Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
@venny26 Ahoj, sme v rovnakom týždni a aj dátumy pôrodu veľmi blízke 🙂 asi ešte neviete pohlavie, že? Ja som zvedavá, že či tento piatok sa ukáže. Odkiaľ si? Ja z BA.
@venny26 Až teraz som si prečítala, že si z Trnavy, škoda... ☹
@tanicka55 Držím palčeky, aby všetko dobre dopadlo a pod stromčekom ste držali vaše vytúžené bábätko. Ja sa tiež teším na 3D i keď som pri NT ultrazvuku na chviľku videla naše miminko aj takto. Doktor mi ho ukázal v 3D a je to nádherné.
@kuratenko80 To nevadí, hej som z Trnavy. A ako sa Ti darí? Ja idem k dokymu 21., ale myslím, že ultrazvuk bude ďalší robiť až v 20.týždni, tak neviem, uvidíme, kedy budeme vedieť pohlavie.
Strašne by sme chceli dievčatko. A čo ty?
aahojte.,..tak mi sm eboli v sobotu na tom špeci morfologickom sone a bol to nesmierny zažitok aj pre mužika aj pre mna..a najviac nas potešilo ked nam doki vylučil akykolvek raštep a že vyzera byt všetko ok pozrel od dutinky mozgu po teliesko aby nemalo epilepsiu všetko bola osm v užase čo všetko sa da rozoznat sprvail nam foto krasne farebne a povedal že budeme mat dievku tak už sa mužik teši a nehovori brušku že naš anjelik ale jeho dievka lebo on chcel viac dievku ako chalana mne to bolo jedno ale pocit ma sklamali lebo som si mylsela že to bude chalan ked okolie ma tak hodnotilo..noo vytešili sme sa aj teraz sa tešime ale ten týžden od spravy tripl testov a do soboty bol asi najdlhši v mojom živote☹aj ked som verila že bude všetko ok aj tak som sa bala..my sme si nechceli prvo dat povedat čo čakame ale už ked taketo sono tak sa hadam nezmýlil a povedal nam aj bez opýtania 😉 či chceme vediet či nie 😝 dakujem vam za povzbudenie a prajem krasne tehulkovanie...a ste niektora s okolia alebo priamo s BB??
jááj a smenom to je j unas ťažke ale zatim sme sa zhodli na mojej predstave o mene až ma to prekvapilo že mužik suhlasil a bude to Sofia ak ešte nezmenime zatim to bol len typ 😝
ahojte baby, mne uz asi tyzden tvrdne sem tam brusko... 😖 je to v poriadku?
ahojte spolu tehulky.tak babo je este v brusku a uz mi robi prvy stres.mam nejake blbe hodnoty z triple testov tak musim ist na genetiku a idu mi robit nanovo a mozno aj amnio.ani nespavam odkedy mi doktorka volala tak sa modlim aby vsetko bolo v pohode a v poriadku ☹
@dualcore noo to ti verim moja ja osm si to prežila minulý týžden od spravy že nevišli tripl testy dobre sme čakali týžden na morfologicke sono a bol to ten najdlhši týžden v mojom živote naštastie raštep vylučili a spadol nam obrovskýýý kamne zo srdca..vela že je teraz milných vysledkov s tripl testov tak s aneboj bude to v poriadku musis verit a to ťa bude povzbudzovať ja osm verila že bude všetko ok ale som s asmaozrejme aj bala neskutočne..prajem vela sil a čo len tie najlepšie výsledky ake možeš počuť 🙂 a čo si mala zvyšene alebo znížene..a tvoj doki ti čo hovoril podla jeho sonaako to vyzera..držkaj sa
baby už citite pohyby intenzivnejšie ja len tak niekedy zaznamenam že asi sa hybe anjelik náš kusok sa pravdu povediac zato aj hambim ale kedže je topo prve tak neviem ani sama ako čo a le v posledných dnoch to ciitm viac ale nie zas často no som stoho dkao v pomikove som v 20tt na začiatku týždna..
@yuyka28 prave tvrdnutie som riesila v pondelok s mojou gyn. ja pocitujem tvrdnutie uz asi 3 tyzdne (som v 20tt). povedala mi, ze bezne a normalne to celkom nie je, ale ze ak sa to objavuje len malokedy a po pohyboch dietatka tak ze to nie je nic vazne. vraj babatko pri kopnuti podrazdi tu maternicu ze na chvilocku sa moze objavit tzv. tvrdnutie bruska.. len to nesmie byt caste, velmi bolestive ani dlhe.. kazdopadne mi odporucala brat Magne B6 pripadne Magnerot a k tomu NO-SPA na upokojenie maternice = vsetko bez predpisu. drz sa! 🙂
@janka3591 fakt sa ti paci? no super, lebo nikomu sa nepaci komu poviem, som vzdy tuzila dat nezvycajne meno a nakoniec budem mat uplne obycajne 😒 ale tak zas ked mu to urobi radost... nie je zas az take ohavne 🙂 juuj strasne som zvedava co vyjde tebee, potom hned daj vediet. mas pravdu, hlavne nech je zdrave. ale je to uzasne oslovovat ju uz malá 🙂 inak kope ako divá.
@zuzana151 jeej dakujem, si ma fakt potesila 🙂 lebo hladala som na konikovi ci baby davaju taketo meno, lebo teraz fičia same Nely a Niny a podobne, ja som chcela Zaru, ale priatel veeelmi rychlo zamietol 😒 potom napis co budes mat ty, drzim prsteky nech vyjde co si prajete, ale hlavne nech je zdravunke.
@venny26 Ahoj, no ja idem zajtra, dúfam, že bude robiť aj ultrazvuk, naposledy som bola pred mesiacom a rada by som videla opäť našu fazuľku a rada vedela, že čo to bude. Ja tiež dúfam, že to bude dievčatko i keď sa mi snívalo, že to bude chlapček 🙂 Tak nech nám vyjdu tie dievčatká, hlavne nech sú zdravé. Inak sa už cítim dobre, trápili ma iba nevolnosti. A ty? Keď budeš vedieť, čo to je, tak napíš.. pa pa a pekný deň
@dualcore Ahoj, no oni tie testy majú vysokú pozitívnu falošnosť. Bola si aj na NT screeningu? Tie sú omnoho presnejšie. Ja by som mala zajtra vedieť výsledky. Zatiaľ som pokojná, Akosi tak vnútri cítim, že všetko je OK, tak nech sa nemýlim. Držím palčeky, ab bolo všetko OK.
@kuratenko80 Tak držím palce, aby bola baba. 🙂 Aj mne sa snívalo, že budem mať chlapca, ale hádam bude dievčatko.
Presne nech sú zdravé a robia len radosť. Mne bývalo zle ale nevracala som a bola som stále unavená, teraz je to lepšie. Jasné keď budem vedieť napíšem ti, ale myslím, že to tak skoro nebude 🙂
Ahojte baby, máte aj súkromnú skupinu vytvorenú? Keby ste ma tam dali, bola by som rada. 🙂
@kuratenko80 no zajtra rano ma caka vysetrenie amniocentza a do 3dni budem mat vysledky.takze potom sa pravda ukaze.stale verim ze babo je v poriadku.takze maminky spolutehulky myslite na mna 🙂
@dualcore Uvidíš, bude to dobré.. stále treba tomu veriť. Všetky tu ti budeme držať palčeky.

Nejaké mamičky čakateľky z Trnavy, by sa tu nenašli?