icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

hawajcanka
28. máj 2010

@majamat spicove su takyto zarucene nebude mat ziadna mamca na ulici 😝

majamat
28. máj 2010

to su riadne ceny, ale su krasne. vyzeraju tak staro, az na to, ze sa lesknu.

hawajcanka
28. máj 2010

do domu ako dekoracia ked mas starozitne zariadene

majamat
28. máj 2010

tu su celkom pekne sfarbene kociky
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5840590&tab=2

hawajcanka
28. máj 2010

@majamat tie su spicove

majamat
28. máj 2010

nasla som jeden peknej farby. tu je. uz ani ceny nepozeram.

cathushka
28. máj 2010

@majamat
je krasny, klasicky.....tusim si viac naladena na dievcatko podla farieb, ci? aka je cena?

hawajcanka
28. máj 2010

@majamat och je prenadherny 😲

hawajcanka
28. máj 2010

@majamat radsej ceny nepozeraj

cathushka
28. máj 2010

ja som si myslela ze je rozdiel medzi sonom a ultrazvukom, je to tak?
viem ze vraj sa pri castych vysetreniach prehrieva maternica a plod co neprospieva tehotenstvu, ale to je podla mna skor na odstrasenie mamiciek, ktore by si na kazdej poradni pytali fotky babatka.

mne bolo tiez robenych pomerne vela ultrazvukov, kedze som mala problemy ku koncu, ale na ziadne kontraindikacie som nebola upozornena.

majamat
28. máj 2010

@cathushka , cely nazov znie ultrasonografia. takze sono a ultrazvuk je to iste. s tym prehrievanim, myslim si,ze je to nezmysel. aby sa maternica prehriala, muselo by sa robit dlho, alebo mozno az moc casto a to aspon niekolkokrat denne. ako sa moze za chvilu prehriat a navyse, ludske telo ma cez 36 stupbov.

majamat
28. máj 2010

mne vsade vychadza dievcatko a hovori mi to vela ludi, ale pravda moze byt inde. vsak uvidime. dostala som od kamosky nejake vecicky a ona mala 3 synov, takze niektore su skor chlapcenske.

cathushka
28. máj 2010

@majamat
a kde si si to dievcatko zistila? ze by som si aj ja skontrolovala svoje dietatko.

jerryjanka
28. máj 2010

presne preto mam neutral kočik - a je mi sumafuk čo to bude 😵 len nech je zdravučkééééééééééé

cathushka
28. máj 2010

@jerryjanka
a ako sa dnes mas? v pohode?

jerryjanka
28. máj 2010

@cathushka no jedla som už asi 6x - asi fakt skoncim na 120 kilach a cucam lizatka...
a zajtra ide chlap do piešťan a ja som chcela isť tiež
tak neviem čo urobiť či mam isť a zobrať si velaaaaaaaaa jedla a lizatok
alebo radšej byť doma

cathushka
28. máj 2010

@jerryjanka
to zalezi na tebe, mne cestovanie autom dost vadilo. a aj sa vazievas teraz? najhorsie nie je to ze teraz jes vela a asi nie velmi zdravo, ale to ze ked uz budes moct jest normalne tak budes rozjedena nespravnym sposobom, neboj..... nejak to zvladnes. podstatne je dietatko.

jerryjanka
28. máj 2010

no ja jem dosť malo sice velakrat ale male porcie
predtym som jedla tak že 2-3 krat ale zato mega....
ja prave neviem ako zvladnem dlhu cestu
je to sice hodina ale aj tak

cathushka
28. máj 2010

tak potom robis dobre, ked jes takto. mne napr. pri Matovi strasne pocas celeho tehu skodili jablka. hrozne zle mi z nich bolo.
to si odsledujes. skus testovat ci aj nejake zdravsie jedlo ti nevyhovuje, mne dobre robili polievky. ja som potrebovala stale jest a najlepsie domacu cerstvu stravu.

jerryjanka
28. máj 2010

ja som zasa sažala špiniť ☹
ale zda sa mi to akesi čerstvejšie - som sama doma no kokso - asi ma migne
uvidim čo to urobi ak to začne byť horšie pojdem do nemocky 😔

jerryjanka
28. máj 2010

ja som zasa sažala špiniť ☹
ale zda sa mi to akesi čerstvejšie - som sama doma no kokso - asi ma migne
uvidim čo to urobi ak to začne byť horšie pojdem do nemocky 😔

kinsli
28. máj 2010

jerryjanka: Tak hlavně odpočívej, žádný stresy a s ničím se netahej 😉

majamat
28. máj 2010

@cathushka ,tu sa obcas vyskytne nejaky link na zistenie pohlavia. neulozila som si to, takze nevim kde to bolo.

majamat
28. máj 2010

@jerryjanka , ani neviem, chodis do prace? ja ako som doma uz nespini. je to celkom zaujimave. dr. mi nedal ziadne lieky, taze to robi asi klud.

jerryjanka
28. máj 2010

nie praveže cele dni hovno robim. takže nechapem
a to mam aj lieky 😢

majamat
28. máj 2010

citala som, ze to moze byt bezne. ak si dobre pamatam, bola si aj na kontrole u dr. hlavne sa nestresuj, aj ked sa mi to lahko povie, ale asi nic viac nemozes robit. niekde sa tu spominalo, ze su dobre citrusy. ozaj a na spevnenie cievnej steny je dobra pohanka. obsahuje rutin. ja osobne pohanku nemusim. pohankova polievka mi strasne smrdi, ale kasa nemusi byt zla.

jerryjanka
28. máj 2010

tak to doma ani nemame. jedine skusiť tie citrony
ono človek sa nechce stresovať ale to fakt nejde

majamat
28. máj 2010

ja viem, ze je to tazke. ked som v jeden vecer mala tmavohnedy vytok, bola som z toho mimo. predtym som mavala skor svetlohnedy. DR. mi povedal, ze horsie by bolo, keby sa objavila cerstva krv. v takom pripade by som musela do nemocnice.

jerryjanka
28. máj 2010

no ved ano krv je už zle znamenie.
tak uvidim čo to spravi no

majamat
28. máj 2010

priviest na svet dieta teda nie je vobec jednoduche. raz som videla v telke nejaku tehotnu bezdomovkynu. tulala sa po uliciach, mozno aj pila a nic jej nebolo. my sa snazime a stale sa vyskytnu nejake problemy.

jerryjanka
28. máj 2010

ale fakt - ale to tak byva kto nechce a neplanuje nema ani jeden problem a tehotenstvo si v konečnom dôsledku doslova uživa
my aby sme sa furt bali či je toto ok , a tak...