icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

florentina
24. máj 2010

plenky all in one? Co to jako je?

florentina
24. máj 2010

bubush to už tady tak padlo, že to má každý jinak. Jedna moje kamarádka neměla vůbec žádné příznaky, ale opravdu žádné, tak ono to taky není k zahození.
Mě zase zaskočilo, že jsem vždy slyšela o nevolnostech po ránu a mě je spíš hůře večer. Ale tolik mě to netrápí. To co mě ale opravdu trápí jsou migrény a motání hlavy. Jsem jak v nekončící kocovině, pořád se mi všechno motá, všechno mi padá a taky mám pocit, že moje IQ kleslo o takových 50 bodů dolu 😀 ...mám normálně problém občas udržet myšlenku. A manžel mi řekl, že to poznal dřív než já, že se něco děje, protože jsem začala být naprosto nesnesitelná. No a nejhorší je, že má pravdu. Cloumá to se mnou víc jak v pubertě.

lolelole
24. máj 2010

Flo, ty máš tedy příznaky 🙂 to je děs běs - nekončíci kocovina...

eviqa
24. máj 2010

ahojte, vítam nové tehulky 😉
tak sme sa vrátili s malým z poradne, napapká sa a pôjdeme trošku von, kým svieti slniečko

...inak aj mne je dnes príšerne, už mi síce nie je na vracanie ako doobedu, ale je mi na odpadnutie 😝 toto tehotenstvo bude pre mňa zabijak, pri malom keby mi nerástlo brucho, tak by som ani nevedela, že som tehu 😀 to bola paráda a teraz toto? no nič, musím si nejako zvyknúť.

bubush
24. máj 2010

fakt to mate pestre dievcata 😅

jerryjanka
24. máj 2010

flo - all in one - to je látková plienka všetko v jednom nemusiš nič dokupovať len perieš. 🙂

flo mne bolo zle hlavne v 4 a 5 tt teraz je to lepšie ale dnes teda ani nie 🙄

ale nalady teda - po chlapovi hučim jak hlasna truba - no furt mu nadavam 😀

eviqa
24. máj 2010

bubush, to si píš 😀 ale prečo si nespestriť život?

eviqa
24. máj 2010

jerry, a to sme na začiatku tehu 😅 do konca tehu sa s nami ani rozprávať nebudú 😀

eviqa
24. máj 2010

baby, koľko je vlastne hodín? lebo v príspevku mi ukazuje asi o hodinu viac? 😀 sa posúval čas, či čo?

jerryjanka
24. máj 2010

evi ja som to povedala že do pôrodu budem mať status rozvedena 😅 ešte že mam takeho flegmoša 😀

jerryjanka
24. máj 2010

dokonca o dve hodiny viac je 15:47

eviqa
24. máj 2010

jerry, aj ja mám flegmoša, ale aj to ma vedelo a aj teraz vie vytočiť, že ja si nad niečím lámem hlavu a on nič. 😀 a ja sa teraz s dvomi deťmi predsa nerozvediem, bude to musieť nejako so mnou vydržať 😀

eviqa
24. máj 2010

no vidíš, o dve hodiny. Ani počítať neviem. No u mňa ked sa sklbi tehotenská a materská demencia, ty kokos, ani názov neexistuje čo zo mňa bude 😅

florentina
24. máj 2010

jerry - děkuji za to vysvětlení k plenkám. Já jsem sice rozmýšlela o výhodě a nevýhodě papírových i látkových plen, ale vůbec mi nedocvaklo, že k těm látkovým je ještě něco potřeba.
Mimochodem jaký máte na plenky papírové x látkové názor? Teda vím, téma trochu předčasné, ale když už se tu o nich bavíme...

miyya
autor
24. máj 2010

a ja ešte trpím aj kojo depkou,tak ja už som úplne v prdeli. 😀 😀

bubush
24. máj 2010

booze fakt to ukazuje o dve hodiny viac 😀 a ja kukam tam kukam vsade a som mimo 😀

miyya
autor
24. máj 2010

že depkou?,demnciou?tak ja som už asi fakt debil 😀 😀 😀 😝

jerryjanka
24. máj 2010

flo - ja budem určite použivať aj aj
von nebudem ťahať latkovky aby som to potom z mesta okolo ludi niesla okakane domov - von proste jednorazovky
ale na doma isto latkovky - aspon to skusim
da sa na tom ušetriť až 700 eur

bubush
24. máj 2010

miyya to nic..hlavne ze sme zdrave 😀 😀

alexandra1705
24. máj 2010

Ahojte tehulky-maminky....ja som si tiež cez víkend uvedomila, že za každú hlúposť bliakam na muža a ešte viac ma vytočí, keď mi povie, aby som ho objala, že veď som tehotná a nemôžem byť nervózna....vŕŕŕ...ale v tom momente nemám na žiadne obíjmačky chuť....ste aj vy na tom rovnako????

miyya
autor
24. máj 2010

alexandra ja ho už chcem aj biť. ale zase objatím nepohrdnem 😵

alexandra1705
24. máj 2010

hm, ani ja, to sa odmietnúť nedá...on je veľmi pozorný a tak mi to je neskôr ľúto, ale viem, že to chápe, lepšie ako ja, no ale, čo by sme bez nich robili?.. 🙂

miyya
autor
24. máj 2010

jaaaj môj neni pozorný. ja vám tak závidím tých pozorných manželov. môj je pozorný len ked chce sex. 😝

jerryjanka
24. máj 2010

no baby sme na tom fakt rovnako
ale musim povedať - chudak chlap ešte že mame taku dobru vyhovorku 😀

miyya
autor
24. máj 2010

jerry to neni výhovorka. ja som fakt uplne nervozna z toho tehu. a ako mi dneska vadí moja svokra so svokrom. uf ja sa s nimi mozno do konca tehu aj pobijem. 😠 😠 😠 😠 mať svokrovcov v susedstve so spoločným dvorom.to neprajem ani nepriatelke

sova33
24. máj 2010

miyya: Úplně ti rozumím, jak s příbuznými, tak s tím chlapem. Ten můj je stejný 😠

jerryjanka
24. máj 2010

miyya - vidiš ja by som sa k nim do domu nasťahovala hrozne rada - tento byt kde sme mi pije krv - malo miesta, šlahnutí susedia... to je iny život na rodinnom dome.

miyya
autor
24. máj 2010

sova super, si moja spriazená duša v tomto fore. 😵 😵 😵 😵

sova33
24. máj 2010

miyya: Už jsem měla strach, že všichni chlapi jsou pozorní, milí a jenom já jsem se trefila takhle 😀

miyya
autor
24. máj 2010

haa jerry ale ty si asi ešte nebývala so svokrovcami. aj ja som s nimi vychádzala super,ked som s nimi nežila, alebo ked som chodila na 12 hodín do práce. Lenže potom som ostala na PN a materskej a to bol des. svokor nechodí do práce,takže som takmer dva roky fungovala s ním doma a svokra bola tiez chvílu bez práce. To bolo strašnééé a nič som nemohla mať kde som chcela.nič.všetko mi presuvala, inak upratovala. božee to bolo boja kým som si aspon presadila,ze do spálne mi nemaju chodiť a aj tak chodili na tajnáša.