Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@ribana2 ahoj,konečne vidím mamičku,ktorá má rovnaký termín ako ja,ale ja už čakám druhé dieťatko,tak ti prajem,aby si mala príjemné tehotenstvo 😀 .....ja som synčeka 6 dní prenášala a teraz pevne verím,že toto druhé príde na čas,poprípade skôr,lebo to čakanie bolo pre mňa strašné 😉
@simi251 no veru tak ako pises...ved uz teraz je nas drobec vyberavy...
@martina28p super sa teším, že rovnaký termín. Ja som úplne nováčik v tehotenstve, ale zato o to nadšenejší 😀 Aj ja by som chcela aby sa narodilo na čas, alebo možno a kúsok skôr nech nemá narodeniny na štedrý večer 🙂
@ribana2 no tak to by som aj ja brala,priznám sa,že nemám chuť stráviť štedrý večer v pôrodnici,ale verím,že sa na vianoce vrátime domov,boli by to nádherné chvíle,aj kvôli synčekovi,hoci bude mať v lete 3 roky,stáva sa z neho taký môj maznáčik 🙂 ja už teraz porovnávamtehotenstvá a zisťujem,že je uplne iné-teraz som strašne unavená,večer zaspávam o pol 9 so synom,ráno nemôžem spať,už o piatej vstávam,ale dúfam,že sa to upraví,lebo som úplne vyčerpaná 😅 a najhoršie je,že ani kávu nemôžem,lebo som ju musela vylúčiť-bývalo mi zle,teraz sa mi dosť často točí hlava a aj ked by som čo to zjedla,len predstava niektorej chuti mi vyvoláva pocit nevolnosti,ale zatial nevraciam,čo pri malom som pravidelne 🙂 no uvidíme,či to nebude dievčatko.už vyberáte mená,alebo to nechávate na neskôr?my máme dievčenské isté-Karolína,ale chlapčenské nevieme doladiť,tak uvidíme 🙂
@martina28p už som aj ja zistila, že podľa popisov je každé tehotenstvo iné. Mne stále chutí všetko, nič mi nesmrdí a sem tam si dám aj slabšiu kávu. únava na mňa dolieha tiež, ale ja zasa rada spím a zakial sa ešte dá, tak si to vychutnávam 🙂 mená máme predbežne vybrané chlapec bude: Patrik a dievča: Elvíra (vymyslel priateľ 🙂 )
V utorok idem konečne k doktorovi a uvidím či bije srdiečko a všetko s tým spojené, už sa fakt neviem dočkať
Ahojte baby, len dnes som sa zaregistrovala tak pekne pozdravujem všetky. Ja má termín na 12.12., cítim sa super, len som stále unavená a hladnááá.
Ahojte baby, rada by som sa pridala k decembrovym mamickam. My mame termin uplne symbolicky: 24.12. 😀 Isto to budu nezabudnutelne Vianoce..
Ahojte budúce mamičky 🙂
aj my čakáme bábätko v decembri zatial máme termín cca 12.12. 2011...moc sa teším a rada by som sa pridala do vašej skupiny 🙂
Ahojte 🙂. My mame termin 16.12.2011, vyzera to tak, ze budeme mat krasne vianocne darceky 😀 . Miriem a ty uplne doslova 🙂 .
ahojte 🙂 , ja mam termin 20.12.2011, mozem poprosit o pridanie do sukromnej temy?
treba sem dopisat, ze zakladatelka sukromnej temy ma podmienku o aktivne prispievanie do temy !!!! len bohuzial nie kazda z nas ma cas a moznost sediet denne na Modrom konikovi 🙂
@nemko vidiet ze si to vysvetlujes ako sa ti to hodi. nikto ani zakladatelka temy nikomu neprikazuje aby prispievali denne. ide o to ze je v tej teme vyse 100 clenov a nie kazda dokonca zverejnila udaje do tabulky. cize je to len nejaky nick o ktorom sa nic nevie. ide o clenky co neprispeli ai raz. to je vsetko. takze klud a hlavne ziaden stres. 😉
@lucka23 to zato, ze niekto nechce zverejnit info ako svoje meno, meno pre svoje dieta, tyzden tehotenstva a podobne ma byt vymazany? 😀 😀 😀 uz to tam je raz napisane - ide o temu kde mame vsetky spolocne len jedno - termin porodu a nejde a spovednicu.ak chce niekto zverejnit udaje , zverejni bez podmienky ci bude vymazany alebo nie, ak ma niekto problem resp.priznak, ktory tam uz predtym niektora tehulka napise tak nie je dovod aby sa niekto pytal to iste druhy raz tak ja potom nevidim dovod riesit vymazanie alebo nevymazanie niektorej clenky.Vy ste ako male deti 😀 😀 😀 bez komentara 😀
a este nieco - nie som jedina v tej teme kto vyjadril podobny nazor ako ja takze asi na tom nieco bude 😀 alebo, sme tam viacere co si to vysvetlili ako sa im to hodi ? 😀
@nemko ty si vazne nepochopila situaciu...ja som tu temu zalozila, lebo jednoducho sama sa nezalozi a niekto ju zalozit musel a napadlo ma to ako prvu z decembroviek...vstup do nej, je dobrovolny, nikto nikoho nenuti, aby prispieval a chcel byt v sukromnej teme, preto, ak si si nevsimla, je tu aj tato verejna tema decembroviek, mimochodom, tu som tiez zalozila ja, ale to ti asi nevadi, ze?
