icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

efci
16. feb 2012

ja trochu odveci...ale kamoska ma dnes narodeniny a prave rodi druhu princeznu. To je taky dojak, ach tieto hormony, ale no neporevem si 😎

srnqqa
16. feb 2012

@maxara to je tak, že všetko so všetkým súvisí.. Lekári vraveli, že platí, ak sa hýbeš rukami, ide vpred aj mozog.. Takže, keď sa nehýbe tak, ako by mal, ja neviem, ako by som to označila - je to brat, a pre mňa nie je mentálne. On rozumie, a očkami komunikuje. Napr. sám zistil, že keď sa varí voda, bublinkuje a vydáva také vriace zvuky, začne nás upozorňovať.. 🙂 a mnoho vecí sám odpozoroval, teraz sa naučil hlásiť (ak sa mu dá a nie je rozptýlený iným), čísla sa ho oco učí ukazovať, a tak... 🙂 A najviac sa vytešuje medzi deťmi a má rád malé zvieratká 😀

atreyu
16. feb 2012

Ahojte baby tak som po poslednej poradni u svojho obvodného...papier o ukončení PN vypísaný, papier na materskú vypísaný 🙂 už sa nám to kráti, že? 😝

@baranovadanka a to akože ktorý je ten nový a ktorý ten starý ultrazvuk? 😀

baranovadanka
16. feb 2012

@atreyu no na starom skoro nic nevidno ani vahu ti nepovedia som rada ze aspon prietoky mi zrobil kudla ked som bola v utorok este bol novy pokazeny oni ich menia stale v tej miestnosti dufam ze uz ho coskoor opravia ked tak brnkni Maji ona by mala vediet kedze jej maju robit sono kazdy tyzden

atreyu
16. feb 2012

@baranovadanka ja len, že by ma zaujímalo, že keď som odchádzala z nemocky tak ma na akom kontrolovali...už dlho je pokazený?

zuzujan
16. feb 2012

@llaurra ano mas narok do veku troch rokov dietata, aj ked pracujes......kedysi sa dostavali peniaze aj na babky ked opatrovali, teraz vobec netusim ako to je..........

baranovadanka
16. feb 2012

nie ved ty si odchadzala z nemocky predo mnou a mne este v nemocnici robili sono na novom :D

llaurra
16. feb 2012

@zuzujan dakujem za informaciu 🙂

strihalka
16. feb 2012

Dobre ranko babulky, dnes jsem se po dlouhe dobe krasne vyspala....
@maxara to baklazanatko male chcem aj ja videt🙂

Baby ja jsem posledni dobou taka vyrovnana, ve skvele nalade, zadny stres, jooooj, to aby sme si to jeste pred porodem uzili, pak to asi vse nastoupi znova.... 😀

atreyu
16. feb 2012

@strihalka to ti závidím, že si vyrovnaná, pokojná a v nálade...nech ti to vydrží...ja som nepokojná a smutná ☹

strihalka
16. feb 2012

@atreyu co se deje? neco jsme prehledla?

atreyu
16. feb 2012

@strihalka ale nič vážne...len mi je smutno...som u našich už druhý mesiac kvôli tomu, že som na rizikovom...od nás sú ďaleko nemocnice...som tu sama zavretá celý deň a manžel chodí len na víkendy lebo musí chodiť do práce...dolieha to na mňa a už aj na neho 😒

strihalka
16. feb 2012

@atreyu aha☹a jeste toto pocasi ze clovek nemuze az tak moc ven, lebo je to o hubu...
Ale Martinek se drzi a to je to nejdulzitejsi, moja ver ze je to leis nez byt v nemocke, musis to vydrzet jeste par tydnu, pak bude vse dobre..Ja byla ve stresu v podstate cele tehu teda hlavne zacatek kvuli praci..pak kdyz uz to bylo ok, tak jsem sla do nemocky pred vanocemia jak jsem se vratila...tak jeste par dni..ale ted uz to je usper, asi bude tim, ze kutime ten pokojik pro malou a tim se nejvic vytesujem a uzivam si to

atreyu
16. feb 2012

@strihalka však si vravím z týždňa na týždeň, že už len chvíľku 😵 popravde neviem sa už dočkať, ale vydržím len nech je malinký zdravučký a potom budeme všetci po kope...budúci víkend by som chcel ísť domov aspoň na pár dní ak dopadne dobre riziková...a princezná bude mať nádhernú izbičku 😵

strihalka
16. feb 2012

@atreyu a jak casto chodis na kontroly?
no nejvic bojujem s nabytkem jak ho umistit...☹a cekam az maxara neco vymysli 🙂ma rozemry pokoje tak rikala ze mrkne na rozlozeni😀

