icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
22. feb 2012

A hura za Victorkou🙂)

lias
22. feb 2012

Tak aj ja letím smer poradňa a zopár úradov . Dúfam že všetko rýchlo vybavím a ujde sa mi kúsok pizze u @maxara 😀

renca99
22. feb 2012

@vajanika27 a v tom baliku je ich kolko prosim ta? tych podloziek som tiez rozmyslala ze 5 a nohaviciek asi 7....

atreyu
22. feb 2012

Dobré ránko 🙂 mám jednu otázku...od ktorého týždňa sú normálne "menštruačné" bolesti?totiž v poslednej dobe sa budím na bolesti podbruška, sem tam sa k tomu pridajú aj kríže, ale bruško mi netvrdne...

amanda683
22. feb 2012

@renca99
@vajanika27 5ks podloziek aj 5 ks nohaviciek staci.Tych vloziek treba takych 5-6 balikov.Teda mne to stacilo 😀

amanda683
22. feb 2012

@renca99 ja mam tieto a tam ich je 20 ks

renca99
22. feb 2012

@amanda683 diky moc.... a ja som myslela ze tak 2 balenia stacia....

amanda683
22. feb 2012

@renca99 ja som ich pouzivala etse aj doma,kedze som mala vela stehov a normalne alweysky maju take dierky,kde sa tie stehy zachytavaju 😝 Tieto poporodne vlozky su hladulinke,mekulinke,takze chacharusa ubolena je ako v bavlnke 😀 😀 😀

elfka.elfka
22. feb 2012

najlepsie vlozky pre mna boli tie klasicke nemocnicne, tie boli najsamsuper, takze ked budem mat na vyber v nemocnici, urcite si budem pytat tie ich

zeta123
22. feb 2012

bože môj baby,...nedávno sme riešili nevoľnosti...a teraz už pôrod a vložky...ani tomu nechcem uveriť, že to zachviľu príde...aj sa bojím aj sa teším 🙂

zonjushe
22. feb 2012

@atreyu ja som dalsiu noc prebdela kvoli tymto bolestiam..nie su nejake vyrazne, ani krcovite, take tlakove skor :/..uz nech je april :D

certica22
22. feb 2012

@strihalka dakujem veľmi pekne už len dúfať že všetko pôjde tak ako má a už nebudu žiadne problémy 🙂

certica22
22. feb 2012

@zlatulienka dakujem ja dufam a verím že budem ho mať čoskoro opať pri sebe 🙂

janka273
22. feb 2012

@zlatulienka Janulka, ja som tesne "ako pred výbuchom", zase som celú noc nespala, kŕče v stehnách a dusenie , o chvíľu idem na poradňu, uvidím čo mi povie gyn., dám všetkým vedieť 😉

dennkaa
22. feb 2012

Dievcata - moja dnesna otazocka asi hlavne pre tie, co uz maju deticky: Cim ste umyvali detsku vanicku pred prvym pouzitim??

maxara
22. feb 2012

@dennkaa jas om bezne umyvala vanicku savom.. troska sava, vela vody a poriadne vyplachnut.. teda robil to mm a to asi aj po kazdom kupani 😕 teraz neviem normalne.. ale takto sme umyvali mi

denaalubos
22. feb 2012

Aj ja pridavam otazocku pre tie ktore uz deticky maju: Ked ste si novorodeniatka priniesli domov, ste ich kupali iba cistou vodou alebo ste pouzivali detske sampony a mydla? Viem ze v TT kazu iba cistou vodou a ani nekremovat nemastit,na Kramaroch ako kazu, alebo so svojich skusenosti ste aj olejcekovali hned?

zuzujan
22. feb 2012

@denaalubos ja som kupala len v cistej vode, cikulku som umyla nakoniec trochu mydlom, ale mala som nejake specialne z bioobchodu uplne pre babatenka a natierala som po kupani telo panenskym olivovym olejom z lekarne. Ked som davala plienku tak som pouzivala dlho sudocrem. Inak vobec nic.

