Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
darjena: je hezoučká, fakt tak trošku drsňačka od pohledu 😀 😀 😀
povedala by som že ovu bola na 13 DC
tak to ste si fakt pockali. aspon jej dlho vydrzia 😀
To je technicky nemožný 15 DC máš velký pád teploty směrem dolů 😉
jinak tyto jsou moc hezké. To 30 CD je délka vložky??
jerryjanka: Tady jsou za mnohem lepší cenu 😉
lacnejšie su - ale su to tí čo neposielaju do strednej europy 😠
jerryjanka: Tato posílá 😉
tak som nasla nejake fotka nasej divosky.
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/darjena/albu...
neposiela toto ma napisane v podmienkach
Dispatches to: Worldwide
Excludes: Africa, Asia, Central America and Caribbean, Middle East, Southeast Asia, South America, American Samoa, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Guam, Kiribati, Marshall Islands, Micronesia, Nauru, New Caledonia, New Zealand, Niue, Palau, Papua New Guinea, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Bermuda, Greenland, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Republic of, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Guernsey, Hungary, Iceland, Italy, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Svalbard and Jan Mayen, Sweden, Switzerland, Ukraine, Vatican City State
tak to je fakt worldwide s tolkymi vynimkami 😀 mozno by mala jednoduchsie napisat krajiny a kontinenty kam posiela 😉
de ste??? ja sa s vami aj rozlucim pomaly. idem spachat hygienu a sup do postele. tak zatial 😉
aha tak to já myslela, že jsem právě posílá 😉
darjena: Je kouzelná 😵 😵 😵
ahoj baby vobec nemozem spat tak som ku vam nakukla
Tanicka je krasna a ja chcem dievcatko
no niektory su divny no
srať na nich
najdeme aj inde dobre veci
no každa žena tuži po copani malej 😉
janka0: fakt jako andílek 😵
jerryjanka: Kdyby jsi měla čtyřčata tak to by se u Vás pračka nezastavila 😀 😀 😀
@kinsli to sa nezastavi ani teraz a to deti nemame - by sme kupili taku na 10 kil pradla 😀
nemozem vas daako docitat strasne rychlo pisete
asi si to neham na zajtra idem skusit spat dobru noc 😔
darjena: koukám, že má malá rifličky s Upsy 😵
U nás upsy vede 😀 😀 máme celý komplet, rifle, tričko, tuniku, svetr, lackáče, pyžamko 😵
+ ještě kačenka spinká s 2 panenkami v postýlce 😉
jerryjanka: My toho máme taky strašně moc 😔 Prát mě nevadí, ale kdo se s tím má žehlit 😠
holky já taky letím spát 😉 tak papa a zítra 😉
kinsli - žehleniu som dala zbohom 😀
tak babizne dobru noc - ja idem so psom potom sprcha a spinkať 🙂
Já žehlím zrovna teď 😝 Už to tu na mě čekalo pěkně dlouho.
Dobrou noc všem
Dobre ranko. p|o dlhsom case sa Vam ozyvam. Vidim, ze sa vacsine z Vas dari krasne 🙂 U nas su stale nejake komplikacie, ale zatial to zvladame. Krasny vikend vsetkym 🙂

je to naše pizizubka 😀 první zub jsme měli na 17 měsících 😅