Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ahojte baby, kolko prespia v tomto veku vase deticky v noci dokopy hodin? Moja dcera niekedy len 6-8 a potom to dobieha cez den, prva dcerka taka nebola tak neviem, ci ona bola vynimka alebo tato druha. Zaujimalo by ma, ako su na tom ostatne deticky🙂
No moj spi v noci celkom pekne, ale zobudi sa po pol noci, potom CCA po stvrtej rannej a az o siedmej rano...no napokon este zaspi a spi aj hodine, ci dve...no cez den, pokial nie som s nim vonku si dava len take chvilkove driemoty. Kedze mam starsieho syna, ktory rad rachoti, to nie je jednoduche. Inac..uz maly tie vase deti laktacnu krizu? S malym som ju pred nedavnom prekonala,, bolo to docela drsne, vsade som behala s odsavackou, asi 4 dni odmietal prsnik. No uz je to OK, dufam, ze sa to nezopakuje. 😖
dakujem baby. Vidim, ze je to rozne. Mna hlavne zaujima celkovy pocet hodin, co prespia okrem kratkeho napapania. Moja totiz tiez nepotrebuje v noci jest, ale 'ukonci noc', ked sa zobudi prvykrat najest, co je len tych 6-8 hodin a neviem, co s tym robit. Skusila som skratit denne spanky, aj tak spi len takto kratko v noci. Kolko hodin vam prespia potom cez den?
@ivanka.7 tak to mas perne, staci ti tolko spanku?
@majtika u nas krizy neboli ani pri jednom dietati, tak neviem poradit, ale myslim, ze si to dobre zvladla🙂
@zeta123 @strihalka, to znamena, ze u vas je noc 9 hodin? Inak krasne vam prespia, to su dobre deticky🙂
@ivanka.7 my sme tiez zacinali o polnoci spavat a o 4 hore...takze viem si to zivo predstavit🙂 Snad to bude coraz lepsie.
@evita2222 deti su fakt kazde ine, moja prva dcera jedla tak ako tvoja, ale zato spala dokopy 12 hodin v noci a najedla sa tak, ze sa ani ona ani ja vlastne neprebudila poriadne, takze to bolo hadam aj lepsie. Tiez obcas nechapem, ze obe deti su moje a su take ine. Takze mozno 2. pokus to isti🙂 Aha, a este sa mi zda, ze je to tym, ze druha dcerka je omnoho tazsia v tomto veku, takze asi viac zje na 1 raz, resp. nemusi tolko priberat?, kym prva bola take drobatko, jedla po troske stale.
@evita2222 moja nevydrzi :D spavala tak od jedenastej a do tretej-stvrtej vydrzala... 5 hodin bol jej najdlhsi interval bez jedenia asi, ale teraz sa jej zaspava zle, takze prvu cast noci spi vacsinou so mnou a to je nacucnuta stale... no a ak sa mi ju podari prelozit do postielky v noci, tak je potom po dvoch hodinach hore vzdy
Ahoj dievčatá, niekedy "veľmi" dávno, keď som bola ešte dva v jednom som tu písala.....ako ten čas rýchlo zbehol....
Moja slečna vôbec nie je spachtoš, nie je po mamke 🙂 cez deň spí tak 4krát pi 15-30 min maximálne, ale zato v noci spí, zaspi okolo pol 22 a zobudi sa na kojenie okolo 2 a znova spí do tej 6 a znova sa napapka a ešte spinka taku hodinku....
Dievčatá, dávate už detičkám niečo papkať? naša ma v sobotu 4 mes.
@majuskapal ano,uz cca mesiac zeleninku na obed a kasicku na veceru
@zeta123 ja som skúšala kašičku na ráno, celkom jej chutí a spapká tak trištvrte dávky, poobede som jej dala pár krát bio výživku. No neviem, či to nie je skoro, lebo ja ju dojčím
@majuskapal ja si myslím, ze je to na tebe, tak sa síce hovorí, ze stačilo by az v 6 mesiaci dojcene deti prikrmovat. my sme na UM, preto som začala skor
@zeta123 ked ta moja mala slečna tak smutne pozerá a naťahuje sa za keždím kto je..... 🙂 🙂 🙂
Včera sme mali druhé očkovanie, v pohode zvládla, ani reakciu nemala.
Ahojte ja mam dcerku aprílovu...možem sa k vam pridať?
ahoj babulky ako sa maju babatka... tak malo sem chodite... ja doma stale lietam kedze mam dve malinke xiix ale da sa to.. a Asmaa je uplne uzasna.. zatial ju stale kojim chvalabohu, a v sobotu sme zacali s mrkvickou .. zajtra skusame spenatik... ked vidi lyzicku tak otvara usta.. davam jej len na obed a potom ju dokojim... na buduci tyzden ideme na preockovanie a konecne aj uska prestrelit...
nedate fotecky drobcekov? toto je nasa princezna...
Ahojte maminky. Tak aj my sa pridávame. Už budeme mať 5 mesiačikov ako to strašne letí ;o) my už papáme mrkvičku, brokoličku a chutí nám stašnš banánik. Začali sme s maminkou chodiť na kupkanie a veeeelmi sa Eričke páči.
co uz všetko papate ?
aj moja zatial nic ine ,na poradni mi povedali ze uz mozeme zacat davat zeleninku ,
Ahojte, my papame kašu na ráno, poobede zeleninku a pijeme mlieko od maminky 🙂 , ale strašne pri tom vymýšla, žiadna poloha jej nevyhovuje, ani ležať ani sedieť, dlho jej trvá kým sa uloží. A papka len z jedného prstníka, v druhom mám asi málo mlieka tak raz za 24h z neho pije. Strašne to rýchlo zbehlo, niekedy mi je ľúto, že tak rýchlo rastie, ale tie dennodenné pokroky mi robia radosť. 🙂 🙂 🙂