Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@fifi284 no čo ako
no uzas dostala som nadchu ako fras!az si leziem na nervy ked kojim a vsade musim mat okolo seba vreckovky ☹dufam ze to maly nedostane odomna.
baby mna dneska začalo tam dole trocha páliť čo to može byť neviete
@martuska00 ahooj aj ja to mavam..ale po chvílke to prejde a potom zase..netuším čo to je...a občas ma aj neznesiteľne pichne... 😖
babulky píšem až teraz,ale 9.12 sa narodil Tomáško s vahou 2,85kg a 47cm
baby poraďte čo mám robiť aby sa ten náš krpec už pýtal na svet?... lebo ak to nebude tento týždeň, tak nám chcú 27. naplánovať sekciu... a ja ju nechcem!!!
@tehulka14 gratulujem, vela zdravicka prajem 🙂
Baby ake drobciatka sa vam tu rodia 🙂 ..., moj maly velky chlap mal uz pred dvomi tyzdnami vyse 3,5 kila, to len ja budem mat decembroveho valibucka 😀...
Dnes mame termin a nas syncek je stale v brusku, vobec sa nechysta von...., nepoznate daku carovnu formulku alebo zaklinadlo ako ho vyvolat von 😀 ?
@lucylla no dievčatá,môj mal pred 3 týždňami predpokladanú váhu 3360g a to si fakt neviem predstaviť ako to dopadne....chytá ma hrôza a des a to mám už 2 dni po termíne,zajtra dúfam,že dajú vyvolávačku,aby sme na vianoce mohli byť doma
@lucylla
@martina28p
no krasne vahy tak som zvedava aky "drobcov" to nakoniec porodime, potom dajte vediet porovname miery 😀
baby ja som uz zufala.uz sa bojim na jedlo aj pozriet.maly ma stale koliky,nevie sa bez rektalnej rurky ani vykakat ani vyprdkat ☹ vcera sme sa trapili do dvanastej v noci.uplne sa puci,stale tlaci uplne krcovito ale az ked dam rurku tak to z neho uplne vyleti aj na 5x. uz sa snazim vylucit vsetko a jem len 2dnove pecivo a aj tak je problem. :-/
@dualcore ahoj. náhodou som si prečítala tvoj príspevok. kľudne sa môžeš najesť. skús si prečítať túto knihu
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_knihy-rodicovst...
Včera sa narodil Riško. Má 52cm a 3,05kg. Ja zdravý a krásny ako jeho mamička.
Vierka Vás pozdravuje.
Šťastný ocko. 😀
@fifi284 gratulujem nemal sa volať Marko 😀 veľa lásky a zdravíčka
@lucylla ahoj ja som na tom tak isto ☹ zajtra rano sa nam hlasit v nemocnici tak uvidime, ☹ termin bol 12,17 a nic ☹
@fifi284 gratulujeme..... 🙂 🙂 🙂
@martina28p
@drobcek24
No veru, aj mna chyta uz nervozita od vcera, aj kvoli tomu, ze vcera som mala termin a stale si sedim doma ako keby nic 😒 a mam obavy, ze predsa stravim Vianoce v nemocnici, comu som sa chcela vyhnut... Ale co uz, asi si nevyberieme, hlavne nech su nase deturence zdrave 🙂 .... No a mozeme teda vyhlasit sutaz o najvacsi vianocny balicek 😀
@lienocka1212
ja mam ist do poradne v utorok, ked sa dovtedy nevypyta na svet, ale doktorka vravela, ze uz som otvorena na 3 cm a stale nic od stvrtku ☹ , to cakanie je hrozne, uz nech mame vsetky nase deticky v naruci 😉 ...
Gratulujeme Vierke a Riskovi a vela zdravicka. 🙂

tak asi je to tu... Zatiaľ síce doma, ale už niečo vyše hodinky v pravidelných 6-7 min. krčoch... Nič príjemné to nie je, ale ešte čakám... Milý ešte spí, nič netuší, ja už osprchovaná, oholená a hladná. Asi niečo malé zhltnem. No a uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať.