icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

anicka9
16. feb 2012

@strihalka ďakujem 🙂

anicka9
16. feb 2012

@zlatulienka a môžem sa opýtať ten overal máš tenší alebo taký ten hrubý?

zlatulienka
16. feb 2012

@anicka9 taký prechodný, na jeseň, veľkosť 1-3 mesiace, Robkovi som ho kupovala, keď sme išli do Tatier a moc sa mi nakoniec hodil, bo tam vtedy aj sneh padal a to bol len september

anicka9
16. feb 2012

@zlatulienka ďakujem, budem musieť pobehať obchody....a vôbec kúpim teraz niekde prechodný keď je zima?

zlatulienka
16. feb 2012

@anicka9 my sme ho vtedy kúpili v Tescu, najhoršie je, že je riziko, že ho takmer vôbec nepoužiješ, záleží aká bude jar, ešte by som s tým počkala...veď drobčeka môžeš zabaliť na cestu do zavinovačky a na to prípadne deku, potom neskôr uvidíš

anicka9
16. feb 2012

@zlatulienka no veď to, že ktovie aké bude počasie, ale aj či potom budem vládať ešte po meste behať 🙂

ava11
16. feb 2012

@mius.brcko Bolo to v čísle 7. Ja ho nemám, tiež som nestihla, ale babka mi ho kúpila, tak keď to budem mať doma, urobím výcuc.

stanka93
16. feb 2012

@denaalubos Jeej ano? a tak dobre🙂 no lenze neviem ci tu v ITalii su doktori niaky iny:D vravel ze mam strasne vela vody v tele a chodim malo cikat a stoho vraj prirychlo opucham,kolena mam uz take hrozne ze sa az cudujem ze stojim...a navyse praska mi vraj stoho aj koza a dviha moc tlak....takze mame dieeeetu... kks dava to ale zabrat ziadny cukor v nicom ani sol nic musim len zeleninu a nic mastne... ufff

anabelleee
16. feb 2012

babulky strasna kyselina ma trapi a vcera v noci som sa zobudila na to, ze maly ma tlacil do zaludka a uz som myslela, ze pojdem vracat, chvilu som si posedela, napila sa vody a potom sa to zmiernilo....chudak moj mm, vyskocil z postele a myslel, ze uz rodim......uz to vidim, ten bude stresovat viac ako ja 😀

anabelleee
16. feb 2012

este som sa chcela spytat ako je to zo zdarvotnym poistenim, zamestnavatel ma odhlasuje???? a potom to plati stat? ako to funguje?

strihalka
16. feb 2012

@anabelleee no me staci si malinko odkrknout po jidle a uz mam obsah zaludku v krku ☹jinak ohledne zdravotniho netusim ale az budes vedet taks e urcite kouknu na odpoved

mius.brcko
16. feb 2012

@ava11 jeeej, super, dakujem 🙂 🙂 🙂

ivanka.7
16. feb 2012

@anabelleee Ja mam pocit, ze teraz to riesi zamestnavatel a ty mas povinnost az pri prechode z MD na RD. Tak snad nam to tu @urma potvrdi, ona sa v tom tusim vyzna 🙂

zlatulienka
16. feb 2012

@anabelleee našla som dobrú stránku, je aktuálna http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-po-poro...

svistinka
16. feb 2012

Caute, no po dnesnej poradni sa nase dievcatko "zmenilo" na chlapca, tak sme zostali trochu zaskoceni, ale tesime sa 🙂

kukucka1982
16. feb 2012

@zlatulienka - dobrá stránka...super...len sa mi už teraz hlava krúti z toho, čo všetko bude treba vybaviť po pôrode.

strihalka
16. feb 2012

Baby jak je to v lete s pitnym rezimem detatka?Bude jen na mleku ci budem moci davat i cajik, popripadne vodu?

ivanka.7
16. feb 2012

@strihalka Vo velkych teplach by som sa dojcenskej vode nebranila. Ale tak na to mas aj pediatra, ktory by ti mal vediet poradit, ked to bude aktualne 🙂

strihalka
16. feb 2012

@ivanka.7 no ja jen abych pocitala s tim ze ci uz aj flase vyuziji🙂
lebo se chystam koupit jednu malou a jendu velkou...

