Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
2.4.2012 😀DDD
@peka13 prosim ta mna by velmi zaujimalo ak ste s PA riesili stravovanie pocas kojenia, hlavne tie zaciatky. Lebo ja uz teda sice cakam druhe dietatko, ale s prvym sme sa vela nekojili, cele to bolo skor utrpenie pre vsetkych troch vratane mm... Teraz mam zase idealy, ze sa na to dame ked to pojde, ale fakt mam normalne paniku z toho, ze co idem jest. Lebo vtedy som jedla da sa povedat vsetko (akoze uplne tie najrizikovejsie veci som vylucila ako strukoviny, koreniny atd) a neviem ci aj preto maly plakal. A teraz tu pravdepodobne budeme zase sami, ze nebude casu na to aby som si vyvarala ja speci pre seba a este aj pre rodinu, tak ma zaujima, ze co sa moze jest uplne beztrestne.
Dobre rano, dievcata 🙂
@efci - ja som prve tyzdne jedla len take, ze zasmazene polievky s rascou, slepaciu polievku, mliekovu polievku, pecivo (vraj by sa nemalo cerstve, ale u nas problem nebol ani s cerstvym), cestoviny, zemiaky s niecim (vlastne par jedal som tocila dookola) - jednoducho som len vylucila veci ako strukoviny, kalerab, kel, kapustu, brokolicu a tak -jedla som dost dietne, ale ja som ani nemala chut nejako 😝 A bebe kekse s kavou bielou - to bolo moje 😀 Kavou myslim Caro - ta je aj na podporu mlieka. Plus som pila vineu - trochu som z nej vymlatila bublinky a bolo 😉 A plakal aj po kojeni? Lebo nas mal tiez koliky, ale uderom 3.mesiaca to nastastie preslo 😝 😉 Ja som kojila v podstate dokym som 2x neotehotnela, ale uprimne - ak sa mas trapit kojenim, tak kaslat nato. Inak - mne velmi pomohla laktacna poradkyna - aj tu na koniku sa daju najst. A po 6nedeli som postupne pridavala do stravy uz vsetko mozne, pockala som na reakciu a bolo 😉
Dobre ranko kobylky 😉
Ked uz sme na tom koniku, tak ako inak nas nazvat 😅 🤐 Ked vas tak citam co treba obmedzit v jedle, ked kojime... no neviem neviem ako dlho to prezijem 😀 Opytam sa inak, co vobec mozeme jest? 😝 A co take ze decaff kava, mineralky, rezne, ryza, knedle, gulas, palacinky, sisky, kolaciky... tusim som hladna a pisem od veci 😀 Ale ked ozaj bude potreba, chvilku to vydrzime teda ;)
@dandelion18
@amanda683 tak baby mne sa zda ze dnes sa jej ckalo dole a predtym stale hore,myslim ze sa umudrila ale este som nedostala fajny kopanec pod rebro tak dokaz este nemam 😀
Ahojte, ja len tak na skok, lebo dnes maľujeme, tak ja už mám za sebou ostierkovanú jednu stenu a chystám sa na druhú. Zajtra bude malá pauzička poobede, drahý kúpil lístky na Slnečný cirkus juuuj 🙂
No a k tomu jedeniu popri kojení, ja budem asi zúfalo hladná, pretože v podstate všetky zakázané potraviny sú základ mojej stravy. Strukoviny, kapusta, brokolica, kel....to sú všetko moje obľúbené jedlá. Ach jo, snáď to malému nebude robiť problém v obmedzenom množstve.
Jupi, kolacik sa vydaril 😉 Moc sa tesim, teraz upracem kuchynu, hodim sprchu a mozeme ist na navstevu 🙂
@carrie84 u nas bol problem, ze sa Patrick nevedel prisat, takze ja som kojila aj 50 min a rev, musela som mu vsemozne pomahat...Takze ja som vtedy az tak stravu neriesila, lebo som bola cela na nervy a rada, ked som mala cas vobec sa najest. Preto teraz by som chcela, ak sa tento v pohode chyti, aj na tu stravu trosku dbat. I ked tiez som citala na stranke co vedie jedna laktacna poradkyna, ze v pohode sa moze jest vsetko, takze tu si uz clovek nevyberie, niekde sa vravi tak inde inak. Ja som tu bola v soku ked mi doniesli ako jedlo plnene paradajky, ako dezert jahody...no o tom potom, ze to bolo dobre, ale co to mimco... Ale tak prezil to Patrick.
@dennkaa ladujem gulas 😀 mnamky mnamky
Babulky idem sa pokusit o sisky mam na ne straaaasnu chut, ale mam len susene drozdie, snad to cesto podkysne a nebudu jak kamen 😉
@katkarv kati, ja len na wcko chodim, a najest sa k stolu, vari nam svokra, o maleho sa stara manzel a svokrovci na striedacku, sa citim ako malomocna, ale musime vydrzat. zadok mam podlozeny velkym vankusom, po lavej strane notebook, po pravej telka, velka flasa vody a kopec jedla na zobkanie pri mne, mam vsetko okolo aby som minimalizovala vstavanie 😉 .dufam, ze to ma zmysel...
