icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

vanes2011
Odpoveď bola odstránená
pele
21. júl 2012

Ahojte baby, kolko prespia v tomto veku vase deticky v noci dokopy hodin? Moja dcera niekedy len 6-8 a potom to dobieha cez den, prva dcerka taka nebola tak neviem, ci ona bola vynimka alebo tato druha. Zaujimalo by ma, ako su na tom ostatne deticky🙂

ivanka.7
21. júl 2012

@pele bezne... vacsinou spi od 23,00 do tretej-stvrtej a potom este do cca pol siedmej. Cez den spi tak po 20minutovkach, sem tam da dlhsi spanok (45-60 minut).

majtika
24. júl 2012

No moj spi v noci celkom pekne, ale zobudi sa po pol noci, potom CCA po stvrtej rannej a az o siedmej rano...no napokon este zaspi a spi aj hodine, ci dve...no cez den, pokial nie som s nim vonku si dava len take chvilkove driemoty. Kedze mam starsieho syna, ktory rad rachoti, to nie je jednoduche. Inac..uz maly tie vase deti laktacnu krizu? S malym som ju pred nedavnom prekonala,, bolo to docela drsne, vsade som behala s odsavackou, asi 4 dni odmietal prsnik. No uz je to OK, dufam, ze sa to nezopakuje. 😖

zeta123
26. júl 2012

@pele nás malý dnes v noci spal od 21.00 do 6.00 a nebolo to prvýkrát. občas sa v noci raz zobudí, ale nie je to pravidelné 🙂

strihalka
26. júl 2012

@pele moja spi ted tak tech 8-9 hoidn vkuse🙂, zadne buzeni na papkani, ale to je asi ojedinela vyjimka, nebo je nas takych malo🙂

pele
26. júl 2012

dakujem baby. Vidim, ze je to rozne. Mna hlavne zaujima celkovy pocet hodin, co prespia okrem kratkeho napapania. Moja totiz tiez nepotrebuje v noci jest, ale 'ukonci noc', ked sa zobudi prvykrat najest, co je len tych 6-8 hodin a neviem, co s tym robit. Skusila som skratit denne spanky, aj tak spi len takto kratko v noci. Kolko hodin vam prespia potom cez den?
@ivanka.7 tak to mas perne, staci ti tolko spanku?
@majtika u nas krizy neboli ani pri jednom dietati, tak neviem poradit, ale myslim, ze si to dobre zvladla🙂
@zeta123 @strihalka, to znamena, ze u vas je noc 9 hodin? Inak krasne vam prespia, to su dobre deticky🙂

strihalka
26. júl 2012

@pele ano , proste krasne spinka🙂 dnes potahla od 21:00-6:00

zeta123
26. júl 2012

@pele cez den medzi papaním tak pol hodinku alebo az dve hodinky. dost vela spinká. kým bol mensí a trápili nás koliky, spinkal ovela menej...asi do dohána teraz 😀

ivanka.7
26. júl 2012

@pele bolo to este horsie, prve mesiace zaspavala medzi jednou a tretou v noci :p takze som teraz spokojna celkom, aj ked hlavne cez den to nie je ideal, lebo nic neurobim, len sa venujem jej, najem sa a umyjem... a to je tak cele.

evita2222
27. júl 2012

@ivanka.7 Tak to som rada, že je ešte niekto, kto nič nestíha 🙂) ale zo začiatku som ani raňajky nestíhala, rovno tak obed. teraz je to už lepšie 🙂
Moja papa každé dve hodinky aj v noci 🙂) takže sa len čudujem, ako vaše detičky vydržia spinkať aj 6-8 hodin v kuse...

pele
27. júl 2012

@ivanka.7 my sme tiez zacinali o polnoci spavat a o 4 hore...takze viem si to zivo predstavit🙂 Snad to bude coraz lepsie.
@evita2222 deti su fakt kazde ine, moja prva dcera jedla tak ako tvoja, ale zato spala dokopy 12 hodin v noci a najedla sa tak, ze sa ani ona ani ja vlastne neprebudila poriadne, takze to bolo hadam aj lepsie. Tiez obcas nechapem, ze obe deti su moje a su take ine. Takze mozno 2. pokus to isti🙂 Aha, a este sa mi zda, ze je to tym, ze druha dcerka je omnoho tazsia v tomto veku, takze asi viac zje na 1 raz, resp. nemusi tolko priberat?, kym prva bola take drobatko, jedla po troske stale.

