icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

beronsche
21. feb 2012

@dennkaa dakujem! 🙂

urma
21. feb 2012

@beronsche 😎 urcite to bola daka mladucha elasticka 😀 Ja si v tomto asi az tak nefandim, ze pojdeme bez nastrihu, ale uz som rozmyslala aj nad tym balonikom Epi NO. Ale to uz by ma celkom slahlo, keby mam sekciu 😀 😀 To sa aj kamoske stalo...kupila si to, cvicila poctivo a mala sekciu. Ale ona teda mala uzke boky 😉 a prve-chlapca

janka273
21. feb 2012

@urma ja som chudla počas kojenia- Tami vycucala všetky moje tuky....ale sestra tá naopak, počas kojenia pribrala 9kg / ale v noci si vždy dala veľ. pribináčika so slad.rožkom/.... ja som v noci nič nejedávala , iba vodu pila 🙂 🙂 🙂

beronsche
21. feb 2012

@urma ze mladucha elasticka... 😀 😀
nad tym balonikom som rozmyslala aj ja, ale neviem, pocula som aj, ze je to neprirodzene to tam natahovat dopredu... Planujem masirovat hradzu, ale este som si nekupila olej, tak sa to zatial odklada.. 🙂
Cvicis svaly panvoveho dna? Ja som bola leniva aj na to, ale uz zacinam.. 🙂

urma
21. feb 2012

@beronsche tiez mam z toho balonika zmiesane pocity, aby som si nieco tym nevyrobila a cena ma samozrejme tiez odradza 😅 Tak aspon skusim masirovat hradzu ale to si asi budem musiet najskorej ostrihat nehty 😀 A tusim aj olivovym olejom z lekarne sa moze, nevies? Ten mam kupeny uz davno pre mimco...takze na to sa vyhovarat nemozem. Na to cvicenie panvoveho dna mam strasne nervy odjakziva. Neviem to vysvetlit, ale spravim 3 stahy a dojdu do mna nervicky 😀 tak to nerobim radsej.

strihalka
21. feb 2012

Tak jsme zase doma, dneska to bylo celkem cestovatelske...no ted jdeme stavet🙂
Victorka bude mit konecne komplet nabytek a maminka zacala uz aj dekoraci kupovat....jsem pry blaaazen🙂
ale kdyz ty dekorace jsou tak zlate....

maxara
21. feb 2012

@carrie84 no tak ja sa tiez nefotim, resp jemu sa nedavam fotit, lebo aj profi fotograf ma s mojim fejsom dost problem a nieto este majster shitnej fotografie 😝

@urma @beronsche 😀 😀 babyyy vy ste trubky.. ja mam tiez sirokanske boky, a teda hlavne slaninove 😀 ale pravda je aj to, ze rozmery panvy, co mi nameral dr, su priam modelkovske miery dinosaurej slecny 😔 .. ale tak ja sa utesujem aj tym, ze na dobrom zaklade dobra rodina 😉 a hotovooo
Inak ked prejde hlava prejde vsetko 😉 tusim do troch rokov to plati ci tak nejak. (zabradlia sa podla toho upravuju)

denaalubos
21. feb 2012

@peka13 @janka273 ja som asi nejaka divna, ziadne BP som nenasla iba BPD a to je ine....no co uz asi mam inu tehu knizku 😅

ivanka.7
21. feb 2012

Ja som mala v 33+0 BPD 88,4; a zo vsetkych merani urobil doktor zaver na 33+5 .

zlatulienka
21. feb 2012

@denaalubos BPD je to čo si tu porovnávame = priemer hlavičky 😉 máš dobrú knižku 🙂

janka273
21. feb 2012

@denaalubos to je to isté BPD=BP

zlatulienka
21. feb 2012

@janka273 Janulka, keď si písala, že už teraz sa cítiš ako s Tami v 40tt, tak na to som aj ja už pomyslela, že len len porodiť 😲 no na to máme ešte dosť času

strihalka
21. feb 2012

Baby tak koukam na ty moje miry ..miry v 31+0
BPD prumer hlavicky76mm
HC -obvod halvicky 273mm
AC obvod briska 250mm
FL steheni kost 54mm

no me prijde trochu divny ten rozmer, ze mame brisko stejne jako hlavicka, enbyva brisko uz vetsi?
@zlatulienka
@janka273
@ivanka.7

ivanka.7
21. feb 2012

@strihalka Neviem, ja mam z toho 33+0 obvod hlavy 297 a bruska 293, cize rovnake.

denaalubos
21. feb 2012

Jaaaaaaaj CINK 😀 tak aj ja pridavam moje 31+3 :
BPD priemer hlavicky 7,8 cm
AC obvod bruska 26,44 cm
FL stehenna kost 6,01 cm
@strihalka tusim to mame celkom uplne podobne, s tym rozdielom mensim,aj by to sedelo o tie 3 dni

beronsche
21. feb 2012

Aj ja si chcem porovnat tie rozmery... Ale mi ich nenapisali do zaznamov, do kelu s nimi... 🙄 A jasne, ze si to uz nepamatam...

