icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

susann83
26. máj 2010

Majamat, no ja som tiež robila 2 roky v domove dôchodcov, žiadna sranda ale makacka to bola.
Ako som zistila že som tehu, po kontrole som ostala na PN-ke 2 týždne. Teraz robím už druhý týždeň, ale skôr sa nudim... a mám len 8 hod.služby.
A aké stavy tam máte? Lebo ja som dostala taký super zoznam, že čo všetko nemôžem:
-zdrziavat sa tam kde sa používajú dezinfekcne prostriedky
- kontakt s pacientmi, infekcnymi vecami
- nočné a 12-ky, nadčasy
Čiže len čistá kancelarska práca, nič náročné ;)

hawajcanka
26. máj 2010

@denne73 aj ty cakas tretie ake mas toto tretie tehu

denne73
26. máj 2010

No zatial v pohodičke žiadne nevolnosti len dnes ráno mi akosi bolo zvlaštne od žaludka. no vôbec žiadne príznaky ani prsia manebolia vôbec. No a skôr chudnem ako priberaám ☹

hawajcanka
26. máj 2010

babule tu je cinsky horoskop pohlavia dietatka 😉

susann83
26. máj 2010

Majamat, keď to už vedia kolegyne, aj vedúce to vedia?

Ako to je teda na sk?

hawajcanka
26. máj 2010

teda tu je 😀

denne73
26. máj 2010

pošli link ale ten už asi poznám. 😉

babika0
26. máj 2010

prsia nebolia ani mna, pred ms ma boleli. aj brucho ako na ms, aj som si myslela, ze uz prisla tak som si slahla tabletku. nevedela som, ze som tehu.
baby myslite, ze to mohlo babu ublizit? ☹

denne73
26. máj 2010

jeminky nič nevidno a ako ho treba čítať?? vek matky pri oplodnení alebo pri pôrode. lebo ja som 8 dni po oplodnení mala o rok viac xixixixix

crazybabenka
26. máj 2010

podľa tohto by mala mať moja sestra chlapca a má dievku ako svet

luculele
26. máj 2010

Baby, nemate este niekde link na tu stranu s tabukou s tyzdnami a dnami (myslim ze nemecka to bola). Slubujem, ze tentokrat si stranku uz ulozim 🙂

denne73
26. máj 2010

Mi niekto pozrite mesiac máj a 36 pri oplodnení xixix a 37 pri pôrode

denne73
26. máj 2010

luculele počkaj pozriem

majamat
26. máj 2010

susann, prave som prisla o to co som ti tu napisala, lebo mi blbne nejak pripojenie.
v nasom ustave je 210 klientov a zs sme na sluzbu len 3. nema kto robit, ale sanitariek je dost. mame vselijakych klientov - mobilny, imobilny, psychiatricky a co ma najviac vytaca su alkoholici. robim na odd kde su prevazne chodiaci a prave ti alkaci. problem je v tom, ze ich mam na starosti okolo 90 a to je dost. niekolko hodin denne sa hrabem v liekoch a vybavujem lekara takym, co sa prehnane pozoruju a chcu ist do nem. s hocijakym pichnutim.

florentina
26. máj 2010

Já zatím nevím kdy to oznámit v práci. Zatím jsem doma, ale předpokládám, že do práce půjdu ještě před ukončeným třetím měsícem a tak stále přemýšlím jak to udělat. Nejraději bych počkala, až tohle rizikové období bude za mnou, protože hned jak to oznámím začnou si hledat někoho jiného a pokud najdou a pak by se něco stale /strašně moc klepu aby ne/, tak bych taky mohla dostat padáka, že. No ale zase na druhou stranu v práci je to hrozně stresující, dost toho na mne valí, kolikrát nemám čas ani na pauzu na oběd a dost často jsme tam přesčas a tento režim s mimčem v bříšku rozhodně absolvovat nehodlám, takže bych to chtěla říct, aby bylo jasné, že se nenechám přetěžovat. Zvažuji, že to zatím řeknu jen soukromně šéfové, je fain, ale bojím se, že ona to nedokáže udržet v tajnosti.

denne73
26. máj 2010

Luculele ale ukladaj 🙂 🙂

susann83
26. máj 2010
denne73
26. máj 2010

hehehe susan ao stotinku som bola rýchlejšia. Ale je to super že si tu takto vieme rýchlo poradiť a pomôcť 😉 😉 😉 😉

majamat
26. máj 2010

florentina, povedz jej na rovinu, ze zatial nech o tom nikomu nehovori

majamat
26. máj 2010

ja sa budem musiet rozlucit. idem sa pripravit k dr. mozno tu este nakuknem, ale asi sa k vam dostanem az vecer.

luculele
26. máj 2010

Maaam 🙂 dakujem denne73.

Podla dna oplodnenia koncim 7-my tyzden a podla mrchy ho este len zacinam. Hmmm 🙂 uvidime zajtra sono. Huraaaaa 😀

florentina
26. máj 2010

Cathushka - děkuji za další typ, s tou kostičkou čokolády to na tu motanici zkusim

susann83
26. máj 2010

Maja, drz sa a potom sa ozvi

florentina
26. máj 2010

babika nevím co jsi si vzala za prášek na mrchu, ale myslím, že mimču by to nemělo ublížit. Já už po početí /když jsem to nevěděla/ dostala silné léky na nějaký zánět a gyndař mi pak řekl, ať si s tím nedělám hlavu, že mimo bylo malinké a nemůže to na něj nějak působit.

susann83
26. máj 2010

Baby, videli ste, už je aj február/unor 🙂

babika0
26. máj 2010

@florentina vzala som si nalgesin. to je na bolest. iba polku. aj tak sa bojim. citala som, ze prve dni je babo najviac ohrozene.
@susann83 februar? to uz ako vedia? to este nemozu vediet.. podla mna.

luculele
26. máj 2010

Mozno tusia 🙂

babika0
26. máj 2010

rozhranie januara - februara? ty brdo, ako to leti

susann83
26. máj 2010

Neviem, zatiaľ 2 baby tam písali, že mali //