Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
tak ja sa normalne začinam bať ja som mala hcg sice 1900 ale na uzv bola len 3 mm bublinka to ostatni už pri 600 hcg mali bubliny a u mna skoro nič ☹
jerry můžes mít vyšší hcg kvůli těm dvojčatam, ne ?
jerry neboj sa dopredu. ja síce neviem ako to funguje.ale ak by mal lekár neaké podozrenie,tak by to nenechal tak
Jojci ta tvoje zkušenost mě mrzí a moc ti držím palečky, ať je teď vše v pořádku! Já si plně uvědomuji, že když se člověk pustí do toho nejistého byznysu, kterým je výroba 🙂 a výchova dětí, tak od té chvíle je to pozvánka na doživotní mejdan stresu. Teda samozřejmě hlavně lásky a štěstí a tak, ale už od té doby co jsme si doma řekli, že jednou by jsme moc rádi miminko, tak mám stres aby to šlo, aby se zadařilo a pak aby bylo zdravé a aby dobře rostlo...jenže bez toho to nejde a tak se s tím musíme naučit žít...Snažím se každý den.
Mám o to větší strach, že manželova sestra má vrozenou vývojovou vadu - je mentálně postižená a už teď vím, že nás čeká amnio a stres až do konce, zda bude mímo zdravé.
Jinak sama mám nějaké zdravotní komplikace, tak doufám, že to mimčo nijak neovlivní.
No ale dost o strachu, teď o těch příjemnějších věcech🙂
P.S. jak se snažím psát rychle, tak píšu jak tatar, tak se předem omlouvám za pravopisné oplzlosti.
no hej jerry,to je tiež pravda 😀 😀 😀 a niekde som čítala,že hcg stúpa u každej inak
tu je neaká tabulka na normy hcg
a vidím,že je tam poriadne velká možnosť hcg.medzi tou dolnou a hornou normou.tak ja si nemyslím jerry,že by si sa mala báť kvôli tomu hcg. 😉
florentina víííííítej aspoň další kdo vyrovná české řady 😀 😀 😀 😀
jerry:neboj jsme s tebou neboj se 😅 😅 bude to dobrý já na začátku těhu z krve neměla zas tak vysoký hcg 🙂 😉 taky jsem se bála 😅
jerry tak to bych si neodpustila, kdybych ti svým příspěvkem zadělávala na nějaké starosti. Já tomu opravdu moc nerozumím, prostě na utz byla v děloze taková černá tečka, toť vše. Dokonce doktor říkal, že jsem přišla moc brzo a že by byla náhoda, kdyby na utz něco viděl, ale pro formu se kouknul a krásně to bylo vidět. Ale jak jsem tak pochopila, byla to spíš náhoda. Na další kontrolu jdu přesně za čtrnáct dní, prý už by mohlo být vidět srdíčko, tak jsem moooc zvědavá, doufám, že se bude ten zázrak ve mne pěkně snažit a pěkně poroste.
no tak ano ale keby boli dvojčata tak na každe pripada viac ako 900
a hovorim jasom mala len 3 mm bublinku - jednu
no teda - asi sa nedočkam štvrtka 😅
Ahojte jerry ako?? mna dens akosi pobolieva podbruško .
ja som stresak
hlavne po tom špinení no
snažili sme sa 2,5 roka a už mi to liezlo dosť na palicu no 🙄 tak teraz mam strach aby to dopadlo dobre
jerry:myslím na tebe neboj ty už jdeš ve čtvrtek a já až 1.6 ☹ neboj držím pěsti bude to dobré 😵 😵 😵
jerry nestíham čítam všetko bola si u dokiho??
Florentina vitaj. Aj ja som došla ku dokimu velmi skoro asi okolo 4.t videl tam niečo malinké no a dnes mi brali hcg výsledky ešte neviem.
Hezké odpoledne všem 🙂
adrous: já jde 31.5., přijde mi to ale stáášně dlouhé.
adrous : ja taky jdu 1.6. tak snad budou na Den dětí dobré zprávy a pořádně bijíci srdíčka 😉
Jerry drž se. Bude dobře, věřím tomu.
