icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

miyya
autor
26. máj 2010

tak idem za hodinku na gyndu. na pohotovosti mi nič nedali a špiním stále trošku a je tam aj krv trošička a aj krče mám.ale nič nerobím a doteraz som s krpcom spala. drbem na všetko.
No dufam,ze bude videiť na isto srdiečko. Tomu mladému včera to tam behalo a aj ked sme srdiečko chceli vidieť tak bábo sa mu na utz strácalo. neviem síce prečo,či sa mu triasla ruka či čo.
Ale tucha mám baby,že to je v prdeli, fakt. Tak mi držte palce.

mariadaniela
26. máj 2010

ako to, ze ti nic nedali?? Drzim ti palce, dufam, ze babatko bojuje aj e v poriadku

luculele
26. máj 2010

drzime palce miyya, nech vsetko dobre dopadne..

luculele
26. máj 2010

Mne vcera na nevolnost zabrala tuniakova pomazanka MNAM. Ale dnes uz nemam na rybu chut a encian v cesticku s ryzou a zeleninou nezabral... ach jaj bleee

kinsli
26. máj 2010

Holky tak jswem přišla na pokec 🙂

kinsli
26. máj 2010

miyya: Určitě vše bude OK, budeme na tebe myslet. Srdíčko už 100% bude 😉

babika0
26. máj 2010

miyya aj ja myslim pozitivne, bude to Ok, nic si neprivolavaj.

baby ja sa tu stazujem kolegyni, ze mi je zle, a uz je sla otazka, ci som neni tehu, tak som jej hned musela skocit do reci, ze ma picha v zaludku, asi mam vredy zo stresov.

babika0
26. máj 2010

luculele ja sa musim rehotat. ako nam je blivajzno zo vsetkeho. za par mesiacov si tu budeme pochutnavat a bude nam dobre. uvidite. ja uz som pribrala kilo z toho napchavania sa .

kinsli
26. máj 2010

babika0: Já taky kilčo 😀 😀 😀 možná i kilo a půl, ráno se schválně zvážím 😉

babika0
26. máj 2010

dufam, ze to takto nepojde rychlo dalej.. este nic a uz kilo.
holky aj vas tak naduva? mna hrooozne. 😀 😕

miyya
autor
26. máj 2010

diky babulky za podporu, ste supeeer. malinký mi tu teraz bozkáva a hladká bruško,aby bolo všetko dobré 😵 😵 😵 😵

kinsli
26. máj 2010

miyya: Jé ten je sladký 😵 😵 😵 Já se strašně těším tak na 20tt až budou pořádné pohyby a budeme s Kačenkou zamačkávat boule 😀 😀 😀

luculele
26. máj 2010

Mi hovorte, ja sa citim teraz ako v tretom mesiaci. Pridalo sa minimalne kilo. Zapchy teraz nie su (klop klop) naduvalo ma tak pred dvoma tyzdnami, mozno si treba dat pozor na to, co clovek je. Napriklad taka paprika, kapusta a strukoviny urcite naduvaju..

luculele
26. máj 2010

Ale zase take strukoviny su zdrave.. takze trpme! 😀

hawajcanka
26. máj 2010

@kinsli ja mam tri kilecka dole a veru to aj vidiet ale to bude asi tym ze nedokazem jest

jerryjanka
26. máj 2010

teda baby - zle nam je a priberame jedna radosť 😀

volejlin
26. máj 2010

trpme 😀 😀 😝
procitala jsem si ted diskuzi o tehu nevolnosti a docela jsem se u toho i nasmála.
mam každý rano pocit jak kdybych mela kocovinu.nadýmání a hlavně říhání...připadám si jak čuník 😅taky vas to trapí?
a jim jidla ,ktera sem dříve zavrhovala ,např.bílé pečivo a párky....
miyya držím palečky!
na amniocentézu bych taky nikdy nešla.moje známá byla a ty nervy....

