Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
zajra si ho cvaknem a ho 😉 tam hodim
@jerryjanka ani som nad tym este nerozmyslala, ale skor nie.
vanicku vyuzijem este so slalomu, aj vajicko, no letna cast je uz dost vyblednuta, tak asi by sme kupili nejaky novy letny.
a co sa tyka bruska u mna - tak to neviem posudit lebo ja som chuda postava - som postava tzv. "pavuk" nohy ruky tenke a brucho velke 😀 takze mam vypucene brucho ale neviem posudit ci je to od mojho prejedania sa lebo uz som aj pribrala alebo od bublinky 😅 a pri tej prilezitosti sa mi zda ze mi stipililinku narastli aj prsia ale fakt len kusocek a teraz zas neviem ci je to tehu alebo tym ze som nabrala 😀 😝
@crazybabenka som zvedava na ten kocik, co si spominala... 🙂
no a neviem to posudit ani podla oblecenie lebo rifle som nemala na sebe dva tyzdne kedze som doma nosim len teplaky 😀
babizne čo idete zajtra držim palčeky a doneste fotečky 😵
Ze teplaky - no to sa niekomu zije! Pozeram, ze s tymi kocikmi sa to tu rozbehlo 🙂 ja len dufam, ze sa k tomu vratime tak o 6-7 mesiacov, ked to bude aktualnejsie. Ale teraz musim povedat, ze ten trojkolesovy sa mi zatial najviac pacil. A bude cierny, aby sa mi hodil ku vsetkemu obleceniu 😀
AHOJKY HOLKY FAKT JSEM vÁS CHTĚLA DOČÍST, ALE FAKT SE TO NEDÁ 😀
a ja drzim palce 😀
zajtra ak nebude prsat tak idem na prechadzku s alexkom
tak jdu alespoň na pokec 😉
@luculele no tak doma su teplačky najlepšie
alebo nočna košela 😀
danata uz mate vsetke zubky?
jerryjanka to mas pravdu 😉
jéé probírají se zoubky, nám teď leze jedenáctý 😀 😀
Aj ja som si dala na zajtra rano UZ. Uz som to nemohla vydrzat. Frajer (coskoro manzel) stale opakuje: Ja budem ocinkooo, ja budem ocinkooo. Snad ho to nadsenie po porode neprejde. Taki sme napati, ze co zajtra bude... Baby co to uz mate za sebou, zavidim vam, asi v cakarni skolabujem.
@luculele zrejme budete vidieť blikať srdiečko 😵
luculele: srdíčko už určitě bude, my jsme mladší a už by jsme ho měly -i také mít 😀 😀 😀
sme natom tak isto nam ide 11 a o tych 10 som ani nevedela ako vysli zvysok asi budeme trpiet 😒
my zatím v pohodě, ani si nevšimla, že jí nějaké rostly 😉
na 15 měsících ( co je vám ) jsme byly ještě bezzubí 😀 😀 první měla až v 17m 😀
aj ja chcem srdiečkoooooooooooooo
danata ale mne rastie brutalne rychlo ja normalne nechapem 😀
nebojte sa srdiecka buduuuu 😵 😵 😵
jerryjanka: srdíčka jsi chtěla říct néé 😀 😀 😀 😀

miyya asi nema naladu, caka na pondelok - pojde na utz lebo zatial sa zda mensie ako je a este bez srd.akcie ☹