Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@florentina florentina hore na stranke je okrem internej posty napisane Kto ma spomina a tam ked kliknes tak uvidis kto klikol na to odpovedz pri tvojej sprave, napr. ja to teraz urobim a tebe tam bude cerveno svietit ze mas odo mna odpoved
Denne, máš to už? Bola som chvíľu mimo 🙂
@dada2007 asi se špatně ptám, chápu k čemu to slouží, ale právě nevím, když se po těch pár hodinách vrátím k PC, jak poznám, že mám na něco reagovat. I když jste to teď použily, nikde mě to neupozorňuje.
@cathushka děkuji moc, odpověděla jsi mezitím přesně na to, na co jsem se ptala. Tak to ale vypadá, že mám něco špatně nastavené, protože mimo interní pošty tu nikde nemám odkaz kdo na mě vzpomíná a i když jsi mi to takto napsala, nikde na mě nic černeného nevykukuje, tak asi zkusím adminy
@florentina mozno je to o tom ze mas zastaralu verziu internetoveho prehliadaca, prip. skus sa prihlasit cez iny prehliadac. Ja som na Opere a tam to funguje. a teraz mi to nesvieti, ze si mi odpovedala na moj nick, takze to asi funguje az trebars ked sa odhlasis alebo tak.
@florentina
tak som si to prave overila, blika to tam len ked ma niekto spomina ked som offline.
@isabella_fly jaaaj, davaj na seba pozor. zbytocne sa nestresuj a nechaj sa obskakovat.
myslim na teba...
drz sa.
danata3 dakujem pekne 🙂
mne je tiez dnes permanentne zle, aj v noci mi bolo, najhorsie je ze sa musim ucit na skusky a zhodu okolnosti som si nechala na koniec tie najtazsie a teraz nemam sil si ich vtlacit do hlavy.Citala som, ze v 8 a 9 tyzdni vrcholi hladina HCG, tak asi aj preto mi je teraz fakt najhorsie, koncim 8 tyzden 😠
ja sa uplne trasiem slabostou ako mi je zle. kyselina mi ide na usta. 😝 😠 😒
baby co ste spominali ze nevhodna robota, tak je aj v zakonniku napisane ze 12 hodinovky sa nesmu? neviete nahodou?
@miyya dnes ides na srdiecko?? Predopisali ti nejake lieky vcera ?? Aky termin porodu ti dal vcera lekar?? To je dobre, z uz len spinis, teraz skus odychovat a nie ze zacnes betonovat ci vlacit piesok 😠
ahojte
som tu neskoro ale dočitať vas mi trvalo 45 minut 😀
takže k testu z krvi na pohlavie dieťaťa - da sa urobiť už v 7tt - oznamia vam to pravdepodobne až po 12tt kvoli riziku že niekto ak bude čakať neželane pohlavie tak by šiel na UPT,
tentotest staval 60 eur no je to stara info - najnovšie stoji 60 eur bez dph - teda 72 eur s dph.
robi sa v Bratislave na sukromnej klinike - no da sa krv poslať aj poštou 🙂
nevolnosti spôsobuje stupajuci progesteron ktorý dvíha aj produkciu kyseliny v žaludku - preto je nam aj najhoršie s prazdnym žaludkom. odoznieva to zvačajne po 12 tt ale niekomu pretrvava aj cele tehu - ak ma vysoky progesteron...
babam čo maju dnes kontrolu držim palce.
jerry dakujeme za info. nestras, ze cele tehu 😖
mne to pomalicky, poobede ustupuje, ale stale to neni ono. takze este aspon 5tyzdnov nevolnosti?? 😖 😝
@babika0 vôbec to tak nemusi byť
niekomu to klesne rychlo a prejde mu to hned
niekomu zle nie je vôbec
zaleži na tom ako telo na progesteron reaguje
každopadne mne je zle ked sa najem ale ešte horšie ked som hladna 🙄
no ja tiez nechcem strasit, ale pri najmadsej dcerke som vracala aj na porodnom stole 😒 , ale pri starsej a malom som bola celkom ok, teda som zvedava ako to bude tento krat pokracovat, dufam, zue mi nevolnosti cochvila pominu, lebo som uplne bez energie 🙄
my sme tento krat rozhonuti nepytat sa, nezistovat pohlavie, bude to nase sladucke prekvapenie 😉
@mariadaniela tak u teba sa to da pochopiť mate 3 detičky a rôzne pohlavia - teda mate aj aj - teraz fakt je prekvapenie lepšie
no ja som zvedava hrozne no
a co baby jete? lebo ja uz neviem co by som do tej huby dala. a nic mi nevyhovuje. 😝 jedla ktore som milovala mi idu hore krkom. pizza? ble.. maso? ble ble.
mariadaniela / inak zaujimave meno, tak sa naozaj volas?/
aj ja by som sa rada nechala prekvapit. len neviem ci to vydrzime.. mne je to viacmenej jedno co to bude. potesi ma aj ja. 😵
aj oprava 😀
@jerryjanka , ano prave preto, nechceme vediet, lebo uz mame chlapceka aj dievcatka, i ked ja si myslim, ze je to dievcatko, je mi tak zle ako pri mladsej dcerke, ale kto vie, no najma nech je zdravucke 😵
Inac mne chlapceka zistili v 13 tyzdni a 5 dni, strasiu dcerku nevideli cele tehotenstvo, mladsiu v 20 tyzdni, no napinave.. 😀
@babika0 volam sa daniela, ale krstne mam maria, takze mozem napsiat, ze som daniela maria 😝 ,
mne jedine jedlo po ktorom sa citim ako tak dobre su jahody s cukrom..alebo len suche pecivo s troskou masla.. mne je zle aj z vody
mne celkom idu croissanty 7 days
lebo je to sladke tak to človeku dvihne cukor a zastavi trocha tu kyselinu
a je to makučke nie neprijemne
jerryjanka ja rano ako vstanem hned siahnem po tom croissante. 😀
ale kym je vecer zosrotujem vsetko co mi pride do cesty. jeden cas mi isli parky. ale uz som sa ich prezrala. asi dnes vykupim potraviny, nech mam doma zasoby. 😀
babika tiež sa chystam do obchodaku 😀
dobré odpolko,tak mi taky trvalo přes hodinu pročíst všechno od včerejška.tady to žije!! 😀
chtěla bych se zmínit k tématu,který začala florentinka - odběr plodové vody.
Včera jsem byla poprvé prohlídce u nové gynekoložky.Po UTZ (viděli jsme mimi i se srdíčkem) jsem dostala už těhu průkazku.Doktorka nám řekla,že screening na vývojové vady je na na nás,zda budeme vyžadovat.má prý mnoho zkušeností s falešně pozitivními výsledky a to přináší jen další stres.četla jsem už o takových případech i znám z okolí.
je to velké dilema.jak se rozhodnout?doufat,že vše bude dobré,jak to tvoří "příroda" nebo se dát do rukou doktorů a jejich měření,která mohou taky selhat?
volejlin.. ja som citala ze 2 zo 100 zien pri amino poskodia zdravy plod. na to by ma nikto nenahovoril. 😖

vymazali mi foto, ktora ste ma bozla 😀