icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
15. feb 2012

@urma lenze to boli detske stolicky 😖 ona sa oprela pohodlne a vylozila nohy, zaprela sa a drb dozadu.. potom isla kreslit a sadla si na taku bez operadla a zas sa z nej zdrbala, ked sa odtlacala od stola.. a potom uz len z toho kresla iba na kolena, ale uz preventivne revala ☹ teraz presypa gombiky, tak chvilku mam pokoj.

Ano chapem, ze nechces ist na cisarak, ked LEN toto je dovod.. to je blbost, podla mna to s tym nic nema, len teda ked to uz nejde, tak toto moze byt pricina, ale nie ako preventivka.. to je kravina.. som to napisala ako hotentot, ale tak co so mnou narobis 😀

maxara
15. feb 2012

baby BA a okolie kto by mal zaujem o fotenie sa s bruskom a nevie co a ako a ku komu, tak mam znamu, velmi sikovnu.. da sa s nou na vsetkom dohodnut, aj na cene aj na pocte foto a vyslednom prevedeni.. dokonca aj na mieste fotenia, style, pocte ludi..
dajte vediet..

ava11
15. feb 2012

Ahojte tučibomby 🙂 Tradičný report - noc dobrá, cikanie v počte jeden, kakanie v stave normálnom 😀 Jemne upratujem, ak sa to v týchto podmienkach dá, lebo mi na obed príde mamina, tak nech si má aspoň kam sadnúť. No a ja už sa neviem dočkať pondelka, po vyše mesiaci do poradne, snáď všetko ok a hlavne uvidím malého (naposledy pred 3 mesiacmi).
@urma podľa mňa je to totálna kravina, 30 rokov je úplne normálny, priam až nízky vek, takéto riešenia podľa mňa tak od 40 vyššie a aj to len ak je fakt že problém. Nenechaj sa na to nahovoriť.

carrie84
15. feb 2012

@mius.brcko - ja mam dohodnuteho porodnika. Mala som aj 1x - porod som mala rychly a bez problemov. Ale bola som ovela pokojnejsia, ze tam mam "svojho'' doktora. Ale zalezi od toho, co povazujes za dolezite. A hlavne, ci su nato financie 😝 Ale napr. tu pupocnikovu krv sme sa s muzom zhodli, ze je blbost - to som radsej darovala 😉

@takitak - vyhodit pocas pn a ked si tehu ta nemoze - jedine za hrube porusenie prac. discipliny. Aj to musi byt nieco fakt vazne.

urma
15. feb 2012

@maxara len tak zbezne som tuto sprostu indikaciu preklepla tu na MK, a veru som tu tiez nieco nasla, ze niekomu fakt tak supli planovany cisarak, ze stara prvorodicka 😖 Ale mozno este aj daka ina indikacia bola k tomu...A tiez nechapem, ze indikacia oplodnenia po inseminacii, nastastie toto mi nenasiju, nam IUI nevysla 😀 😀

ava11
15. feb 2012

Inak baby, totálne od témy, ale vy ste šikule, tak mi poradíte. Potrebujem doma vyrobiť asi 50 chlebíčkov a preniesť ich na oslavu. Máte nejaký tip, ako to dokázať bez toho, aby sa mi celé pomačkali? Riešenie že mať 10 tácok vopred zavrhujem 😒

urma
15. feb 2012

@ava11 ak mi vobec tu na Sk mieni dat niekto na vyber 😝 😝 Ale dobrovolne ani za svet do cr nejdem, co som pipi? 😉 Budem sa dnes tvarit strasne mlado, ved to mi ide 😀 Ale nie...ked bude ten dr. nedajboze na tom trvat, tak ho zrusim a kludne pojdem aj do TT rodit, tam to je zas opacny extrem, ako pisala tusim carrie84 😀 rodia prirodzene aj deti PK

belissima85
15. feb 2012

krasne zasnezene ranko ,vcera vecer ze idem spat (mm mal prist s prace az o 22:30.) no ale nas malicky sa rozhodol ze ocka pockame.Tak neskutocne kopkal 🙂 tak sme ho pockali ked pocul jeho hlas tak stichol a asi zaspinkal a mohla som spat aj ja 😉 prajem krasny dnik .zase ma pobolievaju krize asi si budem musiet ist lahnut..