dennkaa
22. feb 2012

@maxara no len my doma ani savo nemame - mne to hrozne stipe sliznicu. Pouzivam cif (taky kremovy) - myslis, ze aj tym to budem moct?? Ja som myslela, ze sa taketo chemikalie nemozu pouzivat na detsku vanicku.

strihalka
22. feb 2012

Tak dalsi dobra zprava, mala je porad mala, a stale hlavickou dole..🙂nejstastnejsi 🙂
@denaalubos ja nevim,ale podle me neni potreba na male placat uz tak brzo nejake sampony, sak to babetko je v podstate ciste, nema se jak zaspinit...pokud se ti teda nepokajda natolik, ze bude muset jit pod vodu, pak bych volila nejake mydlo, antibakterialni....jedine co planuji tak je olej alebo mleko...ale to uvidime jakou bude mit mala pokozku, ci sklon k vysouseni, bo ne...

atreyu
22. feb 2012

@denaalubos ahoj ja síce nemám bábätko, ale podľa mňa bude lepšie keď ho natrieš aspoň nejakým olejčekom...zober si aká hnusná voda tečie z niektorých kohútikov, čo to zrobí s práčkou ten vodný kameň nie to s bábätkovskou pokožkou 😒 môj názor...

dandelion18
22. feb 2012

@dennkaa ak teda môžem, ja by som ten cif (ak myslíme ten istý) na tú plastovú vaničku nedávala - on je síce krémový, ale má v sebe akoby taký jemný prášok - neviem, či by vaničku po čase nepoškriabal..

denaalubos
22. feb 2012

@zuzujan @strihalka @atreyu ja tiez myslim ze aspon olejcekom, ale ved kazdopadne to kazda uvidime, co to babatko potrebuje, a co mu naopak vadi... 🙂

peka13
22. feb 2012

@anabelleee cervix skore sa udava od 10 po 0...10 je najlepsie a 0 najhorsie...a kedze sme v poslednach stadiach tehu je to tvoje 4 asi v pohode...ale popisat ti to presne neviem...je to viac parametrov, ako dlhy je krcok, ako dieta nalieha na krcok ako je ulozene a z toho sa vyhodnoti to skore...ale ak ti doktor nic speci k tomu nepovedal, tak to neries...aj keby sa ti skore kazdy tazden zhorsilo o 1 cislo, tak mas pohodu 🙂

huterika
22. feb 2012

@zlatulienka Som rada ze ta ta tabulka potesila, aj mna veru ukludnila 🙂 Tie dalsie parametre niektore veru ani my nemame zmerane, asi nie je az tak potreba. Asi staci hlavicka, brusko a nozicka. Inak vcera sme zostali s drahym trochen vyplaseni, pretoze na tych fotkach z uzv je taka tabulka a tam sme vylustili co co snamena, takze maly je v 33tt+2dni ale zodpoveda 35tt+4dni, takze podla toho by sa moj termin posunul a rodili by sme uz presne o mesiac!!! 22.3. je tam termin, no az som zbledla a priatel hned ze vo stvrtok balime tasku do porodnice aspon 😀

strihalka
22. feb 2012

@peka13 no aj mam pocit, ze mam od zacatku tehu cervix 0, tak nevim ci to neni obracene...

peka13
22. feb 2012

@anabelleee @strihalka máš pravdu opačne som to napisala , teraz som si to kukla v knižke 😀 tak opačne max je 10 🙂 takže 4 je pohoda uplna 🙂

strihalka
22. feb 2012

@peka13 no lebo mam od zacatku nulu :-d a vzdy pohoda..to uz by me fakt nakrkla, kdyby byla dr tak laxni 😀

ava11
22. feb 2012

@strihalka nevykecavaj sa tu a pome na daleku cestu 😀

skoricaxx
22. feb 2012

@maxara
vaničku umyvat kazdy den to sa mi zda chore
ja som ju vzdy len oplachla čistou vodou