Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
no uvidime o tyžden snad už bude srdiečko
urcite 😉 a ty uz dobre? uz ziadne spinenie?
ale troška
ale je to zatial slabe tak dufam že to skonči alebo aspon že to nebude horšie no
to je teda sila, co si teda vytrpime 😒 ja som mala znamu - minuly rok otehu a tiez krvacala od zaciatku a ked zabudla uzit duph.tak tiez krvacala...a teraz ma krasnu dcerku-dokonca sa jej nechcelo velmi na tento svet-lebedila si v brusku 😉
ja som dnes hovorila - že taky maly prdus to je a už take problemy robí 😅
ano 😀 a cim vacsie tym vacsie problemy a narodenim to len zacina 😉
no amen tma 😀 ale lubim ho aj tak strašne 😵
vsak 😀 ved naozaj ako sme sa dlho snazili a ked sme riesili len mrchu,ovu,po ovu, dalsiu mrchu a vsetko sa to tocilo len okolo toho a nic ine sme nechceli len tie vytuzene dve ciarocky a mysleli sme si ze ked tam budu tak je to v suchu...a veru nie, zas zacinaju starosti, vecne s niecim, kym pojdem prvy krat k doktorovi, bijuce srdiecko, ci rastie ako ma, ci je vsetko ok...nuz neozstava nam nic ine len sa trochu obrnit a bojovat 🙂
no nak obrniť sa by pomohlo ale ja to neviem kua
hlavne ked mi je takto blivno. ale dufam že to prejde - časom
ved ja tu frajerim a tiez som pokakana zo vsetkeho 😀 ale dufam ze sa naucime byt odolnejsie 😉
Ahojte baby, tak ja nakoniec niesom januarovka, v piatok sa rozbehla mrcha... ale budem vas nadalej citam a tesit sa s Vami na januarove babetka 😵
no nič idem so psom a asi spať lebo mi fakt nie je dobre
tak rano pa resp. ja až okolo obeda ked sa zobudim 😀
Juj dievčatá koľko ste tu toho popísali ani nestíham všetko prečítať...Všetkým vám prajem len to dobré.
Mya- držím palce neboj...
lindana ☹ skoda a kolko sa snazite?
ahojte baby, tak v kratkosti napisem co sa udialo v poslednych dnoch...
v sobotu rano som sa zobudila a isla na wc a skoro som skolabovala, krv... v momente ma chytila panika, hned som volala mojmu do roboty, potom jeho mame, ze co robit, potom som si musela zavolat taxi a ist do nemocnice, uz som sa bala, ze som potratila, ale rano som si dala aj duphaston aj ascorutin...
prisla som tam, nervy v kybli, slzy na krajicku, tak ma vzali, hned ma dali lezat, pozrel ma lekar, dali mi infuzku... po infuzke som isla na sono, nastastie babo tam bolo... este doobeda sa mi krvacanie zastavilo a poobede som mala uz len spinenie, musela som lezat a vecer to prestalo uplne, nadalej som musela uzivat lieky a oddychovat, v nedelu, ani v pondelok som uz komplikacie nemala, ale vypytala som sa z nemocky, bo v utorok, teda dnes ma cakali statnice, tak ma pustili... statnice aj obhajobu som nastastie dala za B a to som tam isla s tym, ze to asi nespravim, ked som posledne dni takto dopadla...
no, ale aby som sa vratila k babu, ked som odchadzala, robili mi sono a vraj je velmi malicke a zodpoveda tak 4tt+0, takze podla lekara doslo k neskorsej ovulacii a to krvacanie co bolo mohlo byt vdaka uhniezdovaniu, takze by malo byt vsetko ok, ale teraz budem musiet byt uz opatrna, teraz sa uz velmi bojim, pokazde ako idem na wc len sa bojim aby som nenasla krv
baby, bol to strasny zazitok, neprajem to nikomu ☹
isabella_fly - je mi ľúto, že si zažila takýto šok a budem držať prstíky, nech sa to viac nezopakuje. Ja inak stále keď idem na wc, tak mám strach či nenájdem krv, lebo to som zažila už 3x pri MA a odvtedy sa strašne bojím, takže viem aké pocity máš. Musíme všetky veriť, že tieto kritické týždne prejdu bez problémov a potom sa budeme tešiť z rastúceho bruška 🙂
ach jaj dneska samé špatné zprávy ☹ ...kéž by těch pár týdnu do konce 1 trimestru již bylo za náma
isabella - teda to je hruza tieto zažitky
ja si každy den najdem fliačik na nohavičkach ale je to naštastie slabe... dufam že to tak aj zostane. a verim že všetky budeme aj s babatkami ok ☹ viem presne ako sa citite ja mam furt strach že to bude horšie no 😖
niki po polnoci ti nabehne 7 tt 😉
jerryjanka - Myslíš? no som zvedavá...Ty už máš dnes celý deň 🙂
no hej
mam napisany termin o den skôr ako ty
ale teda asi sa to bude posuvať na 19.-20. tak uvidime
no už je po polnoci a mám stále 6tt 😒
teda asi sa to nezobudilo ešte 😕
ved ja mam o den skôr tp a mne to dalo hned od rana
tak asi bude rano
on tu ten čas aj tak blbne ved včera či kedy ukazoval o 2 hodky viac...
No dnes to bolo ano ukazovalo to o dve hodiny skôr 🙂 Ja mám tp 19.1.
Dobré ránečko kočeny. tak ja hlasim odo dnes ranné nevolnosti . tak toto mi veru nechýbalo brrrr. Nemám chuť na nič a podla váhy absolutne nepriberám skôr som šla o 1kg dole. No ale tá naša elektron.váha čistá blbosť. Som vážila 1kg cukru a navážilo 0kg 😕 Niki podla čoho s jerry počítate tt? j a som potom v ktorom kes som bola u dokihio minulý štvrtok a bol presne 4/0 tt.
danata3 ďakujem za privítanie
baby viete mi niektorá vysvetliť prečo sa to volá ranne nevoľnosti keď mne je zle celý deň 😝
😀
ahojte baby ukecane.
ledva vas stiham citat a urcite nestiham reagovat na to co som vsetko chcela, tak len jedno.
nikinka zda sa ze budeme mat rovnaky termin porodu.
crazybabenka neboj sa, nevolnosti prejdu. ja som toto oznacenie ranne tiez nechapala. o par tyzdnov ani nebudes vediet ze si tehotna.
baby ktore sa trapite nizkym tlakom a kvoli riziku potratu nechcete pit kofeinove napoje tak mam pre vas jeden typ.
v tehotenstve je v pohode ked si da zena do 300 mg kofeinu, alebo este lepsie 200 mg kofeinu.
no a to su vraj dve kavy, ale nikdy som nevedela ake silne, ake velke....... a tiez som sa bala ako vy.
a tlak som mavala meganizky 90/50 a tak podobne...... no a ked bolo uplne zle, tak som si proste naliala 0,5 dcl kofoly. Cukor a kofein v nej mi pomohli a 1 dcl kofoly ma 30 mg kofeinu ( tam je to dane presne).
tak ak uznate za vhodne, vyskusajte. mne to pomahalo a ked nepomohlo, tak som si chlipla kavy, ale nie celu salku, ani pol...tak max. 1/4 salky kavy.

ozaj jerry a tebe gratulujem k bublinke, takze len jedno? mozno sa dakde este skryva ale ako tu niekto spominal- na zaciatok staci 😉