Jinak ráda posílím české řady 🙂 Moc se mi líbí, že je to tu takové československé. I když se trochu stydím, musela jsme si dát už jeden výraz do překladače abyc věděla o co jde....někdo v souvislosti s Dhupastonem mluvil na dřívějších stránkách o tom, že Dhupaston může ovlivňovat pecen...tak jsem si musela přeložit že jde o játra ...což jsem tušila, ale zajímalo mne, zda mám pravdu, protože beru Dhupa a mám hraniční jaterní testy 😒
no idem vo štvrtok ale to srdiečko ešte isto nebude
na 99% to bude skoro na srdiečko
u dokiho som nebola lebo som prestala uplne špinit - keby som nemala lieky tak by som si dala predpisať ale proste ja ich mam a on by mi fakt nepomohol
jedine ak by dvihol davku - a tu som si na dva dni aj sama dvihla teraz zasa len 1-0-1
oki oki tak vo štvrtok tfuj, tfuj ale neboj bude všeeetko fajn.
no ja dufik beriem už dlho vlastne vždy po planovanom styku aj po iui som ho brala
a teraz ho budem brať až do 20 tt a pečenove testy tiež na hranici
florentina: To je dobré, že jsi posílila české řady 🙂 Taky mám občas s některými výrazy problém, ale už si zvykám 🙂
ahoj sova a lole 🙂 😉 mě je opět špatně tak jenom kuknu a zas ležím fuuuj kdy mi zas bude dobře 😅
adrous dnes je blbo aj mne 🙄
Adrous - snad ti brzy bude líp 🙂
Já jsem zrovna dneska říkala manžovi, že bych docela brala, abych už taky měla nějaké nevolnosti, abych veděla, že mimčo je a úspěšně roste...ta neistota je šílená 😒
jerry a řeší s tebou doktor nějak ty hraniční jaterní testy?
Mě gyndař řekl, že jsou to sice hodnoty hraniční, ale že těhu je pro tělo zátěž a když už normálně pracují játra na hraně, že by to mohl být problém. Tak mě poslal ať mi někde zkusí zjistit proč to je. Hned strašil, že je potřeba vyloučit taky infekční věci jako mononukleozu a jiné hnusy, ale to snad doufám nic takového není /nic mi jinak není/, budu teď běhat po vyšetřeních. No a Dhupa beru už dlouho a teď kvůli těhu denně a doktor mi právě původně napsal 1-0-1, ale pak řekl, že játra radši nezatěžovat a napsal mi jen 1-0-0, tak doufám, že to mimču bude stačit.
no praveže nikto nič neriešil
tie testy mi robila moja obvodačka ale asi pred rokom a pol
a povedala že to mam asi z liekov
som si vydražila 4 plienky a dražim ešte 5 každe v inej farbe - ale su all in one tak som zvedava no
ja som normalne na chvilu zdriemla 😅 ale zobudil ma telefon...a ze idem pozriet ci sa tu pisalo ...no jasnacka a vo velkom, ze som vobec mala nejake pochybnosti 😀
ja viem baby ako vam je-ja som tiez riadny stresak a to nemam za sebou ziadne skradene zazitky ale aj tak sa bojim-ved v ten den ked som mala ist na prvu kontrolu - na srdiecko tak som myslela ze tu odpadnem - ja som sa tak bala - aj v cakarni sa mi ruky triasli, cela som bola uplne mimo ale potom ako doky zahlasil ze srdiecko bije tak to mi padol taky kamen zo srdca a uz som sa len vznasala...od vtedy som si povedala ze uz to nebudem robit-taketo stresy pre nic za nic-zbytocne som mala cely den vystresovany lebo som si nahovarala ze mi nic nie je a ze co ked nebude vsetko v poriadku..od vtedy sa len tesim a aj ked mi nic nie je tak si nepripustam ze by sa nieco mohlo stat-proste si poviem ze som teda pripad mozno 1 zo 100 ktoremu nic nie je 😉

Děkuju za přivítání, jsem hrozně ráda, že tu s vámi můžu pokecat 🙂
Jsem ve všech věcech kolem těhu úplný nováček, tak jsem dost vyplašená.
S těmi cykly, beru už přes rok Dhupaston, nikdy vživotě jsem to neměla moc pravidleně, ale po něm se to docela urovnalo.
Už jsem byla na gyndě. Dozvěděla jsem se to minulou středu a hned v pátek byla u doktora. To byl fofr, ale tak rychle mě vzali jen proto, že jsme chodila na nějakou elektrorehabilitaci a nevěděla jsem zda můžu pokračovat. HCG jsem měla přes 600 a na ultrazvuku byla vidět fazolka tam kde má být, tak jsem měla hroznou radost a začala jsem tomu i věřit 😉
Jinak v tom počítání si zase tak jistá nejsem, nejsem si jistá ani ovulkou, ale mrcha byla 20.4. a sexík 28.a 30.4., takže počítám, že mimčo by mohlo být tak 3 týdny staré, ale jestli jsem pochopila správně, tak doktoři to stejně počítají od poslední mrchy, takže to budu zítra začínat 6tt.
A tobě jerryjanko děkuji za přibližný termín porodu.