adik109
16. feb 2012

@atreyu nebuď smutná ja som na tom tak isto, síce nemám rizikové ale keďže sme totálne zavalení snehom tak sa nikam nedostanem, tiež som tu celé dni zatvorená sama, bývam u svokrovcov takže tu za mnou ani nikto nepríde a veľa ľudí tu nepoznám takže tiež už neviem občas čo so sebou. Manžel chodí tiež len na víkendy domov, dnes má prísť po 10 dňoch a keď pozriem z okna tak mám normálne paniku ako dôjde keďže je tu 120 cm snehu a totálna kalamita.... Ale ubieha nám to, práve dnes som kukla na počítadlo a už to mám "len" za 50 🙂 ty máš termín chvíľku po mne tak už to vydržíme....

huterika
16. feb 2012

@adik109 Aj hranicny priechod vrbovce su zavrete? 🙂

atreyu
16. feb 2012

@strihalka tak do rizikovej každé dva týždne...však zober do ruky papier a ceruzku a kresli 🙂 a čo sa ti bude zdať najpraktickejšie tak to tak umiestni 😵
@adik109 tak nech nám to už len rýchlo ubehne 😝

huterika
16. feb 2012

Pridavam sa do klubu smutnych a negativne naladenych.. nic ma nebavi teraz v tomto obdobi, akosi chyba nejaka motivacia, ciel...ak to niektorej z vas zdvihne naladu 😉 tak ja tu nemam absolutne ziadnu rodinu, ziadne kamaratky uz polroka, priatela bez prace coskoro, cele dni sama, za den sa vidime max 2hod, ani len sneh sme nemali, len prsi a je zamracene, takze depky na dennom poriadku ...Co viac si priat ..snad len zdrave babatka 🙂

adik109
16. feb 2012

@huterika to netuším, ten je na opačnom konci SR 🙂 zavreté sú prechody na severe - makov a svrčinovec ale makov už vraj len pre kamióny tak dúfam že do večera sa to ešte zlepší

strihalka
16. feb 2012

@atreyu snad apson srdicko potesi a na dusi pohladi 🙂

maxara
16. feb 2012

Ahojte krasky, sme doma.. resp uz sme doma hodinu, Nina total zmorena utekala hned spat, DOBROVOLNE, takze sok pre mna 🙂 dokonca ani polievku nejedla, co jedavame pred spanim 🙂 . No pokladik unaveny. Bolo super, rozsirili miestnost (odstranili predelovaciu stenu) a v tej druhej casti nafukali skakaci hrad, takze decka sa tam hned vrhli a bolo. Nina cela spokojna si tam sedela a decka ju skakanim hojdali 😀 ona sa len usmievala a skerila na vsetky strany. Maminy pokecali.. deciek tam bolo mrte, mozno aj 25, neviem presne, ale strasny tam bol hluk 🙂 . Hodim foto do sukromky, ale do ktorej?? 😕 do osobnych vylevov?
@ava11 a pre teba mam specialne prekvapenie 😉 😀

ava11
16. feb 2012

@maxara eeejha som zvedaváá 🙂 🙂

strihalka
16. feb 2012

@maxara a pre mna zadne prekvapeni?

maxara
16. feb 2012

@ava11 chces ho vediet? 😀
@strihalka tak aj ty sa mozes zviezt pri Ave 😉 a pokochat sa.. pockajte, hned vam to vyklopim, ale do osobnych vylevov 😀

maxara
16. feb 2012

@strihalka @ava11 to prekvapko

strihalka
16. feb 2012

Chjo zitra odjezd do cech, jsem velmi zvedava jak abude cesta kdyz vidim co je tu, jake to asi bude cestou na vsocine, kde se tento tyden srazilo najednou 40aut?Akoze ja se hrozne tesim, ale taky strach z cesty.....

zlatulienka
16. feb 2012

@strihalka choďte naozaj opatrne 😨 ja chodím teraz autom a zväčša sama, niekedy je to fakt o hubu...aspoň tu v ZA, a Vám zajtra v BA začínajú prázdniny, asi bude dosť hustá premávka a ani predpoveď počasia nie je moc priaznivá, neodložíte cestu aspoň o jeden deň?
Ale chápem, že rodný kraj volá....... 🙂

strihalka
16. feb 2012

@zlatulienka kazdy den, kdy tam budu moci byt je pro me poteseni 🙂 a budem tam jen do pondeli....jeden den ztratit....ee, to bych enprezila a mala si musi jeste v brsiku babkua tetky uzit.-Dpak tam pojedem az nekdy po porodu v lete