icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
21. máj 2010

na výpočet pohlaví je nejlepší vědět kdy byla ovulace a kdy styk 😉 jinak ty čínský kalendáře a vše podobné je nesmysl 😉

denne73
21. máj 2010

ked nám je teraz zle od žaludka ale nie koli tehu ale koli tomu že papame čo nemáme čo nám pomôže?? žiedne tablety nesmieme

jerryjanka
21. máj 2010

darjeena ja som mimčo ešte nemala ale ja by som to chcela kombinovať
doma latkovky samozrejme von pampersky alebo tak - proste aby sme z vonku nenosili okakane plienky ale tie budem vyhadzovať
ale doma isto latkovky - za jedno ušetrene peniaze, za druhe ekologickejšie- ale ktovie možno to nakoniec bude uuuuuuplone inak

kinsli
21. máj 2010

darjena: nemám 😉 my papírujeme 😀 😀 jen jsem koukala kolik stojí jednotlivě když jsem hodila jerryjanka odkaz 😉

denne73
21. máj 2010

ja som mala asi posl.den ovulácie styk 🙂 A ovulku na 13 dc

jerryjanka
21. máj 2010

rennie by sme mohli
ale tak aj soda pripadne
bystrinka
cuckať studenu kolu po troškach

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: neušetříš, pak je to zase o prášku a elektrice 😉

darjena
21. máj 2010

denne ja ti na tie vypocty velmi neverim. vsetko zavisi ktora spermosa dobehla prva a hlavne v akej fase ovulacie doslo k oplodneniu. takze nejake zadavanie lunarnych vekov do cinskeho kalendara a 7rocne cykli krvi mi pridu nedoveryhodne. jasne ze niekomu to moze sediet, ale skor to bude asi nohoda. ale to je len moj nazor 😉

kinsli
21. máj 2010
isabella_fly
21. máj 2010

baby, idem ja uz spat, nejak mi je spatne, snad zaspim 😖

denne73
21. máj 2010

Issa aj mne blbo z tých lupienkov aj ja už idem a dufam že nie rovno objimať misu

jerryjanka
21. máj 2010

isabell - dobru noc
sa možno dohodneme na stretku v piešťanoch 😉

kinsli ano obzerala som ich ale nechcu poslať do cr a sr nechapem prečo 🙄

denne73
21. máj 2010

Diky jerry tak ja si tu bystrinku kupim. ,mne normálne pomaha sulinka ale tu nesmieme!!!!!!!!!

kinsli
21. máj 2010

darjena: přesně tak, záleží kdy dojde ke styku a kdy k ovulaci 😉
Mě říká FF že ovu byla 27.4. já osobně si myslím, že 26.4. už kvůli tomu, že ke špinění došlo 30.4. večer a doba vajíčka do dělohy by měla trvat 5-7 dní 😉

darjena
21. máj 2010

aha, aj my mame papierove a nejde sa ich zbavit, tak som myslela ze ci z latkoviek by skor nepresla na pytanie, ked tak neizoluju. lebo ma poraza z nej. prozprava ti aj mariubrehy ale kadit bude do plienok a nie a nie si to nechat vysvetlit.

denne je to tak, ze chlapcenske spermie su rychle ale maju kratku zivotnost, takze ak je styk pocas ovulacie, vo faze, kedy uz vajicko putuje, tak by mali k nemu dobehnut prve a narodit by sa mal chlapec. ak doslo k styku vo faze kedy este vajicko neputuje alebo len zacalo, tak maju vyssiu sancu dievcenske spermie, ktore idu sice lezerne pomaly, ale zato preziju aj styri dni a na vajko si pockaju a je tu dievca. takto nejak mi to bolo vysvetlene. 😉

jerryjanka
21. máj 2010

to tu zostanem sama 😕

darjena
21. máj 2010

neboj jerry nezostanes ja dnes nemam naladu na telku 😉

jerryjanka
21. máj 2010

baby nezamyšlajte sa nad tym ktora spermia - velmi zaleži na tolkych okolnostiach... že žiadne vypočty nie su dobre
idealne je bud zobrať krv alebo potom sono alebo rovno si počkať čo na vas vykukne pri pôrode

denne73
21. máj 2010

jeryy ma to mrzí ale fakt mi je blbo no prišerne.

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: Jo některé fakt nechápu, jsou sami proti sobě. Kdyby dali celosvětově cena by byla vyšší, teď myslím aukce.
třeba minulý týden jsem vyhrála 12x overal pro holčičku (1,04 liber ) , fakt nádherný ( tedy podle popisu, zatím nepřišly posílala je v úterý )
a 5x nové body s minie za 0,99 liber. Takže fakt zadarmo. 😀 😀 😀 Poštovné my dala buď 7 nebo 8 liber, teď přesně nevím, ale vím, že to stálo 272,- a to je fakt směšný. Hezky komunikovala, byla milá, fakt super. Včera jsem si vyhrála pro Kačenku kalhoty, a ten prodejce mi vypsal poštovné 9 liber 😠 tak jsem rovnou napsala, že to fakt nezaplatím. Odeslání stojí ta 2,5 liber a žádnou zlodějnu podporovat nebudu. 😠

jerryjanka
21. máj 2010

darjeena - ja ju mam ako podmaz ale nekukam to
rozmyšlam či udržim tu pizzu. 😅
dnes budem zas hore minimalne do jednej

darjena
21. máj 2010

ved jasne je to jedno. hlavne aby bolo zdrave. teraz zase budem stresovat v 10 tt aby boli dobre vysledky 😉

jerryjanka
21. máj 2010

denne jasne v pohodke - nech sa ti žaludok rychlo ukludní 🙂

kinsli ked kukneš moje albumy tak 99% veci je z ebay - anglicko

jerryjanka
21. máj 2010

darjeena a potom v 16 tt aby to bolo všetko ok, a furt sa budeme bať 😅

darjena
21. máj 2010

no do jednej to s tebou nepotiahnem, bo ideme na ten rodinny vylet, chapes 😀 a pizzu drz, ved to je mnam. dnes mi sice nic nevravi, ale pred tyzdnom ma prepadla chut, tak som si objednala po telefone a cakala som na typka z donasky ako taky zavislak na dealera 😀

kinsli
21. máj 2010

darjena: ano píšeš to naprosto správně 😵 Ale co jsem nepochopila jak může někdo vědět, že třeba 20h do ovulace musí být chlapec. Vždyť první potvůrky jsou ve vejcovodech po 30 min. tak i kdyby byly holčičky pomalejší tak snad jim to netrvá 2 dny 😉
Já jsem strašně chtěla holčičku, takže během ovu se nesouložilo 😀
A den nebo 2 před ovu jsme dali po vyvrcholení orgasmus, aby jsme tam na to správné místo holčičky pošouply 😀 😀 😀

darjena
21. máj 2010

kokso jerry ty uz mozes mat aj dve deti naraz 😀 ale prekrasne vecicky fakt.

jerryjanka
21. máj 2010

no jasne pizzu udržim za každu cenu 😀
kinsli vidiš ja som čitala že vzdialenosť k vajičku maju spermie dosiahnute za 8-10 hodin 😉