icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

vika34
13. apr 2011

@chirabell
ja som sa dostala až k tomu ,že mám už vyplniť adresu a tam bolo napísané ,že na dobierku poštou,alebo som to zle pochopila?Kedže som to nakoniec neodposlala,tak som sa tým dalej nezaoberala,iba to som si všimla ,že sídlo je v Ba,ale nevyčítala som,či sa nedá osobný odber,ked sa rozhodnem,lepšie si to preštudujem

tutulienka
13. apr 2011

baby, ja vas nestiham ani citat 😀 chcem sa spytat, ci mate dake tehu priznaky...ci vam je spatne...lebo ja ani neviem ze som tehotna 😀 iba mi veeelmi chuti papat to je vsetko 😉

koriatko
13. apr 2011

Ahojte baby... nechcem sa vám tu pliest, len som sa pozastavila nad tym, ze je tu uz december 2011 🙂 Tak rýchlo to zbehlo, takto pred rokom som zistila, ze som tehotna, bolo to krasne a 17.12. som sa stala tou najstastnejsou maminou... 😉 Tak vam prajem prijemne tehulkovanie, bezproblemove porody a vela radosti z vasich drobcekov 😀

chirabell
autor
13. apr 2011

@erika0802 ved ti ta kalkulacka tu ukazuje dobre 🙂 5+3 znamena, ze mas ukonceny piaty tyzden a 3 dni zo siesteho, cize tu ti to ukaze rovno prebiehajuci to jest 6tt 🙂

chirabell
autor
13. apr 2011

@vika34 tak ja som sa tak daleko este nedostala, ja som si citala len podmienky ako nakupit...mozno maju ine napisane a v konecnom dosledku sa da aj na dobierku, potom je to ine, to by sa dalo ale dopredu im davat peniaze veru nie
Inak ta tvoja cesta k babatku, klobuk dole ze si to este nevzdala, lebo mnohe zeny by to uz isto vzdali. Velmi ti drzim palceky, aby toto mimi si donosila s co najmenej problemami 🙂

aquila4
14. apr 2011

dievčatá poradte, ja som zúfalá.. ja neviem čo budem naozaj robit.. podla všetkého ako to vyzerá teraz on sa nezmieri s tým že som tehotná, ja fakt neviem čo budem robit.. on si to nechce ani pripustit že som tehotná a myslím si že aj pochybuje o tom že je to jeho.. ja sa mam na zbláznenie.. ja sa mu aj bojím povedat vysledky.. on to dieta nikdy asi neprijme a ja som z nervami v koncoch.. snažim sa byt vesela, ale to nejde mne je toho malinkého tak luto.. dnes som si nasla pren bydielko, take pekne zelene do izby ja mu dokažem dat všetko čo bude potrebovat, ale neviem ako vyriešim že nebude mat otca.. nechcem aby trpelo ako moja prva dcera .. jedine čo ma povzbudzuje je mama ktora už začala mysliet pozitívne a slubila mi pomoc.. dnes ma to tak bolelo ked mi povedal veci, aj ked zo srandy.. ale ja už nič nedokážem zobrat veci ako srandu, hlavne ked viem že som na 100% tehotná.. ako vam zavídim že mate partnerov ktorí sa tešia na malinke na tú moju malinku pandravičku sa nikto neteší..každy ju berie len ako problém čo im zničí životy... a pritom ja môžem mat najväčší strach, mam skolu nedokončenú, psychiku naburanu som slobodna všetci budu po mne zazerat že mam dalšie dieta... mne sa chce už len plakat...