maxara
15. feb 2012

@urma mozno sa bala a chcela cisarak, tak jej toto napisali ako dovod 😒

@ava11 az taka sikula nie som.. jedine co ma napada je, urobit ich na oslave 😒

carrie84
15. feb 2012

@urma - aj tt? Ja ze len tn su v tomto taki strikni 😕 🙂

maxara
15. feb 2012

@urma to je v TN zlatik a KP nie PK 😀

urma
15. feb 2012

@carrie84 ja zijem v tom, ze si z TT 😉
@maxara
som to pomotala trosku 😅 Ale ked sme pritom, do TN to mam tiez na skok, 45 min po dialnici 😉 mozem si rodit vselikade v mestach na okoli haha, len HC nie...

carrie84
15. feb 2012

@maxara - ty detailista 😀 Mozno ze aj v TT tak rodia - tam to nepoznam 😀

maxara
15. feb 2012

@carrie84 😀 ja co som pocula o tt, tak by som sa aj bala hadam.. tak ako ist do malaciek na pohotovost by som sa bala.. 😅

@urma no na skok 45 minut po dialnici.. tak to hej.. chod rovno do stiavnice 😉

carrie84
15. feb 2012

@urma - v TN je vyborna porodnica. Aj doktori, aj sestricky - jasne, ze sa vsade nieco najde (kojenie, sem-tam nastvana sestricka - ale tak to je vsade). Inak je to naozaj dobre tam - najma navstevy su od rana do kym sa nezatvori oddelenie (cca. 21-22hod) - okrem vizit, samozrejme 😉 A nikto nebuzeruje za neupratane stoliky a spol. 😀

urma
15. feb 2012

@carrie84 to viem povedat, ze v TT za stoliky buzeruju na gynde 😀 Ja ale preferujem tu najblizsiu rovnu cestu z domu, a to mam PN. Tak zacinam odtial 😉 a keby nieco, tak postupujem dalej...

baranovadanka
15. feb 2012

@huterika no prirodzene by som aj tak nesla koli dvom predoslym sekciam ale aspon tam uz nie je vysoke riziko predcasneho porodu alebo krvacania

urma
15. feb 2012

@maxara kdeee stiavnica je teda absolutne out, ked ma byt este aj nedajboze sneh 😀 Inak odkedy je nova dialnica z NR, este som tam nebola, ktovie, kolko to teraz trva bez tych nestastnych ZM 🙂 Ale stale je tu zabijacka cesta HC-NR co je 45 min hocikedy

baranovadanka
15. feb 2012

@katkarv no placentu mas ako ja 🙂 hej prietoky mam super len ma stve ze sa nemozem dovolat lekarovi lebo stale je bud mimo alebo na operacke :( dufam ze sa mi podari dovolat sa mu cim skor nech sa nestvem s tym ultrazvukom

urma
15. feb 2012

@carrie84 inak teraz som si vybavila moju depkovu situaciu spred roku 😅 Ako som lezala v TT na operacnom stole a personal sa bavil o tom, ze citujem: "to kolko tych sekcii este dnes mame?" 😔
Ludia, ja som si celkom myslela, ze sa pomylili a ze mi chcu ist robit sekciu...no bolo by to u nas nemozne? Myslim, ze ani nie 😒

peka13
15. feb 2012

@vajanika27 postielka a matrac nas vysla dokopy za cca 90€ ale kupovali sme cestovnu , na ktorej bol aj prebalovaci pult a hrazdicka s hrackami...ale kamarat kupoval drevenu aj s matracom aj stojanom na baldachyn a vyslo ich to asi 80€-...zalezi aky kurz chytite, my sme mali fajny este z pred dvoch tyzdnov....

