Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 a v tom baliku je ich kolko prosim ta? tych podloziek som tiez rozmyslala ze 5 a nohaviciek asi 7....
Dobré ránko 🙂 mám jednu otázku...od ktorého týždňa sú normálne "menštruačné" bolesti?totiž v poslednej dobe sa budím na bolesti podbruška, sem tam sa k tomu pridajú aj kríže, ale bruško mi netvrdne...
@renca99
@vajanika27 5ks podloziek aj 5 ks nohaviciek staci.Tych vloziek treba takych 5-6 balikov.Teda mne to stacilo 😀
najlepsie vlozky pre mna boli tie klasicke nemocnicne, tie boli najsamsuper, takze ked budem mat na vyber v nemocnici, urcite si budem pytat tie ich
bože môj baby,...nedávno sme riešili nevoľnosti...a teraz už pôrod a vložky...ani tomu nechcem uveriť, že to zachviľu príde...aj sa bojím aj sa teším 🙂
@zlatulienka dakujem ja dufam a verím že budem ho mať čoskoro opať pri sebe 🙂
@zlatulienka Janulka, ja som tesne "ako pred výbuchom", zase som celú noc nespala, kŕče v stehnách a dusenie , o chvíľu idem na poradňu, uvidím čo mi povie gyn., dám všetkým vedieť 😉
Dievcata - moja dnesna otazocka asi hlavne pre tie, co uz maju deticky: Cim ste umyvali detsku vanicku pred prvym pouzitim??
Aj ja pridavam otazocku pre tie ktore uz deticky maju: Ked ste si novorodeniatka priniesli domov, ste ich kupali iba cistou vodou alebo ste pouzivali detske sampony a mydla? Viem ze v TT kazu iba cistou vodou a ani nekremovat nemastit,na Kramaroch ako kazu, alebo so svojich skusenosti ste aj olejcekovali hned?
@denaalubos ja som kupala len v cistej vode, cikulku som umyla nakoniec trochu mydlom, ale mala som nejake specialne z bioobchodu uplne pre babatenka a natierala som po kupani telo panenskym olivovym olejom z lekarne. Ked som davala plienku tak som pouzivala dlho sudocrem. Inak vobec nic.
Tak dalsi dobra zprava, mala je porad mala, a stale hlavickou dole..🙂nejstastnejsi 🙂
@denaalubos ja nevim,ale podle me neni potreba na male placat uz tak brzo nejake sampony, sak to babetko je v podstate ciste, nema se jak zaspinit...pokud se ti teda nepokajda natolik, ze bude muset jit pod vodu, pak bych volila nejake mydlo, antibakterialni....jedine co planuji tak je olej alebo mleko...ale to uvidime jakou bude mit mala pokozku, ci sklon k vysouseni, bo ne...
@denaalubos ahoj ja síce nemám bábätko, ale podľa mňa bude lepšie keď ho natrieš aspoň nejakým olejčekom...zober si aká hnusná voda tečie z niektorých kohútikov, čo to zrobí s práčkou ten vodný kameň nie to s bábätkovskou pokožkou 😒 môj názor...
@dennkaa ak teda môžem, ja by som ten cif (ak myslíme ten istý) na tú plastovú vaničku nedávala - on je síce krémový, ale má v sebe akoby taký jemný prášok - neviem, či by vaničku po čase nepoškriabal..
@anabelleee cervix skore sa udava od 10 po 0...10 je najlepsie a 0 najhorsie...a kedze sme v poslednach stadiach tehu je to tvoje 4 asi v pohode...ale popisat ti to presne neviem...je to viac parametrov, ako dlhy je krcok, ako dieta nalieha na krcok ako je ulozene a z toho sa vyhodnoti to skore...ale ak ti doktor nic speci k tomu nepovedal, tak to neries...aj keby sa ti skore kazdy tazden zhorsilo o 1 cislo, tak mas pohodu 🙂
@zlatulienka Som rada ze ta ta tabulka potesila, aj mna veru ukludnila 🙂 Tie dalsie parametre niektore veru ani my nemame zmerane, asi nie je az tak potreba. Asi staci hlavicka, brusko a nozicka. Inak vcera sme zostali s drahym trochen vyplaseni, pretoze na tych fotkach z uzv je taka tabulka a tam sme vylustili co co snamena, takze maly je v 33tt+2dni ale zodpoveda 35tt+4dni, takze podla toho by sa moj termin posunul a rodili by sme uz presne o mesiac!!! 22.3. je tam termin, no az som zbledla a priatel hned ze vo stvrtok balime tasku do porodnice aspon 😀
@anabelleee @strihalka máš pravdu opačne som to napisala , teraz som si to kukla v knižke 😀 tak opačne max je 10 🙂 takže 4 je pohoda uplna 🙂

A hura za Victorkou🙂)