mariana7537
14. apr 2011

Jéj baby,dnes ráno mi už bolo riadne zle od žalúdka a to som sa tešila,že sa snáď nevolnostiam vyhnem 🙂 🙂 🙂
A bolela mňa aj hlava a to mi moja neurologička tvrdila,že tehotné ženy nemávajú migrény. ☹ ☹ ☹

majka_3
14. apr 2011

@koriatko dakujeme..no dufam ze bude vsetko v poriadku a tak ako maa 🙂
a ty uz si veselo uzivas rolu matky. tak vela radosti prajem 🙂

erika0802
14. apr 2011

@chirabell dakujem no s tohoto som ja taky jelen ... 😀 😀

adetka
14. apr 2011

@chirabell ...o tej tehotenskej demencii mi hovor 😀 .. este ma napadlo s tou tabulkou... ja by som namiesto tt uvadzala predpokladany termin porodu... takto budes musiet kazdy tyzden tabulku prerabat... a mohli by sme tam napisat aj ake meno planujeme pre dieta (aj chlapcenske a dievcenske - kedze este pohlavie nevieme 😉 )

dnes som mala rusnu noc... neviem, ale posledne tyzdne mam velmi citlivy spanok a cuch... a potom neviem zaspat... 😒 ... a do juna mi chyba napisat este minimalne 70 stran 😖 ...

mariana7537
14. apr 2011

@adetka Ja spávam dobre,len s tým čuchom sme na tom podobne 🙂 ,stále chodím po byte,hľadám čo mi tu smrdí a nič tu nie je 🙂 🙂 🙂

sny
14. apr 2011

@erika0802 Ahoj,ja idem do poradne až 10.5.sa normálne neviem dočkať 😀 No my sme prvú dcérku splodili hneď,mysleli sme,že aj to druhé pôjde tak rýchlo že šup-šup,ale našťastie som si začala merať BT a zistila,že mám dlhší cyklus,tak aj tak sa nedarilo,skúsila som teda kvapky,čaje,kadečo...V decembri sme mali neakú infekciu,tá sa liečila ATB 3týždne,našťastie sa to preliečilo a konečne som na 4-tý cyklus ostala tehu 🙂 Veľmi sa tešíme,verím,že bude dobre ako pri prvom 😉

sny
14. apr 2011

Baby, mávate ešte občas bolesti v podbrušku ako pred ms?Mňa dnes neak divne bolí,ale podľa výpočtov som mala mať okolo tohto času ďalšiu ovulku,tak hádam to len z toho......

vika34
14. apr 2011

@chirabell
veľmi dakujem za podporu,ved tento pokus bol už predposledný/mám ešte 2 embriá zamrazene/som na pokraji síl,čo sa týka plodenia a finannčne aj psychicky,neni to sranda skoro pol svojho života nič iné nerobím iba plodím 😕

sny
14. apr 2011

@vika34 Ahoj,no stvoja situácia nie je na závidenie ☹ Verím,že sa ti to tentoraz podarilo a bábo úspešne donosíš s Božou pomocou 🙂 Nech ťa Pán opatruje,aj tvoje miminko 🙂

vika34
14. apr 2011

@sny ved si ju ani nezávidím 😀 ,ale verím,že tento pokus je už ten posledný,aj ked strach je obrovský,ale verím ,že som nikomu až tak hrozne neublížila ,aby sa mi ten hore tak strašne mstil,ved ja nič iné nechcem iba mať dve deti 😕 v dnešnej uponáhlanej dobe je to asi veľa,ked pozerám v telke,tie prípady,čo po narodení odhodia niekam dieťa ide ma poraziť,ja sa o to snažím dlhé roky 😒

vika34
14. apr 2011

@sny čítam,že si otehotnela na 4 cyklus-šťastna to žena ,ja už nerátam cykly ale roky 😎

erika0802
14. apr 2011

@sny ja pojdem az 11.5.2011 nebooj to preleti...

jajona
14. apr 2011

Ahojte,
môžem sa k vám pridať?

jajona
14. apr 2011

zatiaľ ešte nemám nič potvrdené od doktorky, ale na 2 testoch to vyšlo 🙂

atima
14. apr 2011

@jajona vitaj medzi nami stale je nas viacej a viacej to je dobre aspon sa narodi veľa detičiek v decembri 😉

jajona
14. apr 2011

@atima díky moc. verím, že to do toho decembra všetky dotiahneme

jajona
14. apr 2011

ani nemám prehľad, že koľko vás tu je

atima
14. apr 2011

@aquila4 nezavidim ti teraz ked by si si mala vychutnávať tehotenstvo najkrajšie obdobie v živote ženy tak stresuješ a trápiš sa, chuda moje. Ale aj tak konečne rozhodnutie je na tebe, ty najlepšie vieš či chceš s dotyčným prežiť zvyšok života, či sa dokážeš ako slobodná mamička postarať o dve deti, a či nebudeš mať výčitky svedomia. A v konečnom dôsledku nezabudni že potrat je zásah do organizmu, a žiadny lekár si výsledok nezoberie na zodpovednosť.