strihalka
17. feb 2012

Maturita slozena😀 vajicko poskladane do puvodni formy😀, ted jeste nekam do obchodu to ji t okem zkontrolovat ci je to tak ok😀

zlatulienka
17. feb 2012

@strihalka gratulujem k úspešnému zloženiu vajka 😀
Robko bol do 6 mesiacov výlučne dojčený, narodil sa mi v auguste, boli riadne horúčavy a pil len moje mliečko, ono príroda to múdro zariadila, keď je bábäno smädné, tak si cucne od maminky len predné mliečko, ktoré mu uhasí smäd a keď je hladné ťahá ďalej až sa dostane k mliečku, ktoré ho zasýti
určite sa však stretneš s množstvom iných názorov
niektorí pediatri odporúčajú dať čajík po lyžičkách, ak chceš úspešne dojčiť, fľašku radšej ee

erika439
17. feb 2012

@strihalka nam na prednaske o dojceni hovorili ze mlieko uplne staci, ze netreba ziadnu vodu ani cajiky 🙂

jennyna
17. feb 2012

@strihalka tiez som toho nazoru, ze babatko okrem mliecka nic nepotrebuje, ja som brunka cisto len kojila do 6mes, raz som mu skusala dat na lyzicke fenyklovy cajik, ked ho bolelo brusko, ale aj tak ho vygrckal, tak viackrat som sa ani nesnazila. a s flasou oopatrne, lebo z nej ide voda alebo cajik lahsie ako mliecko z prsnika, tak aby ti potom vikinka netrucovala 😉

urma
17. feb 2012

@anabelleee ano, na zdravotnu aj socialnu poistovnu tvoj nastup na MD hlasi zamestnavatel

urma
17. feb 2012

Inak dobre rano, opat usnezene...akoze pekne sa na to kuka cez okno, len horsie je, ze ideme do NR 😅 a tam je cesta dost na...Este aj stolar nam odriekol navstevu tento tyzden pre nepriazen pociasia ☹ ze maju zafukane cesty. Tak opat budem asi riesit sama, lebo mm ide v nedelu prec na dobu neurcitu 😖 .
Inak nase 2 kg dieta uz naslo moje rebra s tymi dlhymi nohami 😀 a dnes v noci som prvykrat musela menit polohu z boku na chrbat, lebo ma pichalo v rebrach, ze som sa zobudila na to. A tak celkovo uz mam v bruchu vseliake nove pocity, ale skorej neprijemne...Dufam, ze mm nebude cely marec prec niekde, lebo sa fakt budem obavat sama s takymito haluzami v bruchu 😅

srnqqa
17. feb 2012

@anabelleee @strihalka baby, často sa cítim ako krava - keď trávim jedno jedlo na trikrát 😀

@anabelleee
http://www.dovera.sk/sk/tlaciva/pre-platitelov/ Je to "Oznámenie zamestnávateľa o poistencoch pri zmene platiteľa poistného na verejné zdravotné poistenie" (použite pre prihlásenie a odhlásenia zamestnanca, ohlásenie nemocenskej, ošetrovné alebo materské, a pod.....). Urobí to zamestnávateľ, ale musíš mu dať to potvrdenie od lekára. A nezabudni písomne ohlásiť mesiac vopred nástup na MD 😉

strihalka
17. feb 2012

Dobre ranko..teda ja bych vstala drive ale kdyz princezna se mvzd ypo probuzeni tak krasne vrti v brisku 🙂 ze jsem nemohla odolat a jen jsem vnimaly ty pocity🙂
A ted koukam ven no hruza to pocasi...
@zlatulienka
@jennyna
@erika439 no prave jsem si rikala, ze kdyz bude 40stupnu, vedro jak svin a nebudu moci kojit, ze teda ze nbeude vhodne misto(urady, obchody apod.) tak si ne uspokojeni male muzu dat trochu vody...

maxara
17. feb 2012

Ranko krasky
nesiem dobre spravy.. hoci som na poradnu, obvykle 10minutovu cestu isla hodinu, 30tkou, tak v cakarni nikto nebol a dr mal celkom dobru naladu.
Zobral mi kultivaciu, odmeral skontroloval a pozrel mi dokonca UTZ, kedze som spominala, ze sa maly dost mrvil v nedelu a JE OTOCENY HLAVICKOU DOLE 😵 😵 😵 😵 😵 takze sa tesiiiiim najviac na svete

katkarv
autor
17. feb 2012

@huterika teleranka pisala v stredu do temy nemocnica v Saci 🙂

jennyna
17. feb 2012

@maxara jej, krasne sa otacaju ti nasi drobci