icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

bubush
26. máj 2010

miyya asi nema naladu, caka na pondelok - pojde na utz lebo zatial sa zda mensie ako je a este bez srd.akcie ☹

janka0
26. máj 2010

zajra si ho cvaknem a ho 😉 tam hodim

danata3
26. máj 2010

@jerryjanka ani som nad tym este nerozmyslala, ale skor nie.
vanicku vyuzijem este so slalomu, aj vajicko, no letna cast je uz dost vyblednuta, tak asi by sme kupili nejaky novy letny.

bubush
26. máj 2010

a co sa tyka bruska u mna - tak to neviem posudit lebo ja som chuda postava - som postava tzv. "pavuk" nohy ruky tenke a brucho velke 😀 takze mam vypucene brucho ale neviem posudit ci je to od mojho prejedania sa lebo uz som aj pribrala alebo od bublinky 😅 a pri tej prilezitosti sa mi zda ze mi stipililinku narastli aj prsia ale fakt len kusocek a teraz zas neviem ci je to tehu alebo tym ze som nabrala 😀 😝

danata3
26. máj 2010

@crazybabenka som zvedava na ten kocik, co si spominala... 🙂

bubush
26. máj 2010

no a neviem to posudit ani podla oblecenie lebo rifle som nemala na sebe dva tyzdne kedze som doma nosim len teplaky 😀

danata3
26. máj 2010

@awe aj ja idem zajtra prvykrat k dr... 🙂

jerryjanka
26. máj 2010

babizne čo idete zajtra držim palčeky a doneste fotečky 😵

luculele
26. máj 2010

Ze teplaky - no to sa niekomu zije! Pozeram, ze s tymi kocikmi sa to tu rozbehlo 🙂 ja len dufam, ze sa k tomu vratime tak o 6-7 mesiacov, ked to bude aktualnejsie. Ale teraz musim povedat, ze ten trojkolesovy sa mi zatial najviac pacil. A bude cierny, aby sa mi hodil ku vsetkemu obleceniu 😀

bubush
26. máj 2010

@luculele 😀 😀 😀

kinsli
26. máj 2010

AHOJKY HOLKY FAKT JSEM vÁS CHTĚLA DOČÍST, ALE FAKT SE TO NEDÁ 😀

janka0
26. máj 2010

a ja drzim palce 😀
zajtra ak nebude prsat tak idem na prechadzku s alexkom

kinsli
26. máj 2010

tak jdu alespoň na pokec 😉

danata3
26. máj 2010

@janka0 tiez sa pridavam do klubu - nasej malej fesande tiez idu stolicky. je uplakana, nepohne sa odo mna a stale by chcela len dudlat dudku. nooo, ono to prejde a bude opat oki...

jerryjanka
26. máj 2010

@luculele no tak doma su teplačky najlepšie
alebo nočna košela 😀

janka0
26. máj 2010

danata uz mate vsetke zubky?

janka0
26. máj 2010

jerryjanka to mas pravdu 😉

kinsli
26. máj 2010

jéé probírají se zoubky, nám teď leze jedenáctý 😀 😀

luculele
26. máj 2010

Aj ja som si dala na zajtra rano UZ. Uz som to nemohla vydrzat. Frajer (coskoro manzel) stale opakuje: Ja budem ocinkooo, ja budem ocinkooo. Snad ho to nadsenie po porode neprejde. Taki sme napati, ze co zajtra bude... Baby co to uz mate za sebou, zavidim vam, asi v cakarni skolabujem.

jerryjanka
26. máj 2010

@luculele zrejme budete vidieť blikať srdiečko 😵

danata3
26. máj 2010

@janka0 tiez mam taky pocit, ze mam nejake velke brusko, pri dcerke som tusim take nemala... 🙂

kinsli
26. máj 2010

luculele: srdíčko už určitě bude, my jsme mladší a už by jsme ho měly -i také mít 😀 😀 😀

janka0
26. máj 2010

sme natom tak isto nam ide 11 a o tych 10 som ani nevedela ako vysli zvysok asi budeme trpiet 😒

kinsli
26. máj 2010

my zatím v pohodě, ani si nevšimla, že jí nějaké rostly 😉

na 15 měsících ( co je vám ) jsme byly ještě bezzubí 😀 😀 první měla až v 17m 😀

jerryjanka
26. máj 2010

aj ja chcem srdiečkoooooooooooooo

janka0
26. máj 2010

danata ale mne rastie brutalne rychlo ja normalne nechapem 😀

danata3
26. máj 2010

@janka0 vsetky zubky este nie. prve jej zacali az v 9. mesiacoch, tak trosku asi meskame. 😀 velmi mi nechce ukazat pusinku, hlavne teraz. zubkov je dost, ale ma tam este par volnych miest. 🙂

danata3
26. máj 2010

@janka0 zajtra si brusko odfot a ukaz sa. 😀

bubush
26. máj 2010

nebojte sa srdiecka buduuuu 😵 😵 😵

kinsli
26. máj 2010

jerryjanka: srdíčka jsi chtěla říct néé 😀 😀 😀 😀