Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
fiiiha tak to fakt tie terminy su take na povazenie hlavne ked je to ku koncu mesiaca.....
no buduce maminy podarilo sa mi zistit co moje bejby vyslovene neznáša 🙂 a to je jablko uz dvakrat som po nom bleee,takze na najblizsich 7 mesiacov žiadne jablko... jenieco co vy vobec nemusite?nejake pachy potraviny?
@rebelie @jankab2 @alenielik @matuliatko82 @ashley @tinusiatko @tremonti @ketrin37 @cmeliacik
zienky, mrzi ma ze ste museli tak dlho cakat na pridanie do sukromnej temy, ale vyskytli sa urcite okolnosti, ktore mi znemoznili sem par dni prist. Resp. nemala som cas ani silu...viac napisem v cajovni.
Takze, sukromnu diskusiu najdete tu su tam dve temy, tabulak - len na pridanie udajov a cajovna na volny pokec. Prosim vas, odtajnite co to o sebe do nasej tabulky, aby to bolo fer voci nam ostatnym, ktore tam uz sme 🙂 Tak vitajte.
😲
@apoloma chodila som k silešovi,ale ten má vela ludí a tiež som nechápala,prečo uňho tak vela platím,tak som teraz prešla k Valaskej a môžem povedať,že je super a nič som neplatila
Ahojte aj ja by som sa k Vám rada pridala, mám to potvrdené už aj od doktora 🙂
@zuz27 Jéééj tak vitaj medzi nami...a blahoželám, užívaj si krásne tehulkovanie ako aj mi všetky 🙂 🙂 🙂 a dávaj na seba pozor 🙂
@helenka333 ďakujem prajem podobne
Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 mam termin 17.12.
Zatial mam za sebou prve sono - babatko bolo vacsie ako som cakala 😅
Na krvicku idem v utorok.
Byva mi nevolno, ale vacsinou sa to strieda - par dni okej, par dni som nepouzitelna.
Potom sa akurat vsak bojim, ci je vsetko okej, ked mi na par dni ustupia nevolnosti ☹
asi som prilis paranoidna...
@alenielik jeeeej ahoj, ja mam termin 12.12.- na manzelove 30.te narodky a strasne strasne sa tesil, slzy v ociach a to je jaky tvrdas 😀 nech nam to pekne vyjde
@chirabell ahojky, pridala by si aj mna do sukromnej temy? 🙂
chirabell mozes pridat aj mna do sukromnej??
😉 ahojte, pridávam sa do Vašej témy, s TP 19.12.2011 🙂
som tehuľka s PCO, v 6tt + 2 mi doktor tehu potvrdil, drobčekovi krásne blikalo srdiečko a mal 4,4 mm. veľmi sa tešíme a dúfame, že sa budeme krásne a zdravo vyvíjať 🙂 Nevoľnosti mávam zatiaľ len ráno, poobede ma pichá v boku a často cikám 😉
ahojte babocakatelky 🙂 tak ja uz mam odber za sebou a uz mam aj tehu knizku.termin na 24.12. a orech mal na sone 8mm ..normalne uz riadny kus babatka 😀 zle mi uz nieje len ta unava-alebo skor ta lenivost!
Ahojte, tiez sa pridavam k Vasej teme. Mame termin 4.12.. Co sa tyka tych tehotenskych obtiazi, tak ja pocitujem bolesti prs, sem-tam unava a tiez trosku spatne, ale nastastie nie az tak na zvracanie. Kvoly povahe mojej prace, som uz radsej na PN. Kedze este na zaciatku roku sme vo first minute akcii kupili pobyt pri mori, som trosku v strese ako to potom poriesit. Lekar sice povedal, ze by to nemal byt problem, ale obavam sa kontroly zo socialky. Mate niektora podobny problem, a celkovo chystate sa este toto leto niektora na dovolenku niekam pri more letecky? My ideme na Kretu na tyzden v strede juna, mal to byt darcek manzelovi k 30. narodeninam, tak by sme tam velmi chceli ist.
@vika34 ahoj aj jq som 7tt a chcem sa spytat už maš termin porodu?ja ešte nie idem až 13.5 k doktorke a nepovedala mi ešte dakujem za odpoved 🙂
sbombosova ahojky ja som tiez 6tt+2 teda zaciaztok 7tt))) gratulujem a prajem vsetko dobre....
@miselka123 ahoj misel, tak u nas to bolo podobne, aj ked drahy chcel augustove dietatko, aby to bolo na jeho narodeniny, ale nejako si to zle naplanoval🙂 kazdopadne, presne, ako si napisala, nech nam to hlavne vsetkym vyjde a narodia sa same zdrave a krasne babatka🙂
@sbombosova
ja som bola dnes na prvej poradni,som 11+4 a termín sa mi posunul na 23.11.2011
bábo bolo skoro 5 cm,že vraj je všetko o.k.,tak si už konečne začínam užívať tehotenstvo,lebo ja som viac razy pred tým potratila,tak som bola do 12tt na tom tak,že obavy boli väčšie ako radosť
ahojky baby pripajam sa k vam 🙂
apoloma a sbombosova tiez som v 7tt takze sme na tom rovnako ale ani ja este nemam presny termin porodu az 23. idem ku doktorke a uz mi bude brat krvicku na testy. drzte sa 🙂
Ahojte 🙂 Ja som dostala termin 23.12 tak dufam, ze radsej skor ako presne na Vianoce 🙂 Mna akurat boli brucho ako keby som kramy mala dostat, ale zle mi este nebolo 🙂

jankab2 tak to by sme mali mat termin fakt v podstate rovnaky)))super uvidime co povedia lekari ci nas to nepresunie nahodou az na januarovky))))