icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

denne73
27. máj 2010

aha. tak si uvar teplý čajík hm?? a moc to v tej firme nepreháňaj 😉 . ja si idem zaliať kávu a idem šprtať špecialnu pedagogiku. opakujem teda učím sa rúzne postihnutia. vôbec mi to nejde do hlavy. no a diagnostika t bude kamen urazu toho je vela ☹

dada2007
27. máj 2010

ahojte...brééééé ránko....my s Lili raňajkujeme a vegetíme... 😎

nikinka1981
27. máj 2010

denne - budem Ti držať palce, ja už mám skúšky za sebou, teraz ma čakajú štátnice 21.6. a Ty kedy to máš?

nikinka1981
27. máj 2010

dobré ránko dada 🙂

majamat
27. máj 2010

ja som prave ranajkovala 2x. rano som mala vianocku s maslom a dzemom a nejak som mala stale neprijemny pocit v zaludku. ked som si dala chlieb s klobasou, preslo to. mna nejak nezasiti sladke jedlo. vcera sa mi stalo presne to iste.

mariadaniela
27. máj 2010

Ja mam Jane POwertrack, ma sice neohybne koliesko, je to trojkolka ale je velmi stabilny a super na korculovansie ma siroku . dlhu vanicku, to je dolezite lebo mne sa rodia velmi dlhe deticky, teda dve posledsne mali 57 cm a priberali mi kilo a pol mesacne, mam asi tak silne mliecko, dufam, ze to aj tak ostane. Kocik si novy nekupujem, len autosedacku si dokupim ku kociku. Ja velmi nespekulujem nad kocikmi, viem ze je to pre mnohe maminka imige zalezitost.Ja som mala pri prvych 2 Peg perego a tiez som bola spkojna, pre mna bolo dolezite aby boli velke kolieska, lebo i ked byvame v meste chodime casto do prirody a na tury a prechadzky, mame dvoch psov aj s tymi treba nadalej chodit von... asi len dokupim pre maleho ten skeitbortik an kocik, aby sa tam mohol postavit 😉

denne73
27. máj 2010

ja mám niki 8.6 obhajobu bc. no a14.6 mám štatnice

denne73
27. máj 2010

majamat to si dobra ked zvladneš klobásku ja by som ju podržala v žaludku tipujem 5 sekund 😉

florentina
27. máj 2010

Dobré ranko kočky,
jak se tu včera mluvilo o těch kočárkách, tak třeba ten levnější, co se mi dle odakazů co sem holky vložily, ten Q12, tak ten se, alespoń dle netu v ČR vůbec koupit nedá, na zboží nikde není, pouze někde přes inzerát se dá koupit na Moravě a to je pro mne dost z ruky.
No já to zatím také moc neřešila, ale zajímalo by mě, proč CATHUSHKA preferuješ oddělený hluboký a zvlášť sportovní kočár? Já si totiž taky myslím, že by to nemuselo být špatné, protože jsem slyšela, že cenově to může vyjít stejně, ale déle to potom vydrží - dvě konstrukce, dvoje kolečka - prostě větší odolnost. Jen mě na tom ale vadí, že by na to nešla připnout ta autosedačka, protože také jezdím autem, tak to asi není od věci.

nikinka1981
27. máj 2010

denne ja mám všetko v jeden deň 🙂

denne73
27. máj 2010

No tak to budeš mať len jeden stresik mna čakaju dve. ☹

nikinka1981
27. máj 2010

Ale neboj zvládneš to a potom budeš hrdá na seba 🙂

majamat
27. máj 2010

nasla som hlboky kocik s autosedackou. tu je http://www.e-kociky.sk/?hlboke-kociky,66

cathushka
27. máj 2010

florentina ja by som to preferovala kvoli tomu ze som proste mala velke dieta ktore rychlo rastlo. jednak rastol rychlo kvoli genetike, jednak bol na UM.
no a proste to preferujem kvoli tomu ze samostatne zvyknu byt tie vanicky vacsie. maly sa narodil v septembri a zima bola dlha a potom uz ku koncu naobliekany + fusak, tak bol v tom kociku ako torta.
takze preto. teraz sa snad potvrdi ze babatko pride v januari a tym padom tu vanicku nebudeme potrebovat taku velku ( zima snad skonci kym bude mat male asi tri styri mesiace).
Takze ja preto.
a inak si potom mozes rovno kupit sportovy kocik do ktoreho sa da nainstalovat aj autosedacka a za predpokladu ze pojdes autom, tak proste zoberies vajicko a spodok od sportaku.
je to strasne individualne, ale napr. pre babatko sa ti moze hodit ze konstrukcia umoznuje hojdanie v kociku, zatial co pri vacsom dietati uz to nepotrebujes.
taktiez je to o tom ze ti konstrukcia k sportaku (ktoru clovek bude pouzivat asi dlhsie) vydrzi dlhsie bez poskodeni (pretoze sa zacne pouzivat neskor).
nevravim ze kazdy bude suhlasit, ale ja som na toto prisla len po vlastnej skusenosti. Z prveho kocika budeme pouzivat len vanicku a golfky budu miesto sportaka.

cathushka
27. máj 2010

@majamat
ten vyzera super, skoro ma mrzi ze nebudem mat novy kocik.

mariadaniela
27. máj 2010

@majamat vyzera velmi dobre a velky a priestrany, ma dobre kolieska, mne osobne sa paci ten pistaciovy, juj skoda ze si uz nemozem vyberat, tolko krasnych kocikov je na trhu. A ma aj dobru cenu 😉

florentina
27. máj 2010

Holky ke zkouškám všem držím pěsti.

