Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@lenik_28 ☹
viem čo prežívaš,mám to mnoho krát za sebou,drž sa
@chirabell
na tú stránku o teste pohlavia som klikla už viac razy ,už som to mala aj v košíku a potom som to stopla,že aby som to neuriekla,tak ešte stále čakám,možno až ked budem mať teh.knižku
existuje aj test pohlavia ale z krvi je tam napísané že od 12 tt,ale priamo na ich stránke píšu,že od 10tt,ale stojí to cez 60 eur
ja ked som čakala malú chodila som do nemocnice ,kde ultrazvuk robil iba jeden doktor/14 rokov dozadu/a ten nikomu nechcel povedať pohlavie,takže som až do pôrodu nevedela a kedže som strašne chcela dievčatko,ale neverila som ,že by som mohla mať také šťastie a mala babu,tak chuderka nemala 2 dni meno,lebo som z nepochopiteľných dôvodov nemala žiadne nachystané/asi tehotenská demencia 😀
t ak teraz by som to rada vedela dopredu,aj ked je mi to uplne jedno,po tom všetkom čo som prežila,hlavne nech je to zdravé
@vika34 mne sa na tej stranke tespo pohlavia nepaci len jedna vec, preco nie je moznost poslat na dobierku? ale len ze zaplatim dopredu fakturu a oni mi to potom ked nabehnu peniaze poslu kurierom...ja tomu neverim, novy web, novy shop, nova sro http://orsr.sk/vypis.asp?ID=195112&SID=2&P=1 vznikla len na konci roka 2011 (dala som link na uplny vypis z obchodneho registra a neviem ci sa zobrazi spravne) a okrem predaja a sprostredkovania maju v cinnosti kadeco ine, take piate cez deviate...vobec to na mna neposobi doveryhodne a popravde dat niekomu len tak 30eur sa mi nechce...
@sny Ja vobec neviem kedy som mala ovuláciu,nikdy som to nesledovala.Vždy keď sme chceli dieťa,tak sa nám to hneď po prvej,druhej MS podarilo,čiže som sa nikdy nesledovala.Horšie to už mám z udržaním tehotnosti.Ináč aj mňa veľmi nafukuje a čo sa týka kávy, pijem denne len jedno nescafé s mliekom.
@mandm Ja som doma už dva roky,som žienka domáca 🙂 🙂 🙂
Čo sa týka toho testu na pohlavie dieťatka,neviem,mne sa to veľmi nezdá.Ja pojdem do BA na 3D/4D sono,chcem tam ísť hlavne kvoli tomu,či je dieťatko zdravé a ak bude vidieť pohlavie,nenahnevám sa. 🙂 🙂 🙂 Mám doma syna aj dcérku,tak mi to je v podstate uplne jedno,snáď len kvoli kupovaniu výbavičky.
@vierka0 Já počkám do tohoto pátku a myslím, že mi taky doktor naordinuje vysadit duphaston. A jak přišla ta MS, byla nějak víc bolestivá než obvykle? Docela se bojím, co mě čeká. Taky zatím nekrvácím ani nešpiním, protože mám duphaston. No já jsem 4 dny po očekávané MS a mám hcg 5,3 ☹
@wieruss Moc moc gratuluji k srdíčku! Krásná zpráva 🙂
@sny Mně začala slábnout druhá čárka na mamatestu, tak jsem šla na krev a podle hcg mám jen 5,3.
@chirabell Ptala jsem se té známé v laborce, jestli to nebyl omyl, jestli to ještě nemůže být jinak, ale prý ne ☹ Volala jsem i doktorovi a hcg 5,3 je prý negativní, prostě je to špatné a že mi vezme krev a ještě se podívá ultrazvukem. Ale to víš, že moje dušička si furt nechce připustit, že je něco špatně a doufá, že někde došlo k chybě, záměně nebo něco... i když pravděpodobnost je asi tak jedna ku miliardě ☹
Ahojte žienky!
Tak čo ako sa dnes máte? 🙂
@murinka ahoj.. no tak ja dúfam tiež že to bude dievčatko, ale mám taký pocit že to bude chlapec, pretože sa mu nepáči ani make up.. mám problém sa namaľovať, sa mi to celé vyzráža a začal o sebe dávať moc vedieť, je mi v poslednej dobe na vracanie, čo som predtým v tehotenstve nemala...:-ň
A dr. ti čo povedala? Nevravela ti v ktorom si týždni?
@lenik_28
mám za sebou 5 spontánnych potratov zväčša v 7tt,alebo skôr,jedno mimomaternicové a odvtedy som nemohla otehotnieť,tak sme sa dali na IVF a teraz to bol 6 transfer,takže som 8 raz tehotná a strach je neuveriteľný.pobehali sme všetky možné vyšetrenia a na nič neprišli,teraz som už začiatkom 8tt,takže tak daleko som sa dostala iba raz,ked som aj donosila dceru
držím palce

@chirabell ja ti pošlem až v piatok 🙂 dúfam 😉