Pôrod v decembri 2011
Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.
dakujem vam vsetkym.veru bol to boj ale uz je dobre 🙂
čaute baby pridám sa k vám,no ja sa cítim,tak že ma všetko bolí a najradšej by som to mala za sebou už.
mne sa nerobí dokopy nič,len už ledva chodím a najradšej by som to už mala tiež za sebou,baby nemáte náhodou problém s vyrážkami na brušku?Mám ich od 36tt a svrbia ak by ste nahodou vedeli niekto poradiť čo na to...
@dualcore Super 🙂 🙂 Vitaj medzi nami Nelinka.
@lucylla ved to sa nevieme dockat Decemmmmmmmmmmmber 🙂 🙂 🙂
@dualcore gratulujeme 🙂 vela zdravicka........ 🙂
@martinaxx ani mne sa nic nedeje,aj ked termin je az 12 a zrovna mi volal mama,ze ma videli na porodnici a my sme stale 2v1. 😀
@lucylla Neboj, máš právo byť ešte taký jelenček 🙂 veď je to prvé tehotenstvo, všetko si zazívaš po prvé, ale ver mi keď nastane ten ozajstný pôrodný čas, budeš to vedieť, lebo je to tak prirodzene podmienené, že žena to pozná a potom už len spolupracovať s lekármi a pôjde to rýchlo 🙂 Držím palce
ahojte rodite niektora v Saci,alebo v KE koncom decembra?ja som prvorodička a som v takej treme preto si hladam kamošku na prekonavanie strachu.... 😉
@martinaxx ahoj.ja to nemam ale kolegynka to mala a vraj to bolo neprijemne.mne sa take male pupence robia pod prsiami,to asi z toho že su vačšie,alebo čo 🙂 ja si to natieram so sudocremom a je to fajn.skus to
no maly sa mi aj pekne prisal tak si cuckal kolostrum 🙂 po tom vsetkom je taky pohlad odmenou.aspon mam cas vam napisat ako mi to prebehlo.vcera o12.30 mi zacali kontrakcie a do vecera som ich mala kazde3min. ale-neotvarala som sa.takze boj v bolestiach o kazdy cm a na 7cm som sa na 2h blokla.to bol des ale potom o 6rano to uz islo.teraz ma boli zadok a som stastna ze uz mam danielka pri sebe 🙂
@dualcore musí to byť úľava, neopísateľné šťasie a radosť 🙂 verím, že pomaly ale iste ťa všetky budeme dobiehať 🙂 a o pár dní, týždňov sa komenty zmenia z : už nech to mám za sebou na ten môj, tá malá je krásna, práve sa napapal/a, teraz spokojne spinká... Ale ešte si musíme trpezlivo vyčkať 🙂 Zatiaľ nás aspoň ty informuj 🙂 a motivuj 😉
@mirka200 To mna nastastie vsetko neboli..Zacal mi rast zub mudrosti a tak som moje tuzby obmedzila na jedinu-poriadne sa po tyzdni napapat..Presla som si horuckami,herpesom,zdurenymi uzlinami,aftami a zapalenymi dasnami.Ale dnes je to lepsie,lebo uz moc rozmyslam,kedy sa drobec vypyta a hlavne:ako to bude vyzerat 😉 Uz aj oco mu dohovara..a nas Alexko nic..len si tak kopne,alebo mavne ruckou 😀 😝
@dualcore Gratulujeeem 🙂 Vela zdravicka a radosti z malickeho!
Hmm..babyyyy,mne tak teraz napadlo,ze som nedavno zacula nieco o kurze pred porodom..je to nejak povinne,alebo dobrovolne? Zajtra sice idem ku dr.,ale ak by mi niektora vedela napisat,potesila by som sa.
@lienocka1212 to ja mam 13,ale nic by som nepovedala keby to bolo aj skor🙂keby sa už aspoň dačo dialo🙂
@minkohenika a aj ťa svrbia?sudocrem to je čo?to sa da kupit v lekarni?
ahojte,ja mam termin 17 a synacik sa este stale neotocil......
@martinaxx ano da sa kupit v lekarni aj v tescu napr.je to ta naj naj vec pre babo na ritku no aj ja ho použivam na tie pupence a pomaha a ano srbia ma ale len občas....už si niečo skušala nato?
@minkohenika doktorka mi na to dala Fenistil gel a ešte olivový olej-ono to tiež pomáha,ale len na chvíľu-a tá kolegynka si čo na to dávala?
tiež ten sudocrem,skus si ho kupit.ved ked ani to nepomože /ale verim,že ano/ nechaš si ho pre babatko.a čo nato lekarka?že z čoho to možeš mať?
ževraj z nejakého jedla ale z akého to neviem,ale teraz som vyskúšala detský púder a zdá sa,že aj to pomáha,čítala som o tom aj na nete,že sa to občas stáva a že zmiznú až po pôrode-tak nech to už je🙂
@tatianka7 neboj ,vsetko zvladnes aj bez kurzu 🙂
@lienocka1212 mne sa zacalo diat 🙂 babenko sa zobudilo a natahuje sa 😀 ani mna by to tam uz nebavilo 🙂 tu je vecsia sranda 🙂

@dualcore Gratulujem a želám veľa radosti a hlavne zdravia!!! Nech ste čím skôr doma a užívate si drobčeka 🙂