icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
26. máj 2010

hej aj ja som to mala. aj teraz si to dám,ked bude všetko o.k.

dada2007
26. máj 2010

@cathushka aha...nepočula som o tom...fakt nie.

ja si čítam týždeň po týždni tu:

http://tehotenstvo.academy.sk/

majamat
26. máj 2010

mam obrazok

majamat
26. máj 2010
cathushka
26. máj 2010

@dada2007
to nevadi, ono to bolo dost otravne, zvlast ked sa maly narodil pred terminom porodu ktory mi tam vypocitali a chodili mi tie maily dalej lebo sa nedali odhlasit.
tehotenstvo.academy je super.

babika0
26. máj 2010

baby kedy sa to chystate oznamit zamestnavatelovi? alebo veducemu? ja neviem ci to mam povedat.. nechcem aby sa to tu rozchyrilo. ale asi budem musiet, kedze idem na gyndu a ta moja sa ma stale pyta uz dva roky, ci necakam babenko, ked idem na gyndu. ved mozem ist na preventivku..
tie co ste boli prvy krat teraz ako tehule sli ste na lacno? brali vam hned krv? lebo ja sa na lacno z domu ani nepohnem. padam k zemi.

denne73
26. máj 2010

Dakujem. ja tomu fakt tým hodnotám nerrozumiem. 😉

babika0
26. máj 2010

@dada2007 aj ja chodim tam 😅

cathushka
26. máj 2010

@majamat
vdaka za ten link, pochopila vdaka nemu ze aj ked nemavam nevolnosti tak som tehotna na milion percent. Lebo teda tie zmeny nalad hovoria o tom uplne maximalne. Citliva som na vsetko, dnes som revala pri Chuve k pohledani!!!

majamat
26. máj 2010

denne73, hodnoty su v norme.
ja som bola na gynde 1x najedena a brali mi krv a sestricka sa ma ani nepitala na to ci som jedla. ak by boli zle vysledky , mali mi volat a nic. uz je to 2 tyzdne, takze v poho.

majamat
26. máj 2010

tie hormony su sila. ako s nami dokazu zamavat.

denne73
26. máj 2010

No hovor mi niečo. ja som príšerne nervozna už naozaj neveim čo zo sebou. Ako sa mám upokojiť. ?? To asi budu tie štatnice za dverami

dada2007
26. máj 2010

@babika0 ja keď som bola prvý krát tehu, tak som to oznámila prelom druhého-tretieho mesiaca, keď som mala narodeniny, ponúkala som ich prinesenými zákuskami a že teda pri tej príležitosti by som im chcela oznámiť, že čakám bábo. A nikto nič... 😅 😅 😅 ticho...a ja že preboha? čo sa deje.... až po chvíľke to všetkým došlo 😀 😀 a začali mi gratulovať...boli zaskočení 😀 😀 a v tom sa odvážila aj kolegyna ktorá sedela oproti mne-všetky sme o nej vedeli. len šéfovci nie, tak ona že aj ja vám chcem oznámiť, že som tehu....a šéf sa postaví(dva chlapi-vedúci a 9 žien) a hovorí, či ešte niekto chce oznámiť tehu 😀 😀

susann83
26. máj 2010

Dobre ranko babulky 🙂
vitam ďalšie nové tehulky, pekne sa to tu rozrasta, už vôbec nemám prehľad.

Miyya držím palce, aby sono dopadlo na 1* a krásne bilo srdiecko

Neviem už kto to písal, že má 13 hodinove služby a 5 dni.
Neviem, ale na Slovensku to nie je tak v zákone, že tehotné nemôžu robiť 12-ky, nočné a nadčasy??
Lebo ja som aspoň stanicnej na operacke povedala, že mám pozitívny test, nech to berie do uvahy 🙂

babika0
26. máj 2010

dada2007 😀 😀 ja neviem co sa mi to bude dat ututlat, lebo mi je zle zle zle ☹

majamat
26. máj 2010

dada, to muselo byt zaujimave. ja som to oznamila hned ako som mala papier, ze nebudem robit nocne. dopadlo to tak, ze mi ich prepisala na denne sluzby a dost to nakopila.

lolelole
26. máj 2010

zdravím budoucí maminky 🙂
majamat - díky za odkaz o hcg..než se to malinké vyklube na svět tak z nás budou kvalifikované doktorky 😀

dada2007
26. máj 2010

@babika0 no mne pri malej nebolo niiiiiiiiiič....ani brucho nevyskočilo tak rýchlo ako teraz....ani raz som nevracala, nič mi nesmrdelo, nič mi nevadilo...proste super!!! Takže nikto nemal ani tucha...a keď som bola u dr na poradnu, tak som povedala, že na preventívku-nikomu to nebolo čudné... 😉

majamat
26. máj 2010

susann, ja som to pisala. neviem ako je to s 13-tkami, ale nocne uz nerobim a som ZS v domove dochodcov. ty si kolegana, vsak.

susann83
26. máj 2010

Majamat, už viem, ty si to pisala. Kde robíš?

dada2007
26. máj 2010

@majamat a kde robíš? ....ja som vtedy robila v kancli od 8-16:30...nič ťažké, žiadne zdvíhania...pohoda...teraz, keď máme obchodík, tak je to horšie, lebo keď predvádzam kočík alebo postielku...tak to sú ťažké veci ☹ preto som teraz domka...do budúceho piatku, do kontroly... 😉

babika0
26. máj 2010

ja sa tak bojim ist vypytat si priepustku 😀 , ale musim - pojdem poobede

majamat
26. máj 2010

susann, neviem ci si si vsimla, trochu vyssie som to napisala.

majamat
26. máj 2010

babika, je to stres, ale odvahu. drzim palce.

dada2007
26. máj 2010

@babika0 držím palce

babika0
26. máj 2010

ja nastastie tiez vacsinou sedim v kancli, ale obcas treba nejaky ten balik papiera preniest, rozdelujem si to na mensie kopky 😀

babika0
26. máj 2010

dada2007 majamat dakujem

majamat
26. máj 2010

ja niekedy aj sedim, ale aj dost vela chodim a casto po schodoch. ak som vcera nepresla tie schody 300x a 13 hod behat je dost. vlastne mame 1 hod rozdelanu na 3 prestavky.

dada2007
26. máj 2010

@majamat to je nič moc...aj keď schody máme aj my doma, bývame na 4 posch. bez výťahu...

len tak pomimo? ...sú schody nebezpečné pre nás? 😕 😕

majamat
26. máj 2010

neviem, ale je to namaha a ked sa nemozes cely den ani trochu natiahnut a navyse mas taketo 2 dni po sebe, je to dost. v praci moc nedviham a ani mi koleg. nedovolia.