ivanka.7
27. júl 2012

@evita2222 moja nevydrzi :D spavala tak od jedenastej a do tretej-stvrtej vydrzala... 5 hodin bol jej najdlhsi interval bez jedenia asi, ale teraz sa jej zaspava zle, takze prvu cast noci spi vacsinou so mnou a to je nacucnuta stale... no a ak sa mi ju podari prelozit do postielky v noci, tak je potom po dvoch hodinach hore vzdy

jana444
Odpoveď bola odstránená
majuskapal
23. aug 2012

Ahoj dievčatá, niekedy "veľmi" dávno, keď som bola ešte dva v jednom som tu písala.....ako ten čas rýchlo zbehol....
Moja slečna vôbec nie je spachtoš, nie je po mamke 🙂 cez deň spí tak 4krát pi 15-30 min maximálne, ale zato v noci spí, zaspi okolo pol 22 a zobudi sa na kojenie okolo 2 a znova spí do tej 6 a znova sa napapka a ešte spinka taku hodinku....
Dievčatá, dávate už detičkám niečo papkať? naša ma v sobotu 4 mes.

zeta123
28. aug 2012

@majuskapal ano,uz cca mesiac zeleninku na obed a kasicku na veceru

majuskapal
28. aug 2012

@zeta123 ja som skúšala kašičku na ráno, celkom jej chutí a spapká tak trištvrte dávky, poobede som jej dala pár krát bio výživku. No neviem, či to nie je skoro, lebo ja ju dojčím

zeta123
28. aug 2012

@majuskapal ja si myslím, ze je to na tebe, tak sa síce hovorí, ze stačilo by az v 6 mesiaci dojcene deti prikrmovat. my sme na UM, preto som začala skor

majuskapal
28. aug 2012

@zeta123 ked ta moja mala slečna tak smutne pozerá a naťahuje sa za keždím kto je..... 🙂 🙂 🙂
Včera sme mali druhé očkovanie, v pohode zvládla, ani reakciu nemala.

3sara
7. sep 2012

Ahojte ja mam dcerku aprílovu...možem sa k vam pridať?

ava11
Odpoveď bola odstránená
asma
10. sep 2012

ahoj babulky ako sa maju babatka... tak malo sem chodite... ja doma stale lietam kedze mam dve malinke xiix ale da sa to.. a Asmaa je uplne uzasna.. zatial ju stale kojim chvalabohu, a v sobotu sme zacali s mrkvickou .. zajtra skusame spenatik... ked vidi lyzicku tak otvara usta.. davam jej len na obed a potom ju dokojim... na buduci tyzden ideme na preockovanie a konecne aj uska prestrelit...
nedate fotecky drobcekov? toto je nasa princezna...

elvo
10. sep 2012

ahojte tak na skok som tu aj ja ,jedna foto z dovolenky

majuskapal
11. sep 2012

Ahoj dievčatá, aj ja pridávam foto 🙂
Synator si sestričku nedá ani za svet. Stará sa o ňu, ľúbi a nežiarli....super veľký brat.

zuzka_krivankova
11. sep 2012

Ahojte maminky. Tak aj my sa pridávame. Už budeme mať 5 mesiačikov ako to strašne letí ;o) my už papáme mrkvičku, brokoličku a chutí nám stašnš banánik. Začali sme s maminkou chodiť na kupkanie a veeeelmi sa Eričke páči.

zuzka_krivankova
11. sep 2012

No a ešte tu fotečku ;o) a tu som aj s mojou sesterničkou Vaneskou.

elvo
12. sep 2012

co uz všetko papate ?

ivanka.7
12. sep 2012

@elvo Len mlieko od maminy 😀

elvo
12. sep 2012

aj moja zatial nic ine ,na poradni mi povedali ze uz mozeme zacat davat zeleninku ,

majuskapal
12. sep 2012

Ahojte, my papame kašu na ráno, poobede zeleninku a pijeme mlieko od maminky 🙂 , ale strašne pri tom vymýšla, žiadna poloha jej nevyhovuje, ani ležať ani sedieť, dlho jej trvá kým sa uloží. A papka len z jedného prstníka, v druhom mám asi málo mlieka tak raz za 24h z neho pije. Strašne to rýchlo zbehlo, niekedy mi je ľúto, že tak rýchlo rastie, ale tie dennodenné pokroky mi robia radosť. 🙂 🙂 🙂