strihalka
15. feb 2012

@evulilik certici sjem psala zpravu ale zatim bez odezvy tak snad je vse v poradku.....

strihalka
15. feb 2012

@ava11 co krabie a prokladat ji tvrdym papirem?popripadne alobalem, zase tak teske ty chlebicky nejsou aby se pomackaly.... a kdyz das dve vrsty, a dve krabice, tak by ti to emlo vyjit

carrie84
15. feb 2012

@urma - tak to je drsne 🙄

urma
15. feb 2012

@carrie84 to ano...nikto sa tam s tebou nebavi, tak ja neviem, ci moc by som chcela, keby ti niekto pred zakrokom povedal, ze som dr. XY a ideme vam robit to a to, bude to trvat tolko a tolko. Mne osobne by to v tej chvilke strasne pomohlo...A som im to aj napisala do toho dotaznicka, co sa na konci "pobytu" vypisuje, tak mozno uz to tam tak funguje (hahaha)

strihalka
15. feb 2012

Jinak baby prejem krasne dobre ranko....
Prekvapive probuzeni do bileho dne v 7hodin rano, me donutilo jit jeste spat😀
No ted uz jsem vyspinkana do ruzova aj s prineznou , vesele si kopka, jen je fakt ze je to uplne jine kopani, no zjsitime si o ni vice, prave sjem volala do GYNFIVE a pani dr ze ci by nam neudelala dohravku 3D/4D ze minule to foto, ze byla zle otocena a pod., takze pristi tyden jdem znova na fotky..tak uvidime jak bude mala polozena za tyden, pekne si ji budu kontrolovat 😀
No a dneska musim k te hrozne prijemne obvodni dr, ktera zastupuje tu moji, ta co mi minule nechtela udelat odbery, daoufam, ze mi ukonci PNku a nebude mit kecy..pak ke svagrine nabarvit hlavu a ostrihat krpaty synovce a pak za sefkou do prace devzdat papiry...
@maxara Peti, ja ty fotky urcite ne, ale trebak spolecnou s vami by jsme mohly, ale spesl fotky mam uz zajednane....

srnqqa
15. feb 2012

@ancovicka30 Bráško sa narodil s vyše 4 kg a 55 cm.. Bol tam taký valibuk, perinka malá, košieľka malá, ostatné deťúrence takí trpaslíci oproti nemu.. To proste neni vončo 😎 Horšie je ale, že ja som malá, neviem si predstaviť, ako tlačiť a všetko s tým.. No, ale hádam je všetko OK, lebo rozmery sú 31+, okrem toho parametra hlavy, ten je až 32+6 !!!! To nechápem 😒

ivanka.7
15. feb 2012

@mius.brcko Neviem ako je to s tou epi, opytam sa v piatok na priprave (ak nezabudnem 🙂).

zuzujan
15. feb 2012

@carrie84 ides teda rodit do TN? - do Trencina? lebo aj ja sa chystam
Rodila som aj prve tam a bola som spokojna, hlavne s nadstandardnou izbou.....ani neviem ktory doktor ma rodil, bol mily, sympaticky, ale meno som zabudla.... 😀

efci
15. feb 2012

Dobre ranko, ja az teraz sa hlasim, o 10:30 som vyliezla z postele po dnesnej uzasnej noci 😖 Mna proste okolo stvrt na styri rano chytili kontrakcie, asi tak 5-6 bolestivych, normalne ma zacalo aj precistovat, tak som sa skoro pominula od strachu, ze uz idem rodit...este je skoro, bojim sa ☹
Takze som mm oznamila, ze dnes len obed spravim a inak lezim. Dufam, ze bude ochotny ist s Patrickom aj na trening, lebo ja sa ozaj bojim, ja si taketo stavy privodzovat nechcem. Je fakt, ze som vcera trochu viac chodila a stala ako zvycajne, ale takato reakcia teda... A to som sa minuly tyzden po vysetreniach tak uspokojila, ze v pohode vydrzime do konca marca 😢