icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
24. máj 2010

Ahojte baby 🙂
ako sa dnes máte?
Kutlicka vitam ta u nás.
Mna od noci boli brucho, vlastne má picha vpravo, akokeby vajecnik.
V každom prípade som zvedava na stvrtok.
Kutlicka, mame naraz kontrolu 🙂

susann83
24. máj 2010

Mna mala mamina tiež dosť mladá, bola na výške a mala 22 🙂
no, ja som už 5 rokov pozadu...
Ale nevadí, hlavne že sme sa aj my dočkali a verím, že tentokrát bude všetko v poriadku

jojci29
24. máj 2010

baby do tabulky sa da ako dostat ?musim si ju najst v predchadzajucich strankach alebo sa da aj lahsie najst?

luculele
24. máj 2010

susann83 - aj ja som si dnes vybavila kontrolu na stvrtok rano 🙂 sa tesim

miyya
autor
24. máj 2010

jojci napíš mi udaje do IP a ja ta tam pridám

miyya
autor
24. máj 2010

ja mám kontrolu v stresu...tešííím sa ako blázen a aj bojkám.ale nech je už streda

susann83
24. máj 2010

Jojci, musíš napísať tvoje údaje miyyi alebo na januarovky, teda miyya tam dáva údaje.
Lucu, ja mám až poobede o 16:10, to sa nacakam

jojci29
24. máj 2010

ja som tam uz davno moja len by som chcela obcas pozriet na nove tehulky,kolko nas je a tak

susann83
24. máj 2010

Jaaaaaj, tak skús dať do vyhľadávania januarovky vo fóre. Potom by sa ti mal objaviť zoznam tém kde pisala a tam to najdes.

janka0
24. máj 2010

ahoj baby ja dnes asi zas cely den prelrzim je mi daako na nic

janka0
24. máj 2010

iba sem tam na vas kuknem aby som nemala potom vela citania 🙂

janka0
24. máj 2010

jojci ak chces tak ja to mam ulozene tak sa pozry na moj profil a tam pacia sa mi tieto fotoblogy

jojci29
24. máj 2010

uz mam link ulozeny v zalozke,dikes

danata3
24. máj 2010

ahojte,
vitam nove tehulky.
prave som sa objednala k lekarovi. idem vo stvrtok... 🙂
myslite na mna...

jerryjanka
24. máj 2010

ahojte
vitam Zuzku - tu špecialne chodime do rovnakeho caru
snad bude všetko uplne ok a dočkame sa miminka
ja som dokimu nešla - tiež som si povedala že pomôcť mi nema ako kedže lieky beriem - a vo štvrtok idem aj tak do heliku tak tam sa uvidi...

jojci29
24. máj 2010

uz nech su citit pohyby lebo takto som kazdy den v neistote ci som este tehu a ci malinke zije.Spraskala som rezne s majonezovym salatom ,potom som sa blaznila s mm a tak ma ponatahovalo az hruza.Pojdeme sa prejst ked trochu vytravime je nadherne vonku.Inak dostala som od neho k narodkam poukazku do salona krasy na specialne pristroje na tvarovanie postavy a 3 dni na to som sa dozvedela ze som tehu.Tak tam vybehneme zistit ci to mozem absolvovat az po porode.Teda aku ma poukazka platnost.

miyya
autor
24. máj 2010

mnam majonezovy šalat.chcela som ho robiť cez víkend,ale muž nechcel.dala by osm si

miyya
autor
24. máj 2010

Dievčatá mne je dneska tak zle. aj som sa najedla a ešte stále a som nenormálne unavená 🙄 🙄 🙄 no som zvedavá ako budem dneska bojovať s Míšom.

bubush
24. máj 2010

ahojte
vitajte nove tehulky-kutlicka a zuzka 😉 nech vsetko dobre dopadne
vy mate baby pekne? u nas je zatiahnute 😠

florentina
24. máj 2010

Zdravím všechny nastávající maminky.
Jsem tu na koníkovi i v tématu nová, tak doufám, že se k vám mohu přidat. Je mi třicet a minulou středu jsem zjistila na testu dvě čárky. Poslední mrchu jsem měla 20.4., takže pokud vše půjde jak má /ťuky ťuk/ tak do ledna 2011 ještě patřím, ale bude to ke konci měsíce. Je to moje první těhotenství a jsem tak nervozní, aby vše dopadlo jak má, že jsem hned hledala nějaké téma, kde bych si mohla s někým v podobné situaci popovídat, protože dokud to nebude aspoň 12 tt nechceme to nikomu s mužíkem říkat. Jenže chlapíci to maj v tomhle jednnoduší. Sice je to zajímá, ale nemají potřebu o tom mluvit, teda alespoń ten můj je šťastný, ale nechce to zakřiknout. To já samo taky ne, jenže tak moc potřebuji s někým tu radost a starost zároveň sdílet.
Mimochodem, abych zapadla, zkoušela jsem téma číst od začátku, ale to se prostě nedá, dočetla jsem na stranu 40 a pak to vzdala, to bych u toho seděla dva dny, tak snad prominete, že nejsem úplně v obraze.

lolelole
24. máj 2010

Ahoj Florentina 🙂 gratuluji a vítam te tady 😉 V kterém si týdnu ?

lolelole
24. máj 2010

Jinak muži to fakt asi mají jinak, ten můj je taky strašně rád, že se to povedlo, ale na velký kecání o miminku není 😀

bubush
24. máj 2010

ahoj florentina 🙂 kludne sa pridaj a nemaj ziadne obavy, pokecame o vsetkom moznom a nebudes mat potom taku potrebu to vsetkym hovorit 😀

jerryjanka
24. máj 2010

gratulujem a vitam ťa FLO

ak si mala ms 20.4 a mavala si 28 dnove cykly tak ti termin vyjde niekedy 23.1. 😉

bubush
24. máj 2010

no ani moj nejak extra nekomunikuje na tu temu a to mam este celkom pozorneho chlapa 😀 😝

bubush
24. máj 2010

vidis flor baby ti hned vyrataju aj termin porodu 😉

lolelole
24. máj 2010

hold chlapy na to kecání moc nejsou 🙂 ale je hezký vidět jak ho to přesto bere, i když to nechce dávat moc najevo 😉

lolelole
24. máj 2010

jinak holky kdyby někho více zajímala téa přirozenýho porodu, tak mohu doporučit knihu od Vlasty Mareka - Nová doba porodní, nebo pak od Odenta Znovuzrozený porod..každá jsme jinak nalazená, ale třeba to někho bude zajímat..ja osobně neberu všechno z těch knižek jako dogma, ale dají se tam najit zajímavé myšlenky 🙂

jojci29
24. máj 2010

vitaj Florentina.Asi vsetky tu mame ten isty problem:mame strach povedat niekomu o nasom stasti aby sme to nezakrikli i ked z vlastnej skusenosti viem ze o babo sa da prist aj vo vyssom stadiu tehotenstva.Ideme na tu prechadzku.pa vecer.