 😀 a teda dúfam, že lucka nepredbehne julku. mohla by mať tak cca 3,5kg 😀 ale aj ty si povedz, že riško nebude až taký valibuk. možno si to teraz nadbehol a už nebude tak priberať 🙂

janka273
14. feb 2012

@darinkazv povedať si môžeme, len on má už teraz obrovskú silu, neviem, či to funguje aj tak, že bude priberať menej, ale bodaj by si mala pravdu 🙂 🙂 🙂 , aj mne stačí 3500g bábätko 🙂....idem sa osprchovať, unavená som ako kôň 😉

strihalka
14. feb 2012

@darinkazv tu u nas v BA,a el meli posledni, teda takhle detske posledni..ale urcite v starych domacich komunistickych prodejnach jiste najdes

pimpilla
14. feb 2012

@janka273 no do 32.t.t úplne bezproblémové, no začala som sa otvárat na 1 prst, ani dodnes neviem čo bola príčina ☹ musela som hned do nemocnice, no napriek všetkému som to dotiahla len do 35t.t, teraz beriem magne pre istotu, tak uvidíme 🙂 ale myslím pozitívne a verím že bude všetko OK 😉

darinkazv
14. feb 2012

@janka273 tak dúfam, že sa nám obom priania splnia 😀 ale hlavne, nech sú drobátka zdravunké. radšej nech má aj 6kg a je zdravé 🙂

@strihalka budem musieť ísť pozrieť, ale u nás sú 2 domáce potreby, ale klasické komunistické veru nie 😝 zajtra idem do poradne, tak cestou nazriem 🙂

@pimpilla joj, to ja dúfam, že už sa mi krčok viac neskrátil, lebo moja dokina je stresáčka a hneď by ma šupcovala do nemocky 😢 a to teraz, keď konečne mám dovolenku a nie som viazaná vychádzkami. to by sa mi vôôôbec nepáčilo 😝 som dohodnutá so sesterkou, že od štvrtku do soboty idem s malou k nej na liptov, tak nech to nemusím rušiť 😅

jennyna
14. feb 2012

@janka273 krasne brusko janka!!

belissima85
14. feb 2012

dobry vecer bambule 🙂 konecne som Vas docitala.AJ ja som dnes bola na poradni nas chlapcek je otoceny hlavickou dolu ze JUPIIII inak vsetko v poriadku prietoky ze az v 36tt.
@strihalka gratulujem k otoceniu 🙂 uz hadam tak zostane 😉 Prajem Vam tu pekny zbytok vecera 🙂

janka273
14. feb 2012

@pimpilla magnézium pomôže, len v 36tt sa tuším má vysadiť 🙂 🙂 🙂 , tentoraz to dotiahneš do konca 🙂 🙂 🙂
@darinkazv tak to teda nie 6kg bábätko, rekordmanka nemusím byť 🙂 🙂 🙂

dennkaa
14. feb 2012

@pimpilla no uvidim, bola by som rada, keby to uz moc hore neslo, ale ked pojde nezblaznim sa z toho - len nech je drobcek v poriadku, kila pominu ;)

srnqqa
14. feb 2012

baby, aké "ťažké" sú vaše deťúrence?
Môj krpček má 1763 g, dr. vravela, tak akurát, ale to je dosť podľa mňa.. Ja som chcela (a chcem) tak 3,2 kg dieťa a 50 cm.. 😅 Inak sme už dolu hlavou, nohy máme všade (to asi po jeho tatikovi neposedné) a všetko OK.. dúfam.. S tou mojou bolesťou tam dole mám buď natiahnuté väzivo, alebo si mám odsledovať, či pri chôdzi mi nevyskakuje nejaký hrbol - pruh, čo bude ťažko, pretože tá bolesť je skôr vnútri ako na povrchu, ťažko povedať, pruh som (našťastie) nemala..teoreticky sa to mohlo stať, keď som aj napriek všetkému dvíhala bráška.. ☹

jennyna
14. feb 2012

@srnqqa super ze si ok. moj maly ma 1530g, a je cca o tt mensi, cize to sedi v porovnani s tvojim 😉

strihalka
14. feb 2012

😵 Všetkym dakujem za like k otoceni princezny...je naozaj krasne videt tolik "lajku" 😵

srnqqa
14. feb 2012

Ja viem, že je to taká malichernosť, sú omnoho dôležitejšie veci, ale moc by som si priala, aby nebol veliký, lebo to si neužijem také tie bábätkovské rozmery.. 😅

srnqqa
14. feb 2012

@strihalka a neboj, už by sa nemala - podľa toho, čo som čítala, keď už tam raz je, tak aj bude 😀 a to, čo cítiš, to si len pretiahne ručičky, nožičky.. Keď som bola včera na poradni, myslela som, že sme vodorovne, a vidíš, už sme nadol. A podľa tých pohybov to tak nevyzeralo 😉

saxana123
14. feb 2012

Tak sa hlásim aj ja po dnešnej poradni - váha 1553 g a už je otočený dole hlavou, placenta sa krásne uhla z pôrodných ciesť, zavadzať nebude, čiže nič nebráni prirodzenému pôrodu 😵 tak sa teším že je všetko ok!

ancovicka30
14. feb 2012

@srnqqa tu vahu mas podla mna v norme, mne uz minuly tyzden (v 33tt) odhadovala vahu 2,4kg, takze to minibabo nebude urcite....ja som si tiez pri prvom myslela, ze ake bude male, lebo ja som mala porodnu vahu dakych 2,8 a aj na utz vyzeral taky ze 3kg na termin, a nakoniec som prenasala a bolo 3,6...a tento druhy keby bol este aj preneseny tak to uz si radsej ani nepredstavujem... 😒 ale pravdupovediac aj to moje 3,6kg babo bolo na zaciatku riadne malinke takto na pocit, takze podla mna sa nemusis obavat ze by si si neuzila ten pocit 'malosti' aj ked bude mat viac nez je tvoja predstava...a hlavne aby boli vsetky zdrave tie nase babatka 🙂

zlatulienka
14. feb 2012

@janka273 Janulka, krásne brušeno 🙂 balenie vecí z roboty som riešila cez posledné soboty, som si urobila také pracovné, lebo neviem ako by som to všetko zvládla, a ešte som musela dať do poriadku všetky agendy, no konečne je to za mnou, naozaj dobrý pocit, veľká úľava, len si neviem predstaviť, že ráno vstanem a nič 😀 žiadne stresy
poradňu mám až 6.3., klasika ako doteraz , po 4 týždňoch, som sa aj divila, že nie skôr, keďže mi chce robiť opäť UTZ, či je drobec v takom predstihu a či je stále taký valibučko
a 21.2. idem do nemocky na prietoky
držkaj sa

@strihalka Jani, gratulujem k otočeniu princezničky 🙂

strihalka
14. feb 2012

No a zacinam psat velky seznam co treba jeste koupit.....zaciname matraci a koncim vlozkami do porodnice😀

carrie84
14. feb 2012

@strihalka - hehe... aj nam chybaju tieto veci 🙂 Ja sa uz odhodlavam na balenie tasky do nemocnice snad 2tt - ale dala som si deadline do soboty 😉