icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: Ty jo to je mazec, já zase ujíždím na nextech 😵

viděla jsem nádherný nový komplt s tygříkem, ale do ČR nezasílá, pouze UK 😠

sova33
21. máj 2010

jerry: tak medvídek Pú je úžasný 🙂 všechny 4 ti závidím 🙂 Že ty už to plánuješ pro ta čtyřčata? 🙂

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: já zase 30 min 😅 tak fakt teď nevím 😀

darjena
21. máj 2010

kinsli, ja som tieto informacie pri prvom nemala. vlastne tanicka je jedna velka nahoda a prekvapenie. ja som chcela trosku viac chlapca, ale neviem. stale tvrdim, ze moj manzo nevie robit pipise 😀 strasne sa na to hneva, ked mu to hovorim. ved uvidime co bude teraz. 😀

kinsli
21. máj 2010

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
toto se mi moc líbí, sice už skončila ( byla blokovaná nešlo na to přihodit ) ale paní mě to pošle 😀
na miminka se mi strašně líbí flees

jerryjanka
21. máj 2010

je to taaaaaaaaaak jedno
hlavne je zdravie
ja by som jasne chcela parik - chlapca dievča ale je mi to fakt jedno
nech su zdrave a budem šťastná
po takej dobe... 😔

darjena
21. máj 2010

juj next aj ja mozem. jedna kocka to objednava vo velkom z uk. chodili sme do takej hudobnej skoly pre deti a tam vzdy dosla z plnymi next taskami a my ostatne mamky sme si preberali a vyberali. ale uz tam nechodime, lebo tanca tam robila zlobu. tak uz len svagrina z prahy nosi nextacke handricky, hm a zaru. najlepsie kusky satnika ma tanca od svojej tety. 😉

kinsli
21. máj 2010

darjena: A víš kdy byla ovulka a kdy jste se snažili?? Já fakt u nás nevím, holky proč se FF myslí, že byla ovu v úterý a né v pondělí??? Hned hodím odkaz

jerryjanka
21. máj 2010

nexty som kupovala kedysi - aj h&m a ine značky
potom som našla tigra
a odvtedy som na to ujetá 😀

jerryjanka
21. máj 2010

u mna to je väčšia sranda pri iui som mala dva foliky
ale ja som pravdepodobne otehotnela až potom z dalšich čo mi dorastli - dalšie dva takže ja fakt neviem ani kedy to bolo 🤐

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: Jsem fakt moc zvědavá kolik jich v bříšku bydlí 😀 😀
podle mě jeden týden 89 a druhý 1900 je na jedno nesmysl 😀

darjena
21. máj 2010

praveze ja neviem. ja som mala rozhadzane cykly. ale zdalo sa mi ze ovu mi zacala okolo 8.4. podla toho slizu, to ma tiez poucila kamoska. 😉 tak som skocila na manza. lenze potom sme sexosili este asi tri krat za tyzden a doktor mi oplodnenie posunul na neskor, tak uz fakt neviem. zase to bude velke prekvapenie...

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: Jak dlouho jste se snažili o miminko??? V tvém případě nejspíš miminka 😀 😀 😀

kinsli
21. máj 2010

darjena: No já měla zato, že bílek je při ovulaci, ale u mě tomu tak nebylo, já ho měla so, ne a ovu byla po nebo ut 😉

jerryjanka
21. máj 2010

kinsli mala si to rozlietane teda fest ale povedala by som že ovulku si mala skôr
o miminko sme bojovali 2,5 roka v podstate - mam za sebou milion vyšetreni a odberov, laparku, a 2x iui ktore ale neskutočne boleli

darjena
21. máj 2010

no tak vidis, tym padom som uz uplne mimo a ziadne smerodajne zavery mi nevyjdu 😉 kazdopadne je iste, ze moja prvorodena nechce ani sestricku ani braceka a na svojom stanovisku pevne zotrvava 😀

jerryjanka
21. máj 2010

krasny setik - ja ale ružove radšej nekupujem... je to jedina priliš vyhranena farba ktoru fakt chlapcovi nedam 😅

jerryjanka
21. máj 2010

darjeena - žiarlivosť malej pominie a bude pyšne vykračovať s kočikom uvidiš 🙂

darjena
21. máj 2010

jarry a preco? 😀 niektorym chlapcom ruzova vylozene sekne 😝 mam dvoch takych kamosov 😀

kinsli
21. máj 2010

jerryjanka: Já požizuji 2 výbavičky a jednu pak prodám 😉 Tak kdyže si myslíš, že byla ovulka??? Podle tebe???

Tak to je mi líto, že jste měli takové trable 😔 ale hlavní je že se povedlo 😵

kinsli
21. máj 2010

darjena: Hoď mi odkaz na album, jestli tam máš Táničku 😉

darjena
21. máj 2010

juj jerry dufam ze to tak bude. zatial to skor vyzera ze miminku budem robit bodyguarda, aby ho nezlikvidovala. ona je taka drsna akcna zena. asi ako som chcela chlapca, tak sa mi nieco splnilo. kocik a babiky ani do ruky nevezme. a male deti jej ani za pohlad nestoja...

kinsli
21. máj 2010
darjena
21. máj 2010

kinsli nemam album, len v profile ju mam ako dieta osobitne s fotkou. to sa ti nezobrazi? ked na mna kliknes?

kinsli
21. máj 2010

darjena: fakt je to zvláštní 😔 snad jí to přejde 😉

kinsli
21. máj 2010

profil ano, jen tam není nic vidět 😀 😀

darjena
21. máj 2010

kinsli krasna je a uzasne sa vie tvarit na fotkach. 🙂