A k tom nachlazení, já už léta nejím při nachlazení a chřipce žádné léky, piju hodně čaje s medem a citronem a osvědčilo se mi v lékárně kupovat a cucat BIOAKTIVNÍ INFLU-ZINEK od Pharma Nord denmark, prodávají to v lékárnách, nevím zda i na Slovensku. Není to lék, ale cucavé pastilky plné vitamínu, doslova tu píší Pastilky s organicky vázaným zinkem a přírodním vitaminem C, snadno vstřebatelným sliznicí úst a nosohltanu. oni jakoby posilují obranyschopnost, SMÍ SE UŽÍVAT V TĚHOTENSTVÍ (je to na nich napsáno), protože to není lék, i když bych se klidně na potvrzení lékaře zeptala. Oni tedy neléčí, ale opravdu posílí tu část, kde se to nachlazení chytá a vždy se mi velmi rychle uleví a když poctivě cucám, jsem do pár dní vždy fit! U nás stojí cca 140kč a je tam 60 pastilek. VŘELE DOPORUČUJI!

majamat
27. máj 2010

cathushka, ako sa tu objavila takato myslienka, zacala som nad tym tiez uvazovat. mas pravdu. fakt je vyhodou, ze budeme mat januarove babatka. najhorsie je, ze nemaju dobry vyber hlbokych kocikov. mozno by bol pre mna vyhodnejsi prave novy. pre pripad, ze by sme sa rozhodli este pre jedno dieta.

tija28
27. máj 2010

bambulky....................drzim vam palce na skusky, nech vam super dopadnu a hlavne, nech ich uz mate za sebou a mozete si konecne v klude vychutnavat tehulkovania 😉 😉 😉

majamat
27. máj 2010

na nachladnutie mi celkom pomahaju aj Anticol cukriky. obsahuju zinok a preto to s nimi netreba prehanat. dobre su aj homeopatika. tie su vhodne aj pre tehotne. info sa da zistit na internete este pred zakupenim.

cathushka
27. máj 2010

@majamat
mas este kopec casu rozhodnut sa. zistis aj podla toho ako ti babatko bude v brusku rast - nas maly bol vzdy o dva tyzdne vacsi ako mal byt a to bolo aj predpokladom pre rychly rast po narodeni. ak budes mat tabulkove dietatko, prip. mensie ako je standard, tak ti bohate staci trojkombinacia so standardnou vanickou.
my sme kocik kupili v akcii,niekedy v 21-22tt a potom uz som spekulovat nemohla.
fakt treba dobre porozmyslat, povyberat lebo kocik nie je len o tom aby bol trendy ale je to v podstate vas novy dopravny prostriedok. my sme sa pri prvom trosku zbytocne ponahlali s kocikom - jednak aj preto ze s mojim muzom ak by si sla nakupovat, tak proste musis kupit strasne rychlo! On je proste taky v nakupovani.

florentina
27. máj 2010

MAJAMAT ten kočárek je moc pěkný
CATHUSHKA já si moc ráda přečtu tvoji zkušenost, protože žádnou sama nemám a já si ráda nechám poradit

Jinak mám asi jasno ještě v jedné věci, já bych asi chtěla kočárek s otočnou rukojetí. Teď jsem byla s kamarádkou na procházce s malinkým miminkem a neustále pořád otáčela, aby na něj nesvítilo slunko a přišlo mi to opravdu šikovné. Šlo to velmi jednoduše a pro mimčo to skýtalo dost pohodlí, nemusela přes něj házet žádný závěs a tak. Jaké máte zkušenosti s tímto?

cathushka
27. máj 2010

drzim palce skuskujucim! vsetky co mam, lebo fakt by som sa v tomto dusevnom rozpolozeni nedokazala este aj ucit.

cathushka
27. máj 2010

@florentina
viem ze Peg Perego ma taky sportovy kocik. Kamoske sa dcerka narodila koncom juna a oni kupili znackovy sportiak tento a mali to aj miesto vanicky. Moj kocik to nema ale ak by si aj nemala otocnu rukovat, tak to mozes riesit slnecnou clonou, ktoru kopec kocikov ma. Je fakt ze so slnecnikom nemam dobru skusenost, vlani sme ho pouzivali a bola to otrava.

cathushka
27. máj 2010

slnecna clona vyzera asi takto:
http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://img.m...

v podstate je to posuvatelna strecha kocika

majamat
27. máj 2010

sportove kociky maju nevyhodu. vacsinou maju dvojite a male kolieska. s tym sa tazko ide cez strk, kamienky, pripadne sneh. s vacsimi kolesami su uz drahsie.

cathushka
27. máj 2010

majamat skus si urcit kolko si ochotna dat dokopy za celu kocikovu zostavu a podla toho sa riadit.
ak sa da kupit hlboky kocik s autosedackou za 200 eur, tak este tam zostava dobra rezerva na kvalitny sportovy kocik. a nemusi byt najdrahsi na trhu.

tak my ideme k svokre s malym, drzte palceky. idem o 12.45. bojim bojim.

majamat
27. máj 2010

drzim palce.
ja sa asi trochu natiahnem. som uz nejaka unavena.

luculele
27. máj 2010

holky mam otazku: kto updateuje tabulku? 🙂

danata3
27. máj 2010

@cucuriedka vitaaaj 🙂