icon

Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 jeej a to si s nimi plavala v bazene ci v mori? boli ste skupinka? a venoval sa ti delfinik? 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen v bazene ale slana voda je tam 🙂 my sme boli len 4 v skupine, ale po nas co sli, tak ich bolo 11. Kazde akvarium ma svoje show, my sme robili inak asi vsetko, dokonca nas aj tlacili, tak ze sme lezali na vode oni prisli zo zadu a po celom bazene nas tlacili a na konci vyhodili 🙂 samozrejmostou su pusinky a krmenie, na zaciatku sa s nimi zoznamujes, bo su to velmi plache stvorenia, hladkas ich, davas rybicky 🙂 Ale ako hovorim, kazde akvarium ma inu show 🙂 A ozaj my sme si zaplatili tzv. advanced 🙂 co vlastne bolo aj to tzv, push kde ta vyhadzuju 🙂 Inak sa s tebou rozpravaju a su velmi velmi priatelskí 🙂 Boli sme s nimi 60 min co je max.

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 jeeej nadherneee, to musi byt nieco uzasne. a ked ste boli len 4 a az 60min, tak to ste sa s nimi stihli dost pohrat. my co sme sa vtedy pytali tak vraj je to na 20min a skupinka asi 8 ludi. tak so mnou by teda takto hadzat nemohol, ja maximalne tu pusinku. zlatuckeee 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen ano, hodne sme s nimi plavali, fotili kamerovali sa tancovali..je to lepsie ked je menej ludi, bo boli 4 delfini a kazdy sme mali vlastne svojho :D Juuuj ano pusinka bola fakt sladuckaaaaaaa 🙂

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 zavidiiiim 🙂 tak nic, budem teda len lezat na plazi a kupat sa v mori, aj to je fajn 🙂

janka3591
10. jún 2011

@swanqueen ved ked nevyskusate tento rok, tak vyskusate iny 🙂

swanqueen
10. jún 2011

@janka3591 pochybujem ze ked pojdem s dietatkom na dovolenku pojdem si ja zaplavat s delfinmi 🙂 teraz si to idem naposledy uzit vo dvojici 🙂 aj ked bez delfinov 🙂

simi251
10. jún 2011

@janka3591 Jeeej to musel byt fakt zazitok na cely zivot. Nadhera. Tisko ti zavidim. Raz to budem musiet zrealizovat. Ale tak skor pre mojich chlapov. Lebo ja sa vody bojim. Tak ja mozem len zo sucha pozerat. 😀 😀 😀 ale nevadi. Aj to stretnutie a dotyk by stal za to. Tiez sme sa chystali do Planete Sauvage, to je taky ZOO park tu vo FR ale za priplatok robia prave aj nieco s delfinmi. len by ma zaujimalo...oni odplavaju prec od tehotnej aj ked by som bola len pri bazene ze by som sa ich chcela dotknut? Pocuju 2 srdiecka na dialku?

janka3591
10. jún 2011

@simi251 Ano zazitok to je 🙂 urcite este zrealizujeme aspon 1. krat...No vlastne, ked sme tam prisli, tak sa nas cvicitelka spytala, ci nie som tehotna, lebo by to mohol byt problem nakolko by delfin pocul bit 2 srdiecka a zdalo by sa mu to cudne 🙂 urcite vsak keby si na brehu a das mu len ruku, nespraval by sa divne 🙂 a prisiel by za tebou , ale keby si vosla do bazenu uz by mu to bolo divne ( nam povedala cvivitelka, ze ani nepriplavaju k tehotnej zene) takze by sa to len zbytocne zaplatilo a z delfinikov by tehotna nemala nic 🙂

simi251
10. jún 2011

@janka3591 To su uzasne inteligentne a vnimave tvory. Kde sa na nich hrabe ultrazvukovy pristroj, ze? 😀 😀 😀 Juuuj krasa to musi byt. Moj syn je zblazneny do vsetkeho co sa tyka mori a oceanov. Odkedy sme byvali na juhu Francuzska, zalubil sa do toho. Tak len kvoli nemu tam urcite pojdeme. 🙂

janka3591
10. jún 2011

@simi251 ano to odporucam 🙂 treba urcite aj ked len pohladkat su cisto semišoví 🙂

usjak
12. jún 2011

@quappa77 dlhodobe spinenie moze byt aj z hematomu, ale pricinu ti povie iba doktor

superstarka
12. jún 2011

Ahojte nám to vychádza 16tého decembra.Zatial je všetko ok ale som zvedavá na výsledky z genetiky čo nás ešte len čaká. 🙂

gloria9
14. jún 2011

ahojte babenky ja sa tiez pridavam k vam ak mozem ako sa citite ja vynikajuco niekedy ani nemam pocit ze som tehotna🙂tesim sa na prve pohyby.

