Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
bubush to už tady tak padlo, že to má každý jinak. Jedna moje kamarádka neměla vůbec žádné příznaky, ale opravdu žádné, tak ono to taky není k zahození.
Mě zase zaskočilo, že jsem vždy slyšela o nevolnostech po ránu a mě je spíš hůře večer. Ale tolik mě to netrápí. To co mě ale opravdu trápí jsou migrény a motání hlavy. Jsem jak v nekončící kocovině, pořád se mi všechno motá, všechno mi padá a taky mám pocit, že moje IQ kleslo o takových 50 bodů dolu 😀 ...mám normálně problém občas udržet myšlenku. A manžel mi řekl, že to poznal dřív než já, že se něco děje, protože jsem začala být naprosto nesnesitelná. No a nejhorší je, že má pravdu. Cloumá to se mnou víc jak v pubertě.
Flo, ty máš tedy příznaky 🙂 to je děs běs - nekončíci kocovina...
ahojte, vítam nové tehulky 😉
tak sme sa vrátili s malým z poradne, napapká sa a pôjdeme trošku von, kým svieti slniečko
...inak aj mne je dnes príšerne, už mi síce nie je na vracanie ako doobedu, ale je mi na odpadnutie 😝 toto tehotenstvo bude pre mňa zabijak, pri malom keby mi nerástlo brucho, tak by som ani nevedela, že som tehu 😀 to bola paráda a teraz toto? no nič, musím si nejako zvyknúť.
fakt to mate pestre dievcata 😅
flo - all in one - to je látková plienka všetko v jednom nemusiš nič dokupovať len perieš. 🙂
flo mne bolo zle hlavne v 4 a 5 tt teraz je to lepšie ale dnes teda ani nie 🙄
ale nalady teda - po chlapovi hučim jak hlasna truba - no furt mu nadavam 😀
bubush, to si píš 😀 ale prečo si nespestriť život?
jerry, a to sme na začiatku tehu 😅 do konca tehu sa s nami ani rozprávať nebudú 😀
baby, koľko je vlastne hodín? lebo v príspevku mi ukazuje asi o hodinu viac? 😀 sa posúval čas, či čo?
evi ja som to povedala že do pôrodu budem mať status rozvedena 😅 ešte že mam takeho flegmoša 😀
dokonca o dve hodiny viac je 15:47
jerry, aj ja mám flegmoša, ale aj to ma vedelo a aj teraz vie vytočiť, že ja si nad niečím lámem hlavu a on nič. 😀 a ja sa teraz s dvomi deťmi predsa nerozvediem, bude to musieť nejako so mnou vydržať 😀
no vidíš, o dve hodiny. Ani počítať neviem. No u mňa ked sa sklbi tehotenská a materská demencia, ty kokos, ani názov neexistuje čo zo mňa bude 😅
jerry - děkuji za to vysvětlení k plenkám. Já jsem sice rozmýšlela o výhodě a nevýhodě papírových i látkových plen, ale vůbec mi nedocvaklo, že k těm látkovým je ještě něco potřeba.
Mimochodem jaký máte na plenky papírové x látkové názor? Teda vím, téma trochu předčasné, ale když už se tu o nich bavíme...
a ja ešte trpím aj kojo depkou,tak ja už som úplne v prdeli. 😀 😀
booze fakt to ukazuje o dve hodiny viac 😀 a ja kukam tam kukam vsade a som mimo 😀
že depkou?,demnciou?tak ja som už asi fakt debil 😀 😀 😀 😝
flo - ja budem určite použivať aj aj
von nebudem ťahať latkovky aby som to potom z mesta okolo ludi niesla okakane domov - von proste jednorazovky
ale na doma isto latkovky - aspon to skusim
da sa na tom ušetriť až 700 eur
miyya to nic..hlavne ze sme zdrave 😀 😀
Ahojte tehulky-maminky....ja som si tiež cez víkend uvedomila, že za každú hlúposť bliakam na muža a ešte viac ma vytočí, keď mi povie, aby som ho objala, že veď som tehotná a nemôžem byť nervózna....vŕŕŕ...ale v tom momente nemám na žiadne obíjmačky chuť....ste aj vy na tom rovnako????
alexandra ja ho už chcem aj biť. ale zase objatím nepohrdnem 😵
hm, ani ja, to sa odmietnúť nedá...on je veľmi pozorný a tak mi to je neskôr ľúto, ale viem, že to chápe, lepšie ako ja, no ale, čo by sme bez nich robili?.. 🙂
jaaaj môj neni pozorný. ja vám tak závidím tých pozorných manželov. môj je pozorný len ked chce sex. 😝
no baby sme na tom fakt rovnako
ale musim povedať - chudak chlap ešte že mame taku dobru vyhovorku 😀
jerry to neni výhovorka. ja som fakt uplne nervozna z toho tehu. a ako mi dneska vadí moja svokra so svokrom. uf ja sa s nimi mozno do konca tehu aj pobijem. 😠 😠 😠 😠 mať svokrovcov v susedstve so spoločným dvorom.to neprajem ani nepriatelke
miyya: Úplně ti rozumím, jak s příbuznými, tak s tím chlapem. Ten můj je stejný 😠
miyya - vidiš ja by som sa k nim do domu nasťahovala hrozne rada - tento byt kde sme mi pije krv - malo miesta, šlahnutí susedia... to je iny život na rodinnom dome.
sova super, si moja spriazená duša v tomto fore. 😵 😵 😵 😵
miyya: Už jsem měla strach, že všichni chlapi jsou pozorní, milí a jenom já jsem se trefila takhle 😀
haa jerry ale ty si asi ešte nebývala so svokrovcami. aj ja som s nimi vychádzala super,ked som s nimi nežila, alebo ked som chodila na 12 hodín do práce. Lenže potom som ostala na PN a materskej a to bol des. svokor nechodí do práce,takže som takmer dva roky fungovala s ním doma a svokra bola tiez chvílu bez práce. To bolo strašnééé a nič som nemohla mať kde som chcela.nič.všetko mi presuvala, inak upratovala. božee to bolo boja kým som si aspon presadila,ze do spálne mi nemaju chodiť a aj tak chodili na tajnáša.

plenky all in one? Co to jako je?