Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte januarovky.
hlasim, ze som si nasla //. zajtra idem k dr. dufam, ze bude vsetko v poriadku. mam strach.
pozeram, ze v januari budu porodnice preplnene. 😅
uz vas chvilu sledujem 😀 a citam, ze vam je tiez zle. fuj aj mne. tusim nonstop. a to musim chodit do prace. 😝
tiez mam zravu nemoc.
uz neviem co by som jedla, nic mi nejde na chut, ale citim, ze musim jest, lebo by som odpadla. aj teraz tlacim susene banany. vyzivu, rohlik so salamou, celozrnne chlebicky, ticinky.. a este som sa nezasytila. 😠 😀
TP mi vychadza cca 17.1.
babika0 blahozelam a vytaj medzi nami. tehotenstvo su same starosti. teraz som si spomenula, ze som sa dozvedela dobru spravu od mojej dobrej kamosky. je tiez tehotne, vlastne to uz som vedela, ale ma to potvrdene a bude tiez januarovka, ale ci sa medzi nami ukaze, uvidime.
@majamat dakujem. aj ja vam vsetkym blahozelam. ja tomu stale nemozem uverit, lebo sme sa snazili vyse roka. teraz to bolo take necakane. fakt plati to pravidlo, ked sa clovek na to vykale, hups a je to tam. ako tak citam, je vas tu takych viac. comu sa velmi tesim. nech to vsetky dotiahneme do uspesneho konca so zdravuckymi babatkami. 🙂
niektore tu poznam tak zbezne z videnia. 😵
ahojte baby. Dlšie som tu nebola a nemam šancu vás dočítat.
Vítam nové tehulky. Inak včera som bola prvý krát u doktora. no a nic tam nevidel. nechápem podla ms mám byt 5+2 a to by už mohol niečo vidiet. Ale ovulku som mala nejaký 16-19 DC. no každopádne mi zobral krv a povedal, že dufa,že bude pod 1000, lebo inak ked je nad tak by mal niečo vidiet. A tým to znamená, že by ma čakalo asi mimomaternicové čo som si zažila už minulý rok. Výsledky sa dozviem dnes okolo 16h. no včera som si aj poplakala, dost ma to vzalo. Ale asi som tam šla skoro. lenže niekomu je niečo vidiet už v 4tt. Povedal na nejaky utvar, že toto by to mohlo byt ale že nevie. som z toho dost zmatená....
Inak dúfam, že ste všetky v poriadku a že su dalsie nové srdiečka...
my sme sa snazili len jeden cyklus a hned to vyslo. bala som sa, ze to bude dlho trvat. citala som tu, ze niektore sa snazia aj niekolko rokov. to fakt nikomu nezelam.
ahojte,tak ja ešte trošku špiní.snažím sa sedieť alebo ležať.ale drahušík mi to velmi nedovolí.ale krče ustupujú,tak bude všetko o.k. a poobede uvidím srdiečko.
kaceenka, zelam ti aby si mala dobre vysledky. drzim ti palce. ako vies kedy si mala ovulaciau, nemohla byt posunuta?
miyya, vsetko som si precitala co som zameskala. viem, ze si mala tazkosti. hadam to bude dobe. ja som zvedava, co povie mne dnes dr. za 2 hod k nemu vyrazam.
fuj dnes mame velmi krizovi den dnes mi je obzvlast zle 😨
to je strasne. u nas zas prsi. vcera bolo pekne a ja som bola v robote. uz ma stve to pocasie. dost co boli povodne, aste aj to co nezaplavilo, zhnije. potom asi budeme mat hladovku.
a tento moj sibal robi zlobu keby chcel zaspat zdriemnem s nim ale varit treba 🙂
miyya: čítala som čo si písala a verím, že to bude v poriadku.
majamat: no ovulácia musela prebehnut neskor pretože som bola u doktora 15 DC a tam bol folikul 23mm. Takže ovulácia musela byt nejaký 16-19DC čo je neskor než normálne.normálne je tak 13-13 DC nie? Ale tehotenský test je dnes už proste silný, obidve čiarky su rovnake to som v utorok nemala...
ahojte žienky...aj tu ako leje...a hrmí...blýýýska sa...téééda 😝
ako sa máte? čo nové?
ja asi este navarene mam. mala som za hrniec sosovice. este by malo nieco byt a kedze sa zastavime zas u svokry, ona urcite nieco uvari. az mi je to neprijemne tam stale chodit.
ja mám tiež navarené...ale ľahnúť by som si veru šla...uvidíme či Lili na obed zalomí 😅
Ahoj holky,
teda od včera co jsem tu nebyla, tak tu nebylo příliš veselo.
Miyya, Isabella, Majamat, Kaceenka všem vám přeji ať to dopadne jen dobře a snad jsem na nikoho nezapomněla.
Cathushka tobě děkuji za info ohledně toho kofeinu. Když bude zle zkusím, ale začínám si myslet, že u mne to nesouvisí jen s tím tlakem. Máme doma profi tlakoměr a tlak si měřím a mám ho tak nějak v normě, tak kolem 120/75. No zkusím se zeptat až bubu u dokyho, čím by to mohlo ještě být.
Dievčatá hcg 2370 čo to znamená??????? 😉 😉 😉 😉
kaceenka, ono zavisi na dlzke cyklu. citala som, ze niektore baby maju aj 45 dnovy a tym by mohli mat ovulaciu aj okolo 30 dna, al ty to mas potvrdene vysetrenim, tak niet o com polemizovat.
ahoj dada, neviem ci mam nieco nove. to spinenie pretrvava a vcera som mala dokonca az taky tmavohnedy vytok.
ozaj kaceenka, vlasten ked si mala posunutu ovulku mozno sa ti bublinka ukaze neskor. ja som bola u dr. 5 +1 a videl bublinku, ale ja som mala pravdepodobne ovu na 13DC
denne, to znamená, že těhotenství ti jen kvete🙂
chcela som najst nejaku tabulku HCG a ako naprotiven nic, aale myslim, ze je to slusne tych 2370.
florentina este to moze byt nizkym krvnym cukrom, odsleduj si ci sa ti po kocke cokolady trosku neulavi.
aaaaa zalomil idem rychlo nieco postavit a lahnut si 🙂
neviete o nejakej stranke kde je popisany vyvin plodu den po dni?
no aj ja som zvedavá čo dneska zistím. ale už nech sú tri hodiny. 🙄 🙄
no konecne nejaka tabulka
http://www.fertility.sk/plodnost-a-zdravie/luds...
dajte ešte tú čo tu frčala velkosť plodu.neviem ju ani za nič najsť.
@dada2007
ked som bola pri prvom dietati zaregistrovana na www.rodina.cz tak mi chodili kazdy den maily. ale je fakt ze inde som to nenasla.

cathushka, mne sa tiez stava, ze rano sa zobudim a nemozem spat. vstanem z postele, trochu pochodim pobyte citim riadnu unavu. neboj sa nejaka trencanka sa urcite najde. pribuda nas tu celkom dost. mna chytila zas zrava nemoc. mucela som sa ist najest.