swanqueen
14. jún 2011

@gloria9 ahoj. ja som mala prvy trimester hrozny,ale v druhom je to uz lepsie, aj ked ma stale trapi unava, nevydrzim byt hore dlhsie ako do 9 a vstavanie do prace ma zabiija 🙂 tiez sa neviem dockat prvych pohybov 🙂 tiez si z kosic?

gloria9
14. jún 2011

@swanqueen áno som z Košic🙂super ze aj Košicanka tu je juuuj tesim sa velmi nuz ja som na tom celkom super v pohode nemam pocit ani ze by som bola tehu

swanqueen
14. jún 2011

@gloria9 aj ja sa tesim ze konecne som nasla nejaku košicanku a dokonca v rovnakom tyzdni 🙂 ja sa tiez uz citim ok, ale nemam skoro ziadne brusko, cize tiez ani nemam pocit ze som tehu 🙂 o 12 mam poradnu,tesiim sa ze uvidim krpca, ci je vsetko ok 🙂

gloria9
14. jún 2011

@swanqueen tak to ti verim skadial si ja z dedinky vysna hutka a chodim na jazero k doktorke petrilakovej kde si bola na 3 D?

gloria9
14. jún 2011

@swanqueen no a este sme aj v ronakom tyzdni cipana mozno pojdeme rovnako rodit kedy ti dali termín?juuuj teškam sa juuupi volam sa inac Janka dufam ze mi neutecies pretoze najst tu Košicanku je slava huuura

swanqueen
14. jún 2011

@gloria9 ja som z Košic, blizko pri Starej nemocnice byvam, tam mam aj lekara. 3D u Dankovčíka, som ti napisala. ja mam termin 5., ty si 4 dni skor 🙂. neuteciem co siii, ja som na konikovi vkuse od zaciatku tehu, ale zaregistrovala som sa az nedavno 🙂. inac, Dankovčik ti nevravel este co budes mat? nam povedal ze asi dievca, ale ze naisto nam povie az v juli 🙂

gloria9
14. jún 2011

nie nevravel ja som ani nenaliehala teraz mam ist do starej nemocnici na 17 tyzden v tehu 4D ultrazvuk kde bude pozerat doktor vnutorne organy da mi aj CD🙂takze sa tesim no stoji to 50 € takze dufam ze tam sa to uz dozviem

swanqueen
14. jún 2011

@gloria9 do starej k Dankovčíkovi? nas objednal az na 20tt na morfologiu, ale idem do Centra prenatalnej diagnostiky. ja tu teraz 12 dni nebudem, v nedelu letim na dovolenku do Turecka, takze dnes sa potrebujem doktora vsetko povypytovat, co mozem a co nemozem 🙂

gloria9
14. jún 2011

ano a dal ma na 17 tyzden neviem preco juuj tak ti je super no pri mori sa mozes kupat aj vsetko

gloria9
14. jún 2011

@swanqueen ja by som nesla na dovolenku mali sme ist do chorvatska ale zrusili sme to človek si to mozno ani neuzije a hrozi vela veci co mozes chytyt takze pojdeme az buduci rok niekedy v juny aj s malickym kamoska bola na dovolenke a potratila prisla z dovolenky a mala silnu infekciu takze hmm je to diskutabilne ale doktorka vravela ze v mori je dovolene sa kupat takze neviem dufam ze pridete zdravy

swanqueen
14. jún 2011

@gloria9 no moj priatel je doktor, cize dufam ze da na mna pozor. a aj moj gynekolog,aj Dankovčik mi povedali ze urcite mozem ist v pohode, vraj perecento potratu je minimalne a ked sa ma nieco stat tak sa stane aj tu. ja sa velmi tesiiim, tak dufam ze sa vratime v poriadku 🙂. juuj o 45min letim na autobus, o 12 som objednanaa 🙂

babika02
14. jún 2011

Ahojte kočky, písalo sa tu pár viet o špinení. Ja mám problém s výtokom, doktor mi povedal, že mi na to nemôže nič dať, lebo to uškodí buď bábätku alebo mne. Už druhý týždeň pijem kyslé mlieka, kefíri, jem jogurty a ešte stále ten výtok mám 😒 . Počula som, že s výtokom chodia ženy do nemocnice, tak mám obavy ☹

janka3591
14. jún 2011

@babika02 ahojky, ak to je skor svrbenie a vytok cisty mal by pomoct Canesten krem....tak sa pise aj vo forach 🙂

simi251
14. jún 2011

@babika02 Ahoj. Aky vytok myslis? Lebo vytok je uplne bezny v tehotenstve ak nesvrbi, nepali a nepachne. Robil ti lekar odber na rozbor?

swanqueen
15. jún 2011

@gloria9 ahoj, tak vcerajsia poradna dopadla super, male je ok, krasnucke, pekne rastie, velkost sedi, dokonca je o dva dni vacsie. uz mi zobrali krv na triple test. tak som spokojna ze som ho videla a ze je vsetko v poriadku 🙂