@maxara s tymi "modelkovskymi mierami dinosaurej slecny" si ma pobavila... Normalne sa nahlas rehlim... 😀 😀 Ja skor vyzeram ako "islo vajce na vandrovku" - trapne tenke nohy (lytka hlavne) a obrovske brucho.. 😀 😀

zlatulienka
21. feb 2012

@strihalka
@denaalubos babulky, dôležité je, že tie miery zodpovedajú danému týždňu tehu a že tam nie je nejaká veľká odchýlka, t.j. veľkosť jedného nie je diametrálne odlišná od druhého parametra

renca99
21. feb 2012

tak uspesne po ultrazvuku.... hlavicka, rucicky, nožičky ma nasa slecinka tak akurat dlhe ako maju byt.... paradny pocit.... len tvaricku sme nevideli nechcela sa ukazat.....

strihalka
21. feb 2012

Babulky, musim se pochlubit...zacinam se rysovat destka izba🙂 viz

lillienn
21. feb 2012

@strihalka no som zvedavá, ale vypísalo mi, že stránka neexistuje 😖

strihalka
21. feb 2012

@lillienn nemela jsi totiz pristup no soukromych tem🙂
uz jsem te tam pripsala a nyni mas pristup do ostatnich 17tem🙂)ktere spisujeme😀

lillienn
21. feb 2012

@strihalka tak to som tu už nejaký ten mesiac a takéto nedostatky mám? 😒 sto rokov za opicami som

denaalubos
21. feb 2012

Musim sa vam pochvalit, som si spravila mnamicko, ovocnu bombu, cerveny pomaranc aj oranzovy,jabko,kiwi a medik na to,mnam som si pochutila,jaj a zabila som to lekvarovou buchtou z pekarne,podotykam cerstvou,reku va, spravim chutky tak sem napisem 😉

huterika
21. feb 2012

@ivanka.7 Ukludnila si ma ja mam tiez v 33tt podobne 9cm BPD

strihalka
21. feb 2012

@denaalubos no to se ti podarilo, ja milujem ovocny salat s bilou activi, ale ted tlacim syrove oblatky slane.-Da vinko...😀
jsme jeste po vikendu nestihli nakoupit, jen pecivo a syr salam, a zadne ovoce☹

maxara
21. feb 2012

@strihalka @ivanka.7 @denaalubos baby nie, hlavka ma vacsi obvod, dokonca este na poradni mala Ninka hrudnicek mensi ako hlavu.. ale teda vizualne sa to nezda, kedze povedla hrudnika su este aj ruky 😉
A navyse, babo ma brusko chudunke takto v brusku, az niekedy v poslednom mesiaci tucnie

@beronsche 😀 no ak kazda mame nieco 😀 ja som nasrata celkom, lebo ja som tu niekedy na zaciatku aj pisala, ze sa mi po porode inak "prelial" tuk a ja som bola zvyknuta byt ako presypacie hodiny, mala som stihly pas a len rit a stehna tucne, ale mala som aj prsa, takze som bola v podstate vyvazena.. no potom mi ostalo brucho tak divne vyondiate, ani popisat sa to neda.. proste zmeneny typ postavy.. tak uvidis, mozno aj tebe sa nieco niekam preleje 😀

ivanka.7
21. feb 2012

@maxara Ved ja som ani nehovorila ako to ma byt, len som opisala hodnoty, ake mam v knizke 🙂 Ono je to vsetko take orientacne, ved ked vidite, ako to doktor meria, tak je to naozaj len odhad, ako to na tom utz zachyti.

maxara
21. feb 2012

@ivanka.7 no ved hej, len ze sa tu o tom bavite a niekto sa opytal, ze ci nema byt brusko vacsie, tak preto.. 😅 len mudrujem, ved vies

strihalka
21. feb 2012

@maxara ja jsme se zminila jen o tom ze ci nema, ale pak me tez napadlo ze docent rikal, ze nabira tuk az v 36tt tak tam asi brisko pribere🙂...

lillienn
21. feb 2012

inak dievčatá, neviete niekto čo je s danka.chromka (dúfam, že som to neskomolila)? Dlho sa tu neukázala, či?