chirabell
autor
14. apr 2011

@aquila4 no taaaak, hlavu hore, ved pises, ze mamka uz mysli pozitivne a slubila ti pomoc, ver tomu, ked sa malicke narodi, vsetci budu z neho namako a dobre to zvladnete spolu. No a tvoj partner...hm...pozri...mozno to vyznie kruto teraz, ale ak neveri ze je jeho, nie je to partner pre teba, ked ta nepodrzi teraz, kde mas istotu, ze ta podrzi inokedy vo vaznych situaciach. Neries ho, nech sa rozhodne sam...bud sa s tym zmieri, alebo nezmieri...ale ked sa nezmieri, ty mas pravo na vyzivne a ked nebude verit ze je jeho, stale sa da urobt test otcovstva, tam uz potom neutecie zodpovednosti. A mozno ako ti zacne brusko rast, tak pochopi ze naozaj si tehu a mozno sa aj zacne tesit....ty sa hlavne netvar pred nim, ze tehotna nie si, normalne o tom hovor, nie nasilu, ale ako ti pride prirodzene, je to sucast tvojho zivota, teba, ty sa hadam na malicke tesis nie? tak mu to daj pocitit, ono chce stastnu maminku alebo aspon mat pocit, ze maminka sa nanho tesi, tie hormony radosti mu urcite robia dobre, aj ked ho otec nechce. No a po narodeni, ak nezmekne ani pri pohlade na ten maly krasny batoztek, tak vazne si nezasluzi byt otcom a ty urcite najdes partnera, ktory prijme aj tvoje dve deticky 🙂

jajona
14. apr 2011

@chirabell krásne napísané

chirabell
autor
14. apr 2011

@mariana7537 neurologicka sa myli, ja som mala posledny migrenovy zachvat presne den pred tym, ako mi vysiel pozitivne prvy test, cize asi 9dpo a to uz som mala tusaka, tak som to pretrpela bez liekov, len som sa snazila byt v tme a v klude a prelezat, nic neriesit...nastastie som dako zaspala a na druhy den uz bolo dobre, ale toho pol dna pri vedomi bolo doooost zle. Bohuzial, nevyhnut sa nam asi ani v tehu, mozno sa nebudu objavovat tak casto zachvaty, ale urco budu si myslim...ja som este nestihla konzultovat ci sa daky liek moze alebo nie, ten co mam sa nemoze, volnopredajne su sice slabsie, a casto neucinne, ale tiez sa nemozu...tak uvidim co povie, ked k nej budem mat cestu

chirabell
autor
14. apr 2011

@adetka Dobry napad s tymi menami pre dietatko....tak ja idem pohladat tu poslednu co robila lenik a trochu ju upravit a dat sem, nech ju mozem postupne aktualizovat 🙂

jajona
14. apr 2011

chcela som sa spýtať, už máte každá potvrdené srdiečka?

chirabell
autor
14. apr 2011

@mariana7537 @adetka inak s tym cuchom je to sranda...mam 6 rokov psa,moj mm ma tiez psika, v rodine otec, brat dalsich dvoch (vsetko su to polovne plemena), doteraz mi nikdy nesmrdeli, len fakt ked sa v niecom hnusnom vyvalali...mne napriklad ina sorta psov trochu pachne, ci uz spolocenske alebo sluzobne, mam pocit, ze tie polovne ak je o ne dobre starane, ze maju len ten svoj prirodzeny pach, tak nepachnu velmi, ved maju byt pred zverou nenapadne...no ale co som chcela, mame ich aj von aj dnuka, teraz tu pri mne lezia obaja a normalne ich citim...nesmrdi mi to, ale citim ich, predtym som ich necitila 😀