Diskusiu na ktoru narazas som zalozil a v sukromnej teme preto, ze je tam uz skoro 100 clenie, ale v tabulke ledva 70 a prispieva este menej, mozno polovica z tabulky a kedze sa tam riesia aj sukromne zalezitosti, ako sobase, rozvody, choroby, vztahy so svokrovcami atd a mnohe z cleniek nechcu toto rozoberat verejne a hlavne maju skusenost so spionmi na MK (lebo mnohe tu posobia uz par rokov a v roznych temach) tak na zaklade ich reakcii som nacrtla debatu o premazani neaktivnych uzivateliek...aby sa aktivne clenky medzi sebou rozhodli a nejak sme sa spolu dohodli, ako dalej...ci dame podmienku aspon raz za 2-4 tyzdne nieco prispiet, ci nie atd. Zaujimave, ze vacsina po pochopila normalne a napisala svoj nazor ako postupovat, len ty si to vzala hned osobne, pritom vobec nepatris k tym, ktore by premazavanim boli ohrozene, lebo si prispievala...ale nech sa na mna nikto nehneva, zdielam nazor viacerych cleniek, ze ak niekto dokaze stihat citat sukromnu diskusiu, tak napisat ahojte, je mi velmi zle nevladzem pisat mu nezaberie tak vela casu, aby to nemohol urobit. Kazda z nas tam ma svoje povinnosti, niektore vaic deticiek, celu domacnost na krku, pracu, nevolnosti, stahovanie, mnohe planuju svadbu, tak vybavovacky, cestovanie, dovolenky...jednoducho kazda nieco...ale ziadna nema problem aspon raz za tyzden napisat jednu dve vety...a tiez nikto nevravi, ze musis citat vsetko, ved preto je to cajovna, ze je tam volna kamaratska diskusia, ak nestihas niekolko dni, staci ti zapojit sa priamo a o nic neprides, baby radi zopakuju co je nove...na vazne temy sa zakladaju samostatne debaty...treba si hlavne uvedomit rozdiel v slove sukromna a verejna...sukromna je preto sukromna, aby sa zachavaval isty charakter sukromia, ako si to dohodneme...ked tema vznikala, nik netusil, ze bude mat cca 100 cleniek...ale teraz ta situacia nastala a ak zo 100 prispieva 30 tak to straca charakter sukromia, lebo to sa moze hoc kto fiktivne prihlasit a len citat a vynasat...nie je to vymysel, bohuzial s tym poniektore mame osobnu skusenost. A mas pravdu, co si mi pisala do sukromnej spravy, ze su mnohe hodnotnejsie temy...ano su...a mnohe z nas do nicha aj prispievame alebo citame, ak riesime daky problem...ale vacsina sukromnych tem ma pravidla, osobne som clenka dalsich 3 a kazda jedna ma pravidla o prispievani a aj ine...na druhu stranu, sukromna tema dava vacsi priestor na nove priatelstva, lebo sa tam zienky viac otvoria, viac prezradia ako vo verejnej teme a ver tomu, ze take kamaratstva existuju potom aj v realnom zivote, nie len tu na MK...
zakoncim to len tym...kazdy ma pravo rozhodnut sa kde bude pisat...ale urazat sa za to, ze niekto chce sukromnu temu zachovat sukromnou je naozaj detinske...kazda jedna ked dostane pristup, dostava odomna aj sukromnu spravu so strucnym privitanim a vysvetlenim ako to funguje a co sa od nej ocakava...nie vyzaduje...a v tom je rozdiel...bude sa zapoji a je to ok...alebo sa rozhodne ze sa nezapoji a casom sa to poriesi....