@amanda683 @natuska999 @katkarv @pimpilla @renca99 @strihalka @huterika @maxara @mius.brcko @ancovicka30 @dandelion18 @ivanka.7 @zlatulienka @denaalubos @efci @jennyna @dennkaa @ava11
Baby asi tu nieste vsetky, ale aspon takto...ďalšiu prednašku hlavne o tom kojeni a stravovani pocas kojenia napisem v pondelok okolo obeda...teraz sa mi neda a zajtra cestujem zase dole do PK...takze bude chaos. tak sa v pondelok tešte, zaberem celu stranu 😀 pekny vikendik
@takitak Ahoj, ďakujeme pekne, také nezvyčajné meno sme vybrali, to bola skôr náhoda až sa nám začalo páčiť a už ho určite nezmeníme...Inak aj vy máte pekné meno, tiež nezvyčajné, tiež keď na malého niekde zavoláte, určite sa vám otočí len on a nie 10 ďalších chlapcov 🙂
Fíha, aj termín máme podobný, tak som zvedavá, ktorú pôrod prekvapí skôr, veľa šťastia želám!
@jennyna No hej aj na mna doslo a odhalila som sa 😀 dobry napad obklopit sa "mediami" a papanickom 🙂 len neviem ako dlho by to v mojom pripade vydrzalo vsetko na stole, teraz by som zjedla aj kona 😀 Vidis ako krasne to zvladaju aj manzelik aj svokrovci. Mozes sa na nich spolahnut, to je dolezite 🙂
@dennkaa Tak uvidim ako sa mne podari premiera su susenym a bez pekarnicky 😉
Inak keby ste sa nudili a chceli napriklad vediet ako manipulovat s babatkami pozrite si kusok z tejto casti sama doma:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-s...
@jennyna urcite to ma zmysel a kazdy den naviac v brusku mu urobi len dobre.A nepali ta zaha ked si v takej polohe?Ja casto vzpriamena musim sediet az tak prestane palit zaha.Neviem si predstavit seba ze by som tak musela lezat,sice uz ani nevysavam len varim a troska popracem ale mam slobodu pohybu.
@zonjushe
@patka29
dik kocky, vidim, ze nie som sama.. mam pocit, ze teraz nic nezabera... mala som to aj cca v 4 mesiaci a po kremovani gelom z dubovej kory to po troch dnoch krasne odislo.. len teraz to akoby vobec nema taky ucinok, asi na to tlaci aj miminko.. na wc chodim pravidelne a bez problemov (niekedy aj dva krat denne), takze z tohoto pohladu by to malo byt ok.. trik s vodou poznam - dost dlho som tak fungovala 😉
cipky a krem so steroidmi? o tom som nepocula... ako sa to vola? moze sa to v tehotenstve?
v pondelok idem k lekarovi na poradnu, tak sa spytam, ci mozem nieco silnejsie ako homeopaticke cipky (homeopatikam velmi neverim)...
@dennkaa akoby si pisala o mne... tiez som pozerala Legendy popu, uzivala som si kopkanie a manzel pri mne cajoval, lebo nanho nieco liezlo, dnes uz poriadne sopli a cajuje ostosest, na obed som ho napchala aj cesnakom a kapustou, tak snad mu to skoro prejde..
@mius.brcko no moj drahy neznasa caj, takze zatial bojuje bez neho ... ak si ho odo mna vypyta uvarit, tak to mu uz bude brutal na figu ... ale cochvila ideme ku kamoske a dohodol sa s nou, ze budu popijat cervene vinko - tak snad mu po nom bude lepsie 😉 Ja si budem cely vecer pekne popijat Nestea 🙂
@mius.brcko Nuz tieto kremy a cipky by si nemala brat v prvom trimestri...Spytaj sa lekara,je ich naozaj vela na predpis.Ja sa im snazim vyhnut najma teraz,stale ma pri pohlade na nich napadne ze co ak sa mi narodi maly napumpovany svalnaty Rambo(normalne ja zasnem aka som"fantazijna") 😀 Ale ako som uz spominala,raz to uz bolo tak akutne ze som musela...Ja som dnes kukla zrkadielkom a ta zila je stale von.Nerobi sarapatu klop klop takze pokracujem v tych sedavych kupeloch v dubovej kore.Tie si skusala???
huraaaa sisky su hotove, krasne nakysli, len mohli byt sladsie nabuduce budem vediet 🙂 Ked sa budem takto nudit castejsie budeme s drahym ako gulicky 😀

Dobre rano 😉
Tak ja budem mat dnes asi celkom pohodovy den - navarim iba polievocku, druhe zostalo zo vcera a poobede upeciem kolacik, ktory zoberiem vecer na navstevu ku kamoske. A ak sa mi podari tak co-to pozehlim a pekne sa nacancam 🙂
Ked ste tu vcera pisali, ako vas drobcekovia kopcuju, tak veru aj ten moj maly anjelik vcera robil v brusku poriadnu neplechu - vecer ma bolela cela prava strana (mne vsak vzdy pomoze teplucka sprcha na brusko). A po sprche som este pozerala Legendy popu s Luciou Bilou a to tiez drobcek dost prezival - tak mi tancovalo cele brusino.
A inak cosi na manzela lezie (sopli a pokaslieva) 😠 - tak tu uz pekne popija teraflu, vecer si isiel lahnut uz pred deviatou ... dufam, ze sa mu podari z toho rychlo dostat, lebo netuzim po ziadnej chorobe.
Oki, tak ja idem postavit tu polievocku.
Prajem vsetkym krasnu sobotu 😉