icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

janka0
22. máj 2010

dobre ranko
idem vam zazelat prijemny vikend 🙂
mi sa uz balime na gulasovku zas sa budem prejedat 😅

kinsli
22. máj 2010

Ahojky holky tak jsem Vás také přišla pozdravit 😉 Já dnes slavím narozeniny, tak to bude mega přežíračka 😀 😀 😀
V pondělí nám začínají dělat výtah, tak bude v dalším týdnu Kačenka u babičky a dědečka 😉
Bude se mi stýskat ale na ten havaj, se těším 😀 😀 😀

kinsli
22. máj 2010

jerryjanka: jak jsem ji házela odkaz na ty plíny tak na to jukni. Má to měšno od libry. Ty co končí dnes a je na nich příhoz, tak to jsem já, tak mě hlavně nepřebíjej 😀 😀 Má jich tak snad 260 ks takže každý vzor se několikrát opakuje 😉

sylvia21
22. máj 2010

kinsli vsetko najlepsie 😉

denne73
22. máj 2010

Ahojte . kinsli aj ja sa pripájam všeeeetko naj,naj, naj 😉 😉 😉

eerryy
22. máj 2010

Ahoj holky, omlouvám se, že vám se lezu, ale chtěla jsem se jenom zeptat. Je vás tu hodně v začátku těhotenství...měla jste některá špinění na začátku těhu?

denne73
22. máj 2010

ano to je normálne. 😉

denne73
22. máj 2010

No eerryy nemusí to vždy znamenaž začínajuce tehu vieš?? je podstatné či ti to mešká a ine info.

eerryy
22. máj 2010

denne, jj to já vím....ale už asi 14 dní mě bolí i bradavky...

susann83
22. máj 2010

Ahojte babule 🙂
Kinsli, všetko naj k narodkam 🙂

baby, presne v ktorom tt ste mali srdiecka?
Lebo ja dnes rozmyslam, či nemám ísť na pohotovosť, včera ma bolelo brucho, aj dnes pobolieva a prsia ma bolia menej...
Niekto tu písal, že tiež prestali boliet prsia, len už neviem kto to bol.
Podľa vás mám ísť, či nie?
Dnes som 7tt+3

denne73
22. máj 2010

hm tak to by mohlo byť ono. A kolko ti to mešká??

eerryy
22. máj 2010

prave ze me MS nemešká zatím...mívám ji okolo 35. dne, ted jsem 31. den, takže si říkám, že i na MS je to brzy

denne73
22. máj 2010

Susan srdiečko vraj v 6.t by malo byť vidno. Bruško ťa môže pobolievať preto lebo sa ti rozťahuje maternica.Susi mna vôbecani nezačali prsia bolieť.

denne73
22. máj 2010

ery a asi ktorý den si po ovulke??

eerryy
22. máj 2010

dnes jsem 15. den po ovulce

denne73
22. máj 2010

neskusiš testnuť??

denne73
22. máj 2010

Ery ja si myslím že to bude ono možno uhniezdovnia vajička lebo ty máš dlhé cykly. ja mám 25dc.

susann83
22. máj 2010

Denne, dik za povzbudenie. Tak dúfam že to je ok. Taký strach ma pochytil. Ešte musím vydržať do štvrtka a uvidim nášho drobceka.

Eerryy, keď si 15 DPO tak test bude už 100% pozitívny 🙂

denne73
22. máj 2010

Aj ja sa si to myslím. 😀

eerryy
22. máj 2010

nemám doma testy, aby mě to nenutilo... ☹ ale to špinění se mě vůbec nelíbí ☹ ☹ ☹

denne73
22. máj 2010

Susi pokial nekrvácaš a niesu tie bolesti príšerne silné tak to bude myslím v poho. jedine Susi keby ťa to bruško bolelo čoraz viac tak asi by som išla pre pokoj v duši. ja neviem kedy mna začnu bolieť prsia je to nmoížné že bnebolia ani trochu??

denne73
22. máj 2010

ery tak si ich skoš kupiť lebo to vyzera na pekne tehu. 😉

denne73
22. máj 2010

ja som bola u dokiho a povedal že je to 4.t čiže podla posl.mrchy 5.t podla dna oplodnenia 4.t

susann83
22. máj 2010

Denne, neviem, ako to je s tými bolestami pŕs. Ale mna ako zacali boliet ešte pred termínom mrchy, som hneď vedela že budem tehu.

denne73
22. máj 2010

Tak to ani ja neviem . Možno to nemaju všetky baby tie bolesti .

denne73
22. máj 2010

Ery ked testneš určite daj vedieť vysledok hm?? 😉

denne73
22. máj 2010

Hm???? tu dnes nikto nieje tak ja sa idem učiť 😝

eerryy
22. máj 2010

denne, jj, dám vědět, určitě, ale myslím, že do zítřka ze špinění bude MS..... 😒 😒 😒

thozu
22. máj 2010

ahooj dievcence,

vseeetko len to NAJ pre kinsli k narodkam a pre janku uzasnu gulazovicu a samozrejme zvysku zelam krasny konecne aspon trosku slnieckovy vikend 😉

denne pls neuc sa prosim tolko, budem mat z teba depky 😀 😀 bo mne to ide velmi slabo, a nemozem si dat ani ginko tabletky co vzdy zaberali tak som si len dnes hroznovy cukor nakupila - snad zaberie aspon ako placebo 😅 btw co sa tyka tych prs baby, aj mna bolia ale mam pocit ze je to na striedacku- jeden den to neviem vydrzat a druhy uplna pohoda, tak neviem ci sa moje telo so mnou hra ako rychlo si dokazem zvyknut ci co 😀 a konecne ma uz ani tak brusko neboli, ale na to mi moja mamuska poradila uzasny cajik z cerstvej alchimilky - vrelo odporucam, zabral mi zo dna na den 😉 a mozno sa uz aj ta maternica znormalizovala alebo sa len uz tolko nesledujem 😀 😀 😀

tak babule krasny den este raz, a snad vecer ak budem v stave sa stavim 🤐

susann83
22. máj 2010

Thozu, ja viem tak že alchemilka sa nesmie počas tehu. Ja som ju zvykla piť, ale stále len do ovulky.
Podľa mna si zisti niekde, či sa môže alebo nie.
Držím vam palce pri uceni ;)