Takze...ty si sa rozhodla urazene od nas odist, hoci vobec nechapem preco, lebo ty si na rozdiel od cca 70 uzivateliek prispievala...ok, beriem na vedomie...ale k cti by ti slo, keby si to spravila dostojne, staci oznam odchadzam vymaz ma...namiesto toho robis okolo toho cirkus a prifukujes veci do podoby aku nemaju...to ti tam vazne niektora z cleniek tak ublizila? nevsimla som si veru...skor mam pocit, ze vsetky sa tam spolu tesime a zdielame radost...no ale 100 ludi, 100 chuti...tak nech sa ti dari v tehu do uspesneho konca aj bez nas 🙂
@nemko este raz, aby to bolo jasne...ale teraz uz len strucne...ak niekto nechce zverejni udaje, ktore zverejnuju zienky v sukromnej teme do tabulky, tak moze prispievat do verejnej temy. v ktorej sa prave nachadzame...tu je tiez len jedno spolocne a to termin porodu...nikto nikoho nenuti...no sukromna tema dava moznost najst nove kamaratky a komunikovat otvorenejsie a osobnejsie a preto je tam to odtajnenie, aby clovek nemal pocit, ze komunikuje s vymyslenou prezyvkou ale so skutocnym clovekom...
a k tym viacerym s nazorom ako mas ty...ma pocit, ze len tutulienka ma taky radikalny nazor ako ty...ostatne baby sa vyjadrili uplne normalne...niektore za mazanie, ine za mazanie s podmienkou, ine za nemazanie ale je im to jedno...no ziadna sa neurazila, ak ina s jej nazorom nesuhlasila a neodisla demonstrativne a nesirila tu vo verejnej teme bludy ako v sukromnej niekto nieco musi....takze asi tak...a tymto koncim s tebou debatu na tuto temu, lebo ak niekto vsetko vedel, vsetko vie a len jeho nazor je jediny spravny, tak pre mna je to osobne strata casu vies s nim debatu o nesmrtelnosti chrusta...
ahojte, fuha chcela som sa ku vam pridat, ale teraz citam, ze tu mate nejake rozbroje, kazdopadne neviem o co ide, ale prispevok od @chirabell je napisany logicky a vecne 😉
je treba nieco popisat, aby ste ma zaradili do skupiny? ak ano, tak mi prosim niekto napiste, co mam urobit 😉
ja idem zajtra k dokimu, aby som videla, ci je tam srdiecko a pekne bije, takze dufam ze bude a ze tu najdem milu spolocnost 😉
@mgk111 ahoj, netreba nic na uvod popisat, len mi posli prosim ta do sukromnej spravy info, ze chces pridat do sukromnej, ked je viac zaujemcov naraz, zvyknem pridavat tak spolu...teraz nestiham, bezim praca vola, ale vecer by som vas pridala...poslem zaroven spravu s oznamenim o pridani a s tym ako to v sukromke funguje, resp. kde co pridat ale to uz sama 🙂 a roybrojov sa neboj, naozaj ich nemame...toto tu s nemkom bol prvy a verim ze aj posledny vykrik...nepochopila som to sice, ale nevadi, nemusim vsetko chapat 🙂
IP interna posta som myslela ako sukromna sprava 🙂 pochopili sme sa aj tak...diky
No idem sa vyjadrit aj ja....mna toto vytocilo uz zavcas rana len som musela od Pc takze aspon v kratkosti teraz:
@nemko tak toto je fakt sila co si napisala,väcsiu blbost som necitala.presne o tom sa baby vyjadrili ze sranda ze niekto to tu citat stiha ale napisat prispevok nemoze..... 😒 Ak nas stihas nad misou citat tak potom mozes aj napisat par riadkov.....Presne na to sa ta tema zalozila a MK je diskusne forum teda diskusia a my tu diskutujeme o hocicom.ak niekto chce napisat par infosiek raz za mesiac ze bol u lekara a je vsetko OK tak nech to napise do verejnej temy....ak nema zaujem "komunikovat".a myslim ze o to nam ostatnym ide o komunikaciu a nadviazanie priatelstva..... a ja byt zakladatelkou temy -tak tam uz niesi 😠 .
a akceptujem aj to ze nie kazda ma cas sediet od rana do vecera na MK ale raz za cas iste.....
@chirabell prepac ale ja by som bola najneskor 2 tyzdne limit (ak aj nie menej)☹ 😔 ked ma niekto cas tu smirovat tak nech aj pise.....
fuha co sa to tu deje???

chirabell dakujem ano uz mam pristup))pekne urobena sukromna tema super!! 😉