jerryjanka
26. máj 2010

miya - držim palce ozvi sa nam potom

volejlin - no tak ja jem len to z čoho mi na prvy pohlad sa nedviha žaludok

luculele
26. máj 2010

Hej, ja som dnes isla po obchodnom dome a tak mi bolo divne a zrazu som si nahlas grgla,a potom som sa musela cervenat... 🙄

babika0
26. máj 2010

mne teraz prislo na totalku zle, ja neviem ako pojdem domov.
tie lizatka zo zazvoru dostat aj na slovensku?

jerryjanka
26. máj 2010

luc - vieš čo -- nam môžu všetcia vyliezť na hrb 😀
ked musiš tak musiš čo narobiš

jerryjanka
26. máj 2010

babika volaju sa gravipop - ja som si objednala poštou 120 kusov 😀

kinsli
26. máj 2010

volejlin: párky ... brr to je mi zle jen to slyším 😀 😀 😀

U Kačenky ani teď uzeniny neee, jedině tak lovečák bych ještě snesla 😉

Já mám zase chuť na vařené maso a honě jím zeleninu 😉

kinsli
26. máj 2010

Jinak mi je zatím krásně 😵 😵 Fakt netrápí nic 😉

Co se týká KG tak s Kačenkou jsem taky hned nabrala 2 KG, ale pak už to šlo pomalu a nakonec jsem měla +12 kg před porodem 😉

jerryjanka
26. máj 2010

kinsli ty potvorka aj ja chcem aby mi bolo dobre
toto je na nervy

kinsli
26. máj 2010

a 14 dní po porodu - 3 kg takže holky žádný stresy 😀
nakonec jsem to dostala do 2 měsíců Kačenky až asi na -14 kg než před těhu. Fakt to bylo holky úžasný, my jeli třeba na víkend pryč kde se jen " žralo " a já přijela a měla o -2 kg méně 😀 😀
Pak na 2 měsících se to zastavilo asi půl roku po tom jsem měla už jen - 6 kg
a tak do toho cca roku a půl Kačenky jsem měla vše zpátky 😒
A teď před těhu jsem měla dokonce +2 kg oproti tomu co jsem začínala s Kačkou 😔

kinsli
26. máj 2010

jerryjanka: neboj určitě bude 😉 Ty jich máš v bříšku víc tak Tě musí trošku pozlobit 😀
Jinak né že bych Ti to přála, ale můj odhad jsou 3 prckové 😅
Ale samozřejmě, že víc bych Ti přála ty dvě, to je víc v klidu, ale ten nárůst HCG je tak markantní, že i na dvě se mi to zdá hodně 😅

volejlin
26. máj 2010

jojo párky 😀
hodně těhulek psalo,že jim vadí i vařit a být v kuchyni.nebo třeba otevřít ledničku..ten zápach ...uff-to mi taky neděl dobře.
jinak mámchuť na halušky 🙂)
a náše fenka mi začla taky smrdět.a nejhorší je cesta autem ,páč ji taky vozíme a zapáchá to-musím mít stále otevřené okýnko.ještě že je jaro 😀
ten zázvor je dobrej-já si strouhám kořen do vody s citronem a medem.jenže mi taky už nevoní.
to jsou patalie.
přečetla jsem si že ty nevolnosti značí,že se miminku daří dobře a je aktivní ,jak roste.takže to vydržíme!
kinsli mě nevolnosti začali až po 6 tt,je to individuální.moje mámka třeba neměla taky žádný...
luculele..to je sranda...taky se mi to už párkrát stalo,že jsem grgla nahlas.když se po tom tak uleví,že jo 😎 ...

miyya
autor
26. máj 2010

babule malinké je stále bez srdiečka. do pondelka doktro počká a potom šup sa do nemocky. ☹ ☹ ☹ ☹

mariadaniela
26. máj 2010

miya, je mi luto... ale mozno ste pozadu ,ake velke babatko nameral::